2021 Nisan Anneleri

Aha hemen curuteyim bu tezi benim ilk başlarda aynıydı hiç değişmedi, daha yeni yeni büyümeye başladı . Kilo alımıyla alakalı mi değil mi bilmiyorum, ama nerdeyse ilk 10-11 haftada hiç milim değişme yoktu .hemenden kastın ne kadar hemen bilemiyorum

Evet yeni bir teori daha geldi

Yok bacım ne toparlayıcı sütyeni nr biseyi benim zaten 90 di sarkık ve dolgun şimdi yemin ederim karnından büyük
İşte bende de durum benzer yani valla boynuma ağırlık takmışım da yürüyormuşum gibi hissediyorum.

Cinsiyeti yarın öğreneceğim çok kız hissediyorum ama bakalım yarın belli olacak

bir tez daha çürüdü. Oysa bende tutmuştu kızımda memelerim son aylar büyümüştü, bu defa beklenen adet tarihime bir hafta kala şişmeye bir başladı şimdilerde kızımda ki doğum zamanındaki ölçüsüne yakın. Normalde 75 A olan ölçü 85 lerde tek mutlu eşim

Benimde kızıma hamileyken 5. Aydan sonra falan büyümeye başlamıştı ilk başlarda hafif hassasiyet olur geçerdi sadece. Ama bu sefer en başından beri hem çok sızladı hemde büyümeye başladı. Bende kızımı Haziran ayında memeden kestim herhalde ondan böyle oldu diye düşündüm değişmezse bebeğin cinsiyeti erkek

Ya buda bende tutmadı bında direk büyüdü herkes ordan anladı gebeliğimi kızımda hiç büyümemişti ama buda kız

Günaydın kizceler ikili test sonucu cıkmış gidip alcam öğlenden sonra niyeyse stres yapım smdi oysaki hiç aklımda bile yoktu

Günaydın kizceler ikili test sonucu cıkmış gidip alcam öğlenden sonra niyeyse stres yapım smdi oysaki hiç aklımda bile yoktu
Bana yapılmadı bile sadece burun ve enseye bakıldı hiç stres olma ultrasonda sıkıntı yoksa kanda da olmaz.

Canım ne yaptın doktora gidicektin Z zuzuipek
Canım dün devlette acil olduğu için alttan bakmak istedi ben de red ettim .. Bugün kendi doktoruma gideceğim öğleden sonra.. Şükür bugün gelen bir şey yok ama içim rahatlasın bir göreyim . Dün 4 defa peçeteye pıhtılı geldi çünkü.. Bir şeyin habercisi değildir inşallah diye tedirgin oldum.

Adet gununmuydu ipek

Daha gelmediyse sıkıntı yoktur git minnosunu gor bizede haber et

Benimki pembe akıntıyla birlikte oluyor normal 1 kez. Kanamada olsa ilk 3 aya kadar normalmiş bayağı araştırmıştım 20 22 .haftadan sonra sorunmuş canim sen yinede bak doktor ne diyecek Allahım izniyle güzle haberlerle gel

ay hakli da olabilir valla. bana 12 de erkek dedi cok da emindi doktor, 15te baska bi doktor kiz dedi. o haftalar cok yaniltici olabiliyor dedi..ben de hangisine inanayim sasirdim bi sonraki kontrolde inancM insallah
Biz tam 14haftalık öğrendik bizim doktor söylemedi daha önce katiyen degisse de önemli değil gerci de ben de kız hissediyordm cok ihtimal vermedim acıkcası.nitekimde öyle oldu hala kızlar minnoşlarımbugün tam 16haftalıklar artık degısmez diye dusunuyorum ama kısmet tabiki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

Valla banada artık birden uyku basıyor nasıl hosuma gidiyor uyuyabilmek hiç uyuyamıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…