2021 Nisan Anneleri

Kızlar çok alakasız olacak ama hem dikey Süpürge hem de el süpürgesi olabilecek bir süpürge ariyorum uygun fiyatlı. El süpürgesi dedim ama doğru adı bu mu bilmiyorum. Kullanan memnun olan varsa marka yorumlarınızı bekliyorum

Ben yürüyüş yaptım, her işimi kendim yaptım hala öyledir ki zaten çok titizim başkasının yaptığını beğenmem, Doğumdan çıktığımda 5kilom kalmıştı 40günlükken Mevlüt yapmıştım 1-2kilo kalmıştı 37 hafta halıları yıkamaya vermiştim 3gün sonra doğum yaptım geldiğim gün doğumdan evi tekrar silip süpürüp halıları serdim kaynanam şoka girmişti bunu kimseye anlatma nazara gelirsin yatmadın bir kere demişti annem 1hafta kaldı yanımda ne yemek ne iş ne bebek baktırdım huylanıyorum başkası yapınca anneme sen git anne demiştim bencede dedi sokuldum oturmaktan dedi gitti o gün bugündür kimseyi karıştırmam işime

Ay ne guzel ya masallah bir de calisiyor hem de 4 cocuk mu buyuttu.
Siz cocukken calisiyor muydu?
Senin ilk dogumun sezeryan mi?

A normal dogummus ne guzel.

Ben de bakiyorum. Dyson sarjli supurgelere takildim. Hem cekis gucu iyi hem kablosuz, cok pratik gorunuyor. Dyson v8 ismi, bi incele istersen.

Gecmis olsun. Benimde akintim ve kasintim var. Acaba enfeksiyon mu? Akintin ne renkti ve ilac olarak fitil mi verdi?
Benimde var gecen gittigimde soyledim sari yesil gibi bisidi benim enfeksiyon olmuşum yani fitil verdi bana 1 haftalim bisi 3 gunde bir kullaniyosun bitiyor 1tane hallettim simdilik iyiyim sukur aksatmadan gidin bnce dr.

Senin baya iyiymis kilosu. Benim kizim 1580 gr dogmustu. O kadar minnakti ki. Prematüre kiyafetleri bile ancak oluyordu.simdi ikiz benim bakalim kac kg dogacaklar

Benim kız 3440 doğdu 3 aylıkken 6.500du ebe mamamı veriyorsun doğru söyle demisti 2 yasa kadar iyi gitti şimdi çubuk gibi bir kiz
0 hiç kullanmadın 3-6 ay kıyafetle basladim

Ay ne guzel ya masallah bir de calisiyor hem de 4 cocuk mu buyuttu.
Siz cocukken calisiyor muydu?
Senin ilk dogumun sezeryan mi?
El işleri felan yapardı yani calismazdi en küçük kardeşim 7 yaşındayken başladı ise yok canım benim normal çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…