- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Hahahha sakladığını düşünüyorlardır. Neyse net bir şekilde öğrenmiş olacaksın.Hayır dün doktorun asistanı aradı ve doktorumun bugün operasyonu olduğu için cumaya ertelediler. Bu kadar bekledim iki gün daha beklerim diyorum ama heyecan artıyorherkes bana nasıl daha belli olmaz cinsiyet ya falan diyor, doktora gidemiyorum ki belli olsun
![]()
Bu arada ahududu yaprağı çayını ebem ev kontrolüne geldiğinde getirmişti bana ve yanlış hatırlamıyorsam 32. Haftadan sonra kullanmamı söylemişti. Şimdi içmek erken olabilir sormak lazım
Evet benimde etrafımda bu şekildeAmin canım inşallahçevremde hamile olanlar da hep erkek bebek 2 arkadaşım var birisi Aralık ayında doğum yapacak erkek birisi benimle aynı gibi o da erkek. Sağlıcakla gelsinler inşallah
![]()
Karın genişledigi için kuruyan ölü deri çıkıyor, ben arada ağda yaptırdığım için böyle bir dökülme yaşamadım ama çatlak için kremde (lierac) tavsiye ederim.Kızlar benim baya baya karnım pul pul soyuluyo ya beyaz beyaz zeytinyagi arada suruyorum ama surdukten bi saat sonra yine ayni anlamadim gittii