- 3 Ekim 2020
- 250
- 235
- 23
- 30
Gecer gecer 1 haftaya biseyin kalmaz cok zor bi aci heleki iliskide sanki etini kesiyolarÇok teşekkür ederim canım bugün son fitili kullanicam artık inşallah bir faydasını görürüm bu ilaçların cidden alev topu gibi feci bir yanma oluyor . Umarım geçer tamamen
Benim bacim öyle valla cok fena bir kocAy ben Koç hiç bilmem öle mi oluyorlarbide Koç kızları çok fena olur diyorlar
Benim bacim öyle valla cok fena bir kocannem kücüklügünden simdiye kadar hala ugrasiyo hala ugrasiyo hicbirseyi begenmiyor aksi valla 18 yasinda en kücügümüz oldugu icinmi artik bilmiyorum.
Hiç deme valla afedersiniz ama yarıda biraktirdim hiç dayanamadım ve ilk kez oldu üç senedir evliyim hiç olmamıştı böyle birseyGecer gecer 1 haftaya biseyin kalmaz cok zor bi aci heleki iliskide sanki etini kesiyolar
ay bu ikinciler fena oluyor derlerdide inanmazdim. Benim oglum 2 yasinda cok uslu kendi halinde hamileligimde hic hamile degil gibiydim ama bu fena tekmelerinden belli ediyor kendiniayyy ilk kızım çok merhametli çok söz anlayan bir kızçe, hergün sarılır öper beni iyiki benim annemsin hayallerimdeki annesin der, gece yatarken karnımı öper kardeşim annem uyucak sende uyu çok tekmeleme der, inşallah buda öyle olur cadı gibi bişi olcak sanki ama
Evet o duruma geliyo insan gercekden kotu bi durum bendede cok sık oluyodu siprali cikardikdan sonra hic olmadi cok sukur simdide hamilelikden dolayi pek bisey yapamiyoruz korkudanHiç deme valla afedersiniz ama yarıda biraktirdim hiç dayanamadım ve ilk kez oldu üç senedir evliyim hiç olmamıştı böyle birsey
Risk yoksa mantar geçince devam edersiniz canımYaaavalla üzülmek demeyim de haliyle biraz takıyoruz bu durumu hormonlarimiz bizi çekiyor başka şeyler itiyor eskiden o neydi nasıl bir geceydi diye sırıtarak hoşumuza giderek lafını ederdik şimdi dalga geçiyoruz yine yapamadık diye Allah'tan eşim anlayışlı da onunki de can iste. Benim gebelik riskli değil Allah'a şükür sadece bu yaanma acı hissi beni yordu haftalardir
Ege sehir benimkide hastahanede radyoloji dokrotu yapiyor 350 tl bende perinatologa gidicem alsancakta bir doktora.birde yakup erata diye biri daha var kizimda gitmistim onada cok memnun kalmistik ben kendim bulmustum onuda bu doktorum tavsiye edince bu doktora gideyim dedim insallah memnun kalirimCanım bende izmirdeyim. 21.hafta için tınaztepe den randevu aldım 550tl dediler. Prof.perinatolog dr um. Seninki hangi hastanede acaba
Birde sikayet kisimlari var onlari okuyun isterseniz onlarida okudum ben yine de siz bilirsiniz tabi kiBenimde çok hoşuma gitti, ebemde tavsiye ediyor sayfasında. Yorumları okudum bur göğsü pompayla birini bununla yapanlar varmış bu daha çabuk ve çok sagiyor yazmislar. Ben de de pompa var bundanda alıp öyle sagarim diye düşündüm. Kızım hiç biberon almamıştı ama tıkanmasın diye sagmistim aralarda. Bakalım belki şimdi ki alırsa daha kolaylık olur gibi geliyor
Kesinlikle öyle dediğim gibi sıkıntı etmiyoruz da özlem var sadeceRisk yoksa mantar geçince devam edersiniz canımeşlerin anlayışlı olması çok önemli gerçekten bizde 2 senelik tedaviden sonra kızımiza kavuşunca o dönem sabır diyerek geçirdik günleri ama insan özlüyor haliyle eşini sayılı gün çabuk geçer napalım
Kızlar bende izmirdeyim bugün Alsancak’ta Hakan Kanıt a gittim perintalog mükemmel ilgilendi o kdr detaylı anlattıki çok şaşırdım resmen 15sayfa çıktı verdi, ilk kızımda hiç öle geçmemişti ayrıntılı meğer ilgilenmemişler bundan çok memnun kaldım 450 tl verdim herşeye tek tek bakıp anlattı içimi çok rahatlattıEge sehir benimkide hastahanede radyoloji dokrotu yapiyor 350 tl bende perinatologa gidicem alsancakta bir doktora.birde yakup erata diye biri daha var kizimda gitmistim onada cok memnun kalmistik ben kendim bulmustum onuda bu doktorum tavsiye edince bu doktora gideyim dedim insallah memnun kalirim
Acaba sen benim gittiğimşe mi görüştün ben bugün gittim alsancakta perintoloğa 450tl Hakan Kanıt ismi 1saate yakın baktı ve neredeyse 10-15sayfa çıktı verdi çok şaşırdım ve usb belleğe artı videoyuGunaydin kizlar ayrintili icin bi dr.gorustum fiyat olarak 450 tl nediyorsunuz?
Ay bende sen gibi düşündüm, yaşım 32 eşim 36 birde tekne kazıntımız olsa mı sonra diyor belki oda erkek olur diyor ya kız olursa dedim cennetlik oluruz işte diyorGözün aydın ... Çok sevindim iyi haberler almana. Kızın da hayırlı olsun.. Oh ne güzel bir kız bir erkek.. Geçen diyorum eşime 3. de erkek olur belki diye istermişiz ilerleyen yıllarda .. O da kız çıkarmış ayyy diyorum... O da olsun ne olacak dedi.. Tabiki ne olacak canıma minnet . Keşke imkanlar güzel olsaydı da 3. de düşünebilseydim.. Annelik kadar güzel birşey yok bu dünyada.
Kız benim kızım 32 aylık oluncaya kadar emdi zor bıraktırdım. Tabi yapabiliyorken emzirmek en iyisi ama ek gıda alıncaya kadar hiç bırakamadım. Birde sık emiyordu. Kuaföre nasıl gidip dönüyordum Allah biliyor. Hani sağdığımı da icmiyordu. Bir kere ağdanin ortasında durmuyor gel demişlerdiBen cocugun emmesinden yanayım çene gelişimi için evde duran anneler için eskiden 20lik dış bizim dişimizmiş çiğnemeye çiğnemeye çene egzersizi yapmaya yapmaya buruşuk dudk biseu olduk
Gözün aydın canım benim kızda öyleydi halada öyleSelam kızlar bugün Perintalog gördü bizi, ve dediki yaramaz bir erkek çocuğundan daha felaketi nedir bilirmisiniz dedi yaramaz bir kız çocuğudur dedi Allah size kolaylık versin doktor delirten cinsten dediDoktor kalbe bakacak sırtını dönüyor, popoya bakacak kaçırıyor, ultrasonla bastırıyor oraya tekmeyi basıyor, sonra dönüp gülüyor ekrana biz şok Yüzünden foto alcak elleriyle kapıyordu yalvar yakar açtırdık biraz Herşeyi iyi gözüküyor hareketlerden belli dedi Sadece sol rahim damarım kan akışında direnç gördü sağdaki normal dedi sıkıntı yaratmaz dedi şükür ki Maşaallah diyelim teyzeleri yaramaz kuşuma Darısı başlarınıza
Ohhh çok sevindim geçmiş olsun. Aynen yaaa içmemiz lazım bazen bende unutuyorumBu arada benim 24 saat idrar tahlilim cikti..
Protein kacagi varmi bobrek de sikinti var mi diye bakildi ama allahima binlerce sukur tertemiz cikmis o ilk verdigimde buyuk ihtimal az su icmisim o yuzden detayli bakildi ..
Yani kizlar ilk su su su ..... cok onemli❤
Ay sorma cnm ya senin dediklerin aklıma geldiKız benim kızım 32 aylık oluncaya kadar emdi zor bıraktırdım. Tabi yapabiliyorken emzirmek en iyisi ama ek gıda alıncaya kadar hiç bırakamadım. Birde sık emiyordu. Kuaföre nasıl gidip dönüyordum Allah biliyor. Hani sağdığımı da icmiyordu. Bir kere ağdanin ortasında durmuyor gel demişlerdi
Gözün aydın canım benim kızda öyleydi halada öyle2.5 aylıkken yatakta yuvarliyordu kendini nitekim 4 aylıkken emekledi sonra maşaallah hiç tutamadık ☺ sen şimdiden bariyer mariyer bak bu arada yanaklı bir bebiş olacak maşaallah
Ohhh çok sevindim geçmiş olsun. Aynen yaaa içmemiz lazım bazen bende unutuyorum
Günaydınlar. Hayırlı cumalar❤Ege sehir benimkide hastahanede radyoloji dokrotu yapiyor 350 tl bende perinatologa gidicem alsancakta bir doktora.birde yakup erata diye biri daha var kizimda gitmistim onada cok memnun kalmistik ben kendim bulmustum onuda bu doktorum tavsiye edince bu doktora gideyim dedim insallah memnun kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?