2021 Nisan Anneleri

Hayirli olsun cnm gule gule kullanmak nasip olsun insallah

İl Milli eğitim Cuma günü yazı hala elimize ulaşmadı dedi bana canım, herkes kendine göre yorumlamış dedi, ama bilemiyorum
Anladım ben gitmiyorum zaten okula o yüzden çok ilgilenmedim açıkçası ayrıntısını sormadım sadece kapsamıyor dedi

Benim okulum yarın başlıyorBakalım zorlu bir süreç başlıyor
Canım dikkat et Allah korusun hepimizi valla çok korkuyorum koronadan boğazım ağrıyor biraz ve çok endişeliyim korona mı oldum diye

Canım dikkat et Allah korusun hepimizi valla çok korkuyorum koronadan boğazım ağrıyor biraz ve çok endişeliyim korona mı oldum diye
Amin inşallah canım. Bir de beş gün ders var. Ben de çok tedirginim, bir iki gün deneyeyim, bakarım çok zorlanacaksam rapor alırım. Benim düşük riski de var hep başından bu yana.

Senin baya iyiymis kilosu. Benim kizim 1580 gr dogmustu. O kadar minnakti ki. Prematüre kiyafetleri bile ancak oluyordu.simdi ikiz benim bakalim kac kg dogacaklar
Oo senin kiz cok az kilosu neden öyle olduki cokmu erken dogdu? simdi nasil? büyük ihtimalle ikizlerde o kilolarda dogar

Kızlar kanamam var acile gidiyorum
Canım simdi gördüm inşaallah bişey yoktur ya ama benim kanamam olduğunda da doktorum alttan baktı özel oldugu halde bende hiç itiraz etmedim yani tehlikeye atmazlar bence bişey olcak olsa bunun bir sakıncasının olmadığını daha önce bircok makalede okumuştum banlanmıssın herhalde ama lütfen görüyorsan gitmediysen mutlaka git için rahat eder korkuyla beklemek daha zor Rabbim korusun evlatlarımızı

Benim kızım da erken doğmuştu bir ay kadar çok da küçüktü 2100 gr çok üzülüyordum o zamanlar ama birkaç ayda toparladı maşallah kontrole diye gittim acil sezeryana alındım oysa ne planlarım vardı inşallah bu sefer hazırlıklı girerim doğuma zamanında gelir inşallah benim erken doğumla ilgili fobim oluştu resmen

Kızlar alttan bakmanın r sakıncası olduğunu düşünmüyorum benim doktorum her seferinde önce alttan bakıyor ve bu Türkiye’deki tanınmış sayılı doktorlardan beri ve benimki zor elde edilmiş bir gebelik ufacık da bir risk olsa alttan bakmazdı diye düşünüyorum be bunun bilimsel hiçbir açıklaması da yok okuduğum kadarıyla @KaRaKİZ3834 çok geçmiş olsun inşallah bebişinin bir şeyi toktur güzel haberlerini alırız inşallah

Amin inşallah canım. Bir de beş gün ders var. Ben de çok tedirginim, bir iki gün deneyeyim, bakarım çok zorlanacaksam rapor alırım. Benim düşük riski de var hep başından bu yana.
Ya canım dikkat et aynen olmadı rapor alırsın

Ya bende kendimden cok korkuyorum bugun biraz kotuyum.
Peki biz nasil tedavi olucaz olursak tedavi olanagimiz da yok diye biliyorum ölecek miyiz yani oyle birakacaklar mi kendi halimize

Ya bende kendimden cok korkuyorum bugun biraz kotuyum.
Peki biz nasil tedavi olucaz olursak tedavi olanagimiz da yok diye biliyorum ölecek miyiz yani oyle birakacaklar mi kendi halimize
Tövbe de kiz o nasil sozHamile olup yakalanan ve iyilesen cok kisi var ilac yasak ama bol su ve c vitamini d vitamini alarak atlatmislar hep

Alttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Çok geçmiş olsun kanaman çoğalırsa alttan baktır sıkıntı olmuyor hem kanama alanını daha iyi görüyorlar o şekilde. Ben oğlumda 4 ay boyunca adet kanaması gibi kanamalar yaşadım hep düştü düşecek korkusu vardı şükür sağsalim kucağıma aldım Inşallah bir şey olmaz canım gönlünü ferah tut

Aynen canim saglikla dogsunlarda. Bizim tanidigin ikiz kizlari biri 1700 digeri 1800 dogdu simdi görsen cimcimeleri masallah cabucak toparlandilar.

Tövbe de kiz o nasil sozHamile olup yakalanan ve iyilesen cok kisi var ilac yasak ama bol su ve c vitamini d vitamini alarak atlatmislar hep
Bilmiyorum bu aksam vlcok kotuyum inanilmaz halsizim bulundigum sehirde vaka sayisi cok artti.
Sanki gogsum agriyor.
Ya ben gercekten ölücem sanki niye boyle oldum ki anlamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…