Yarını heyecanla bekliyoruz bakalımYarın bende gidiyorum en son kızdı bakalım net belli olacak
Canım beslenmene dikkat et benim ilk haftalarda olmustu doktor bol bol kefir ayran yogurt meyve suları demişti. Bende şuan öyle bişey yok ama birde kanına bir baktır istersenBenim 1 haftadır bir tansiyonum düşüyor bir basim dönüyorsizde de öylemi 15+0 im bugub
Yarın kaçta canım benimde yarın randevum cok heyecanlıyım merak ediyorum ya özledim bebişlerimiYarın bende gidiyorum en son kızdı bakalım net belli olacak
Ay ne güzel ya. Bence çıkmaması çok daha iyi.. benim de 17. Haftam 6 aylık gibi oluyor akşamları karnımBenim de karnım pek cıkmadı henüz dün sabah dolmuşta yer vermediler ayakta gittim valla ne zaman çıkacak bu göbüşler yau
Aa defacto da okadar ucuzmu gerçekten ya lcw da 70den asagı bişey görmedim ben ve hiç rahat da değildi ama artık pantolonlar rahatsız etmeye başlayınca bişey almam gerekti beli lastikli bir beden buyuk aldım iki üç ay idare eder sonrada giyerim belki dedimKizlar.lcw dan hamile tayti s beden almstm cok darmis giymis bulundum bugun defactidan aldm 30 tl ye M beden aldim bu sefer malı da guzel ihtiaci olan baksin defactoya
Bende öyle avutuyorum ama iki tane birden büyüyor ve suana kadar tek bebek kac gr sa ikiside ayrı ayrı aynı gramdı yani bence bunun arkasına sığınabiliriz diyorumAy ne güzel ya. Bence çıkmaması çok daha iyi.. benim de 17. Haftam 6 aylık gibi oluyor akşamları karnımikiz olmalarindandir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum artik. Zaten tontiktim iyice tontik oluyorum
Çıkıyor mu senin karnın? Akşamları sinir oluyorum ya. Sabah pantalonun onu kapaniyor gayet... Öğlen düğmeyi açıyorum, öğleden sonra fermuari akşama pantalonu fırlatıp atıyorum :)Bende öyle avutuyorum ama iki tane birden büyüyor ve suana kadar tek bebek kac gr sa ikiside ayrı ayrı aynı gramdı yani bence bunun arkasına sığınabiliriz diyorum
Lcw dan da 35 tl ye aldim hamile taytini canim defactado cesit yoktu bitane vardi ama ben begendim bi bak sendeAa defacto da okadar ucuzmu gerçekten ya lcw da 70den asagı bişey görmedim ben ve hiç rahat da değildi ama artık pantolonlar rahatsız etmeye başlayınca bişey almam gerekti beli lastikli bir beden buyuk aldım iki üç ay idare eder sonrada giyerim belki dedim
Ben sordum onuAynen canım doktorun deneyimi çok önemli. Benim normal doğum yapmam sağlığım için yasaktı. Mecburi sezaryen oldum ama hemen ayaklandım evet ağrım oldu ama dayanamayacak bebeğimle ilgilenemeyecek kadar değildi. İnşallah ikinciler de kolay geçer ben şeyi çok merak ediyorum ikinci sezaryende de aynı yerden mi açıcaklar
Evet evet özelikle iki haftadır birden cıktı diyebilirimÇıkıyor mu senin karnın? Akşamları sinir oluyorum ya. Sabah pantalonun onu kapaniyor gayet... Öğlen düğmeyi açıyorum, öğleden sonra fermuari akşama pantalonu fırlatıp atıyorum :)
Oyy tayt yazmıssın canım simdi farkettim tayt değil pantolon aldım ben taytlara bakmadım pardonLcw dan da 35 tl ye aldim hamile taytini canim defactado cesit yoktu bitane vardi ama ben begendim bi bak sende
Pantolonu esim alivermis gecen baktm 80 tl vermis ama hamilelik boyunca yeter bana oOyy tayt yazmıssın canım simdi farkettim tayt değil pantolon aldım ben taytlara bakmadım pardon
Anam kiyamam ya uzuldum valla3Bnmde normal doğumdu kizimda 18 yaşındaydım hastaneden gelir gelmez kaynanama götürdüler orda bı ton bulaşık yıkadım yatmama izin vermediler hiç
Aynen o civarlarda bende öyle aldım ama o bel kısmı hamile için olanlardan değilde kenarları lastikli olanlardan aldım bende normalde giyerim düşüncesiyle aldım bakalım hayırlısı artıkPantolonu esim alivermis gecen baktm 80 tl vermis ama hamilelik boyunca yeter bana osiyah hos bisi almis hamilelikden sonra da giyerim buyuk ihtimal
Amin insallah canimGeçen gün doktora sordum bu ilaçlarim engellermi normal doğumu diye yok engel deil dedi nasıl sevindimbi kaynanam var 70 yaşında kadin nasl uğraşsın bizimle gorumce çok ama herkesin çoluğu çocuğu var annede yok bende ananemde 70 yaşında elinde felç var kadinin yanmışım ben inşallah pit diye doguruveririm
Ben felaket hamur işi as eriyorum. Ama yememeye çalışıyorum. Bulantı filanda kalmadı artık... çorba çok seviyorum bu ara ama :)) bir de bazen bazı şeyi çok canım isterken bazen aynı şeyi görmek bile istemiyorum. Herhalde ikizlerin damak tatları farkli. Hangisi o an uyaniksa onun istediği oluyorEvet evet özelikle iki haftadır birden cıktı diyebilirimbu biraz da iç karınla alakalı ya ama ikiz olmasınnda büyük etkisi var bence.ben birde bişey yiyemiyordm kusmaktan yoksa nasıl olacaktm bilmem lastikli giyimeye calıs canım daha rahat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?