2021 Nisan Anneleri

Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum

Tesekkur ederim canim insallah cocuklarimla beraber yeni bir hayata baslariz
Beklentim suydu sevgi.maddi olarak bisey istemedim istememde zaten gecen sene biz ev ararken tarlanin birine ev yapin dedi prefabrik felan yapacaktik o ara ama ablamlar bozdu hicbiyer verdirtmedi ama babam onlara 5-6sene onceden arsa vermis megersem ablamalar zeytinleri paylasamayinca bu olay ortaya cikti istedigimiz sadece bir suru arsaa8nin icinden 500m2 bir ev yeriydi yani diger kardeslerimin zaten sahip oldugu bisey. Babam vermedi e biz burda babamlara yardimci olmak icin duruyoruz zaten ben sehir merkezine tasinacakken annene yardim et bak kotu felcli vs dedigi icin kaldik ev bulamiyoruz zaten kiralar 2500c8vari zaten yazin cikartiyorlar apart yapip gunluk kiraya veriyorlar..
Tum bunlara ragmen gitmedik keske gitseymisiz biraz da kendi ailemi dusunseymisim..sehir merkezinde 1000tlye dogalgazli hemde bi suru ev var tum imkanlar serili ben calisabilirdim de burda is yok cunku..neyse canim kafam cok karisik oldugundan karmakarisik yazip sizin de beyninizi bulandirdim kusura bakmayin hakkinizi helal edin

Kaşıntısı olan ben degilim canim
Ozele yarına randevu aldim Allahım sen yardım et
Canim kanamanin renki acik kirmiziysa ve belinde agri varsa sanki surekli tuvaletin varmis hissin varsa doktor aramaya basla..benm mayis ayindaki bebegim oyle dustu hatta rengi kahverengi korkma dedi ebe oyle haldir haldirda bisey yoktu..sancin yoksa korkma ama olabildigince dr a gitmeye calis

Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Canım ankaradaysan başkent hastanesi nöbette kadın doğumcu oluyo genelde artarsa kanaman arayıp gidebilirsin

Şimdi yattım dinleniyorum hani burnunuzu silersiniz kanamıştır bitmeye yakın öyle peçeteyle geldi 3.kez bi gidicem ac tekrar hastaneye gidicem. Olmadı yarın zaten randveu aldim.
Alttan bakmak istedi kanamam olduğu için ee acil olunda normal muayeneye geldim vs demeyecegime gÖre hemen hazırlan dedi hayır kabul etmiyorum biz böyle bakıyoruz dedi.

Çocuk sürekli hareket halinde hafif belimde sizi var başka ağrım yok Allahtan bugün eşim evde

Muhittin Canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut, bebek hareketiyse normal olacağını düşünüyorum. Kendini zorlama istirahat et, ağrın ya da kanaman artarsa gidersin doktora olmadi.

Evet etlikteyim şehir hastanesine gideyim dedim Allahım aklım çok karışık yavrum oynuyor sürekli sagol canim
Canım çok geçmiş olsun ama git bence doktora dün bende de bıçak saplanır gibi arka arkaya defalarca kasılma oldu sol tarafımda doktorum hemen gelin, bakalım içimiz rahat etsin dedi. O bakana kadar o kadar ağladım ki. Alttan açıklık var mı kasılmalardan dolayı diye falan hep baktılar. Ufuk acile git istersen orda da kadın doğumcu oluyor acil girişi 50 lira falandı galiba, doktorları da baya ilgiliydi.

Muhittin Canım çok geçmiş olsun, içini ferah tut, bebek hareketiyse normal olacağını düşünüyorum. Kendini zorlama istirahat et, ağrın ya da kanaman artarsa gidersin doktora olmadi.
Sağol canım Allah razı olsun ancak kendime gelebildim ağlamaktan içim cikti gece boyu oynadı gülmekten uyumadım tam gözümü kapattım uyuyacağım tekmeliyor neyse sabah tuvalete gidince ödm koptu
Sağol canım açılsa bilgisizce alttan muayene etmelerinde korkuyorum açıkçası açıklık vs bisey yoksa bile açarlar diye korkuyorum.
Başkent ortadoğu yada dediğin yere bakayım.
Hastaneye gitmekt3n korkarmi insan korkuyorum
zübeyde hanımda doktora diyorum karında bak ozaman gelmeseydin diyor onlar için neki insanlıktan nasibini almamislar

Alttan kibarca muayene ettikten sonra zarar vermez üzülme bak dün bana baktılar sonrasında hiç acı, kanama vs hissetmedim. Acaba baktırmasa mıydım diye düşündüm ama yok yani bişey hissetmiyorum, içim rahatladı. Bi de sana direkt alttan mı bakmak istediler bana karından ultrasona baktı doktor sonra en son açıklık için muayene de edelim dedi öyle baktı ben dün liv’e gittim, orada da nöbetçi doktor mutlaka oluyor. Belki idrar yolu enfeksiyonu falandır üzülme ya da başka bişey ağrın olmadan kanama olduysa kötü düşünme zaten doktora git, bizi de habersiz bırakma

Sağol canim iyi olmana cok sevindim.
Evet direkt kanamam var diyince alttan muayene edelim dedi ben dedim hem corona var hem alttan muayene edilmek istemiyorum kanama alanına normalde bakıp şuan sorun gözükmüyor diyorlar ama ilişki olmadı bisey olmadı bitanede kan pıhtısı vardı.
Idrar yolu enf kanama yapar mı
Aslında dünde çok yoruldum esimlede tartıştık bayağı yer gezdim bilmiyorum insallah bisey yoktur şuan çok hareketli tuvalete gittim kanama gelmedi ama takipteyim tekrar doktora gidicem
Yarında gidicem

Bukadar sık oynamasida normal mi bilmiyorum ama mesajı yollarken oynadı şimdi yine oynadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…