2021 Nisan Anneleri

Kizlar size birsey sormak istiyorum.
Ben uni mezunuyum ama bu zamana kadar atanamadm acikcasi bolumum cok az alim yapiyor..gecen kis kpss hazirlaniyodm fakat hamile oldgmu ogreninde biraktm.bide corona belasi cikti o ara..
Cevremdeki cogu insan atandi bana okudun da noldu diye dalga gectiler ozelde ise gecem gunduzum belli olmadan calistm cok cektm.gecen yil bir koye yerlestik esim calisma dedi koye yerleselm dedi fakat isler umdugumuz gibi olmadi babamlar hala bir parca yer bile vermedi yasadigimiz yer denize yakin ev yapacak arsamiz bile yok ama babamn baya cok.
Neyse durumumuzu biliyolar cuma gittik babamlara sanki burun kivirdilar bi gariplik vardi zoruma gitti..cocugumu dogurduktan sonra kpss ile atanip burdan gitmeye karar verdm sadece esimin sirtina yuk bindirip kimse yardm etmiyor o kazanirken butun sulale bizimle iyiydi ama simdi isler kotuye gidince hepsi sirtini dondu

Cocuguma ven bakamicam bakici tutmam lazim zaten yasadigim yerde kiralar cok ucuk sozde turistik bir yermis ama en yakin hastane 50km mesafede sade 1tane is imkani var adam gibi ona da zaten zenginler ise yaramayan cocuklarini adam olmaz dediklerini o sirkette ise soktu burda liyakat yok.aile desen bag denen bisey yok.babam yegenim sigara iciyo diye agzina almadigi kufur birakmazken cocuk simdi astsubay oldu diye torunum torunum diyo bize hic danisip biseyini anlatmiyor bile
Ailemi kaybetmemek icin esime burdan gitmeyelim dedim hep ama onlar anladim ki bizi hic mi hic dusunmuyor
Sinirlerim cok bozuk hamilelikten mi yoksa gercekten aileme kirginim da ondan mi bilmiyorum. Bildigim tek sey onca kalabaligin onca akrabalarin icinde yapayalnizim

Tırnağın varsa kendi başını kaşı canım.Hiç kimseden beklentin olmasın çünkü sonunda üzülen yine sen olursun.

Dyson çok çok iyi ama maalesef fiyatı çok uçuk. İncelememe bile gerek yok
Evet maalesef ucuk fiyati. Once robot supurgelere baktim ama o bana daha teferruatli geldi. Halinin sacaklarina takılıyor, evde birseyin yeri degisse alet afalliyor. Bu sarjli supurgeler daha pratik geldi.

Evet maalesef ucuk fiyati. Once robot supurgelere baktim ama o bana daha teferruatli geldi. Halinin sacaklarina takılıyor, evde birseyin yeri degisse alet afalliyor. Bu sarjli supurgeler daha pratik geldi.
Haklısın canım şarjlılar çok iyi ama işte dediğim gibi su an Dyson alacak durumda değilim daha ekonomik birşey bakmalıyım . Özellikle şarjlı el süpürgesi çok istiyorum mesela birşeyler yerken koltuğa kırıntı dökülüyor bunun için makine çıkarmak istemiyorum el süpürgesi olayı olan uygun birşey arıyorum

Benim kız 3440 doğdu 3 aylıkken 6.500du ebe mamamı veriyorsun doğru söyle demisti 2 yasa kadar iyi gitti şimdi çubuk gibi bir kiz
0 hiç kullanmadın 3-6 ay kıyafetle basladim
Benim oğlum 38+0 da 3860 doğdu 2 aylıktı 8.250ydi mama vermiyordum tosuncuk gibiydi ya bu kızçem nasıl olacak bilmiyorum kız olduğu için daha minnak olabilir gibime geliyo

Tırnağın varsa kendi başını kaşı canım.Hiç kimseden beklentin olmasın çünkü sonunda üzülen yine sen olursun.
Tesekkur ederim canim..zorluklarla karsilasacagim ama demistim ki ailem yaslandi uzaklara gidip son zamanlarimizi ayri yasayacagimiza yanlarinda durup destek olalim..biz maddi olarak iyiyken bal gibiydik iste son 1aydir baya cokus donemindeyiz resmen sirt cevirdiler kimse gelmiyor sizden baska yardim etmiyor kimse dedikleri insanlara simdi toz kondurmuyorlar..demekki ailende olsa hicbir zaman kendi manfaatini gozardi etmeyecekmissin. kiralar 2500den başlıyor bi arsa almak istesen 200m2 ye milyon istiyorlar sozde köy..sosyal hicbirsey yok okul desen 1-2-3-4ayni sinifta egitim goruyor..sirf ailem icin katlaniyordum gercekten bosmus.
Yapmam gereken ilk sey cok guzel bir is bulup daha iyi sartlari olan bir yere tasinmak yasadigim yerde sadece ana baba parasi tarlasi yiyenler mutlu olabiliyor emegiyle kazanip da birseyler yapabilen gormedim daha

Suan sizi orda baglayan bisi yoksa daha ekonomik biyere gidin bence sizin beklentiniz oldugu icin hayal kirikligi olmus .Arkadas da soylemis tirnagin varsa kasi yoksa kimseden bisi bekleme ben bu lafi cok seviyorm.Insallah feraha cikarsiniz biran once

Ay inşaallah doğduklarını da büyüdüklerini de görürüz benim etrafımda ikiz olanların hep 3kusur ya kiloları maşaallah diyom nasıl becerdiniz banada 2500den fazla olmaz gibi geliyor ama kısmet bakalım sağlıklı olsunlarda inşaallah esya bir sekılde uydurulur ya heryerde dünya kadar sey var şimdi

Tunaydin bacilar aayy en sevdigim konulara gelmisiz alisverisBende tam anlamiyla ocak da baslicam suan sadece giyebilir yada lazim dedigim parcalari aldim bi kactane.Kasim aralik gecse sanki gerisi hemen gelicekmis gibi hissediyorm
Ocakta bir yere cıkabilcekmiyim hiç bilmiyorum inşaallah çok ağırlasmam yaa en çok ondan cekiniyorum suan son aylar hic bişey bakamıcam diye şimdide erken diye herşeye atılamıyom

Branşın neydi canım.

Canım ben 8 yıldır philips şarjlı el süpürgesi kullanıyorum çok memnunum çekişi de gayet iyi. Bir de maraton süpürgem var. Günlük kırıntılarda şarjlı çok pratik oluyor

Eklentiler

• Screenshot_20201108-004151.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…