Hayirli olsun cnm gule gule kullanmak nasip olsun insallah3600 canım, bana en cazip gelen yanı oto koltuğunun haznesi var diğerlerinde emniyet kemeriyle her seferinde sabitlemek gerekiyor bi de bana öyle çok güvenli gelmiyordu haznesi olmayanlar. Bunun boyun kısmı falan çocuk büyüdükçe ayarlanıyor, arabada çok hafif ve çok kolay kapanıyor o yüzden bunu aldık.
Maaalesef öğretmenler bunun dışında tutulmuş müdür atmıştı yazıyıMerhaba, İstanbul'da yaşayan öğretmenler var mı aramızda? Son valilik kararı MEB'i kapsıyor mu? Bilen var mı?
İl Milli eğitim Cuma günü yazı hala elimize ulaşmadı dedi bana canım, herkes kendine göre yorumlamış dedi, ama bilemiyorumMaaalesef öğretmenler bunun dışında tutulmuş müdür atmıştı yazıyı
Anladım ben gitmiyorum zaten okula o yüzden çok ilgilenmedim açıkçası ayrıntısını sormadım sadece kapsamıyor dediİl Milli eğitim Cuma günü yazı hala elimize ulaşmadı dedi bana canım, herkes kendine göre yorumlamış dedi, ama bilemiyorum
Benim okulum yarın başlıyorAnladım ben gitmiyorum zaten okula o yüzden çok ilgilenmedim açıkçası ayrıntısını sormadım sadece kapsamıyor dedi
Canım dikkat et Allah korusun hepimizi valla çok korkuyorum koronadan boğazım ağrıyor biraz ve çok endişeliyim korona mı oldum diyeBenim okulum yarın başlıyorBakalım zorlu bir süreç başlıyor
Amin inşallah canım. Bir de beş gün ders var. Ben de çok tedirginim, bir iki gün deneyeyim, bakarım çok zorlanacaksam rapor alırım. Benim düşük riski de var hep başından bu yana.Canım dikkat et Allah korusun hepimizi valla çok korkuyorum koronadan boğazım ağrıyor biraz ve çok endişeliyim korona mı oldum diye
Oo senin kiz cok az kilosu neden öyle olduki cokmu erken dogdu? simdi nasil? büyük ihtimalle ikizlerde o kilolarda dogarSenin baya iyiymis kilosu. Benim kizim 1580 gr dogmustu. O kadar minnakti ki. Prematüre kiyafetleri bile ancak oluyordu.simdi ikiz benim bakalim kac kg dogacaklar
Canım simdi gördüm inşaallah bişey yoktur ya ama benim kanamam olduğunda da doktorum alttan baktı özel oldugu halde bende hiç itiraz etmedim yani tehlikeye atmazlar bence bişey olcak olsa bunun bir sakıncasının olmadığını daha önce bircok makalede okumuştum banlanmıssın herhalde ama lütfen görüyorsan gitmediysen mutlaka git için rahat eder korkuyla beklemek daha zor Rabbim korusun evlatlarımızıKızlar kanamam var acile gidiyorum
Ya canım dikkat et aynen olmadı rapor alırsınAmin inşallah canım. Bir de beş gün ders var. Ben de çok tedirginim, bir iki gün deneyeyim, bakarım çok zorlanacaksam rapor alırım. Benim düşük riski de var hep başından bu yana.
Ya bende kendimden cok korkuyorum bugun biraz kotuyum.Canım dikkat et Allah korusun hepimizi valla çok korkuyorum koronadan boğazım ağrıyor biraz ve çok endişeliyim korona mı oldum diye
Tövbe de kiz o nasil sozYa bende kendimden cok korkuyorum bugun biraz kotuyum.
Peki biz nasil tedavi olucaz olursak tedavi olanagimiz da yok diye biliyorum ölecek miyiz yani oyle birakacaklar mi kendi halimize
Çok geçmiş olsun kanaman çoğalırsa alttan baktır sıkıntı olmuyor hem kanama alanını daha iyi görüyorlar o şekilde. Ben oğlumda 4 ay boyunca adet kanaması gibi kanamalar yaşadım hep düştü düşecek korkusu vardı şükür sağsalim kucağıma aldım Inşallah bir şey olmaz canım gönlünü ferah tutAlttan bakmak istediler baktırmadım çıktım eve gidiyorum napcam bilmiyorum özel hastanede kadın doğum doktoru olan bi yer arıyorum
Aynen canim saglikla dogsunlarda. Bizim tanidigin ikiz kizlari biri 1700 digeri 1800 dogdu simdi görsen cimcimeleri masallah cabucak toparlandilar.Ay inşaallah doğduklarını da büyüdüklerini de görürüzbenim etrafımda ikiz olanların hep 3kusur ya kiloları maşaallah diyom nasıl becerdiniz banada 2500den fazla olmaz gibi geliyor ama kısmet bakalım sağlıklı olsunlarda inşaallah esya bir sekılde uydurulur ya heryerde dünya kadar sey var şimdi
Bilmiyorum bu aksam vlcok kotuyum inanilmaz halsizim bulundigum sehirde vaka sayisi cok artti.Tövbe de kiz o nasil sozHamile olup yakalanan ve iyilesen cok kisi var ilac yasak ama bol su ve c vitamini d vitamini alarak atlatmislar hep
o cocuklara aciyorum hepsine yetismenin imkani yok ne diye dogururlar hayret ediyorum..ONTK Bence suriyelilere hiç.biri yetişemez insan ayırt etmem ama maşaallah özeniyorum yani pırt pırt hamile kalığ doğuruyorlar
Canim nasil oldun? ban yemenin zamanimiydi simdi nasil haber alacaz sendenKızlar kanamam var acile gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?