Cok sükür canim insallah dahada iyi olur yerleri daralmaya baslayacak onlar büyüdükce ayy cokk güzel yaaValla sanirim yaradi cunku artmis 3 gunde devamda ediirum.Suyu asiri artmamis ama organlar ve durumu iyi banada sivi al bol dedi etkilemez diolaedi ama bu doktor etkiler dedi ins ii olur.en azindan organlari yerindymis.
Bak sen cimcimeeyeeee yerim onu benn masallahSelam kızlar bugün Perintalog gördü bizi, ve dediki yaramaz bir erkek çocuğundan daha felaketi nedir bilirmisiniz dedi yaramaz bir kız çocuğudur dedi Allah size kolaylık versin doktor delirten cinsten dediDoktor kalbe bakacak sırtını dönüyor, popoya bakacak kaçırıyor, ultrasonla bastırıyor oraya tekmeyi basıyor, sonra dönüp gülüyor ekrana biz şok Yüzünden foto alcak elleriyle kapıyordu yalvar yakar açtırdık biraz Herşeyi iyi gözüküyor hareketlerden belli dedi Sadece sol rahim damarım kan akışında direnç gördü sağdaki normal dedi sıkıntı yaratmaz dedi şükür ki Maşaallah diyelim teyzeleri yaramaz kuşuma Darısı başlarınıza
Ayy sorma canm ya kan geliyodu benden de sagarken cocuk emerkenBende aynen ole oldm bebegi getirin evden bebege actiramazsak ameliyata alicam dedi doktor okadr kotuyduki bebegin kafasini bi bastirdilar gogsume aglaya aglaya tepine tepine emzirdim acilsn die evdede olsak sagmak sart oluyor ilk zmanlarda
Benim kizim koc burcu okadr cok paylasimci uysal ki merhametli akilli gercekten evladim die soylemiyormBak sen cimcimeeyeeee yerim onu benn masallahValla erkek veya kiz fark etmiyo koc burcu olacagi icin ben cok fena tirsiyorum cünkü ailede kizda erkekte var koc burcu olan dik kafali bencil 2 kisi
Öluyorm sandm ates 40 derece ayy ne gunlerdi geldi gecti rabbim esirgesin daha kotu gunlerdenAyy sorma canm ya kan geliyodu benden de sagarken cocuk emerkensende ucuz kurtulmusun bana ameliyat demediydi sag dediydi bide atesimi dusurmek icin ilaclar igneler verdiydi
Bunlari dusununce ne zor gunler gecirmisiz aslinda demi
Ay ben Koç hiç bilmem öle mi oluyorlarBak sen cimcimeeyeeee yerim onu benn masallahValla erkek veya kiz fark etmiyo koc burcu olacagi icin ben cok fena tirsiyorum cünkü ailede kizda erkekte var koc burcu olan dik kafali bencil 2 kisi
Sırf oyüzden bende bir manuel sağma makinesyle Avent kalkan alcam çok tavsiye var bide garmastan krem çok korkuyorum Doğum daha kolaydıÖluyorm sandm ates 40 derece ayy ne gunlerdi geldi gecti rabbim esirgesin daha kotu gunlerdenEvlat icin ne acilar cekiliyor ama tecrubesizdik ozmn gumus kapak flanda yokdu galiba
Tamamdır canım yazdım bunları dikkat edicem çok sağolSallanan al bence canm altan ayaklari oluyor takip cikarabiliosun.. ilk bebeginse unisex bi renk al kullanirsin belki yine ilerde .. ve icindeki yatagini deysidir cogu zaman sunger veriyorlar ben iyi ortopedik yatak aldim.. ha bide iki kat olan var benimki ondan ilk dogdunda birinci kata yatio hem anne icinde egilmek zor oluyor hele ki ameliyatliysa buyudukce ilk katini cikarip asa katina yatio bebisler
Olsa bile benim dunyadan haberim yoktuÖluyorm sandm ates 40 derece ayy ne gunlerdi geldi gecti rabbim esirgesin daha kotu gunlerdenEvlat icin ne acilar cekiliyor ama tecrubesizdik ozmn gumus kapak flanda yokdu galiba
Endişe etme canım. Ben ilk iki hamileliğimde son ayda bile çok çok nadir hareket hissederdim.Kızlar kızlar günaydınlar 19+6 olduk ama ben hissedemiyorum hareketleri normalmidir sadece icerde arada biseyler oluyo ama bilemedim bebekmi baska biseymi
149 mudur aabaBebeğin kilosu değildir bence o canım
Cihaza girilen bilgilerle ilgili olabilir belki yanlışlık olmuştur149 mudur aaba
Ahh ahh en dertli olduğumuz konuHanımlar benim size sormak istediğim özel bir konu var.
Hamilelik surecim boyunca eşimle birlikte olduğumuz çok nadirdir bunun sebebi ilk zamanlarda korkuydu şimdilerde ise aşırı yanma ve can acısı. Son ikidir yarıda bırakmak zorunda kaldık hatta. Doktorumla bunu paylaştım alttan muayene etmeden mantar olmuşsun dedi antibiyotik krem fitil ve hap verdi ama hala sanki oraya biber sürülmüş gibi bir yanma hissi var.
Bunu yaşayan var mı bu geçici bir durum mu , kremi vajenin dış kısımlarına suruyorum doğru mu yapiyorum acaba iç kısımlara degdirmiyorum
Vallahi çok kafama takıyorum bu sorunu zaten tüp bebek sürecinde perhiz yaptık , sonrasında korkudan yaklasamadik simdide böyle olduk adama da yazık diyorum
YaaaAhh ahh en dertli olduğumuz konuadam yakında düz duvara tırmanacak yanma varsa mantar olabilir ama muayene etse iyi olurdu sanki. İç tarafa sürülmüyor hafif dudak kısımlarına sürmen yeterli inşallah iyi gelir
Bizde tüp bebek sürecinde aynı şeyleri yaşadık uzak kaldık bir de üstüne riskli gebelik geçirdim serklaj oldum ilişki yasaktı derken. Şimdi de benzer şeyleri yaşıyoruz hamile kaldığımdan beri uzağız yine riskli ve serklajlı hamilelik geçiriyorum doğuma kadar ilişki yasakdaha bunun lohusalığı var
Bencede mantar olmussun canim bendede spral varken olmustu cok can yakici bisey hic birsey yakamiyoduk sanki alev topu gibiydi doktora gittigimde bana bi krem verdi ama kutunun icinde siringa var ve icine dogru sıkiliyodu cok iyi gelmisti 1 haftada hicbisey kalmadi. Seninkinde yoksa hafif ic dudaklarina dogru sur ve surekli yenile insallah bikac gune gecer canim gecmis olsunHanımlar benim size sormak istediğim özel bir konu var.
Hamilelik surecim boyunca eşimle birlikte olduğumuz çok nadirdir bunun sebebi ilk zamanlarda korkuydu şimdilerde ise aşırı yanma ve can acısı. Son ikidir yarıda bırakmak zorunda kaldık hatta. Doktorumla bunu paylaştım alttan muayene etmeden mantar olmuşsun dedi antibiyotik krem fitil ve hap verdi ama hala sanki oraya biber sürülmüş gibi bir yanma hissi var.
Bunu yaşayan var mı bu geçici bir durum mu , kremi vajenin dış kısımlarına suruyorum doğru mu yapiyorum acaba iç kısımlara degdirmiyorum
Vallahi çok kafama takıyorum bu sorunu zaten tüp bebek sürecinde perhiz yaptık , sonrasında korkudan yaklasamadik simdide böyle olduk adama da yazık diyorum
Bencede yanlislikli olmustur. Birdahaki kontrolde net belli olur zatenCihaza girilen bilgilerle ilgili olabilir belki yanlışlık olmuşturbilemiyorum doktora sormak en iyisi
Çok teşekkür ederim canım bugün son fitili kullanicam artık inşallah bir faydasını görürüm bu ilaçların cidden alev topu gibi feci bir yanma oluyor . Umarım geçer tamamenBencede mantar olmussun canim bendede spral varken olmustu cok can yakici bisey hic birsey yakamiyoduk sanki alev topu gibiydi doktora gittigimde bana bi krem verdi ama kutunun icinde siringa var ve icine dogru sıkiliyodu cok iyi gelmisti 1 haftada hicbisey kalmadi. Seninkinde yoksa hafif ic dudaklarina dogru sur ve surekli yenile insallah bikac gune gecer canim gecmis olsun
Masallah prenseseBenim kizim koc burcu okadr cok paylasimci uysal ki merhametli akilli gercekten evladim die soylemiyormInanilmaz uysal komsularim hep parmakla gosterir isi olan kizimi cagirir cok anaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?