Benimde mantar olmustu cok yaniyodu gercekten ama bebekten onceydi. Bebekten sonra tık yok zaten bizde korkudanHanımlar benim size sormak istediğim özel bir konu var.
Hamilelik surecim boyunca eşimle birlikte olduğumuz çok nadirdir bunun sebebi ilk zamanlarda korkuydu şimdilerde ise aşırı yanma ve can acısı. Son ikidir yarıda bırakmak zorunda kaldık hatta. Doktorumla bunu paylaştım alttan muayene etmeden mantar olmuşsun dedi antibiyotik krem fitil ve hap verdi ama hala sanki oraya biber sürülmüş gibi bir yanma hissi var.
Bunu yaşayan var mı bu geçici bir durum mu , kremi vajenin dış kısımlarına suruyorum doğru mu yapiyorum acaba iç kısımlara degdirmiyorum
Vallahi çok kafama takıyorum bu sorunu zaten tüp bebek sürecinde perhiz yaptık , sonrasında korkudan yaklasamadik simdide böyle olduk adama da yazık diyorum
Evet medicalde pahalı kendi muayehanesinde 450 alsancakta muayehanesi Kıbrıs şehitlerine girmeden tavsiye ederimMerhaba bende medical park volkan beye gidiyorum detaylı istedi ama medical de hakan bey 600 tl istediler kendi muane si nerde cok uçuk fiyatlar Allah yardimci olsun herkeze
Evet özellikleri ne.gore fiyati da.değişiyor. tekerlikli olan kullanışlı her yere rahat taşırsin. Sallama ozelligi olan var olmayan var. E bebek baktim.ben soyle bir uygun fiyata var sanirim.ordan alacagim ben.Peki onların da değişik özellikleri olanları oluyor mu?
Vallahi bende galibakonuşmak istemiyorum tartı bozuk vs diye düşünüyorum ama olay feci
53 le hamile kaldım 51 e düştüm simdi yemek yemenin tadına vardim valla . Bende tartıya inanmıyorum hayatımda ömrümde ilk kez 58 i gördümAmann napayım yemeyi çok seviyorum..İnan benimle aynı masada yemek yiyenler de hayret ediyor bana nasıl bir aşkla yiyorsun diye. Doğumdan sonra bir taraflarımı sıkar veririm diye düşünüyorum.. zaten öyle abartı kilolu değilim ilk kızıma 52 ile hamile kalmıştım 2 yılda ancak dönebildim o kilolara :)) Şimdi 54 ile hamile kaldım ama iki çocuk , iş stresi ve tecrübe ile daha iyi olabilirim gibi geliyor.
Hahhaha daha ne olsun resmen enerji patlaması yasatmissin ama ayrıntılıda eğer bebek hareket etmiyorsa bunları yaptırıp moladan sonra tekrar alıyorlar. Ama senin kız belli hareketli aldığın kiloları çabuk verirsin bir şey olmazAy sorma cnm ya senin dediklerin aklıma geldibenim büyük kız 1.5yaşında yürüdü şimdi 24 saat dans ediyor, bugünkünü görünce eyvah dedik eşimle ne yedim ben acaba dedim ama gitmeden muz yedim iki paket çikolata ve filtre kahve ile yürüyüş yaptım ondan mı kuduruktu acaba dedim evet yanakları balon gibiydi doğanın 388gr olmuş dombili gerçi ilk kızımda yanaklı doğmuştu
Allah bağışlasın18 haftalık olduk biz de artık cinsiyetimiz kesinleşti bir oğlum vardı bir erkek daha geliyorBugün de nifty testimin sonucu cıktı şükür bir risk saptanmamış Eki Görüntüle 2724286
Maşaallah sana çok iyi ne diyorsunŞuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Samsun daYa sevindim nereye gidiyorsunuz
Memiklerim var bi 5 kg 7 kg alsam 2 kgda su bebek plesenta vs vs memikleriii kesip tartilsammi53 le hamile kaldım 51 e düştüm simdi yemek yemenin tadına vardim valla . Bende tartıya inanmıyorum hayatımda ömrümde ilk kez 58 i gördüm
Aradım oraya gidicem teşekkür ederim kendi muanehanesi olduğunu bilmiyordum ♡Evet medicalde pahalı kendi muayehanesinde 450 alsancakta muayehanesi Kıbrıs şehitlerine girmeden tavsiye ederim
Allah hepimize kolay dogumlar nasip etsinSamsun da
Bacı ben bebeği göremiyorum ne pipisiKızlar merhaba doktor erkek dedi ama bu resmi verdi hatta banada pipi gösterdi ama burda sanki kız gibi kafam karıştı
Bacak arası bu canımBacı ben bebeği göremiyorum ne pipisi
Normal ilk aylarıniz zor mu geçti kaç kilo ile başladınız.Şuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Aaa öyle demeyin yaa doktorumuz bize 17+ 5 %100 kızınız olucak dedi detaylı da değişir mi kiHahhaha daha ne olsun resmen enerji patlaması yasatmissin ama ayrıntılıda eğer bebek hareket etmiyorsa bunları yaptırıp moladan sonra tekrar alıyorlar. Ama senin kız belli hareketli aldığın kiloları çabuk verirsin bir şey olmaz
Allah bağışlasınbu ultrasonlarda yanılma ihtimali olmuyor, benimkine 16 da erkek deyip sonra 18 de sanki kıza da benziyor dedi doktorum şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kesinlessin diye. Keşke benimkide baştan saklasaymis tüm kiyafetlerini aldım çünkü
Maşaallah sana çok iyi ne diyorsunbende de şeker çıkmıştı ama son aylarda fark edildi o yüzden alacağımı almıştım diyet yaptığımda almadım buna rağmen 16 kilo ile bitirmiştim.
al bendende okadar. Hicbirsey yiyemiyorsun hersey kisitli valla bende korktugum icin bu sefer dikkat ediyorum 8 aralikta seker testi var bakalim bu sefer nasil cikacak sonuc.ilk gebeligimde şeker çıktığı için diyet yaptım o yüzden sanırım çok az kilo aldım öyle olunca aldığım kilo sanki çokmuş gibi geliyor bu sefer dikkat etmeye çalışıyorum tekrar şeker çıkmasin diye. Hamilelikte şeker diyeti yapmak çok kötü ya her şeyden mahrum oluyorsun
Masallah pasayaÇatık kaşlı oğlumla geldimbant çok uzakta skinti cikarmaz dedi hatta bildiğini farkettim direk açtı orayı gösterdi aramadi bile bana söylememiş
Burasi neresikiKızlar merhaba doktor erkek dedi ama bu resmi verdi hatta banada pipi gösterdi ama burda sanki kız gibi kafam karıştı
Yaa ben onun keyfini yerimmmmÇatık kaşlı oğlumla geldimbant çok uzakta skinti cikarmaz dedi hatta bildiğini farkettim direk açtı orayı gösterdi aramadi bile bana söylememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?