2021 Nisan Anneleri

Ay ben Koç hiç bilmem öle mi oluyorlar bide Koç kızları çok fena olur diyorlar
Benim bacim öyle valla cok fena bir koc annem kücüklügünden simdiye kadar hala ugrasiyo hala ugrasiyo hicbirseyi begenmiyor aksi valla 18 yasinda en kücügümüz oldugu icinmi artik bilmiyorum.

Benim bacim öyle valla cok fena bir koc annem kücüklügünden simdiye kadar hala ugrasiyo hala ugrasiyo hicbirseyi begenmiyor aksi valla 18 yasinda en kücügümüz oldugu icinmi artik bilmiyorum.
ayyy ilk kızım çok merhametli çok söz anlayan bir kızçe, hergün sarılır öper beni iyiki benim annemsin hayallerimdeki annesin der, gece yatarken karnımı öper kardeşim annem uyucak sende uyu çok tekmeleme der, inşallah buda öyle olur cadı gibi bişi olcak sanki ama

ay bu ikinciler fena oluyor derlerdide inanmazdim. Benim oglum 2 yasinda cok uslu kendi halinde hamileligimde hic hamile degil gibiydim ama bu fena tekmelerinden belli ediyor kendini

Hiç deme valla afedersiniz ama yarıda biraktirdim hiç dayanamadım ve ilk kez oldu üç senedir evliyim hiç olmamıştı böyle birsey
Evet o duruma geliyo insan gercekden kotu bi durum bendede cok sık oluyodu siprali cikardikdan sonra hic olmadi cok sukur simdide hamilelikden dolayi pek bisey yapamiyoruz korkudan

Merhaba detaylı ultrasona gittim fakat doktor her ihtimalin üzerinde durdu kendi doktorumun problem olarak görmediği her detayı problem gördü. Papp değerim 0.30 onu düşük buldu risk altında olduğumu söyledi böyle bir durum yaşayan var mı kafamı çok karıştırdı malesef

Risk yoksa mantar geçince devam edersiniz canım eşlerin anlayışlı olması çok önemli gerçekten bizde 2 senelik tedaviden sonra kızımiza kavuşunca o dönem sabır diyerek geçirdik günleri ama insan özlüyor haliyle eşini sayılı gün çabuk geçer napalım

Canım bende izmirdeyim. 21.hafta için tınaztepe den randevu aldım 550tl dediler. Prof.perinatolog dr um. Seninki hangi hastanede acaba
Ege sehir benimkide hastahanede radyoloji dokrotu yapiyor 350 tl bende perinatologa gidicem alsancakta bir doktora.birde yakup erata diye biri daha var kizimda gitmistim onada cok memnun kalmistik ben kendim bulmustum onuda bu doktorum tavsiye edince bu doktora gideyim dedim insallah memnun kalirim

Birde sikayet kisimlari var onlari okuyun isterseniz onlarida okudum ben yine de siz bilirsiniz tabi ki

Kesinlikle öyle dediğim gibi sıkıntı etmiyoruz da özlem var sadece bizde 2 seneden sonra kavuşunca daha bir kıymetli daha bir tatli o yüzden varsın uzak kalalım yeterki ona birşey olmasın diyoruz hep

Kızlar bende izmirdeyim bugün Alsancak’ta Hakan Kanıt a gittim perintalog mükemmel ilgilendi o kdr detaylı anlattıki çok şaşırdım resmen 15sayfa çıktı verdi, ilk kızımda hiç öle geçmemişti ayrıntılı meğer ilgilenmemişler bundan çok memnun kaldım 450 tl verdim herşeye tek tek bakıp anlattı içimi çok rahatlattı Tavsiye ederim

Gunaydin kizlar ayrintili icin bi dr.gorustum fiyat olarak 450 tl nediyorsunuz?
Acaba sen benim gittiğimşe mi görüştün ben bugün gittim alsancakta perintoloğa 450tl Hakan Kanıt ismi 1saate yakın baktı ve neredeyse 10-15sayfa çıktı verdi çok şaşırdım ve usb belleğe artı videoyu bizde 388 de olmuşuz herşeyi iyi dedi 20+6 da gittim ben çok iyi zamanda gelmişsiniz dedi Tavsiye ederim İzmirliler

Ay bende sen gibi düşündüm, yaşım 32 eşim 36 birde tekne kazıntımız olsa mı sonra diyor belki oda erkek olur diyor ya kız olursa dedim cennetlik oluruz işte diyor ya hepsi can hepsi güzel ama bu çağda çok zor diyorum yetiştirmek bunun yetişkinlikleri var ihtiyaçları var ama hep hayalimdi imkanım olsa 2kız 1erkek isterdim diye 2kız destek olur birbirine erkek zaten eşinden evinden kafasını kaldıramaz

Ben cocugun emmesinden yanayım çene gelişimi için evde duran anneler için eskiden 20lik dış bizim dişimizmiş çiğnemeye çiğnemeye çene egzersizi yapmaya yapmaya buruşuk dudk biseu olduk
Kız benim kızım 32 aylık oluncaya kadar emdi zor bıraktırdım. Tabi yapabiliyorken emzirmek en iyisi ama ek gıda alıncaya kadar hiç bırakamadım. Birde sık emiyordu. Kuaföre nasıl gidip dönüyordum Allah biliyor. Hani sağdığımı da icmiyordu. Bir kere ağdanin ortasında durmuyor gel demişlerdi
Gözün aydın canım benim kızda öyleydi halada öyle 2.5 aylıkken yatakta yuvarliyordu kendini nitekim 4 aylıkken emekledi sonra maşaallah hiç tutamadık ☺ sen şimdiden bariyer mariyer bak bu arada yanaklı bir bebiş olacak maşaallah
Ohhh çok sevindim geçmiş olsun. Aynen yaaa içmemiz lazım bazen bende unutuyorum

Ay sorma cnm ya senin dediklerin aklıma geldi benim büyük kız 1.5yaşında yürüdü şimdi 24 saat dans ediyor, bugünkünü görünce eyvah dedik eşimle ne yedim ben acaba dedim ama gitmeden muz yedim iki paket çikolata ve filtre kahve ile yürüyüş yaptım ondan mı kuduruktu acaba dedim evet yanakları balon gibiydi doğanın 388gr olmuş dombili gerçi ilk kızımda yanaklı doğmuştu

Bambuella hangi hastane İzmir de ben de bir aydır kontrole gitmedim dün kontrol vardı ama 15 gün karantinada eklendi çıkamıyoruz eltim doğumdan geldi korona olmuş aile apartmanı hepimiz temaslıydık Allahtan tam zamanında bebeğin hareketleri başladı da içim biraz rahat

Günaydınlar. Hayırlı cumalar❤
İlk ben de ege şehir e Minegül Hn .a gidiyordum özel muayenehane açtı bayraklı da gitmeme 1 hafta kala deprem oldu binası zarar görmüş gidemedim mecbur dr değiştirdim. İlk kızımdaki dr.um nurdan yıldız a gittim o da muayenehane açmış onla devam edicem nasipse. Ferit bey ve aygün hn da iyilermiş ama ben hiç gitmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…