2021 Nisan Anneleri

Ayrintili yaptiriirken sirada 3kisi bekliyoduk 2si ciktiginda agliyodu 31haftalikken erken dogum yaptiracakmis dr diye yazmislardi kizinki normal cikmisti digerlerinin sebebini de yazmisti ama ben unuttum baya oldu okuyali 20-30gun felan olmustur.. ben 3lu trstte yapturdim ayrintiyla ayni zamanda cikacak sonuclar vallahi su 2hafta napcam bilmiyorm bide isin kotusu kizimda disleksi olabilirmis 6yasinda ve okulda ogrenme guclugu cektigini ogrendim dun dr psikiyatriye yonlendirdi cok canim sikildi butun gunum aglamakla gecti kendimi sucladm yeterince ilgilenemedm diye ..ultrasona girsem bile mutlu olamadm insallah bi rahatsizlik yoktur iki kizimdada rabbim kimsenin basina vermesn

Allah korusun ben de zorunlu sezaryen oldum mart ayında yine başıma gelecek diye korkuyorum.Rabbim kimseyi o durumlara düşürmesin benim detaylıya daha 3 hafta falan var.disleksi tedavisi olan birşey canım buna hiç korkup canını sıkma.iyi bir eğitimle bu durum aşılır.çocuğu sakın zorlama birşeyler öğreteceğim diye daha kötü bir hal alır.Bak aslı enver bile disleksi hastasıymış gayet de normal bir birey.okul falan okumuş kendini geliştirmiş.Allah organ eksikliği vermesin akıldan noksan etmesin

Dr cok vahim biseymis gibi konustu cok korktum internetten acip arastirmaya bile korktum belki ilk okuma zamanlari belki asar dedim uni hastanesinde randevu bile bulunmuyims ki nasil yapcam ne etcem bilmiyom biz koydeyiz simdi burdaki egitim ona yetmeyecek ilceye mi gidip geleck bu yasta? Kafamda deli sorular biz burdan tasinsaydik biran once olurdu ama daha dogum var is bulmak var ohoo bu ara hersey sarpa sariyor

Sen ordan taşın canım senin durumlar zaten karışık allah yardımcın olsun.

Kac haftalik dogum yaptin canim sorun neydi gecmis olsun bende 1mayista 12haftalik dusuk yaptim bu hamileligimde de ha bugun dusecek ha yarin diye bu zamana geldik bakalim insallah sagliklidir bebislerimiz insallah kucagimizda ninnilerle buyutup vatana millete hayirli yararli bireyler yetistirebiliriz

Ayrıntılı da sorun çıkmıştı beyinle alakalı.20.haftada oldum.Rabbim yaşatmasın.genetik vs hiç bir problem yoktu ikili üçlü temizdi ama nasibi yokmuş.Bunda hiç ikili üçlü yaptırmadı doktor.Ayrıntılı önemli onu bekleyelim dedi bekliyoruz.1 ay daha böyle sıkıntıyla geçecek.

Sen ordan taşın canım senin durumlar zaten karışık allah yardımcın olsun.
İnsallah canim hic yaramadi burasi bize insallah tez zamanda gideriz burdan eskiden yasam tarzim daha guzeldi burda iyice psikolojim bozuldu kendimi yetersiz hissetmeye basladim bide kimseyle konusup dertlesemiyorm icime ata ata patlamak uzereym farkli dunyalardaymsz gibi burdakilerle muhatap olamiyorm guvenmiyorm
Bebisinde insallah bisey cikmaz canim allah sana bagislasn tontisini

Ayy canim yaa cok cok cok gecmis olsun insallah bidaha boyle bisey yasamazsin..kucagin bombos geri donmek hareketlerini hissederken bir anda yapayanliz kalmak cok ama cok zor bisey kendimi senin yerine koyuyorum da cok zor bisey gercekten. Umarim simdiki gebeliginde yuzun guler ayrintilidan da musmutlu cikarsin

İnşallah hep birlikte mutlu hayırlı bir şekilde sağlıkla evlatlarımıza kavuşuruz.Merakla bekliyorum inşallah herşey yolundadır.

Ben sağlık ocağına gitmiştim aslında haberleri var, çok iyi takip ederler her şeyi bakalım beni ne zaman çağıracaklar. İlk hamileliğimde aşı yaptırmıştım ama kaç doz yaptırdığımı hiç hatırlamıyorum. Doktoruma sorarım ona göre yaptırırım bu defa. Çünkü okuduğum olumsuz şeyler bu defa daha temkinli olmaya itiyor beni bilemedim ama doktorum yap derse de yaparım. Kızımda da aşı yaptirmayayim içerikleri korkutucu diye baya bir araştırma yaptım sonunda vicdanım rahat gelmedi hepsini yaptırdım. Bir şey olursa kendimi hep suçlardım. Rabbim korusun her türlü şerden çocuklarımızı

Valla bnde yaptim baya kredi karti borcunu bir turlu kapatamiyorum bu yuzden

Ben kizimda hepsini yaptirmistim 5 dozdu bu hamileikte 1tane yapicaklar sanirim ama aramadim sadece 1tane yapariz yeterli demisti bakalim bekliyorum bnde

Kizlar geldim asidan beni takip eden hemsire izin almis baska bi hemsire ilgilendi bize bakan aile hekimi saolsun tek tek hemsireye anlatti ne yapilcagni kan ve idrar tahlili aldilar asiyi yaptilar 2 tane ilac verdiler d vit ve demir 1 ay sonra 2.doz olacak asinin geri kalan dozlar dogumdan sonra olcakmis kalp atisi dinlemediler bende teklif etmedim kalabalikdi biran once cikmak istedim bende durumlar boyle❤

Aynen bi ay sonraya tekrar çağırıyolar aşı için benim bu ayın 26sında 2.doz

Canım ya çok geçmiş olsun çok acı Rabbim korusun sağlıklı bebiş nasip etsin

Canımcım hiç korkma benim disleksi öğrencilerim oldu sadece okuma ve yazmada biraz sıkıntı yaşamışlardı anlamada hiç sıkıntı yaşamadılar sabırla üstesinden gelebilirsiniz tedavilerini de aksatmayın her şey gönlünüzce olsun

Benimkide öyle canim ilk baba dedi herseyi babasi gece uyanir babasini öper sarilir beni istemez cok zo bende cok agliyorum üzülüyorum esim ufacik cocugu kiskaniyorsun diyor hayir kiskanmiyyorum cok üzülüyorum cünkü oglumu cok seviyorum senelerce bir evlat hasretiyle yandim oda böyle oldu kötü bir anne degilim ilgisiz degilim neden böyle davraniyo anlamiyorum cokkk üzülüyorum cokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…