2021 Nisan Anneleri

ay insallahhhhh ya valla ikincide böyle asiri baba asigi babaci olursa kafayi yerim. Velet bide babacigina kiyamiyo geliyo anne kaka diyo isi bitince hemen babaya kosuyo pis islerine gelince anne babasida asiri anaci bir insan var bu iste bi terslik hadi hayirlisi. ikinciden umutluyum

Kac tl aldin canim cantayi fikir olsun bu arada insta da gordum cok begenmistim

Seninki de mi oyle..inan gecen gun agladim bu cocuk beni sevmiyor mu diye. Resmen babasina asik, ben varmisim yokmusum umrumda degil. Artik hormonlardan dolayı da sanirim cok uzuluyorum..hele karnimda bebek oldugunu bildikten sonra daha da uzaklasti benden

Bnm kızımda bana çok düşkün geliyo beni öpüyor babasına çatla diyor bakalım 2. Nasıl olacak sözde kızlar babacı oluyor ama beni dinlemez hiç babasından çekindiği için mi bilmiyorum kızmaya gelince bn kızarım dinlemez babası ne dese yapıyor keşke beni dinleseydi babasını daha çok sevseydi gece arada uyanıyor babası onu yanına almaya çalışsa çığlıklar atıyor beni istiyor gece uyurken yüzümü okşuyor öpüyor saçlarıma kadar öpüyor bidaha uyuyor

Nette yazanlara bakarsak çoktan hastaneliktik canım korkma. Evet evet ordaki doktorda anlar tabiki, hadi inşaallah iyi haberler verirsin
Bende yerim gerçekten, insanın zoruna gidiyor. Dediğin gibi işleri düşünce geliyorlar, benim ki 32 aylık olana kadar emdi. Süt için geliyordu yanıma onun dışında nadirdir yanima gelmesi. Kendimi emzik gibi hissediyordum
Daha 3.5 yaşında sabahlari babasina çorap cikartiyor cekmecesinden, ayakkabisini hazirliyor kendiliginden yani.
Dışlanmış hissediyorsun hemde crescentee nin dediği gibi hamilelik hormonlari da duygusallastiriyor. Ikinciden umutluyum bende. Ya eşit sevsede olur

Yeter canım 3-4 tane anca kullanmıştım bende tekrar alıcam doğum için.
Sanki ilk defa anne olacakmisim gibi hissediyorum cogu seyi nasil unutmusum oyle! Simdi sirada renkli ultrason testinin stresi var.. oyle korkuyorum ki ya bisey cikarsa naparim diye mart grubunda mi gordum ne 31.haftada zorunlu dogum yaptiracaklarmis 2kadina cok zor bi durum vallahi kimsenin basina vermesin rabbim bebeklerimize saglik sihhat versin

Allah korusun benim en büyük korkum da bu.ne gibi bir problem varmış acaba?

Kızlar sizce bu çantalar günlük dışarı çıkmak için kullanışlı olur mu ? Bana boyutu iyi gibi geldi sizce nasıllar

Eklentiler

• 54E08BB3-FD93-45EB-A255-BBCB9F6824B7.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 35
  • 174C2340-CFA0-405C-9939-BD6867878B32.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 32
Herkese günaydın dün kontrolüm vardı ve canım sıkıldı biraz her gittiğimde doktor ölçüyordu zaten rahim uzunluğu 27mm olmuş maalesef bu da Allah korusun erken doğuma neden olabilirmiş doktor senin bebeğin aşağıda tutunmuş ondan olabilir o zaman müdahale gerekmez daha da kısalırsa dikiş atarız bir tane dedi sabit kalırsa ellemeyiz dedi ama internetten araştırdım canım çok sıkıldı böyle bir şey yaşayan oldu mu aranızda ya da duyduğunuz bir şey varsa paylaşırsanız sevinirim daha sonra bebek yukarı çıkar mi tekrar acaba

Benimde ikinci hamileliğim ama arası yakın olduğu için sanırım herşey çok taze bunda daha rahat ve tecrübeliyim kızım hem tüp bebekti hemde zor bir hamilelikti birçok olumsuz şey yaşadık ama çok şükür kavuştuk. Bu sefer başından beri sakinim ve hamileligimde öyle geçiyor. Kötü düşünme canım herşey Allah'tan inşallah güzel şeyler duyacağız bebeğimize sağlıkla kavuşacağız

Rahim ağzını vajinal muayene ile mi ölçtü doktorun? Karından ölçüm yanıltıcı oluyor canım. Ben ilk gebeligimde 20. Haftada 24mm rahim uzunluğu ile serklaj oldum yani dikis atıldı ve hamileliğimi öyle tamamladım. Şimdide 14. Haftada dikiş atıldı 27 mm di ama benim hamilelik başında da 30mm ölçmüştü bu yapısal bir hastalık rahim ağız yetmezliği benim rahmim böyle yani. Bebek ağırlaştikca baskı oldukça dikiş olmazsa kısılma olup erken doğum olabiliyor progestan kullanarak rahimi destekliyoruz. Korkma lütfen bu durumu yaşayıp serklajla dikiş atılıp bebeğine kavuşan bir çok arkadaş var kadınlar kulübünde doktorunla yakın takipte ol gerekise dikiş atılır

Canım bu dönemde plesanta aşağıda olmuyor mu zaten, hatta benim kanamam olduğunda o gün Ozan bey bakmıştı, plesanta biraz aşağıda ama 20.hafta civarında yukarı çıkar demişti. Belki bu dönemde bir çok kişinin böyledir, seninki de bir kaç haftaya çıkacak ama düzenli ölçüldüğü için sen haberdar olmuşsundur. Sıkma canını, hem kontrol altındasın sürekli, en ufak şeyde müdahale edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…