Canım yarını bekleme bence yok mu üniv hastanesi falan ya çok mu kanamanAlttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Canım çok geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey değildir. Dr.un daha önceki muayenelerinde plesentanın aşağıda olduğunu söylemiş miydi? Bu haftalarda yukarı çıkmaya başlıyormuş. Dr.um 20.haftaya kadar çıkması lazım dedi geçen gittiğimde ve bazen kanama olabilir korkma olursa haber ver demişti.Bukadar sık oynamasida normal mi bilmiyorum ama mesajı yollarken oynadı şimdi yine oynadi
Kuzuuum hiç korkma bak kıpır kıpırmis hem bebiş ağrında yokmuş sadece yat dinlen geçende de burnun kanamıştı durduk.yere hatirlasana damarlar inceldi bizim vurdukça zedelemiştir bi kılcaĺi flan yarın randevuna git gör için rahatlasınSağol canim iyi olmana cok sevindim.
Evet direkt kanamam var diyince alttan muayene edelim dedi ben dedim hem corona var hem alttan muayene edilmek istemiyorum kanama alanına normalde bakıp şuan sorun gözükmüyor diyorlar ama ilişki olmadı bisey olmadı bitanede kan pıhtısı vardı.
Idrar yolu enf kanama yapar mı
Aslında dünde çok yoruldum esimlede tartıştık bayağı yer gezdim bilmiyorum insallah bisey yoktur şuan çok hareketli tuvalete gittim kanama gelmedi ama takipteyim tekrar doktora gidicem
Yarında gidicem
Evet bir sey olmuyor ben 3 kez doktora gittim toplam 3 kez alttan muayene olmak zorunda kaldim.Muhittin cnm cok gecmis olsu lutfen alttan bakilmasindan korkma kimi hamileler 9 ay alttan muayne oluo hic bsii olmaZ emin ol lutfen ihmal etme inslllh bisicik yokdur ben kum dokerken doktor kanama olabilr korkma demisti kum falan mi dokuyosn acaba
Hayirli olsun canim hosgeldin karakiz arkadasimiz biraz rahatsiz ekler seni de bilgilerini verirsin.Merhaba! Bende nisan annesi olucam inşallah allah nasip edersebende katılmakmistiyorum buraya
Aaa gecmis olsun canim haber ver bizleredeKızlar kanamam var acile gidiyorum
Ozellerin acillerimde olmuyor canim ya sadece devlette olurAlttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
İstanbulda öğretmenim mantıken almamız gerektiğini düşünüyorum umarım alırız bir bilgi alırsak birbirimize haber verelimHangi ilde öğretmensiniz acaba bende bu sorunun cevabını arıyorum hiç bir yerde net bişey yazmıyor bende 30saat derse giriyordum izne ayrıldım ekders yatacak mı acaba
Hahahaha inanirim kalmayincaya kadar anlamiyorsun türkiyedeki sartlariAyy super bende bebek tırnak makasi bile yokilki kiz bu erkek ver aradannn yilllaaaar gecti hic birsey yok sifirdan yapilacak hersey dun esimle konustuk bazen instagramda goruyorm odasindan kiyafetine sekerine cukulatasina hatiraliklara hediyeliklere soyle bi kaba hesap 30 bin harciyolardir gbi geliyo hersey ates pahasi bi kapi susu 250 tl lohusa pijama 300 tl taç sordm en uygunu 100 tl diolar tek aklimda olan bu sefer en ekonomik olanlari secicem cogu sey cok kisa sure kullanilacak
Valla sekerim 32 yasinda anne baba olcaz tekrar ilk cocugumuzu 24 yasinda kucagimiza aldik esim diyorki ben ozmn resmen cocukmusm diyor suan ki hamileligimde tavri cok degisti yardim etmesi dusunceleri bende ona diyorum biz olgun akli basinda anne baba olcaz bu sefersaka bi yana her yasin tadi ayri guzel
Ben elektrik kiraz dogalgaz diye devam edince zaten birdaha turkiye konusunu acmadi izne bile gelmedi bu yaz
Valla 1 tl de almaya ya gittigimde 10 euro yapsa bende almanya cennet derimadamlarin parasi turkiyeye gelince krallar gbi yasatiyor onlari ah ahh neyse vatanimizi tum kotuluklerden esirgesin rabbim buna sukur napalim
Bende 16+0 benim gobek one dogru ve bayagi asagida17+0 kızlar iyice şişik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?