2021 Nisan Anneleri

Valla sanirim yaradi cunku artmis 3 gunde devamda ediirum.Suyu asiri artmamis ama organlar ve durumu iyi banada sivi al bol dedi etkilemez diolaedi ama bu doktor etkiler dedi ins ii olur. en azindan organlari yerindymis.
Cok sükür canim insallah dahada iyi olur yerleri daralmaya baslayacak onlar büyüdükce ayy cokk güzel yaa

Bak sen cimcimeeyeeee yerim onu benn masallah Valla erkek veya kiz fark etmiyo koc burcu olacagi icin ben cok fena tirsiyorum cünkü ailede kizda erkekte var koc burcu olan dik kafali bencil 2 kisi

Bende aynen ole oldm bebegi getirin evden bebege actiramazsak ameliyata alicam dedi doktor okadr kotuyduki bebegin kafasini bi bastirdilar gogsume aglaya aglaya tepine tepine emzirdim acilsn die evdede olsak sagmak sart oluyor ilk zmanlarda
Ayy sorma canm ya kan geliyodu benden de sagarken cocuk emerken sende ucuz kurtulmusun bana ameliyat demediydi sag dediydi bide atesimi dusurmek icin ilaclar igneler verdiydi
Bunlari dusununce ne zor gunler gecirmisiz aslinda demi

Bak sen cimcimeeyeeee yerim onu benn masallah Valla erkek veya kiz fark etmiyo koc burcu olacagi icin ben cok fena tirsiyorum cünkü ailede kizda erkekte var koc burcu olan dik kafali bencil 2 kisi
Benim kizim koc burcu okadr cok paylasimci uysal ki merhametli akilli gercekten evladim die soylemiyorm Inanilmaz uysal komsularim hep parmakla gosterir isi olan kizimi cagirir cok anaç

Ayy sorma canm ya kan geliyodu benden de sagarken cocuk emerken sende ucuz kurtulmusun bana ameliyat demediydi sag dediydi bide atesimi dusurmek icin ilaclar igneler verdiydi
Bunlari dusununce ne zor gunler gecirmisiz aslinda demi
Öluyorm sandm ates 40 derece ayy ne gunlerdi geldi gecti rabbim esirgesin daha kotu gunlerden Evlat icin ne acilar cekiliyor ama tecrubesizdik ozmn gumus kapak flanda yokdu galiba

Ay ben Koç hiç bilmem öle mi oluyorlar bide Koç kızları çok fena olur diyorlar

Öluyorm sandm ates 40 derece ayy ne gunlerdi geldi gecti rabbim esirgesin daha kotu gunlerden Evlat icin ne acilar cekiliyor ama tecrubesizdik ozmn gumus kapak flanda yokdu galiba
Sırf oyüzden bende bir manuel sağma makinesyle Avent kalkan alcam çok tavsiye var bide garmastan krem çok korkuyorum Doğum daha kolaydı

Tamamdır canım yazdım bunları dikkat edicem çok sağol ilk bebiş olcak bende o yüzden unisex renk düşünüyorum

Olsa bile benim dunyadan haberim yoktu gogus nasil sagilir 1aya yakin ugrastim anlayamadydm cocukla beraber buyuduk iste

Kızlar kızlar günaydınlar 19+6 olduk ama ben hissedemiyorum hareketleri normalmidir sadece icerde arada biseyler oluyo ama bilemedim bebekmi baska biseymi
Endişe etme canım. Ben ilk iki hamileliğimde son ayda bile çok çok nadir hareket hissederdim.
Bu hamilelikte de öyle.
Ultrason sırasında doktor demesin mi bebek çok hareketli zorlanıyorum görmekte diye. Ama ben hissetmiyorum deyince plasentanın konumu yüzünden hissetmiyorsundur, tam seninle bebek arasında bir yastık gibi duruyor dedi. Şaşırdım doğrusu demek böyle de olabiliyormuş.

Hanımlar benim size sormak istediğim özel bir konu var.
Hamilelik surecim boyunca eşimle birlikte olduğumuz çok nadirdir bunun sebebi ilk zamanlarda korkuydu şimdilerde ise aşırı yanma ve can acısı. Son ikidir yarıda bırakmak zorunda kaldık hatta. Doktorumla bunu paylaştım alttan muayene etmeden mantar olmuşsun dedi antibiyotik krem fitil ve hap verdi ama hala sanki oraya biber sürülmüş gibi bir yanma hissi var.
Bunu yaşayan var mı bu geçici bir durum mu , kremi vajenin dış kısımlarına suruyorum doğru mu yapiyorum acaba iç kısımlara degdirmiyorum
Vallahi çok kafama takıyorum bu sorunu zaten tüp bebek sürecinde perhiz yaptık , sonrasında korkudan yaklasamadik simdide böyle olduk adama da yazık diyorum

Ahh ahh en dertli olduğumuz konu adam yakında düz duvara tırmanacak yanma varsa mantar olabilir ama muayene etse iyi olurdu sanki. İç tarafa sürülmüyor hafif dudak kısımlarına sürmen yeterli inşallah iyi gelir

Bizde tüp bebek sürecinde aynı şeyleri yaşadık uzak kaldık bir de üstüne riskli gebelik geçirdim serklaj oldum ilişki yasaktı derken. Şimdi de benzer şeyleri yaşıyoruz hamile kaldığımdan beri uzağız yine riskli ve serklajlı hamilelik geçiriyorum doğuma kadar ilişki yasak daha bunun lohusalığı var

Yaaa valla üzülmek demeyim de haliyle biraz takıyoruz bu durumu hormonlarimiz bizi çekiyor başka şeyler itiyor eskiden o neydi nasıl bir geceydi diye sırıtarak hoşumuza giderek lafını ederdik şimdi dalga geçiyoruz yine yapamadık diye Allah'tan eşim anlayışlı da onunki de can iste. Benim gebelik riskli değil Allah'a şükür sadece bu yaanma acı hissi beni yordu haftalardir

Bencede mantar olmussun canim bendede spral varken olmustu cok can yakici bisey hic birsey yakamiyoduk sanki alev topu gibiydi doktora gittigimde bana bi krem verdi ama kutunun icinde siringa var ve icine dogru sıkiliyodu cok iyi gelmisti 1 haftada hicbisey kalmadi. Seninkinde yoksa hafif ic dudaklarina dogru sur ve surekli yenile insallah bikac gune gecer canim gecmis olsun

Çok teşekkür ederim canım bugün son fitili kullanicam artık inşallah bir faydasını görürüm bu ilaçların cidden alev topu gibi feci bir yanma oluyor . Umarım geçer tamamen

Benim kizim koc burcu okadr cok paylasimci uysal ki merhametli akilli gercekten evladim die soylemiyorm Inanilmaz uysal komsularim hep parmakla gosterir isi olan kizimi cagirir cok anaç
Masallah prensese Bizimde en kücügümüz koc okadar cadi dik basli biseyki 18 yasinda annem hala cekiyo ondan hicbirsey begenmiyo kendi bildigini okuyor. ilk okulda bile arkadaslarini hep o secer ve arkadas olurdu kimsecikleride araya almazdi cok fena cokk esimde koc burcu dedigim dedik kendi bildigini okur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…