Kız sabah sabah bunu yaptım deme sakın..Eline saglik canim daha ne olsun yanina ayran oyyybende burda okudum çok meyve şeker yükseltilmiş günde 2 elma 1 muz bide başka bi meyve bulup yiyordum dedim farklı olsun
Olmuşken tam öleyim
Ben de cok severim Ömer ismini, yegenimin adi da Ömer...insallah adi gibi kisisiligi de benzerCanım hep bir hayalimdi bekarlığımdan beri oğlum olursa adını Ömer koyacağım inşallah hz.Ömer gibi adaletli cesur korkusuz merhametli olsunİki isim seslenmeyi pek sevmediğim içinde koymayı düşünmüyorum ben bile seslenmeyeceksem kim seslenecek iki isimle çocuğa
Çok teşekkür ederim canımGünaydın kızlar,
H Hilal15 hayırlı olsun erkekin :) sağlıkla gelsin inşallah.. Ayyy ne garip dimi pipilerini ilk hiç tanımadığı teyzeleri görüyo :)) Kişisel haklara saygı da yok burda yahu.. Şaka bir yana dün akşam benim zilli kıpır kıpırdı maşallah, kızım elini koydu karnıma bir patlattı bizimki ilk defa dışardan da hissedilmiş oldu.. Prensesim de nasıl sevindi bir görseniz..
Bende onu düşündüm belki lincleyeceksiniz ama ilerde çocuk tesadüf buralarda gezer anasa pipisi ortada bide ne bilimGünaydın kızlar,
H Hilal15 hayırlı olsun erkekin :) sağlıkla gelsin inşallah.. Ayyy ne garip dimi pipilerini ilk hiç tanımadığı teyzeleri görüyo :)) Kişisel haklara saygı da yok burda yahu.. Şaka bir yana dün akşam benim zilli kıpır kıpırdı maşallah, kızım elini koydu karnıma bir patlattı bizimki ilk defa dışardan da hissedilmiş oldu.. Prensesim de nasıl sevindi bir görseniz..
Fırında pişiyor 2.tepsideyimKız sabah sabah bunu yaptım deme sakın..
Üst katimda oturuyor illaki yan yana geliyoruz aradaAman iyi bari yanlızken gorusmeyin siz onla kocan hep olsun
Walla olsa sabah sabah bende yerdimEline saglik canim daha ne olsun yanina ayran oyyybende burda okudum çok meyve şeker yükseltilmiş günde 2 elma 1 muz bide başka bi meyve bulup yiyordum dedim farklı olsun
Olmuşken tam öleyim
Maşallah sana bacım .. Popoyu kaşı. Gerçi ben de evde olsam böyle senin gibiyim. Seviyorum ev işi mutfak falan .. Benim koca da ,kız da yemekle işleri olmayan tipler o nedenle beni mutfaktan soğuttular ..Ben tam tersi yapmayı da yemeyi de seviyorum..İlk evlendiğimde 3 çeşit yemeğim eksik olmazdı baktım yenmiyor ehh dedim hem emeğime hem malzemeye yazık...Ne isterlerse onu yapıyorum kafama göre yapamıyorum.. Geçen pazar sabahı 7 de uyandım geri de uyuyamadım hamur mayalayıp poğaça yaptım zevkle valla...Bende onu düşündüm belki lincleyeceksiniz ama ilerde çocuk tesadüf buralarda gezer anasa pipisi ortada bide ne bilim
Fırında pişiyor 2.tepsideyimeşime sabha kahvaltı hazirlaidm mutfağı toplaidm dedim gel bi kurabiye yapak
Ellerine sağlık canim aynen öyle yenmeyince napacaksın insan yenince mutlu oluyor hiç emek verdiğine değmiyor. Annemin yemekleri muhteşemdir babam yok yağ karnımı bozar yok şu bu diye diye son 5 senedir akşama kahvaltılık istiyor ki annem temizlik hastası çok güzel yemek yapan düzenli biridir. Bazen boşvermek gerekiyor. Ben çocukluğumda evde pasta börek kokusuna alışkınım çocuğunda belli yasa kadar öyle büyüsün istiyorum benim için anlamı çok farklı sanki aile olmak size saçma gelebilir ama anne eli değmiş yemekler çok onemlidirMaşallah sana bacım .. Popoyu kaşı. Gerçi ben de evde olsam böyle senin gibiyim. Seviyorum ev işi mutfak falan .. Benim koca da ,kız da yemekle işleri olmayan tipler o nedenle beni mutfaktan soğuttular ..Ben tam tersi yapmayı da yemeyi de seviyorum..İlk evlendiğimde 3 çeşit yemeğim eksik olmazdı baktım yenmiyor ehh dedim hem emeğime hem malzemeye yazık...Ne isterlerse onu yapıyorum kafama göre yapamıyorum.. Geçen pazar sabahı 7 de uyandım geri de uyuyamadım hamur mayalayıp poğaça yaptım zevkle valla...
Adetine kaç gün var ? Benim adete 2 gün kala böyle çok çok silik çıkmıştı bence varEki Görüntüle 2719785
Arkadasimin testi kızlar. Gebelik var mı sizce?
Ooo eline saglik vallahi atlar gelirim bak orayaEline saglik canim daha ne olsun yanina ayran oyyybende burda okudum çok meyve şeker yükseltilmiş günde 2 elma 1 muz bide başka bi meyve bulup yiyordum dedim farklı olsun
Olmuşken tam öleyim
Metehan koyucaz netlesti artik❤Sevgili erkek anneleri, dusundugunuz isimleri yazar misiniz? Benim hicbir sey gelmiyor aklima..
Hadi hayirli haberlerle gel canim benimde korkulu ruyam insallah bebisin sapasaglamdirGünaydın kızlar nasılsınız yaa gene ne birikmiş ne birikmişMuhittin geldiğin belli oluyo bacım bebişinin iyi olmasına çok sevindim bugün ayrıntılı ultrasonum var perinatolojide çok heyecanlıyım kızlar yaa hiç bukadar heyecanlanmamıstım simdiye kadar
İdrar yolu enfeksiyonu olabilirsn canm bence bi dr git yakin zamanda gidemiyosan da bol bol su icKızlar 2 gun önce yürüyüş yapmistim hava serindi ayaklarım üşüdü. Ondan sanırım dün karnimin altinda agri oldu tuvalete gidince de yanma oldu. Bugun biraz azalmis ne iyi gelir acaba ?
Kiz Allah canini almayaaaaa bu profil resmi ne böyle sabah sabah karsimdaAllah var yapıyor yaptiginin iki katı benden istiyor bu eve yeni taşındık diğeri 180 m2 di hadi çok zordu bunda cabuk dağılıyor 120 felan ondan mi gözüne batıyor çabuk mu kirleniyor anlamadim ki.
Buraya taşınmam la zaten hamilelik aynı gecti neyse bakalim yarın ağır yemek yapma dedi nohut pilav yapcam akşama annemlerde gelcek 10 15 gün kalırlar.
Zaten annem herşeye konuşan herşeye küsen bir kadin artik otururlar kocamla beni çekiştirirler hemde yüzüme yüzüme eşimde izne ayrılıyor 9 gün evde bana dua okuyun 3 kulhu bir elham
Canimmm güzel haberlerle gel ayy ne güzel bisey kızlar kiz kardeşler hep birlikte olsun bir ömür boyuGünaydın kızlar nasılsınız yaa gene ne birikmiş ne birikmişMuhittin geldiğin belli oluyo bacım bebişinin iyi olmasına çok sevindim bugün ayrıntılı ultrasonum var perinatolojide çok heyecanlıyım kızlar yaa hiç bukadar heyecanlanmamıstım simdiye kadar
Gel kiz ankara etlik adresOoo eline saglik vallahi atlar gelirim bak orayaben mandalina yiyom bol bol olursem de mandalinadan oleyim
Günaydın canim en kısa zamanda sizde kavuşun insallahhhhh ahh ahh çok zor gurbetlik kocaman sarildim sanaGunaydin bacilarr❤❤❤ doktora gidecekler hayirli haberlerle gelinMuhittin sabah sabah cok guldum kocamla annem beni cekistirrir demissin Annene kavusuyon ne guzel darisi bana
rica ederim ne demekBen de oyle tahmin ettim. Dedim kesin ayaklari asagida :) sen soyleyince daha da rahatladim, cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?