2021 Nisan Anneleri

Cok gecmis olsun Allah birdaha yasatmasin. Saglikla gelsin prenseesin

Bende ürkmeye basladim

Seninde erkekti deilmi erkekler öne gider diyolar ya arkadan bakınca bisey yok bendede bel flan çok kalinlasmadi anca öne gidiyo
En son erkekdivalla korkmaya basladim cinsiyetler degisince topikde yanlis anlasilmasin kiz olsa da olur ama alisverise basladik bayada duyurduk hersekese karnim top gbi once kalca falan sifir

En son erkekdivalla korkmaya basladim cinsiyetler degisince topikde yanlis anlasilmasin kiz olsa da olur ama alisverise basladik bayada duyurduk hersekese karnim top gbi once kalca falan sifir
Erkek diyince pek degismiyo ya en azndan bu haftalarda kızlar değişti hep

Karakizin hesabi gecici olarak pasif olmus, yanında da üzgün yaziyor. Birsey mi oldu acaba Allah korusun

insallah bu sefer istedigimiz gibi gününde gelirler :) benim oglum38. haftada dogdu ve o günü hic yerimdd durmadim ve hep direksiyon basinda arabayla ordan oraya gittim. Eve geldim aksam yemegi hazirlim dedim mutfakta patlativerdi velet beni okadar su nasil akti anlayamadin nisanda gelince apar topar acile gittik ameliyathane bos deyip acil sezeryana aldilar ne oldugunu anlayamadan o karmasada oglumu kucagima verdiler bakalim bunda nasil olacak.

ayy benim bi baci var 2 kizi var ikiside 4200 dogdu onlarda öyle kat katti kiyafet degistirirken zorlaniyorduk büyüdükce isirilacak et kalmadi

ayy benim bi baci var 2 kizi var ikiside 4200 dogdu onlarda öyle kat katti kiyafet degistirirken zorlaniyorduk büyüdükce isirilacak et kalmadi
Benim kızlar da 4üstü doğdu. İlk kıızm 3750doğdu,2.kızım 4650,3.kızımı doktor korktu dikişkeirn açılma yapmaya başlamış diye 3hafata erken aldı. O da 4200civarı doğdu. 3hafta daha olsaydı 5i bulurdu her haldebakalım bu nasıl olacak hoş daha cinsiyeti vile keianleşmedi sıpamın. İnşAllah yaseminle hilal gibi bir sürpriz de ben yaşarım ama nerde bende o şans.

Nekdr ödedin cnm
3600 canım, bana en cazip gelen yanı oto koltuğunun haznesi var diğerlerinde emniyet kemeriyle her seferinde sabitlemek gerekiyor bi de bana öyle çok güvenli gelmiyordu haznesi olmayanlar. Bunun boyun kısmı falan çocuk büyüdükçe ayarlanıyor, arabada çok hafif ve çok kolay kapanıyor o yüzden bunu aldık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…