2021 Nisan Anneleri

Kizlar.lcw dan hamile tayti s beden almstm cok darmis giymis bulundum bugun defactidan aldm 30 tl ye M beden aldim bu sefer malı da guzel ihtiaci olan baksin defactoya

Benim 1 haftadır bir tansiyonum düşüyor bir basim dönüyor sizde de öylemi 15+0 im bugub
Canım beslenmene dikkat et benim ilk haftalarda olmustu doktor bol bol kefir ayran yogurt meyve suları demişti. Bende şuan öyle bişey yok ama birde kanına bir baktır istersen

Benim de karnım pek cıkmadı henüz dün sabah dolmuşta yer vermediler ayakta gittim valla ne zaman çıkacak bu göbüşler yau
Ay ne güzel ya. Bence çıkmaması çok daha iyi.. benim de 17. Haftam 6 aylık gibi oluyor akşamları karnım ikiz olmalarindandir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum artik. Zaten tontiktim iyice tontik oluyorum

Kizlar.lcw dan hamile tayti s beden almstm cok darmis giymis bulundum bugun defactidan aldm 30 tl ye M beden aldim bu sefer malı da guzel ihtiaci olan baksin defactoya
Aa defacto da okadar ucuzmu gerçekten ya lcw da 70den asagı bişey görmedim ben ve hiç rahat da değildi ama artık pantolonlar rahatsız etmeye başlayınca bişey almam gerekti beli lastikli bir beden buyuk aldım iki üç ay idare eder sonrada giyerim belki dedim

Ay ne güzel ya. Bence çıkmaması çok daha iyi.. benim de 17. Haftam 6 aylık gibi oluyor akşamları karnım ikiz olmalarindandir deyip kendimi avutmaya çalışıyorum artik. Zaten tontiktim iyice tontik oluyorum
Bende öyle avutuyorum ama iki tane birden büyüyor ve suana kadar tek bebek kac gr sa ikiside ayrı ayrı aynı gramdı yani bence bunun arkasına sığınabiliriz diyorum

Bende öyle avutuyorum ama iki tane birden büyüyor ve suana kadar tek bebek kac gr sa ikiside ayrı ayrı aynı gramdı yani bence bunun arkasına sığınabiliriz diyorum
Çıkıyor mu senin karnın? Akşamları sinir oluyorum ya. Sabah pantalonun onu kapaniyor gayet... Öğlen düğmeyi açıyorum, öğleden sonra fermuari akşama pantalonu fırlatıp atıyorum :)

Lcw dan da 35 tl ye aldim hamile taytini canim defactado cesit yoktu bitane vardi ama ben begendim bi bak sende

Ben sordum onu ayni yerden aciyorlarmis yani karnimiz otoban gibi olmayacak o yüzden tmm ozaman sezeryan istiyorum dedim doktorumda daha cok erken dedi

Çıkıyor mu senin karnın? Akşamları sinir oluyorum ya. Sabah pantalonun onu kapaniyor gayet... Öğlen düğmeyi açıyorum, öğleden sonra fermuari akşama pantalonu fırlatıp atıyorum :)
Evet evet özelikle iki haftadır birden cıktı diyebilirim bu biraz da iç karınla alakalı ya ama ikiz olmasınnda büyük etkisi var bence.ben birde bişey yiyemiyordm kusmaktan yoksa nasıl olacaktm bilmem lastikli giyimeye calıs canım daha rahat oluyor

Oyy tayt yazmıssın canım simdi farkettim tayt değil pantolon aldım ben taytlara bakmadım pardon
Pantolonu esim alivermis gecen baktm 80 tl vermis ama hamilelik boyunca yeter bana o siyah hos bisi almis hamilelikden sonra da giyerim buyuk ihtimal

Pantolonu esim alivermis gecen baktm 80 tl vermis ama hamilelik boyunca yeter bana o siyah hos bisi almis hamilelikden sonra da giyerim buyuk ihtimal
Aynen o civarlarda bende öyle aldım ama o bel kısmı hamile için olanlardan değilde kenarları lastikli olanlardan aldım bende normalde giyerim düşüncesiyle aldım bakalım hayırlısı artık

Amin insallah canim

Ben felaket hamur işi as eriyorum. Ama yememeye çalışıyorum. Bulantı filanda kalmadı artık... çorba çok seviyorum bu ara ama :)) bir de bazen bazı şeyi çok canım isterken bazen aynı şeyi görmek bile istemiyorum. Herhalde ikizlerin damak tatları farkli. Hangisi o an uyaniksa onun istediği oluyor

İlk hamileliğimde bu kadar karnım çıkmamıştı. 6 dan sonra belli olmaya başlamisti. Şimdi 4.ayda pirtladi gitti :))
Ama kızlar bebisler doğsun sağlıkla inşallah.. emmeyi bıraksınlar karnımı gerdirip ciciklerimi yaptircam
Zaten Allah nasip ederse 3 kardeş olacaklar. Daha da düşünmem bebek gibi geliyor :)) bundan sonrası hep kendime bakım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…