Ali Selim benm inşallahSevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
OzanSevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
Hahahah teşekkür ederim canımÖyle kordon mu olur kız daha nelerhoşgeldin oğlanlar klubune maşallah minnosa
Aslinda eşim Mustafa Kemal diyor ama cok agir geliyor bana..Ozan
Eren
Ege
Tuna
Ediz
Kemal
Can
Özgür
Çok yüksek ihtimalle Ege olacak ama değişebilir de emin değilim.
Eşim de daha az önce dedi.Aslinda eşim Mustafa Kemal diyor ama cok agir geliyor bana..
Canım hep bir hayalimdi bekarlığımdan beri oğlum olursa adını Ömer koyacağım inşallah hz.Ömer gibi adaletli cesur korkusuz merhametli olsunSevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
Yok bende oyle diyordum.ay insallahhhhhhhhhbabasi asiri anaci benimkide asiri babaci hic degismeyecek gibi
Ay hilallllEki Görüntüle 2719669 kizlarrr bugün hastaneye gittim doktor bunu gösterdi ama çok büyük geldi bana kordon olabilir mi acaba
AllahiimmmBen yatak odası salon perde güneşlik yıkadım astım
Iyi hatırlattın nohut islatayim güzel etli nohut yapayim yarin
Sütlü bulgur neki ola canımız çekseAllahım hamilelik işte nete baktinmi
Canım hergun oğlan dogurmuyorum görünce şaşırdım açıkçasıAy hilallll❤
Dün ekşili sulu köfte yaptım söylemesi ayıp bugün dedim tavuk göğsümü sarsam da fırında yanina patates yapsam öğlende çocuk değişik yemek istiyor.
Bizim evimizde bugun yapildi Eşim yarın yemez tembel isiymis hergun yemek yapılacakmış erindigimden yapmiyormusum. Ben 1 ayda mutlaka yağlama, mantı, karnıyarık , işkembe mumbar vs ki pilav 2 3 günde bir herşeyi yapan insanim.
Daha ne yapayim nerdeee
Kahvaltıda patates kızarır yanina yumurta
Yada börek yaparim yanina yumurta
Tek birgün bisey yemezler
Sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim inşallah tüm yavrularaCanım hergun oğlan dogurmuyorum görünce şaşırdım açıkçası
Hahaha yok canım oğlunun korkusundan dislayamaz oğlundan çok çekiniyorSağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim inşallah tüm yavrularakaynanaya dikkat et oğlanı görünce kızını iyice dışlar o psikopat nine
Koy gecmisin varsa cocukken yemissindir canim annem yapardi guzel olurAraya kaynak yapıyorum kızlar dün gece rüyamda sütlü bulgur yedimayıptır söylemesi diyemicem çünkü kimin canı böyle bir şey çeker bilmiyorum nerde yedim daha önce sütlü bulgur ne hiç bilmiyorum ama onu resmen kaşık kaşık tadını ala ala yedim aşermek böyle mi oluyor
Aman iyi bari yanlızken gorusmeyin siz onla kocan hep olsunHahaha yok canım oğlunun korkusundan dislayamaz oğlundan çok çekiniyor
Eline saglik canim daha ne olsun yanina ayran oyyyAllahiimmmben perde asmaya cesaret edemiyorm valla zaten boyum kisa merdivene cikiyom genede parmak ucumda yetisemiyorm hicc giremem o ise bizim evin tavani cok yuksek esim bile zor asiyo
Ben dun ev sahibiyle borek yaptim baya pisirdik gelmisken adami cocu iyice doyurttumbbide evde yemekle mi ugrasaym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?