2021 Nisan Anneleri

Canım degisir o benim oglumda o yaslarda oyleydi.
Suan anne diyor baska da bir sey demiyor.
4 yasinda suan
Merak etme erkek cocugu eninde sonunda senin
ay insallahhhhhhhhh babasi asiri anaci benimkide asiri babaci hic degismeyecek gibi

İnşallah canım yat dinlen falan dedi mi sana bana bir şey demedi sadece takip edeceğiz dedi bunun tekrar artması mümkün mü? Bazılarına progestoran verilmiş
Hiçbir şey demedi. Takip edeceğiz dedi. Gerekirse progesteron başlayacağız dedi. Açıkcası riske atmamak için sabah akşam 200lük progesteron kullanmaya başladım.
Devlet hastanesindeki doktoruma gittim bugün de hemen progesteronun zararı yok için rahat etsin kullan ama şuan için risk yok 25 in altı olursa risk olur dedi.

Yok canim normal hali kaynananin gözüne girecek hadi gözünüz aydin saglikla gelsin oglus
Hahahah canım o ztn baştan beri erkek diyordu daha kızım 4 aylıkken çocuk yapın diyodu sırf erkek için çok şükür Rabb'im nasip etti inşallah darısı isteyen herkesin başına

Valla bilerek geciktirdim hem 3aylık riskli dönem geçsin hem havale soğusun kapı pencere kapansın, ben çok eşya sevmiyorum az ama kaliteli seviyorum eşimde tam tersi ama oda alışıyor yavaş yavaş anlıyor zira anası otu çöpü istifler, yarında kuru fasulye pilav yoğurtlu kırmızı pancar kavurması menüm, benim kocanın karnını doyur gözünü doyur sonra ne istersen iste mideden geçiyor yolu benim kızda alışmış daha sabah gözünü açar açmaz anne akşama ne yapcan bize der, hergün not verir bana sıpa eşimde alıştı anasının yemekleri yiyemiyor artık beğenmiyor ona gittiğimizde siz büyütün oğulları yarın elin kızı kapacak şaka bi yana herkes kendi düzenine alışıyor

Hahahah canım o ztn baştan beri erkek diyordu daha kızım 4 aylıkken çocuk yapın diyodu sırf erkek için çok şükür Rabb'im nasip etti inşallah darısı isteyen herkesin başına
Hayirli olsun canim. Bariz ortada acmis iste daha ikilemde kalma bende oyle cok yapiyodum en son gittigimde eminmisiniz erkek olduguna dedim bian inanamiyosun herkez bendede kizdir yine kiz diyince ozellikle kaynnam insan bi şasirip kaliyo. Rabbim herkezin gonlune gore vers8n insaallah

Muhittin canim sen esini cok alistirmissin duzene herseye tamam esinde titiz ama sen hep o demeden ben yapim halledim modunda olmussun sanirim boylece kendinide onuda alistirdin hamile olunca insan iki kat daha yorgunluk hissediyo tabi bunu esin anlamaz bence sende yavas yavas biseyleri eksilterek yaparsan onada alistirmis olursun adamin beklentisi azalir. Valla ne yalan soylm benim kocamda cok sey bekler cok titizdir ben okadar degildim ama noluyo bir gun yapmazsan sanki onca sey ustune geldigi yetmiyo gibi bide beyfendinin gozune batiyodu yavas yavas alistirdm simdi eline alir supurgeyi o supurur hatta bazen banyo tuvalete bile girer hersey karsilikli

Allah var yapıyor yaptiginin iki katı benden istiyor bu eve yeni taşındık diğeri 180 m2 di hadi çok zordu bunda cabuk dağılıyor 120 felan ondan mi gözüne batıyor çabuk mu kirleniyor anlamadim ki.
Buraya taşınmam la zaten hamilelik aynı gecti neyse bakalim yarın ağır yemek yapma dedi nohut pilav yapcam akşama annemlerde gelcek 10 15 gün kalırlar.
Zaten annem herşeye konuşan herşeye küsen bir kadin artik otururlar kocamla beni çekiştirirler hemde yüzüme yüzüme eşimde izne ayrılıyor 9 gün evde bana dua okuyun 3 kulhu bir elham

Amoooo valla sende peygamber sabrı var bacım, maşaallah sana sen gibi kadınları ayakta alkışlıyore ben Ver annene kepçeyi o mutfakla oyalansın sen rahat temizle düzenle onlar seni çekiştirirler mutfak bahanesiyle kaç

Derki pisliği bir bitmediki gelsin de oturalim

Arkadasimin testi kızlar. Gebelik var mı sizce?

Yaa canimm vallahi dicek bisey bulamadim allah yardimcin olsun bari az cekistirsinler kadinlarin isi cook zor

canim benimde öyleydi dün kontrolüm vardi bebekler bu dönem kafalari genelde yukarda oldugu icin ayaklariyla oraya vuruyormus canli izledik normal yani bide büyüdüler baski daha kuvvetli oluyo korkma
Ben de oyle tahmin ettim. Dedim kesin ayaklari asagida :) sen soyleyince daha da rahatladim, cok sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…