2021 Nisan Anneleri

Aaa öyle demeyin yaa doktorumuz bize 17+ 5 %100 kızınız olucak dedi detaylı da değişir mi ki
Benim değişmedi cnm Erkekte daha çok yanılıyorlar aslında çünkü 16ya kdr kızlarında çıkıntıları olabiliyor sonra kayboluyor ilk kızımda onu yaşamıştım

al bendende okadar. Hicbirsey yiyemiyorsun hersey kisitli valla bende korktugum icin bu sefer dikkat ediyorum 8 aralikta seker testi var bakalim bu sefer nasil cikacak sonuc.
Ya ilkinde şeker testi yaptırmıştım bide bilmeden akşamı bir kilo neredeyse tulumba tatlısı hüpletmiştimde gitmiştim doktor kızmıştı meyve bile yemeden gelmeliydin demişti çıkarsa şeker tekrarlıcaz demişti ama ona rağmen çıkmamıştı tekrar yaptırmam gereklimi ya şeker testini 5yıl önce çıkmayan şimdi çıkabilir mi acaba

Evet canım istersen peşpeşe doğur birinci de çıkmadı diye ikincide de çıkmayacak diye bir şey yok.Benim arkadaşımın bir çocuğunda yokken diğerinde şeker çıktı.Her gebelik farklı.24 28 haftalar arası yaptırmak gerekiyor sanırım

Hadi ya ozaman riske atmaya gerek yok yaptırırım cnm çok sağol, tetanoz aşısını atlattık onuda atlatırız ay aşıdan bile korkan ben nasıl normal doğurdum bilmiyorum ozaman yine gelir o cesaret inşşşş

Ben 18.haftamdayım almanyada 32.haftada tetanoz difteri boğmaca tek bir iğne tek bir doz olarak yapılıyormuş.

Hayırlısı olsun cnm hayırlı haberler al inş çok güzel ve titiz ilgilendi
Amin dediginiz gibi inşallah güzel haberler alırım. fındığımı görmeye de sabırsızlanıyorum sizde oluyor mu akışkanlik oldu uzun zaman görmedim mi özlüyorum Allahım görmediğim bir yüze gün geçtikçe aşık oluyorum

Ay hemde nasıl resmen 4aydır toplasan 10ar dk görmüştüm 5.ay ayrıntılıyı bekliyordum şükür doktor uzun uzun gösterdi herbir yerini bir ay yeter bana bu fotolarını açıp açıp öpüyorum Çok değişik 2.olmasına rağmen sizin kaçıncı

Kızlar doktorum perinatoloji sonuçlarımı istedi whatsupdan attım hepsini 2.düzey normal dedi sıkıntı yok dedi 3hafta sonra aile hekimine gidip aile hekimine yaptıracakların şunlar dedi sonuçlarınla görüşelim dedi Sizdende istenildi mi bunlar

Eklentiler

• 224A36AA-0BC4-4F8A-8883-95F816D39738.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 58
D vitaminine sağlık ocağı bakmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…