Allah rahmet eylesin canimBenm annemde yaşasaydı 44 yaşında olcakti 15inde doğurmuş beni vay be
Allah razı olsun cnmAllah rahmet eylesin canim
Tırnağın varsa kendi başını kaşı canım.Hiç kimseden beklentin olmasın çünkü sonunda üzülen yine sen olursun.Cocuguma ven bakamicam bakici tutmam lazim zaten yasadigim yerde kiralar cok ucuk sozde turistik bir yermis ama en yakin hastane 50km mesafede sade 1tane is imkani var adam gibi ona da zaten zenginler ise yaramayan cocuklarini adam olmaz dediklerini o sirkette ise soktu burda liyakat yok.aile desen bag denen bisey yok.babam yegenim sigara iciyo diye agzina almadigi kufur birakmazken cocuk simdi astsubay oldu diye torunum torunum diyo bize hic danisip biseyini anlatmiyor bile
Ailemi kaybetmemek icin esime burdan gitmeyelim dedim hep ama onlar anladim ki bizi hic mi hic dusunmuyor
Sinirlerim cok bozuk hamilelikten mi yoksa gercekten aileme kirginim da ondan mi bilmiyorum. Bildigim tek sey onca kalabaligin onca akrabalarin icinde yapayalnizim
Evet maalesef ucuk fiyati. Once robot supurgelere baktim ama o bana daha teferruatli geldi. Halinin sacaklarina takılıyor, evde birseyin yeri degisse alet afalliyor. Bu sarjli supurgeler daha pratik geldi.Dyson çok çok iyi ama maalesef fiyatı çok uçuk. İncelememe bile gerek yok
Allah rahmet eylesin annecigine.. Mekani cennet olsun..Benm annemde yaşasaydı 44 yaşında olcakti 15inde doğurmuş beni vay be
Haklısın canım şarjlılar çok iyi ama işte dediğim gibi su an Dyson alacak durumda değilim daha ekonomik birşey bakmalıyım . Özellikle şarjlı el süpürgesi çok istiyorum mesela birşeyler yerken koltuğa kırıntı dökülüyor bunun için makine çıkarmak istemiyorum el süpürgesi olayı olan uygun birşey arıyorumEvet maalesef ucuk fiyati. Once robot supurgelere baktim ama o bana daha teferruatli geldi. Halinin sacaklarina takılıyor, evde birseyin yeri degisse alet afalliyor. Bu sarjli supurgeler daha pratik geldi.
Benim oğlum 38+0 da 3860 doğdu 2 aylıktı 8.250ydiBenim kız 3440 doğdu 3 aylıkken 6.500du ebe mamamı veriyorsun doğru söyle demisti 2 yasa kadar iyi gitti şimdi çubuk gibi bir kiz
0 hiç kullanmadın 3-6 ay kıyafetle basladim
Tesekkur ederim canim..zorluklarla karsilasacagim ama demistim ki ailem yaslandi uzaklara gidip son zamanlarimizi ayri yasayacagimiza yanlarinda durup destek olalim..biz maddi olarak iyiyken bal gibiydik iste son 1aydir baya cokus donemindeyiz resmen sirt cevirdiler kimse gelmiyor sizden baska yardim etmiyor kimse dedikleri insanlara simdi toz kondurmuyorlar..demekki ailende olsa hicbir zaman kendi manfaatini gozardi etmeyecekmissin. kiralar 2500den başlıyor bi arsa almak istesen 200m2 ye milyon istiyorlar sozde köy..sosyal hicbirsey yok okul desen 1-2-3-4ayni sinifta egitim goruyor..sirf ailem icin katlaniyordum gercekten bosmus.Tırnağın varsa kendi başını kaşı canım.Hiç kimseden beklentin olmasın çünkü sonunda üzülen yine sen olursun.
Suan sizi orda baglayan bisi yoksa daha ekonomik biyere gidin bence sizin beklentiniz oldugu icin hayal kirikligi olmus .Arkadas da soylemis tirnagin varsa kasi yoksa kimseden bisi bekleme ben bu lafi cok seviyorm.Insallah feraha cikarsiniz biran onceTesekkur ederim canim..zorluklarla karsilasacagim ama demistim ki ailem yaslandi uzaklara gidip son zamanlarimizi ayri yasayacagimiza yanlarinda durup destek olalim..biz maddi olarak iyiyken bal gibiydik iste son 1aydir baya cokus donemindeyiz resmen sirt cevirdiler kimse gelmiyor sizden baska yardim etmiyor kimse dedikleri insanlara simdi toz kondurmuyorlar..demekki ailende olsa hicbir zaman kendi manfaatini gozardi etmeyecekmissin. kiralar 2500den başlıyor bi arsa almak istesen 200m2 ye milyon istiyorlar sozde köy..sosyal hicbirsey yok okul desen 1-2-3-4ayni sinifta egitim goruyor..sirf ailem icin katlaniyordum gercekten bosmus.
Yapmam gereken ilk sey cok guzel bir is bulup daha iyi sartlari olan bir yere tasinmak yasadigim yerde sadece ana baba parasi tarlasi yiyenler mutlu olabiliyor emegiyle kazanip da birseyler yapabilen gormedim daha
Ay inşaallah doğduklarını da büyüdüklerini de görürüzBenim oglum minnacik dogdu 2 kilo 600 gram ve 2400 e düstü dogumdan sonra 1 numara bez almistim olmadi 0 numara almistim sonrasinda ondan kücügüde yok zaten. Büyük ihtimal cevremdede gördügüm ikizler hep 0 numarayla basladilar. Ayy ikiz olunca erken dogum oluyor genelde minnacik oluyolar benim oglumda öyleydi sonra hizla büyüdü
Ocakta bir yere cıkabilcekmiyim hiç bilmiyorum inşaallah çok ağırlasmam yaa en çok ondan cekiniyorum suan son aylar hic bişey bakamıcam diye şimdide erken diye herşeye atılamıyomTunaydin bacilar aayy en sevdigim konulara gelmisiz alisverisBende tam anlamiyla ocak da baslicam suan sadece giyebilir yada lazim dedigim parcalari aldim bi kactane.Kasim aralik gecse sanki gerisi hemen gelicekmis gibi hissediyorm
Kahkaha attimkedigiller familyasi
Branşın neydi canım.Tesekkur ederim canim..zorluklarla karsilasacagim ama demistim ki ailem yaslandi uzaklara gidip son zamanlarimizi ayri yasayacagimiza yanlarinda durup destek olalim..biz maddi olarak iyiyken bal gibiydik iste son 1aydir baya cokus donemindeyiz resmen sirt cevirdiler kimse gelmiyor sizden baska yardim etmiyor kimse dedikleri insanlara simdi toz kondurmuyorlar..demekki ailende olsa hicbir zaman kendi manfaatini gozardi etmeyecekmissin. kiralar 2500den başlıyor bi arsa almak istesen 200m2 ye milyon istiyorlar sozde köy..sosyal hicbirsey yok okul desen 1-2-3-4ayni sinifta egitim goruyor..sirf ailem icin katlaniyordum gercekten bosmus.
Yapmam gereken ilk sey cok guzel bir is bulup daha iyi sartlari olan bir yere tasinmak yasadigim yerde sadece ana baba parasi tarlasi yiyenler mutlu olabiliyor emegiyle kazanip da birseyler yapabilen gormedim daha
Canım ben 8 yıldır philips şarjlı el süpürgesi kullanıyorum çok memnunum çekişi de gayet iyi. Bir de maraton süpürgem var. Günlük kırıntılarda şarjlı çok pratik oluyorHaklısın canım şarjlılar çok iyi ama işte dediğim gibi su an Dyson alacak durumda değilim daha ekonomik birşey bakmalıyım . Özellikle şarjlı el süpürgesi çok istiyorum mesela birşeyler yerken koltuğa kırıntı dökülüyor bunun için makine çıkarmak istemiyorum el süpürgesi olayı olan uygun birşey arıyorum
Canım gunaydin.Kızlar kanamam var acile gidiyorum
Ciddi misinKızlar kanamam var acile gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?