Maşallah .. Hadi gözün aydın sen de atlattın ayrıntılıyı. Darısı sıradakilere inşallah...Selam kızlar bugün Perintalog gördü bizi, ve dediki yaramaz bir erkek çocuğundan daha felaketi nedir bilirmisiniz dedi yaramaz bir kız çocuğudur dedi Allah size kolaylık versin doktor delirten cinsten dediDoktor kalbe bakacak sırtını dönüyor, popoya bakacak kaçırıyor, ultrasonla bastırıyor oraya tekmeyi basıyor, sonra dönüp gülüyor ekrana biz şok Yüzünden foto alcak elleriyle kapıyordu yalvar yakar açtırdık biraz Herşeyi iyi gözüküyor hareketlerden belli dedi Sadece sol rahim damarım kan akışında direnç gördü sağdaki normal dedi sıkıntı yaratmaz dedi şükür ki Maşaallah diyelim teyzeleri yaramaz kuşuma Darısı başlarınıza
Ya seni yerimmmmmm18 haftalık olduk biz de artık cinsiyetimiz kesinleşti bir oğlum vardı bir erkek daha geliyorBugün de nifty testimin sonucu cıktı şükür bir risk saptanmamış Eki Görüntüle 2724286
Cnm normalde ben normal kontrollerimi Dr Ahmet Akkocaya gidiyorum özel muayehanesi var ama Doğal doğumcu diye ona gidiyorum, onun muayene ücreti 400 sanırım, kendisi bana Prof perintologa yönlendirdi ama o 750 tl idi çok geldi bize ücreti, bizde Perintalog Hakan Kanıtı bulduk kendisi medikalparktaymış bide kendi muayeahnesi varmış alsancakta, medical parkta 550 ye bakıyor kendi muayehanesinde 450idi bizde muayehanesine gittik belli günlerde çalışıyormuş ama çok memnun kaldık detaylı kontrolündenBambuella hangi hastane İzmir de ben de bir aydır kontrole gitmedim dün kontrol vardı ama 15 gün karantinada eklendi çıkamıyoruz eltim doğumdan geldi korona olmuş aile apartmanı hepimiz temaslıydık Allahtan tam zamanında bebeğin hareketleri başladı da içim biraz rahat
Ya seni yerimmmmmmsana ne demiştim cinsiyet ben kIz mi demiştim
Kız dalga mı geçiyorsun ..21 haftalık oldum toplamda 5-6 kilo almışım :)) İlk kızımda doğuma kadar 13 kilo almıştım bunda çoğalacak diye korkuyorum yahu..Şuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Ay ben senle aynıyım ilk kızımda 13kilo aldım toplamda şuan 21e girdim 6kiloylaKız dalga mı geçiyorsun ..21 haftalık oldum toplamda 5-6 kilo almışım :)) İlk kızımda doğuma kadar 13 kilo almıştım bunda çoğalacak diye korkuyorum yahu..
Valla normalmi değil mi bilemicem ama ben aşırı hızlı kilo almaya başladım 19. Haftaya +7 kiloyla girdimŞuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Amann napayım yemeyi çok seviyorum..İnan benimle aynı masada yemek yiyenler de hayret ediyor bana nasıl bir aşkla yiyorsun diye. Doğumdan sonra bir taraflarımı sıkar veririm diye düşünüyorum.. zaten öyle abartı kilolu değilim ilk kızıma 52 ile hamile kalmıştım 2 yılda ancak dönebildim o kilolara :)) Şimdi 54 ile hamile kaldım ama iki çocuk , iş stresi ve tecrübe ile daha iyi olabilirim gibi geliyor.Valla normalmi değil mi bilemicem ama ben aşırı hızlı kilo almaya başladım 19. Haftaya +7 kiloyla girdimki ben ilk iki ay hep kilo verdim birşey yiyemedim daha yeni toparlandim
Merhaba doktor iyi bir doktor sa bilgisi varsa kendisi bakıyor değilse başka bir doktora gönderiyor bu doktorlarda genelde perinatoloji uzmanları oluyor suan 19+6 yim bende detaylı USG için doktora gidicem kendi muane olduğum hastanenin ücreti 600 tl şaka gibi. Korona var devlete gidemiyorum ne yapıcam hiç bir fikrim yok açıkçası.Günaydııınnnbi sorum olcak. Detaylı ultrason da doktor mu bakıyo yoksa radyoloji de mi bakılıyo devlette kızlar bilgisi olan var mı?
Kiminle görüştünüz bende izmirdeyim deGunaydin kizlar ayrintili icin bi dr.gorustum fiyat olarak 450 tl nediyorsunuz?
Ben devlete gidiyorum canım. Gerçekten bu dönem de çok sıkıntılı. Vakalsr çok arttı bende korka korka gidiyorum. Özel araçla gidip geliyoruz. Hastane de sadece randevusu olanları ve saati gelenleri alıyolar o yüzden kalabalık olmuyor o bakımdan iyi.Merhaba doktor iyi bir doktor sa bilgisi varsa kendisi bakıyor değilse başka bir doktora gönderiyor bu doktorlarda genelde perinatoloji uzmanları oluyor suan 19+6 yim bende detaylı USG için doktora gidicem kendi muane olduğum hastanenin ücreti 600 tl şaka gibi. Korona var devlete gidemiyorum ne yapıcam hiç bir fikrim yok açıkçası.
Bende doktor arayışındayım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.Acaba sen benim gittiğimşe mi görüştün ben bugün gittim alsancakta perintoloğa 450tl Hakan Kanıt ismi 1saate yakın baktı ve neredeyse 10-15sayfa çıktı verdi çok şaşırdım ve usb belleğe artı videoyubizde 388 de olmuşuz herşeyi iyi dedi 20+6 da gittim ben çok iyi zamanda gelmişsiniz dedi Tavsiye ederim İzmirliler
Merhaba bende medical park volkan beye gidiyorum detaylı istedi ama medical de hakan bey 600 tl istediler kendi muane si nerde cok uçuk fiyatlar Allah yardimci olsun herkezeCnm normalde ben normal kontrollerimi Dr Ahmet Akkocaya gidiyorum özel muayehanesi var ama Doğal doğumcu diye ona gidiyorum, onun muayene ücreti 400 sanırım, kendisi bana Prof perintologa yönlendirdi ama o 750 tl idi çok geldi bize ücreti, bizde Perintalog Hakan Kanıtı bulduk kendisi medikalparktaymış bide kendi muayeahnesi varmış alsancakta, medical parkta 550 ye bakıyor kendi muayehanesinde 450idi bizde muayehanesine gittik belli günlerde çalışıyormuş ama çok memnun kaldık detaylı kontrolünden
Ya sevindim nereye gidiyorsunuzBen devlete gidiyorum canım. Gerçekten bu dönem de çok sıkıntılı. Vakalsr çok arttı bende korka korka gidiyorum. Özel araçla gidip geliyoruz. Hastane de sadece randevusu olanları ve saati gelenleri alıyolar o yüzden kalabalık olmuyor o bakımdan iyi.
Allah hayırlı evlatlar nasip etsinKız demistn canım Ikra da aynı gün iki ultrasyon resminin birini kız birine erkek demişti Ilk oğlum 11 haftalıkken belliydi bu iyi sakladı kendini en son gittiğimizde yüz üstü duruyordu göstermemişti kendini
Saka gibi ben 6 mi 7 mi bilemiyorumŞuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Vallahi bende galibaValla normalmi değil mi bilemicem ama ben aşırı hızlı kilo almaya başladım 19. Haftaya +7 kiloyla girdimki ben ilk iki ay hep kilo verdim birşey yiyemedim daha yeni toparlandim
Canim aynen sagolasin biseyler var gibide ben ayirt edemiyorum bebekmi baska bsiseymi diye doktoruma sorarim artikEndişe etme canım. Ben ilk iki hamileliğimde son ayda bile çok çok nadir hareket hissederdim.
Bu hamilelikte de öyle.
Ultrason sırasında doktor demesin mi bebek çok hareketli zorlanıyorum görmekte diye. Ama ben hissetmiyorum deyince plasentanın konumu yüzünden hissetmiyorsundur, tam seninle bebek arasında bir yastık gibi duruyor dedi. Şaşırdım doğrusu demek böyle de olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?