2021 Nisan Anneleri

Canım benim ilk hamileliğimde de bebeğim çok aşağıdaydı ve hareketlerini bile hep aşağıda hissettim hatta hep başı aşağıda doğum pozisyonunda durdu o da rahim ağzına baskıyı artırdı ama plesanta konumu aşağıda değildi yukaridaydı.

Gunaydin kizlar bugun benide aaiya cagirdilar saglik ocagindan kan flan da alcaklarmis keske orda usg de olsaydi bebegimi gormus olurdm

Benim kasılmalarım olduğu için baktı dün doktor 25 mm ye kadar normal dedi. Sıkma canını

Ben bişe merak ediyorum hani dışardan bakıldığında karnın da hareketleri anlaşılıyo ya hangi haftalar da oluyo o :)

Ben bişe merak ediyorum hani dışardan bakıldığında karnın da hareketleri anlaşılıyo ya hangi haftalar da oluyo o :)
O 30 haftadan sonra olur heralde unuttum ama sonlara dogru bebek kocamm oluo sigamio harektleri cok belli oluyor diye dusundun

Gunaydin kizlar bugun benide aaiya cagirdilar saglik ocagindan kan flan da alcaklarmis keske orda usg de olsaydi bebegimi gormus olurdm
Merhaba, tetanoz aşısı için mi çağırdılar? Beni de 17 .haftada çağırmışlardı ama 2 doktoruma da sordum ikisi de 20.haftadan sonra yaptır dedi nedenini bilmiyorum ama...

Merhaba, tetanoz aşısı için mi çağırdılar? Beni de 17 .haftada çağırmışlardı ama 2 doktoruma da sordum ikisi de 20.haftadan sonra yaptır dedi nedenini bilmiyorum ama...
Evet ben de sordum asini ol tahlilleri yaptir onlarin verdigi vitaminide al dedi.20 haftadan sonra istemelerinin sebebi bazi bebeklerin asi oldugu gun hareketleri yavasliyormus hareketleri takip etmek icin oyle istiolar ben simdi olucm eger hareketi hissettseydm ve takip et deseydiler ben panik olurdm zaten panik atak hastasiyim hic o psikolojiye grmicem 2.dozuda 20.haftada olucam tam sanirim sonraki dozlarda dogum sonrasi olunuyor galiba biran once olayim gecsin

Beni arayan soran yok aşı için.. İlk doğumumda da aramadılar.. Doktorum da yaptırma demişti.. Haftaya kontrolde tekrar soracağım doktoruma.. Gerek yok diyeceğine eminim ama olsun zaten yaptır dese şimdiye kadar söylerdi :) Bu konuda çok gelgitler yaşıyorum kızımın aşılarında bile tereddütteydim ama yaptırdım.. Bu devirde artık her şeyden şüphe eder oldum.. Bir gün öyle söylüyorlar bir gün böyle ..

20. Haftadan sonra görmeye başlarsın bence o hareketleri ama eli ayağı falan dayadığı zaman 27. Haftadan sonra falan çok net anlaşılıyor benim kızım aşırı hareketliydi uykudan uyandırırdı hareketiyle

Ben ilk dozunu yaptırmıştım ilk hamileligimde erken doğum riskim oldugu için ikinci dozu doktorum yaptirma dedi simdide aynı riski taşıdığım icin yapılmayacak zaten sağlık ocağındaki ebe de madem öyle yapmayalım dedi.

Günaydın kızlar birkac gündür giremiyorum yine dün kontrolüm vardı prenseslerim iyiymiş çok şükür ikisi toplam yarım kilo olmuş kiloları birbirine yakın normal dedi boyları da 20cm olmuş kuzucuklarımın buarada benim ayrıntılı ultrasonun ilk randevusu cuma günü 18+3 oluyor birde iki hafta sonrasında falan tekrar yapılacakmış perinatoloji böyle söyledi bana ayrıntılıyı da o cekecekmiş bende çok heyecanlıyım Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza aldırsın inşaallah

Vajinal bakıyor canım her seferinde vajinal ölçtü kızımda böyle bir şey yaşamadım ama bu bebek aşağda tutunmuş dedi rahim ağzı tamamen kapalı benim de 30 31 civarıydı hep peki kaç haftalık doğum yaptın erken doğumdan korkuyorum kızımda da kordon dolandığı için erken doğum yaptım ve çok küçüktü 2100 gr zor bakmıştım. Sarkaj nasıl yapılıyor anlatır mısın biraz

Sağol canım evet doktor sıkı takip ediyor şükür seninki kaç çıkmıştı hatırlıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…