Cok mu kuzum kanaman.Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Kaşıntısı olan ben degilim canimCok mu kuzum kanaman.
Gecen kasintim var filan demistin.
Of insallah onemli degildir.
Kanaman çok mu varAlttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
cok gecms olsun. her sey yolundadir insallah. karnindan bakmadilar mi o zaman ne dediler? kanama cok mu yogun?Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
İsletmeBranşın neydi canım.
Yani karnindan baksalardi olmuyor muymus en azindan bebegin durumuyla ilgili bilgi alirdin.Kaşıntısı olan ben degilim canim
Ozele yarına randevu aldim Allahım sen yardım et
Tesekkur ederim canim insallah cocuklarimla beraber yeni bir hayata baslarizSuan sizi orda baglayan bisi yoksa daha ekonomik biyere gidin bence sizin beklentiniz oldugu icin hayal kirikligi olmus .Arkadas da soylemis tirnagin varsa kasi yoksa kimseden bisi bekleme ben bu lafi cok seviyorm.Insallah feraha cikarsiniz biran once
Canim kanamanin renki acik kirmiziysa ve belinde agri varsa sanki surekli tuvaletin varmis hissin varsa doktor aramaya basla..benm mayis ayindaki bebegim oyle dustu hatta rengi kahverengi korkma dedi ebe oyle haldir haldirda bisey yoktu..sancin yoksa korkma ama olabildigince dr a gitmeye calisKaşıntısı olan ben degilim canim
Ozele yarına randevu aldim Allahım sen yardım et
Canım ankaradaysan başkent hastanesi nöbette kadın doğumcu oluyo genelde artarsa kanaman arayıp gidebilirsinAlttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Evet etlikteyim şehir hastanesine gideyim dedim Allahım aklım çok karışık yavrum oynuyor sürekli sagol canimCanım ankaradaysan başkent hastanesi nöbette kadın doğumcu oluyo genelde artarsa kanaman arayıp gidebilirsin
Canım çok geçmiş olsun ama git bence doktora dün bende de bıçak saplanır gibi arka arkaya defalarca kasılma oldu sol tarafımda doktorum hemen gelin, bakalım içimiz rahat etsin dedi. O bakana kadar o kadar ağladım ki. Alttan açıklık var mı kasılmalardan dolayı diye falan hep baktılar. Ufuk acile git istersen orda da kadın doğumcu oluyor acil girişi 50 lira falandı galiba, doktorları da baya ilgiliydi.Evet etlikteyim şehir hastanesine gideyim dedim Allahım aklım çok karışık yavrum oynuyor sürekli sagol canim
Sağol canım Allah razı olsun ancak kendime gelebildim ağlamaktan içim cikti gece boyu oynadı gülmekten uyumadım tam gözümü kapattım uyuyacağım tekmeliyor neyse sabah tuvalete gidince ödm koptuMuhittin Canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut, bebek hareketiyse normal olacağını düşünüyorum. Kendini zorlama istirahat et, ağrın ya da kanaman artarsa gidersin doktora olmadi.
Sağol canım açılsa bilgisizce alttan muayene etmelerinde korkuyorum açıkçası açıklık vs bisey yoksa bile açarlar diye korkuyorum.Canım çok geçmiş olsun ama git bence doktora dün bende de bıçak saplanır gibi arka arkaya defalarca kasılma oldu sol tarafımda doktorum hemen gelin, bakalım içimiz rahat etsin dedi. O bakana kadar o kadar ağladım ki. Alttan açıklık var mı kasılmalardan dolayı diye falan hep baktılar. Ufuk acile git istersen orda da kadın doğumcu oluyor acil girişi 50 lira falandı galiba, doktorları da baya ilgiliydi.
Alttan kibarca muayene ettikten sonra zarar vermez üzülme bak dün bana baktılar sonrasında hiç acı, kanama vs hissetmedim. Acaba baktırmasa mıydım diye düşündüm ama yok yani bişey hissetmiyorum, içim rahatladı. Bi de sana direkt alttan mı bakmak istediler bana karından ultrasona baktı doktor sonra en son açıklık için muayene de edelim dedi öyle baktı ben dün liv’e gittim, orada da nöbetçi doktor mutlaka oluyor. Belki idrar yolu enfeksiyonu falandır üzülme ya da başka bişey ağrın olmadan kanama olduysa kötü düşünme zaten doktora git, bizi de habersiz bırakmaSağol canım Allah razı olsun ancak kendime gelebildim ağlamaktan içim cikti gece boyu oynadı gülmekten uyumadım tam gözümü kapattım uyuyacağım tekmeliyor neyse sabah tuvalete gidince ödm koptu
Sağol canım açılsa bilgisizce alttan muayene etmelerinde korkuyorum açıkçası açıklık vs bisey yoksa bile açarlar diye korkuyorum.
Başkent ortadoğu yada dediğin yere bakayım.
Hastaneye gitmekt3n korkarmi insan korkuyorum
zübeyde hanımda doktora diyorum karında bak ozaman gelmeseydin diyor onlar için neki insanlıktan nasibini almamislar
Canm cok gecmis olsun .Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Sağol canim iyi olmana cok sevindim.Alttan kibarca muayene ettikten sonra zarar vermez üzülme bak dün bana baktılar sonrasında hiç acı, kanama vs hissetmedim. Acaba baktırmasa mıydım diye düşündüm ama yok yani bişey hissetmiyorum, içim rahatladı. Bi de sana direkt alttan mı bakmak istediler bana karından ultrasona baktı doktor sonra en son açıklık için muayene de edelim dedi öyle baktı ben dün liv’e gittim, orada da nöbetçi doktor mutlaka oluyor. Belki idrar yolu enfeksiyonu falandır üzülme ya da başka bişey ağrın olmadan kanama olduysa kötü düşünme zaten doktora git, bizi de habersiz bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?