2021 Nisan Anneleri

Maşallah .. Hadi gözün aydın sen de atlattın ayrıntılıyı. Darısı sıradakilere inşallah...

Cnm normalde ben normal kontrollerimi Dr Ahmet Akkocaya gidiyorum özel muayehanesi var ama Doğal doğumcu diye ona gidiyorum, onun muayene ücreti 400 sanırım, kendisi bana Prof perintologa yönlendirdi ama o 750 tl idi çok geldi bize ücreti, bizde Perintalog Hakan Kanıtı bulduk kendisi medikalparktaymış bide kendi muayeahnesi varmış alsancakta, medical parkta 550 ye bakıyor kendi muayehanesinde 450idi bizde muayehanesine gittik belli günlerde çalışıyormuş ama çok memnun kaldık detaylı kontrolünden

Şuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Kız dalga mı geçiyorsun ..21 haftalık oldum toplamda 5-6 kilo almışım :)) İlk kızımda doğuma kadar 13 kilo almıştım bunda çoğalacak diye korkuyorum yahu..

Şuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Valla normalmi değil mi bilemicem ama ben aşırı hızlı kilo almaya başladım 19. Haftaya +7 kiloyla girdim ki ben ilk iki ay hep kilo verdim birşey yiyemedim daha yeni toparlandim

Valla normalmi değil mi bilemicem ama ben aşırı hızlı kilo almaya başladım 19. Haftaya +7 kiloyla girdim ki ben ilk iki ay hep kilo verdim birşey yiyemedim daha yeni toparlandim
Amann napayım yemeyi çok seviyorum..İnan benimle aynı masada yemek yiyenler de hayret ediyor bana nasıl bir aşkla yiyorsun diye. Doğumdan sonra bir taraflarımı sıkar veririm diye düşünüyorum.. zaten öyle abartı kilolu değilim ilk kızıma 52 ile hamile kalmıştım 2 yılda ancak dönebildim o kilolara :)) Şimdi 54 ile hamile kaldım ama iki çocuk , iş stresi ve tecrübe ile daha iyi olabilirim gibi geliyor.

ilk gebeligimde şeker çıktığı için diyet yaptım o yüzden sanırım çok az kilo aldım öyle olunca aldığım kilo sanki çokmuş gibi geliyor bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum tekrar şeker çıkmasin diye. Hamilelikte şeker diyeti yapmak çok kötü ya her şeyden mahrum oluyorsun

Günaydııınnn bi sorum olcak. Detaylı ultrason da doktor mu bakıyo yoksa radyoloji de mi bakılıyo devlette kızlar bilgisi olan var mı?
Merhaba doktor iyi bir doktor sa bilgisi varsa kendisi bakıyor değilse başka bir doktora gönderiyor bu doktorlarda genelde perinatoloji uzmanları oluyor suan 19+6 yim bende detaylı USG için doktora gidicem kendi muane olduğum hastanenin ücreti 600 tl şaka gibi. Korona var devlete gidemiyorum ne yapıcam hiç bir fikrim yok açıkçası.

Ben devlete gidiyorum canım. Gerçekten bu dönem de çok sıkıntılı. Vakalsr çok arttı bende korka korka gidiyorum. Özel araçla gidip geliyoruz. Hastane de sadece randevusu olanları ve saati gelenleri alıyolar o yüzden kalabalık olmuyor o bakımdan iyi.

Bende doktor arayışındayım verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim.

Merhaba bende medical park volkan beye gidiyorum detaylı istedi ama medical de hakan bey 600 tl istediler kendi muane si nerde cok uçuk fiyatlar Allah yardimci olsun herkeze

Ya sevindim nereye gidiyorsunuz

Allah hayırlı evlatlar nasip etsin❤❤
Saka gibi ben 6 mi 7 mi bilemiyorum
Bu konuları açmayalım lütfen
Vallahi bende galiba konuşmak istemiyorum tartı bozuk vs diye düşünüyorum ama olay feci

Canim aynen sagolasin biseyler var gibide ben ayirt edemiyorum bebekmi baska bsiseymi diye doktoruma sorarim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…