2021 Nisan Anneleri

Aslinda eşim Mustafa Kemal diyor ama cok agir geliyor bana..
Eşim de daha az önce dedi. iki isim koyarsam ben de düşünebilirim Mustafa Kemal’i. Çocuğa bi misyon yükleyip koysanız ağır olabilir de temenni gibi düşünürseniz, ağır değil bence. 23 Nisan’a denk gelse hiç düşünmeden koyardım bu arada.

Sevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
Canım hep bir hayalimdi bekarlığımdan beri oğlum olursa adını Ömer koyacağım inşallah hz.Ömer gibi adaletli cesur korkusuz merhametli olsun İki isim seslenmeyi pek sevmediğim içinde koymayı düşünmüyorum ben bile seslenmeyeceksem kim seslenecek iki isimle çocuğa

ay insallahhhhhhhhh babasi asiri anaci benimkide asiri babaci hic degismeyecek gibi
Yok bende oyle diyordum.
Itiraf edeyim küsüyordum ben cocuga babasini istiyor beni istemiyor diye
Ya kıskanıyor muydum diyorum bilmiyorum ki
2 sene emzirdim gece gunduz baktim babaaaaaa demesi beni deli ediyordu
Ama suan benim canım annemsin guzel annem deyip opmesi iste onu asla babasina yapmiyor
Merak etme sana donucek cevremde de hep boyle oldu

Ben yatak odası salon perde güneşlik yıkadım astım
Iyi hatırlattın nohut islatayim güzel etli nohut yapayim yarin

Sütlü bulgur neki ola canımız çekse Allahım hamilelik işte nete baktinmi
Allahiimmm ben perde asmaya cesaret edemiyorm valla zaten boyum kisa merdivene cikiyom genede parmak ucumda yetisemiyorm hicc giremem o ise bizim evin tavani cok yuksek esim bile zor asiyo
Ben dun ev sahibiyle borek yaptim baya pisirdik gelmisken adami cocu iyice doyurttum bbide evde yemekle mi ugrasaym

Bastan beri oyle alıştığı icin bence. Ben evlendigimde yemek yapmayi bilmiyodum. Bizim corba oldugu gun salata olmadigi olur bazen tek cesit yaparım. Alıştı oyle yogurtla yer

Koy gecmisin varsa cocukken yemissindir canim annem yapardi guzel olur
Esim pirinclisini sever ona yaparm surekli ruyanda gorduysen bi dene bence asermek tamda bu oluyo

Eline saglik canim daha ne olsun yanina ayran oyyybende burda okudum çok meyve şeker yükseltilmiş günde 2 elma 1 muz bide başka bi meyve bulup yiyordum dedim farklı olsun
Olmuşken tam öleyim

Eklentiler

• 20201113_094653.webp
    29 KB · Görüntüleme: 57
Günaydın kızlar,
H Hilal15 hayırlı olsun erkekin :) sağlıkla gelsin inşallah.. Ayyy ne garip dimi pipilerini ilk hiç tanımadığı teyzeleri görüyo :)) Kişisel haklara saygı da yok burda yahu.. Şaka bir yana dün akşam benim zilli kıpır kıpırdı maşallah, kızım elini koydu karnıma bir patlattı bizimki ilk defa dışardan da hissedilmiş oldu.. Prensesim de nasıl sevindi bir görseniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…