2021 Nisan Anneleri

Kizlar akinti ve kasinti şikayetimi az once doktoruma ilettim mesajla. Daha 10 gun var doktora gitmeme,enfeksiyon ihtimaline karsi birsey kullanmami onerir misiniz dedim. neo penotran forte fitil kullanabilirsin yazmis. Ama tereddut ettim simdi de bebegime zarari olabilir mi diye. Soz konusu evlat olunca insan doktoruna bile guvenemiyor kullanan var mi aranizda?

Ozmn dua et kolik olmasin 2.bebeginilk kolik atagi tuttugunda sok olmstm hastaneye kostuk sora tam 6 ay hergun kolik atagiyla yasadik aglamk nedir sindire sindire yasamis bi insan olarak allah baska dert vermesin diorm
Ben daha kötüsünü yaşadım benim kızım 1 buçuk yasina kadar sürekli bayılırdı daha 18 yaşındaydım o kadar çok zorlandım ki tek başıma hastaneye bile gitmistik hiç unutmam usutmustu doktor sadece boğazına bakacaktı doktora izin vermezse zorlamayın dedim doktor bsy olmaz ağlar susar hemen dedi kızım ağlamadan bayıldı doktor bile şoka uğradı Allah yardımcın olsun ilk defa böyle bsy gördüm dedi şok şükür atlattık bu sorunuda gece uyumazdim kucağıma alırdım onu izlerdim hep ya bayılır nefessiz kalir fark edemem diye

Bebeğe zararlı olsa doktor kullan demez ki bence kullan enfeksiyon daha çok zarar veriyor bebege benim kızımda çok enfeksiyon vardı doktorum umursamazdi başka hastaneye gittim alttan muayene sonucu baya kızdı nasıl bı doktorun varmış dedi bebek ölebilir dedi fitil vermişti kullandım geçti tekrarladı ama

Merhaba, İstanbul'da yaşayan öğretmenler var mı aramızda? Son valilik kararı MEB'i kapsıyor mu? Bilen var mı?
Ben önce sendikaya sordum bizi kapsamıyor dedi, milli eğitimden görüş alınmış, öğretmenlerin %65i kadın, yüz yüze eğitim biter izin verirsek demişler, dün il milli eğitim müd. lüğünü aradım, yazı daha gelmedi kapsamını bilmiyoruz dedi.

Dışarı çıkma imkanım yok çöpü bile ben atmam bakkal market felan herşey eşime ait eliptik bisiklet çok düşünüyorum
Canım sen alsanda ileride zaten kilo alcaksın koşu bandı yaptigin aktiviteleri desteklemek için. Dışarıda 1 km yuruyrosun eliptikde 2 km oda ayak bilek ağrısından ölürsün dışarıyla bir degil

Kesinlikle ben mesela yine doğursam 35 36da doğrurrum

Yaaa masallah minnosa bak ben de 19.haftaya dogru gidicem renkli usg verirse artik kime benzedigi belli olcak resmen
Benim ikili testi detaylı gibi bakmışlardı o yüzden doktorum detaylı istemedi ve 6 hafta sonra gel dedi birdaha görmeme Şafak 45

Benim ikili testi detaylı gibi bakmışlardı o yüzden doktorum detaylı istemedi ve 6 hafta sonra gel dedi birdaha görmeme Şafak 45
Nasil detayli gibi baktilarBenim de ikili testre usg cok uzun surdu cok inceledi doktor ama ayrintili ultrosonun yerini tutmaz ki ic organ damar kan akisi herseyine bakilcak busefer 45 gun dayanabilceksen direkt doguma git bacim biraz daha dayanipben sanirim dayanamazdim

Evet kimse net bir şey bilmiyor sadece 4. madde yani 10 yaşından küçük olan çocuğu olanları belirten madde kapsamıyor. diğerleri kapsıyor olmalı. Ama o kadar muğlak ifade ediyorlar ki kimse bir şey anlamıyor. Belli Pazartesi kesinleşir.

Ayy zor olmaz mı bnm annem 37 yaşında çocuk sesi kaldıramıyorum artık diyor basim ağrıyor yaslandım diyor en küçük çocuğu 13 yaşında ondan heralde
Hilalcim ben 29 yasinda atandim ve evlendim.
Yuksek lisansti doktoraydi derken anca 2. Cocugu yapiyorum gerci surpriz gebelik benimki.
Bir tane yeterdi diyorum annenin kac cocugu var bilmiyorum ama doymustur artik ondandir.

Evet hepsine bakıldı gittiğim doktor epey iyi bir doktordu birde kendi doktorumda epey detaylı bakıyor bu benim kendi doktoruma 3. Gidişimdi şimdi teliflerini hissettikçe inşallah işim daha rahat olur

Gerçekten dışarı çıkabilme imkanım olsaydı süper olurdu
Hilalcim ben 29 yasinda atandim ve evlendim.
Yuksek lisansti doktoraydi derken anca 2. Cocugu yapiyorum gerci surpriz gebelik benimki.
Bir tane yeterdi diyorum annenin kac cocugu var bilmiyorum ama doymustur artik ondandir.
4 tane var onunki sezaryan baglatmis tüplerini aslında olsa ister yani çocuk çalıştığı için çok yoruluyor o yüzden sanırım en küçüğü muz 13 14 arası çocuk çok seviyorr fazlasıyla

Benim oglum 38 haftalik dogdu pozisyonundan dolayi son dönem ne kilo aldi nede boy atti ve minnacik dogdu aynen öyyleymis valla kucagimiza almaya korktugumuz cocuk hizla büyüdü 3 aylikken tombik bisi oldu
Benim bebeler dombalak oluyor, ilk kızımda toplam 13 kilo aldım kızım 37+3 de normal doğumla 3,500 doğdu, bu seferki daha önde gidiyor kilo boy olarak karşılaştırdığımda ve bu sefer 40haftayı görürsem 4 kiloyu geçer gibi geliyor bana, nasıl doğurcaz bakalım şuanki tekmelerinden belli gücü kuvveti ondan hiç oturmuyorum kıçımın üstüne egzersiz oluyor bana, büyük kızımda doğum cam kapı silerek gitmiştim tüm gün yerleri çömelerek ciflemiştim akşama doktora çatı kontrolü diye gittim 37de doktorum dedi sen 2cm açılmışsın bile sancın 100de 100 nasıl hissetmezsin dedi valla tüm gün temizlik yaptım yorgunluktan ağrı hissedemiyorum demiştim helal olsun sana dediydi saç baş tülbür gibi direk doğurttu ne kuaför gördüm ne makyaj bu sefer hayalim 25.hafta başlıyorum evi badana boya komple indirip mislicem, doğuma saç baş yaptırıp gitcem Allahım nasip ederse inşşş Benden tavsiye çömelerek bol bol yer silin

Benim oglum 38 haftalik dogdu pozisyonundan dolayi son dönem ne kilo aldi nede boy atti ve minnacik dogdu aynen öyyleymis valla kucagimiza almaya korktugumuz cocuk hizla büyüdü 3 aylikken tombik bisi oldu
Ayy benim kızımda çok zayıf doğdu 2900 doğdu o kadar ufaktiki emmeyi çok severdi bıberon mamasida çok severdi 3 ay boyunca kilo fazla almadı mamayı bıraktı sonra birden şişmeye basladi o kadar kiloluydu ki yegenlerim bacağını görürdü kat kat şeklinde siz bunun bacağını diktiniz mi derdi

Hahah ben yatarak 6cm acilmam olmuştu suyum gelmiş o gece hastaneye gitmesem evde dogurucakmisim doktorlar şoka girmişti açıkçası sancı felanda çekmedim akşam ateslendim diye gittim 6 cm acilmayla gece 1 den sabah 6 kadar doğurdum sadece 5 te sancım başladı 6 da doğum yaptım inşallah buda öyle geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…