2021 Nisan Anneleri

Benm adam daha hic tekmesini hissetmedi o yokken icerde harp kopuyor adam elini uzatinca giki cikmiyo ozellikle sesini duyunca hic kiprasmiyo
Benimki artık hissediyor ama nadir, çoğu zaman gel gel dediğimde gelince bebek duruyor hemen , eşim de üzülüyor beni hissediyor istemiyor sanki diyo

Benimki artık hissediyor ama nadir, çoğu zaman gel gel dediğimde gelince bebek duruyor hemen , eşim de üzülüyor beni hissediyor istemiyor sanki diyo
Benkide ayni adam iyice kurmaya basladi cocuga ben el hareketi ediyom bazen elini koyuyo esim onu bile anliyo kiprasmiyo
Geceleri nasil 2gundur gece benmki cosuyor uyutmuyor beni sanki lunaparka gelmis gibi zipliyor gunduz uyuyor

Benkide ayni adam iyice kurmaya basladi cocuga ben el hareketi ediyom bazen elini koyuyo esim onu bile anliyo kiprasmiyo
Geceleri nasil 2gundur gece benmki cosuyor uyutmuyor beni sanki lunaparka gelmis gibi zipliyor gunduz uyuyor
Ayy yemin ederim benimki de aynı iki gün hiç oynamadı , dün gece lavaboya uyandım ki ne uyanayim benimki icerde parti veriyor anlaşıldı dedim bizim çocuk gündüz uyuyup gece bizi uyutmayacak

Bilmiyorumki canim valla bende yarim kilo yeni dünya yemistim kan tahlilinde seker tavan cikinca doktorum hicc seker yüklemesine gerek yok deyip diyetisyene göndermisti bu sefer aksam yemeginden sonra birsey yemicem bakalim ne olacak off o diyet olayi hergün kan alip sekere bakma baya bi geriyordu beni insallah bu sefer cikmazda rahat ederim.

Y Yaa çok güzel bir duygu çok şükür tattırana ilk gebeliğim Allahım sağa salim kucağımiza almayi nasip etsin

Ilk doktorumdu nurdan yildiz sonra annesi rahatsizlaninca minegule devam ettim hatta heo kontrollerime ona gittim sonra ozel yer acti gidemedim simdi umran hanimla devam ediyorum memnun kaldim umran hamimdan da
Mine hanimin ucreti nedir biliyonuz mu yada nurdan yildizin

Bir kere gittim ferit beye pek bisi diyemicem ben hep mineye gidince baskasini yadirgadim aygune gitcektim umran hanimi arkadas tavsiye etti dogumunu falan yaptirdi baya memnun kalmis ondan ona gectim bnde

O doktor degil ama gitmeden bu doktorada bakayim tesekkurler

Aaa öyle demeyin yaa doktorumuz bize 17+ 5 %100 kızınız olucak dedi detaylı da değişir mi ki
Herkeste olacak diye bir şey yok ama ihtimal dahilinde ayrıntılıda daha belli oluyor. Tabi doktorun kullanmış olduğu ultrasonda çok önemli siz benim gibi erken davranmayın en azından alacağınız şeylerin hepsini almayın ayrıntılıya kadar. Ayni doktorum kızımı daha 12 haftasında bilmişti mesala ama bu defa da emin değil, bakalım
Bur gribim Allah düşmanıma versinde kudursun
Geçmiş olsun benim kızım çok hastaydı benimde boğazım sızladı bir kaç gün geçti şükür. İnsaallah seninkide geçer bol mandalina ye ama yemekten önce ❤

Çok geçmiş olsun ikinizede

Yemekten önce daha mi iyi

Evet nurdan hn.annesinin rahatsızlığından dolayı bi dönem işi bıraktı son mesai gününde ilk kızımın doğumuna girdi. Minegül hn taburcu etmişti. Gaziemir şifa çalışanıydık biz eşimle o yüzden bize muayenede indirim yaptı. Normal fiyatını bilmiyorum. Minegül hn.ın yeni yerine hiç gitmek nasip olmadı. Enkazların olduğu binanın arkasındaymış yeri o manzarayı yakından görmek istemedim. Ümran hn.ı tanımıyorum iyidir muhakkak

Bir kere gittim ferit beye pek bisi diyemicem ben hep mineye gidince baskasini yadirgadim aygune gitcektim umran hanimi arkadas tavsiye etti dogumunu falan yaptirdi baya memnun kalmis ondan ona gectim bnde
Bayan dr.lar daha bi anlayışlı açıklayıcı oluyor Minegül hn.da öyle aklımda hiç soru işareti kalmadan çıkıyordum muayeneden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…