2021 Nisan Anneleri

Enfeksiyon olabilir canım.Bazen alttan bakıyorlar bunun için.Çünkü karından çok anlaşılmıyor rahim uzunluğu bazen doğru ölçü vermiyor.

Geçmiş olsun canım inşallah ciddi birşey değildir benimde ilk hamileliğim kanamalı geçmişti ve hep alttan muayene ettiler bir sıkıntı olmadı korkma devam ederse ve doktor bulamazsan bence alttan muayene için izin verebilirsin Muhittin

Muhittin cnm cok gecmis olsu lutfen alttan bakilmasindan korkma kimi hamileler 9 ay alttan muayne oluo hic bsii olmaZ emin ol lutfen ihmal etme inslllh bisicik yokdur ben kum dokerken doktor kanama olabilr korkma demisti kum falan mi dokuyosn acaba

Bukadar sık oynamasida normal mi bilmiyorum ama mesajı yollarken oynadı şimdi yine oynadi
Canım çok geçmiş olsun. Umarım ciddi birşey değildir. Dr.un daha önceki muayenelerinde plesentanın aşağıda olduğunu söylemiş miydi? Bu haftalarda yukarı çıkmaya başlıyormuş. Dr.um 20.haftaya kadar çıkması lazım dedi geçen gittiğimde ve bazen kanama olabilir korkma olursa haber ver demişti.

Kuzuuum hiç korkma bak kıpır kıpırmis hem bebiş ağrında yokmuş sadece yat dinlen geçende de burnun kanamıştı durduk.yere hatirlasana damarlar inceldi bizim vurdukça zedelemiştir bi kılcaĺi flan yarın randevuna git gör için rahatlasın

Muhittin canım çok geçmiş olsun, korkma birşey yoktur Allahın izniyle, ilk hamileliğimde de kaç kere gittim kanama olfu dye alttan bakıldı hep hiç bir sorun olmadı, aslında korkuyoruz ama en gerçek sonucu o veriyor inşallah birşey olmayacak merak etme

Canim alttan bakacaklar mutlaka ben ozele gittigimde de alttan muayene ettiler bel agrin dinlenince gecmiyorsa baska hastaneden acile git onemli bir konu. bazen bisey olmayabilir ama yine de icin feraflasin ayrica eski regl donemine denk geliyorsa bu gunler kanaman olmasi yine normal sayiliyor

Muhittin canım geçen gün bana da aynısı olmuştu..Acilde alttan bakmak istiyorlar bende izin vermedim kendi doktorum karindan baktı herşey normal çıktı..Yorgunluk ya da mantar gibi enfeksiyondan olurmuş.Idrar kültürü yaptı o da temiz çıktı şükür..Kesin yoruldugun için olmustur.Dinlen ve devam ederse alttan da olsa baktır..Sonradan öğrendim ki alttan bakmayla birşey olmazmış..Ben pimpirikliyim birşey olsa ondan bilirdim.Gecmis olsun canım.

Evet bir sey olmuyor ben 3 kez doktora gittim toplam 3 kez alttan muayene olmak zorunda kaldim.
4. Sunde de mecburen olucam.

Muhittin canim cok gecmis olsun. Yorulunca ara ara kanama olabilirmis. Cok fazla agrin varsa alttan da olsa baktirmalisin. Bence bebisin hareketliyse endişelenmeye gerek yok.

Hangi ilde öğretmensiniz acaba bende bu sorunun cevabını arıyorum hiç bir yerde net bişey yazmıyor bende 30saat derse giriyordum izne ayrıldım ekders yatacak mı acaba
İstanbulda öğretmenim mantıken almamız gerektiğini düşünüyorum umarım alırız bir bilgi alırsak birbirimize haber verelim

Hahahaha inanirim kalmayincaya kadar anlamiyorsun türkiyedeki sartlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…