• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Kızlar ya sizde bebek tam olarak nerede . Benim baya kasıklarımda hatta vajina kemiğine yakin yerde. Doktora sordum büyüdükçe yukarı çıkar dedi çok aşağıda sanki . Adamın ağzından laf alamadım da😤

Kacirmisim herhalde afedersin o_O
Estafurullah canim şaka.yaptim 6si tip hast gidicem.7si ozel
Kızlar ya sizde bebek tam olarak nerede . Benim baya kasıklarımda hatta vajina kemiğine yakin yerde. Doktora sordum büyüdükçe yukarı çıkar dedi çok aşağıda sanki . Adamın ağzından laf alamadım da😤
Kiz çocuk genelde çok aşağıda olur diyorlar ama.benim kızım bukadar aşağıda değildi bilemedim hhep kasikta 12sinde gititgimse doktor çok pantolonunu artırmamıştı göbek hemen altındaydı ama hissettiğim hep asagida

Kiz çocuk genelde çok aşağıda olur diyorlar ama.benim kızım bukadar aşağıda değildi bilemedim hhep kasikta 12sinde gititgimse doktor çok pantolonunu artırmamıştı göbek hemen altındaydı ama hissettiğim hep asagida
Valla benim baya asagidaydi bana anormal geldi hatta sordum o yüzden ama kem küm etti. Hatta şöyle oldu hemşirenin ayarladığı yerden göremeyince çamaşırını tutar mısın dedi biraz daha aşağıya indirdi cihazı . Büyüdükçe yukarı çıkar dedi ama göbek hizasında falan olmalı bu haftada öyle biliyorum. Emin olamıyorum

Biliyorum cnm saka yaptığını bende devam ettirdim işte :KK53: az kalmış hadi bi surprizde sen patlat:KK76:

Benm göbek deliğine yakın yerde sanırım usgyi aşağıdan koyuyo ama yukarıya dogru bakıyo sanki yada bilmiom pek dikkat etmedim sanırm:KK17:hareketleri göbek deliğinin az altında oluyo ama

Benm göbek deliğine yakın yerde sanırım usgyi aşağıdan koyuyo ama yukarıya dogru bakıyo sanki yada bilmiom pek dikkat etmedim sanırm:KK17:hareketleri göbek deliğinin az altında oluyo ama
Bütün uygulamalarda videolarda bu haftalarda göbek deliğine yakın olmalı diye izledim . Ama ben hareketlerini de kasıkta hissediyorum. Hatta zayıf biriyim sırt üstü yatinca bebek tam kasıkta sağ tarafimda şişliği belli oluyor yani. Neyse bakalım kendi doktoruma gidene kadar merakta kalıcak demektir bu

Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmm🥰🥰🥰Hergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde🤭
Ayyyy ellerine sağlık ne güzel olmuş benim hiç böyle yeteneklerim yok☹️

Ben lohusa tacimi kendi elcigezlerimle yaptmmmm🥰🥰🥰Hergun kendime bi is cikariyrm vakit gecsin die simdi aynisini kizimada yapicam buna uygun bi lohusa gecelik +pijama takimi bulurum heralde🤭
Maşallah ne güzel olmuş. Hayranım böyle marifetli hatunlara👏🏻

Bende çıkan tüyleri aldıriyorum ne yalan söyleyeyim artık ölmez kalmaz isek sütü kestikten sonra lazer paklar anca

Allah yardımcın olsun. Köyde öğretmen olmak kadar zor bir şey yok. 24. Hafta izni sizin için iyi olacak. Doğuda kar yağdığında köy okulları ile bağlantı kesiliyor, gidip gelmek zorlaşıyor çünkü. Emeklerinizin karşılığını mislisiyle alın inşaallah 🤲
Inşallah 🤲

Bendee minnoşuma şapka yaptım 🥰 mankenimde benim çocukluk bebeğim

Eklentiler

• E166C8E4-E62D-4B47-9AB8-F15FBA476DF1.webp
    E166C8E4-E62D-4B47-9AB8-F15FBA476DF1.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 45
  • 83926C25-041A-4134-9F66-E4FEFF512084.webp
    83926C25-041A-4134-9F66-E4FEFF512084.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 45
Tesekkur ederim cnm🥰🥰 kiz silikon ve boncuk aldimi gerisi gelio 🤭 Daha farkli yapicakdm ama mazeme bulmak zor istanbul emin onunde olsam ne hayallerim var😂

Maşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsin 😍 hamaratsiniz gerçekten. Benim elimden gelmez mesala böyle şeyler 🧿
Eminönünde neler neler var ama korona yüzünden 1 senedir adım atamıyoruz yaaa 😞

Maşallah ne güzel olmuş. Hayranım böyle marifetli hatunlara👏🏻
Tesekkur ederim canim 🙈 Hersey pahalandikca kendimiz yapalim die cabaliyorz daha guzelleri sizin olsn insallah❤
Cok guzelll olmus bende battaniyw disinda hic orguden anlamam🤭
Maşaallah Rabbim takmayı, taktırmayı nasib etsin 😍 hamaratsiniz gerçekten. Benim elimden gelmez mesala böyle şeyler 🧿
Istanbulda tek ozledigim yer diyebilirim emin onu hersey elinin altinda 🥰

3.5 kilo almışım bebek büyüyor diyorlar la kilo almayanların bebeği büyümüyor mu offf yine ayı gibi olcam :cry: :cry: :cry:

Evet bende kullandim sonucta gece 2 tane iciyordum suan tedirgin oldum.
Bir aciklamada yapmadi sadece kullanma dedi.
Evet calisirken cok zor gercekten odam koridorun bir ucunda lavabo diger ucunda ben elim agzimda kosmaktan utaniyorum cok zor bazen evde yetisemiyorun lavaboya o durumdayim is yerinde geliyor dedigim an kosturuyorum.
Bitmeyecek mi diyorum sonuna kadar boyle devam edecek sanirim.😔
Ben sabahları ac karnına 1 tane alıyorum yoksa her kokuda cikaririm

Aminnnn inşallah 🤲🏻🤲🏻 Gördüğüm modeli direk bende yapamam bunu youtubeden sıra sıra anlatımlı tarifle yaptım 😅

Back
X