2021 Nisan Anneleri

Benimde mantar olmustu cok yaniyodu gercekten ama bebekten onceydi. Bebekten sonra tık yok zaten bizde korkudan

Merhaba bende medical park volkan beye gidiyorum detaylı istedi ama medical de hakan bey 600 tl istediler kendi muane si nerde cok uçuk fiyatlar Allah yardimci olsun herkeze
Evet medicalde pahalı kendi muayehanesinde 450 alsancakta muayehanesi Kıbrıs şehitlerine girmeden tavsiye ederim

Peki onların da değişik özellikleri olanları oluyor mu?
Evet özellikleri ne.gore fiyati da.değişiyor. tekerlikli olan kullanışlı her yere rahat taşırsin. Sallama ozelligi olan var olmayan var. E bebek baktim.ben soyle bir uygun fiyata var sanirim.ordan alacagim ben.

Vallahi bende galiba konuşmak istemiyorum tartı bozuk vs diye düşünüyorum ama olay feci
53 le hamile kaldım 51 e düştüm simdi yemek yemenin tadına vardim valla . Bende tartıya inanmıyorum hayatımda ömrümde ilk kez 58 i gördüm

Hahhaha daha ne olsun resmen enerji patlaması yasatmissin ama ayrıntılıda eğer bebek hareket etmiyorsa bunları yaptırıp moladan sonra tekrar alıyorlar. Ama senin kız belli hareketli aldığın kiloları çabuk verirsin bir şey olmaz
18 haftalık olduk biz de artık cinsiyetimiz kesinleşti bir oğlum vardı bir erkek daha geliyor Bugün de nifty testimin sonucu cıktı şükür bir risk saptanmamış Eki Görüntüle 2724286
Allah bağışlasın bu ultrasonlarda yanılma ihtimali olmuyor, benimkine 16 da erkek deyip sonra 18 de sanki kıza da benziyor dedi doktorum şimdi ayrıntılı ultrasonu bekliyorum kesinlessin diye. Keşke benimkide baştan saklasaymis tüm kiyafetlerini aldım çünkü
Şuan 18 haftalık hamileyim 1.5 kilo aldım normal mi bu kilo ben oğlumda çok az aldığım için sanki şuan çok almış gibi hissediyorum. Oğlumda toplam 3.5 kilo almıştım
Maşaallah sana çok iyi ne diyorsun bende de şeker çıkmıştı ama son aylarda fark edildi o yüzden alacağımı almıştım diyet yaptığımda almadım buna rağmen 16 kilo ile bitirmiştim.

Kızlar merhaba doktor erkek dedi ama bu resmi verdi hatta banada pipi gösterdi ama burda sanki kız gibi kafam karıştı

Eklentiler

• IMG-20201120-WA0003.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 131
Aaa öyle demeyin yaa doktorumuz bize 17+ 5 %100 kızınız olucak dedi detaylı da değişir mi ki

Çatık kaşlı oğlumla geldim bant çok uzakta skinti cikarmaz dedi hatta bildiğini farkettim direk açtı orayı gösterdi aramadi bile bana söylememiş

Eklentiler

• IMG-20201120-WA0003.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG-20201120-WA0004.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20201120-WA0005.webp
    15 KB · Görüntüleme: 116
al bendende okadar. Hicbirsey yiyemiyorsun hersey kisitli valla bende korktugum icin bu sefer dikkat ediyorum 8 aralikta seker testi var bakalim bu sefer nasil cikacak sonuc.

Merhaba bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…