- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Ben yürüyüş yaptım, her işimi kendim yaptım hala öyledir ki zaten çok titizim başkasının yaptığını beğenmem, Doğumdan çıktığımda 5kilom kalmıştı 40günlükken Mevlüt yapmıştım 1-2kilo kalmıştıHahah ben yatarak 6cm acilmam olmuştu suyum gelmiş o gece hastaneye gitmesem evde dogurucakmisim doktorlar şoka girmişti açıkçası sancı felanda çekmedim akşam ateslendim diye gittim 6 cm acilmayla gece 1 den sabah 6 kadar doğurdum sadece 5 te sancım başladı 6 da doğum yaptım inşallah buda öyle geçer
Ay ne guzel ya masallah bir de calisiyor hem de 4 cocuk mu buyuttu.Gerçekten dışarı çıkabilme imkanım olsaydı süper olurdu
4 tane var onunki sezaryan baglatmis tüplerini aslında olsa ister yani çocuk çalıştığı için çok yoruluyor o yüzden sanırım en küçüğü muz 13 14 arası çocuk çok seviyorr fazlasıyla
A normal dogummus ne guzel.Gerçekten dışarı çıkabilme imkanım olsaydı süper olurdu
4 tane var onunki sezaryan baglatmis tüplerini aslında olsa ister yani çocuk çalıştığı için çok yoruluyor o yüzden sanırım en küçüğü muz 13 14 arası çocuk çok seviyorr fazlasıyla
Ben de bakiyorum. Dyson sarjli supurgelere takildim. Hem cekis gucu iyi hem kablosuz, cok pratik gorunuyor. Dyson v8 ismi, bi incele istersen.Kızlar çok alakasız olacak ama hem dikey Süpürge hem de el süpürgesi olabilecek bir süpürge ariyorum uygun fiyatlı. El süpürgesi dedim ama doğru adı bu mu bilmiyorum. Kullanan memnun olan varsa marka yorumlarınızı bekliyorum
Benimde var gecen gittigimde soyledim sari yesil gibi bisidi benim enfeksiyon olmuşum yani fitil verdi bana 1 haftalim bisi 3 gunde bir kullaniyosun bitiyor 1tane hallettim simdilik iyiyim sukur aksatmadan gidin bnce dr.Gecmis olsun. Benimde akintim ve kasintim var. Acaba enfeksiyon mu? Akintin ne renkti ve ilac olarak fitil mi verdi?
Dyson çok çok iyi ama maalesef fiyatı çok uçuk. İncelememe bile gerek yokBen de bakiyorum. Dyson sarjli supurgelere takildim. Hem cekis gucu iyi hem kablosuz, cok pratik gorunuyor. Dyson v8 ismi, bi incele istersen.
Senin baya iyiymis kilosu. Benim kizim 1580 gr dogmustu. O kadar minnakti ki. Prematüre kiyafetleri bile ancak oluyordu.simdi ikiz benim bakalim kac kg dogacaklarBenim oglum minnacik dogdu 2 kilo 600 gram ve 2400 e düstü dogumdan sonra 1 numara bez almistim olmadi 0 numara almistim sonrasinda ondan kücügüde yok zaten. Büyük ihtimal cevremdede gördügüm ikizler hep 0 numarayla basladilar. Ayy ikiz olunca erken dogum oluyor genelde minnacik oluyolar benim oglumda öyleydi sonra hizla büyüdü
Maşallah anaya bak ..Kız ben anandan da büyüğüm..Daha 9 yaşında kızım var. .Annenin torunuAyy zor olmaz mı bnm annem 37 yaşında çocuk sesi kaldıramıyorum artık diyor basim ağrıyor yaslandım diyor en küçük çocuğu 13 yaşında ondan heralde
Benim kız 3440 doğdu 3 aylıkken 6.500du ebe mamamı veriyorsun doğru söyle demisti 2 yasa kadar iyi gitti şimdi çubuk gibi bir kizBenim oglum minnacik dogdu 2 kilo 600 gram ve 2400 e düstü dogumdan sonra 1 numara bez almistim olmadi 0 numara almistim sonrasinda ondan kücügüde yok zaten. Büyük ihtimal cevremdede gördügüm ikizler hep 0 numarayla basladilar. Ayy ikiz olunca erken dogum oluyor genelde minnacik oluyolar benim oglumda öyleydi sonra hizla büyüdü
El işleri felan yapardı yani calismazdi en küçük kardeşim 7 yaşındayken başladı ise yok canım benim normal çok şükürAy ne guzel ya masallah bir de calisiyor hem de 4 cocuk mu buyuttu.
Siz cocukken calisiyor muydu?
Senin ilk dogumun sezeryan mi?
Evet bende kızım 20 yaşında olduğu zmn 38 yaşında felan oluyorum 18 yaşında anne oldumMaşallah anaya bak ..Kız ben anandan da büyüğüm..Daha 9 yaşında kızım var. .Annenin torunuErken anne olmanın avantajları..
Benim annem 1970li 42 yaşında anne anne olduEvet bende kızım 20 yaşında olduğu zmn 38 yaşında felan oluyorum 18 yaşında anne oldum
Benm annemde yaşasaydı 44 yaşında olcakti 15inde doğurmuş beni vay beAnnem küçük yaşta evlenmiş annem arkadaşım gibi anne kiz gibi değiliz
Ne güzel walla genç yaşta anaanne oluyorlarBenim annem 1970li 42 yaşında anne anne oldu
Bnm annemde 15 yaşında doğurmuş beni ki bndn büyük bi abim varmış ölmüşBenm annemde yaşasaydı 44 yaşında olcakti 15inde doğurmuş beni vay be
Allah rahmet eyleism mekanı cennet olsun canimBenm annemde yaşasaydı 44 yaşında olcakti 15inde doğurmuş beni vay be
Allah rahmet eylesin canim cennette şefaatçi olsun sizeBnm annemde 15 yaşında doğurmuş beni ki bndn büyük bi abim varmış ölmüş
Benim annem 43yasinda beni dogurmusBenim annem 1970li 42 yaşında anne anne oldu
Saol cnm aminAllah rahmet eyleism mekanı cennet olsun canim
Allah rahmet eylesin canim cennette şefaatçi olsun size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?