2021 Nisan Anneleri

Takip edim o zaman uykudan uyandırma seansları hamilelikte başlıyo yani

25 mm altı için sıkıntılı oluyor senin 30-31 çok kötü değil progestanla desteklenebilir şuan. Serklaj anestezi alarak 10-15 dk da yapılan bir işlem aynı gün taburcu oluyorsun ağrılı acılı bir işlem değil hafif bir lekelenme ve kasık ağrısı yaşadım 1 hafta kadar sürdü sonrasında yatarak dinlenerek geçti hamileligim şuanda da öyle. Benim kızım 35+4 günlük doğdu 2.700gr dı kasılmalarım çok artmıştı nst de sancı da çıkmaya başlayınca planlı sezaryenle doğum yaptım evet çok küçüktü kızım ama çok çabuk toparladi kuvöze falan girmesine gerek kalmadı. Sen kendini yoracak şeylerden uzak dur fazla yürüyüş falan yapma doktorunda takip eder zaten uzunluğu korkma inşallah birşey olmaz.

Slm kizlar bu aralar indirim manyagi oldum valla orda indirim burda indim bugun de 11.11 indirimi varmis kizlarima aldim baya oglusuma da civilden aldim baya kaliteli cikti bugunde son son bi bakarim herhalde benim adam zaten bu indirimi cikarana sòvùp duruyor

Yok tatlım önceki haftalar 30,31 civarı ölçtü dün 27 maalesef 15 gün sonra bakacak tekrar karar verecek Allah korusun hepsi zamanında doğsun inşallah cevap için teşekkür ediyorum peki yatarak mı tamamladın hamileliğini ben çalışıyorum çünkü şimdilik evden ama sonrasında ne olur bilmiyorum

Depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun annemler de Aydın da oturuyor baya hissetmişler tine

Evet serklaj sonrası dinlenmek şart çünkü bebek büyüyüp ağırlaştıkca aşağı baskı yapıyor oraya baskı olmaması için yatarak uzanarak oturarak geçirdim günlerimi. Annem kalıyor benim yanımda 2 buçuk yaşında da kızım var ilk zorlandik çocukta ben yatmaya başlayınca korktu kalk dedi oynamak istedi falan ama şimdi alıştı yanıma alarak ilgilenmeye oynamaya çalışıyorum. Lavabo ihtiyacım içi
kalkıyorum,yemek yemek için. Yemek sonrası bir iki tur evin içinde dolanıyorum falan sadece bu kadar.

Kızlar ayın 23 üne randevu aldım ayrıntılı için, 21+3günlük olmuş olacağız, sonunda kuzumu uzun uzun görebileceğim inş, doktorum dobler için Prof a yönlendirdi muayenesi 750tl mil yuh dedim ya inş uzun uzun bakar herhalde

Benim ayrıntılıya daha 1 ay var ama ben de aldım randevu bana bakacak doktor da prof perinatolog 850 lira maalesef böyle fiyatları

Benim ayrıntılıya daha 1 ay var ama ben de aldım randevu bana bakacak doktor da prof perinatolog 850 lira maalesef böyle fiyatları
Valla okdr para verip geçiştirirse çok üzülürüm, inşallah detaylı uzun uzun bakar elimize cici fotolar verir Malum şimdiki doktorum da çok başarılı ama kısa bakıyor usg de muayene odasına alınca uzun konuşuyor ama ben usg de uzun görmek istiyorum ayrıca benide sağlık ocağından aradılar ben haber vermemiştim gebeliği bir sürü laf işittim doğuracaksın haber vermiyorsun diye doktordan işleri güçleri fırça ya, gel aşı yapcaz dediler tek doz ama korkuyorum doktoruma sordum bakalım ben diyecek inş yaptırma der

İnaşllah canım pekii kasılmaları nasıl hissediyordun?
Cumartesi günü oldu bıçak saplanır gibi ağrı girdi arka arkaya çok sık tekrarladı. Doktor nöbetçi doktor bi muayene etsin dedi o da bahsettiğiniz ağrı kasılmaya benziyor dedi. Cumartesi günü nöbetçi doktor, dün kendi doktorum muayene etti. Doktor rahim kalınlığı iyi biz bu haftalarda 25 mm e kadar normal diyoruz dedi.

Beni sağlık ocağından kimse aramadı ya çoğu kişiyi aramışlar.Hiç sağlık ocağından giriş tahlil vs yaptırmadım gebelikten sonra ondan mı acaba? Bana randevu alırken ayrıntılıda ultrason yarım saat kadar sürüyor demişti.

Ben de ayrıntılıya 450 tl vereceğim.. Birkaç dr önermişti kendi doktorum en uygunu bu.. Forumdada baktım memnun herkes.. Ayrıntılı cd ve renkli resimler vermiş hep hastalarına .. İnşallah bana da verir. İlk kızımda gittiğim doktor hiç birşey vermemişti renkli resmini bile görmemiştim.. Adam sadece kendi baktı inceledi her şey yolunda diyerek rapor yazdı.. 2011 yılında ona bile 250 tl vermiştim :) sonradan çok sinir olmuştum ..

İnşallah öyledir 1saat bile olabilir Senin sağlık ocağına haber vermen gerekiyor benden nasıl haberleri oldu bilmiyorum ama sen haber ver heleki ilk gebeliğinse

Bilmiyorum ki canim unutuyorum hemen zaten hormonlardan bide kk ya girerken esim kizimla da ilgilendigimden hatirlamiyorum cogu seyi
Ben mart annelerini takip ediyorum öyle birşey görmedim okuduğum kadarıyla.daha önce bi ayrıntılı geçmişim var kötü geçmişti inşallah bu kez herşeyi çok iyi geçer.Çok korkuyorum ama allah korktuğumuza uğratmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…