Ayy super bende bebek tırnak makasi bile yok

ilki kiz bu erkek ver aradannn yilllaaaar gecti

hic birsey yok sifirdan yapilacak hersey dun esimle konustuk bazen instagramda goruyorm odasindan kiyafetine sekerine cukulatasina hatiraliklara hediyeliklere

soyle bi kaba hesap 30 bin harciyolardir gbi geliyo hersey ates pahasi bi kapi susu 250 tl lohusa pijama 300 tl

taç sordm en uygunu 100 tl diolar tek aklimda olan bu sefer en ekonomik olanlari secicem cogu sey cok kisa sure kullanilacak
Valla sekerim 32 yasinda anne baba olcaz tekrar ilk cocugumuzu 24 yasinda kucagimiza aldik esim diyorki ben ozmn resmen cocukmusm diyor suan ki hamileligimde tavri cok degisti yardim etmesi dusunceleri bende ona diyorum biz olgun akli basinda anne baba olcaz bu sefer

saka bi yana her yasin tadi ayri guzel

Canım şimdi yasayacak pek bı hayatım yok eşim çok kıskanç olduğu için belki 30 lu yaşlarda hayatımı çocuklarımla yaşarım artık şimdi bile çok zor geliyor ki alıştım o zamanlar tam rahata ereceği zmn insan çocuk çok zor gelir ya eşim o kadar mutlu ki daha 24 yaşındayım 2 tane çocuğum var diyor

Ben elektrik kiraz dogalgaz diye devam edince zaten birdaha turkiye konusunu acmadi izne bile gelmedi bu yaz

Valla 1 tl de almaya ya gittigimde 10 euro yapsa bende almanya cennet derim

adamlarin parasi turkiyeye gelince krallar gbi yasatiyor onlari ah ahh neyse vatanimizi tum kotuluklerden esirgesin rabbim buna sukur napalim