Cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin. Saglikla gelsin prenseesinHayırlı geceler kızlar uzun süredir yazamıyorım. Ara ara takip etmeye çalışıyorum ama yazdıklarınızı. 8.haftadan beri lekelenmem oluyordu geçen haftaya kadar annemde kaldım istirahat ettim sürekli. Daha evime geçeli 2 gün olmıştu ki izmir de deprem oldu kolonlarımızdan biri hasar almış geçen gün binaya girişimiz yasaklandı gece gündüz polisler bekliyor bina önünde. Cumadan beri k.validemde kalıyorduk zaten şimdi hepten kaldık akıbetimiz belli olana kadar. Geçen gün kontrole gittik çok şükür bebeğimiz iyi %80 kıza benziyor dedi dr.um❤ 3 hafta sonra tekrar çağırdı o zaman daha net görürüz dedi. Kızım çok sevindi tabi bu durumaNasip olursa Beyza'ma istediği Feyza kardeşi geliyor❤
Erkek analarinin karni dahami bi sis ne bende böyleyim 9 aylik halim korkutuyor17+0 kızlar iyice şişik oldum
ücüncüyü düsünüyormusun?Ben de dogum yaptığımda 40 olacagim ve benimde 2.de erkek
Bende ürkmeye basladimErkek analarinin karni dahami bi sis ne bende böyleyim 9 aylik halim korkutuyor
Seninde erkekti deilmiBende 16+0 benim gobek one dogru ve bayagi asagida
En son erkekdiBende ürkmeye basladim
Seninde erkekti deilmierkekler öne gider diyolar ya arkadan bakınca bisey yok bendede bel flan çok kalinlasmadi anca öne gidiyo
2.ye bile zar zor ikna oldum arkadasimücüncüyü düsünüyormusun?
Erkek diyince pek degismiyo ya en azndan bu haftalarda kızlar değişti hepEn son erkekdivalla korkmaya basladim cinsiyetler degisince topikde yanlis anlasilmasin kiz olsa da olur ama alisverise basladik bayada duyurduk hersekese karnim top gbi once kalca falan sifir
Ben deeeErkek analarinin karni dahami bi sis ne bende böyleyim 9 aylik halim korkutuyor
Çok geçmiş olsun inşallah önemli bir şey değildirKızlar kanamam var acile gidiyorum
insallah bu sefer istedigimiz gibi gününde gelirler :) benim oglum38. haftada dogdu ve o günü hic yerimdd durmadim ve hep direksiyon basinda arabayla ordan oraya gittim. Eve geldim aksam yemegi hazirlim dedim mutfakta patlativerdi velet beni okadar su nasil akti anlayamadin nisanda gelince apar topar acile gittik ameliyathane bos deyip acil sezeryana aldilar ne oldugunu anlayamadan o karmasada oglumu kucagima verdilerBenim bebeler dombalak oluyor, ilk kızımda toplam 13 kilo aldım kızım 37+3 de normal doğumla 3,500 doğdu, bu seferki daha önde gidiyor kilo boy olarak karşılaştırdığımda ve bu sefer 40haftayı görürsem 4 kiloyu geçer gibi geliyor bana, nasıl doğurcaz bakalımşuanki tekmelerinden belli gücü kuvveti ondan hiç oturmuyorum kıçımın üstüne egzersiz oluyor bana, büyük kızımda doğum cam kapı silerek gitmiştim tüm gün yerleri çömelerek ciflemiştim akşama doktora çatı kontrolü diye gittim 37de doktorum dedi sen 2cm açılmışsın bile sancın 100de 100 nasıl hissetmezsin dedi valla tüm gün temizlik yaptım yorgunluktan ağrı hissedemiyorum demiştim helal olsun sana dediydi saç baş tülbür gibi direk doğurttu ne kuaför gördüm ne makyaj bu sefer hayalim 25.hafta başlıyorum evi badana boya komple indirip mislicem, doğuma saç baş yaptırıp gitcem Allahım nasip ederse inşşş Benden tavsiye çömelerek bol bol yer silin
ban yemistir gene :)Karakizin hesabi gecici olarak pasif olmus, yanında da üzgün yaziyor. Birsey mi oldu acaba Allah korusun
ayy benim bi baci var 2 kizi var ikiside 4200 dogdu onlarda öyle kat katti kiyafet degistirirken zorlaniyorduk büyüdükce isirilacak et kalmadiAyy benim kızımda çok zayıf doğdu 2900 doğdu o kadar ufaktiki emmeyi çok severdi bıberon mamasida çok severdi 3 ay boyunca kilo fazla almadı mamayı bıraktı sonra birden şişmeye basladi o kadar kiloluydu ki yegenlerim bacağını görürdü kat kat şeklinde siz bunun bacağını diktiniz mi derdi
Bnde smdi gördüm yazcaktım banlandi galiba yine yaa tam zamanındaKarakizin hesabi gecici olarak pasif olmus, yanında da üzgün yaziyor. Birsey mi oldu acaba Allah korusun
Nekdr ödedin cnmBebek arabasını aldım kızlarÇok içimize sindi. Chicco duo love up travel set diye geçiyor.
Çok geçmiş olsun dikkat et kendineKızlar kanamam var acile gidiyorum
Benim kızlar da 4üstü doğdu. İlk kıızm 3750doğdu,2.kızım 4650,3.kızımı doktor korktu dikişkeirn açılma yapmaya başlamış diye 3hafata erken aldı. O da 4200civarı doğdu. 3hafta daha olsaydı 5i bulurdu her haldeayy benim bi baci var 2 kizi var ikiside 4200 dogdu onlarda öyle kat katti kiyafet degistirirken zorlaniyorduk büyüdükce isirilacak et kalmadi
3600 canım, bana en cazip gelen yanı oto koltuğunun haznesi var diğerlerinde emniyet kemeriyle her seferinde sabitlemek gerekiyor bi de bana öyle çok güvenli gelmiyordu haznesi olmayanlar. Bunun boyun kısmı falan çocuk büyüdükçe ayarlanıyor, arabada çok hafif ve çok kolay kapanıyor o yüzden bunu aldık.Nekdr ödedin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?