2021 Nisan Anneleri

Ben de cok severim Ömer ismini, yegenimin adi da Ömer...insallah adi gibi kisisiligi de benzer

Çok teşekkür ederim canım ya ben hâlâ hareket hissedemiyorum o kadar çok istiyorum ama yok anam benimki hissettirmiyor ama kizimdada geç hissetmiştim sanırım hiç hatırlamıyorum aman sağlıklı olsunlar da ne güzel hissediyorsunuz walla maşallah kıskandım

Bende onu düşündüm belki lincleyeceksiniz ama ilerde çocuk tesadüf buralarda gezer anasa pipisi ortada bide ne bilim
Kız sabah sabah bunu yaptım deme sakın..
Fırında pişiyor 2.tepsideyim eşime sabha kahvaltı hazirlaidm mutfağı toplaidm dedim gel bi kurabiye yapak

Maşallah sana bacım .. Popoyu kaşı. Gerçi ben de evde olsam böyle senin gibiyim. Seviyorum ev işi mutfak falan .. Benim koca da ,kız da yemekle işleri olmayan tipler o nedenle beni mutfaktan soğuttular ..Ben tam tersi yapmayı da yemeyi de seviyorum..İlk evlendiğimde 3 çeşit yemeğim eksik olmazdı baktım yenmiyor ehh dedim hem emeğime hem malzemeye yazık...Ne isterlerse onu yapıyorum kafama göre yapamıyorum.. Geçen pazar sabahı 7 de uyandım geri de uyuyamadım hamur mayalayıp poğaça yaptım zevkle valla...

Ellerine sağlık canim aynen öyle yenmeyince napacaksın insan yenince mutlu oluyor hiç emek verdiğine değmiyor. Annemin yemekleri muhteşemdir babam yok yağ karnımı bozar yok şu bu diye diye son 5 senedir akşama kahvaltılık istiyor ki annem temizlik hastası çok güzel yemek yapan düzenli biridir. Bazen boşvermek gerekiyor. Ben çocukluğumda evde pasta börek kokusuna alışkınım çocuğunda belli yasa kadar öyle büyüsün istiyorum benim için anlamı çok farklı sanki aile olmak size saçma gelebilir ama anne eli değmiş yemekler çok onemlidir

Kızlar 2 gun önce yürüyüş yapmistim hava serindi ayaklarım üşüdü. Ondan sanırım dün karnimin altinda agri oldu tuvalete gidince de yanma oldu. Bugun biraz azalmis ne iyi gelir acaba ?

Eline saglik canim daha ne olsun yanina ayran oyyybende burda okudum çok meyve şeker yükseltilmiş günde 2 elma 1 muz bide başka bi meyve bulup yiyordum dedim farklı olsun
Olmuşken tam öleyim
Ooo eline saglik vallahi atlar gelirim bak oraya ben mandalina yiyom bol bol olursem de mandalinadan oleyim

Hadi hayirli haberlerle gel canim benimde korkulu ruyam insallah bebisin sapasaglamdir

Gunaydin bacilarr❤❤❤ doktora gidecekler hayirli haberlerle gelin Muhittin sabah sabah cok guldum kocamla annem beni cekistirrir demissin Annene kavusuyon ne guzel darisi bana

Kızlar 2 gun önce yürüyüş yapmistim hava serindi ayaklarım üşüdü. Ondan sanırım dün karnimin altinda agri oldu tuvalete gidince de yanma oldu. Bugun biraz azalmis ne iyi gelir acaba ?
İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsn canm bence bi dr git yakin zamanda gidemiyosan da bol bol su ic

Kiz Allah canini almayaaaaa bu profil resmi ne böyle sabah sabah karsimda

Canimmm güzel haberlerle gel ayy ne güzel bisey kızlar kiz kardeşler hep birlikte olsun bir ömür boyu
Ooo eline saglik vallahi atlar gelirim bak oraya ben mandalina yiyom bol bol olursem de mandalinadan oleyim
Gel kiz ankara etlik adres
Hahah demi zaten yeni yeni yemeye başladık ama dikkat et bak sonra idrarın yanar mandalina asitli ya
Gunaydin bacilarr❤❤❤ doktora gidecekler hayirli haberlerle gelin Muhittin sabah sabah cok guldum kocamla annem beni cekistirrir demissin Annene kavusuyon ne guzel darisi bana
Günaydın canim en kısa zamanda sizde kavuşun insallahhhhh ahh ahh çok zor gurbetlik kocaman sarildim sana

Dün çok zipirlik yaptım ya whatsalda favori emojim hahaha çok güzel ya ONTK

Eklentiler

• Screenshot_20201113-082601_WhatsApp.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben de oyle tahmin ettim. Dedim kesin ayaklari asagida :) sen soyleyince daha da rahatladim, cok sagol
rica ederim ne demek benim oglus 24 cm olmustu valla bayada büyümüsler normal doggan bir bebegin yarisi olmus düsünsene normal bi tarafimizi yamultmalari

Arkadaşlar birşey sorucam hamilelik sürecinde mantar tedavisi gören oldu mu krem ve fitil verdi doktor . Bebeğimiz söz konusu olduğunda bazen doktora bile %100 guvenemiyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…