Benimde 40gun kadar surdu canim ben ciddiye almamistim 40gun kanama mi olur demistim oluyoms valla
Azot eksikligi keratin ile bakiliyomus benim oda dusuk..nette protein eksikligi guatr karaciger bozuklugu diyabet siroz verem hastaligi habercisidir diyor ödüm koptu acaba hamilelikten mi yoksa bi hastaligim mi var dedim yarin olsun bi ama devlette bakildm ozel dr um yok acmazki telefonu. saglik ocagina gitcem yarin insallah onlar bilir
ay insallahhhhh ya valla ikincide böyle asiri baba asigi babaci olursa kafayi yerim. Velet bide babacigina kiyamiyo geliyo anne kaka diyo isi bitince hemen babaya kosuyo pis islerine gelince anneHayırlı olsun valla haklısın biz takıyoruz. Birde bunu takarken uzun zaman çanta kıyafet kombini yapamıyoruzbu arada benim kızımda maviş sarışın hiç bizimle alakası yok, halasına benziyor. Eşimde çok esmerdir bu defa ki esmer olacak öyle hissediyorum hadi benim ki kız ve babasına düşkün senin ki de erkek, şans yok ilklerden yana ama ikinciler bize düşkün olacak (öyle diyelim öyle olsun )
Hiç önemli değil canımkesinlikle yaa mesala doğumdan sonra 40 gün adet olacağımı hiç bilmiyordum. Bazılarında erken bitiyormuş ama benim ki tam 40 gün sürmüştü
Baktiysa sorun yoktur demek ki, hamilelik referans aralıkları daha farklı olabiliyor. Demir fazlalığı kan hacminin artması nedeniyle olabilir. Ama üstteki değerde az görünüyor, bence sen bir yarın arayıp sor dikkatimi çekti referans değerlerinde çıkmamış sonucum demir ilacımı kesmeli miyim diye sorarsan söyler
Kac tl aldin canim cantayi fikir olsun bu arada insta da gordum cok begenmistimBen ilk bebek arabasini gri almistim 2 cocugada uysun diye onun cantasida var. Bayadir bu cantayi almak istiyordum valla bugün magazada denk geldim pembe ve sadece 2 tane kalmisti aldim hemen :) kocalarimiza fazla bakmayalim iikinciler anaci olsun
Yeter canım 3-4 tane anca kullanmıştım bende tekrar alıcam doğum için.Tesekkur ederim canim depend alayim bende o zaman 1paket yeterli gelir herhalde
Seninki de mi oyle..inan gecen gun agladim bu cocuk beni sevmiyor mu diye. Resmen babasina asik, ben varmisim yokmusum umrumda degil. Artik hormonlardan dolayı da sanirim cok uzuluyorum..hele karnimda bebek oldugunu bildikten sonra daha da uzaklasti bendeninsallah kuzumbunun tipide abisine benzemeye basladi iyice acaba buda sarisin mavismi olacak dayisi gibi yoksa anasina babasina benzeyip kumral kahve renklimi olacak:) bide ya saglikla dogsun insallah vede bu asiri babaci bir velet olmasin yaaaaa büyük sipa beni hic takmiyo cikiyorum disariya hic anam nerde demiyor sürekli babasinin pacalarina yapishik geziyo, esim bi sigara iceyim diyo adamin bacagina yapisiyo hayir baba kalkma gitme diye. Erkekler anaci olur derlerdi bu neden böyle ya babasina cekip asiri anaci olaydi ya
Bnm kızımda bana çok düşkün geliyo beni öpüyor babasına çatla diyor bakalım 2. Nasıl olacak sözde kızlar babacı oluyorSeninki de mi oyle..inan gecen gun agladim bu cocuk beni sevmiyor mu diye. Resmen babasina asik, ben varmisim yokmusum umrumda degil. Artik hormonlardan dolayı da sanirim cok uzuluyorum..hele karnimda bebek oldugunu bildikten sonra daha da uzaklasti benden
Nette yazanlara bakarsak çoktan hastaneliktik canım korkma. Evet evet ordaki doktorda anlar tabiki, hadi inşaallah iyi haberler verirsinBenimde 40gun kadar surdu canim ben ciddiye almamistim 40gun kanama mi olur demistim oluyoms valla
Azot eksikligi keratin ile bakiliyomus benim oda dusuk..nette protein eksikligi guatr karaciger bozuklugu diyabet siroz verem hastaligi habercisidir diyor ödüm koptu acaba hamilelikten mi yoksa bi hastaligim mi var dedim yarin olsun bi ama devlette bakildm ozel dr um yok acmazki telefonu. saglik ocagina gitcem yarin insallah onlar bilir
Bende yerim gerçekten, insanın zoruna gidiyor. Dediğin gibi işleri düşünce geliyorlar, benim ki 32 aylık olana kadar emdi. Süt için geliyordu yanıma onun dışında nadirdir yanima gelmesi. Kendimi emzik gibi hissediyordumay insallahhhhh ya valla ikincide böyle asiri baba asigi babaci olursa kafayi yerim. Velet bide babacigina kiyamiyo geliyo anne kaka diyo isi bitince hemen babaya kosuyo pis islerine gelince annebabasida asiri anaci bir insan var bu iste bi terslik hadi hayirlisi. ikinciden umutluyum
İyi haberlerle gel inşallah canımGünaydın güzel bir gün diliyorum herkesebugün bebisimi görmeye gidicem baya heyecanlıyım
Sanki ilk defa anne olacakmisim gibi hissediyorum cogu seyi nasil unutmusum oyle! Simdi sirada renkli ultrason testinin stresi var.. oyle korkuyorum ki ya bisey cikarsa naparim diye mart grubunda mi gordum ne 31.haftada zorunlu dogum yaptiracaklarmis 2kadina cok zor bi durum vallahi kimsenin basina vermesin rabbim bebeklerimize saglik sihhat versinYeter canım 3-4 tane anca kullanmıştım bende tekrar alıcam doğum için.
Allah korusun benim en büyük korkum da bu.ne gibi bir problem varmış acaba?Sanki ilk defa anne olacakmisim gibi hissediyorum cogu seyi nasil unutmusum oyle! Simdi sirada renkli ultrason testinin stresi var.. oyle korkuyorum ki ya bisey cikarsa naparim diye mart grubunda mi gordum ne 31.haftada zorunlu dogum yaptiracaklarmis 2kadina cok zor bi durum vallahi kimsenin basina vermesin rabbim bebeklerimize saglik sihhat versin
İnşallah canımİyi haberlerle gel inşallah canım
Benimde ikinci hamileliğim ama arası yakın olduğu için sanırım herşey çok tazeSanki ilk defa anne olacakmisim gibi hissediyorum cogu seyi nasil unutmusum oyle! Simdi sirada renkli ultrason testinin stresi var.. oyle korkuyorum ki ya bisey cikarsa naparim diye mart grubunda mi gordum ne 31.haftada zorunlu dogum yaptiracaklarmis 2kadina cok zor bi durum vallahi kimsenin basina vermesin rabbim bebeklerimize saglik sihhat versin
Rahim ağzını vajinal muayene ile mi ölçtü doktorun? Karından ölçüm yanıltıcı oluyor canım. Ben ilk gebeligimde 20. Haftada 24mm rahim uzunluğu ile serklaj oldum yani dikis atıldı ve hamileliğimi öyle tamamladım. Şimdide 14. Haftada dikiş atıldı 27 mm di ama benim hamilelik başında da 30mm ölçmüştü bu yapısal bir hastalık rahim ağız yetmezliği benim rahmim böyle yani. Bebek ağırlaştikca baskı oldukça dikiş olmazsa kısılma olup erken doğum olabiliyor progestan kullanarak rahimi destekliyoruz. Korkma lütfen bu durumu yaşayıp serklajla dikiş atılıp bebeğine kavuşan bir çok arkadaş var kadınlar kulübünde doktorunla yakın takipte ol gerekise dikiş atılırHerkese günaydın dün kontrolüm vardı ve canım sıkıldı biraz her gittiğimde doktor ölçüyordu zaten rahim uzunluğu 27mm olmuş maalesef bu da Allah korusun erken doğuma neden olabilirmiş doktor senin bebeğin aşağıda tutunmuş ondan olabilir o zaman müdahale gerekmez daha da kısalırsa dikiş atarız bir tane dedi sabit kalırsa ellemeyiz dedi ama internetten araştırdım canım çok sıkıldı böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ya da duyduğunuz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim daha sonra bebek yukarı çıkar mi tekrar acaba
Geçmiş olsun ya henuz haberlere bakmadım büyük değildir inşallahİzmir'de gün yine depremle başladı Allahım beterinden korusun
Canım bu dönemde plesanta aşağıda olmuyor mu zaten, hatta benim kanamam olduğunda o gün Ozan bey bakmıştı, plesanta biraz aşağıda ama 20.hafta civarında yukarı çıkar demişti. Belki bu dönemde bir çok kişinin böyledir, seninki de bir kaç haftaya çıkacak ama düzenli ölçüldüğü için sen haberdar olmuşsundur. Sıkma canını, hem kontrol altındasın sürekli, en ufak şeyde müdahale edilir.Herkese günaydın dün kontrolüm vardı ve canım sıkıldı biraz her gittiğimde doktor ölçüyordu zaten rahim uzunluğu 27mm olmuş maalesef bu da Allah korusun erken doğuma neden olabilirmiş doktor senin bebeğin aşağıda tutunmuş ondan olabilir o zaman müdahale gerekmez daha da kısalırsa dikiş atarız bir tane dedi sabit kalırsa ellemeyiz dedi ama internetten araştırdım canım çok sıkıldı böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ya da duyduğunuz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim daha sonra bebek yukarı çıkar mi tekrar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?