- 22 Mart 2013
- 773
- 1.087
- 313
Bende öyle düşünüyorum özellikle sophie zürafa kaşıyıcı kızım hiç kullanmadı tamamen benim hevesimle aldık bir de üstelik arabasından düşürdü tekrar almıştım ikincide de aynı pek bir esprisi yok. Yeni minikleri çıkmış belki onlar daha işe yarayabilir ama eczanede satilanlardan bir farkı yok yani.Günaydın kızlar,
Babybjörn nedense bana hep abartılmış bi ürün gibi geliyor, diğer seçeneklere göre fazla pahalı olduğu için olabilir. İnstagram’da falan instamomlar bazı markaları çok parlatıyorlar,
Sophie diş kaşıyıcı, bibs emzik, björn ana kucağı... Bunlar gerçekten o kadar iyi mi bilmiyorum. Joie nin dreamer’ı hoşuma gitti, ürün incelemesini de izledim beğendim. Bebek arabasında hala kararsızım. Travel set düşünüyorum ve bence bebek oto koltuğu çok önemli. Travel setler kemerle sabitlendiği için tereddütlüyüm biraz. Kıyafet de alıyorum bir şeyler. Aklım gidiyor baktıkçayatak konusunda da tereddütteyim, açılabilen anne yanı almayı düşünüyorum şimdilik.
Oto koltuğu yerine ilk 6 ay puseti kullanıp sonrasında 36 aylık oluncaya kadar kullanılanlardan almak mantıklı.
Bu tarz tulumları bodyleri vs hangi beden almak lazım? Doğduktan bir ay kadar sonra yaza girecek neredeyse bodyleri 0-3 ay tulumları 3-6 mı almak lazım acaba?