Hadi ya ozaman şeker yükleme dışındakileri hastanede mi baktırsamD vitaminine sağlık ocağı bakmiyor
Ahahaha eşim aynı eşim bana hayal görüyorsun diuorduEki Görüntüle 2724808 bu aralar hepimiz böyleyiz galiba
Bencede canim bakmjyorlarHadi ya ozaman şeker yükleme dışındakileri hastanede mi baktırsam
Benimki artık hissediyor ama nadir, çoğu zaman gel gel dediğimde gelince bebek duruyor hemen , eşim de üzülüyor beni hissediyor istemiyor sanki diyoBenm adam daha hic tekmesini hissetmedi o yokken icerde harp kopuyor adam elini uzatinca giki cikmiyo ozellikle sesini duyunca hic kiprasmiyo
Benkide ayni adam iyice kurmaya basladi cocugaBenimki artık hissediyor ama nadir, çoğu zaman gel gel dediğimde gelince bebek duruyor hemen , eşim de üzülüyor beni hissediyor istemiyor sanki diyo
Ayy yemin ederim benimki de aynıBenkide ayni adam iyice kurmaya basladi cocugaben el hareketi ediyom bazen elini koyuyo esim onu bile anliyo kiprasmiyo
Geceleri nasil 2gundur gece benmki cosuyor uyutmuyor beni sanki lunaparka gelmis gibi zipliyor gunduz uyuyor
Benim 23+4 te seker yüklemesi olacak.Merhaba bu şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyordu?
Bilmiyorumki canim valla bende yarim kilo yeni dünya yemistim kan tahlilinde seker tavan cikinca doktorum hicc seker yüklemesine gerek yok deyip diyetisyene göndermisti bu sefer aksam yemeginden sonra birsey yemicem bakalim ne olacak off o diyet olayi hergün kan alip sekere bakma baya bi geriyordu beni insallah bu sefer cikmazda rahat ederim.Ya ilkinde şeker testi yaptırmıştım bide bilmeden akşamı bir kilo neredeyse tulumba tatlısı hüpletmiştimde gitmiştim doktor kızmıştı meyve bile yemeden gelmeliydin demişti çıkarsa şeker tekrarlıcaz demişti ama ona rağmen çıkmamıştı tekrar yaptırmam gereklimi ya şeker testini 5yıl önce çıkmayan şimdi çıkabilir mi acaba
Güzel haberlerle gel insallah canim bakalim minnak poz verecekmiKizlar yarin kontrolüm var. Tam 5 hafta oldu, heyecanlandiminsallah guzel haberler alirim, hepimiz aliriz
Yaa çok güzel bir duygu çok şükür tattırana ilk gebeliğim Allahım sağa salim kucağımiza almayi nasip etsinAy hemde nasıl resmen 4aydır toplasan 10ar dk görmüştüm 5.ay ayrıntılıyı bekliyordum şükür doktor uzun uzun gösterdi herbir yerini bir ay yeter bana bufotolarını açıp açıp öpüyorum Çok değişik 2.olmasına rağmen sizin kaçıncı
Benim gorustugum sebahattin altunyurtKiminle görüştünüz bende izmirdeyim de
Hakan kanıt ta karar kıldım ortalama her yer aynı fiyat 1.5 hafta sonra Nasipse gidicemBenim gorustugum sebahattin altunyurt
Birde aykup erata var
Ilk doktorumdu nurdan yildiz sonra annesi rahatsizlaninca minegule devam ettim hatta heo kontrollerime ona gittim sonra ozel yer acti gidemedim simdi umran hanimla devam ediyorum memnun kaldim umran hamimdan daGünaydınlar. Hayırlı cumalar❤
İlk ben de ege şehir e Minegül Hn .a gidiyordum özel muayenehane açtı bayraklı da gitmeme 1 hafta kala deprem oldu binası zarar görmüş gidemedim mecbur dr değiştirdim. İlk kızımdaki dr.um nurdan yıldız a gittim o da muayenehane açmış onla devam edicem nasipse. Ferit bey ve aygün hn da iyilermiş ama ben hiç gitmedim.
Bir kere gittim ferit beye pek bisi diyemicem ben hep mineye gidince baskasini yadirgadim aygune gitcektim umran hanimi arkadas tavsiye etti dogumunu falan yaptirdi baya memnun kalmis ondan ona gectim bndeGünaydınlar. Hayırlı cumalar❤
İlk ben de ege şehir e Minegül Hn .a gidiyordum özel muayenehane açtı bayraklı da gitmeme 1 hafta kala deprem oldu binası zarar görmüş gidemedim mecbur dr değiştirdim. İlk kızımdaki dr.um nurdan yıldız a gittim o da muayenehane açmış onla devam edicem nasipse. Ferit bey ve aygün hn da iyilermiş ama ben hiç gitmedim.
O doktor degil ama gitmeden bu doktorada bakayim tesekkurlerAcaba sen benim gittiğimşe mi görüştün ben bugün gittim alsancakta perintoloğa 450tl Hakan Kanıt ismi 1saate yakın baktı ve neredeyse 10-15sayfa çıktı verdi çok şaşırdım ve usb belleğe artı videoyubizde 388 de olmuşuz herşeyi iyi dedi 20+6 da gittim ben çok iyi zamanda gelmişsiniz dedi Tavsiye ederim İzmirliler
Herkeste olacak diye bir şey yok ama ihtimal dahilinde ayrıntılıda daha belli oluyor. Tabi doktorun kullanmış olduğu ultrasonda çok önemli siz benim gibi erken davranmayınAaa öyle demeyin yaa doktorumuz bize 17+ 5 %100 kızınız olucak dedi detaylı da değişir mi ki
Geçmiş olsun benim kızım çok hastaydı benimde boğazım sızladı bir kaç gün geçti şükür. İnsaallah seninkide geçer bol mandalina ye ama yemekten önce ❤Bur gribim Allah düşmanıma versinde kudursun
Herkeste olacak diye bir şey yok ama ihtimal dahilinde ayrıntılıda daha belli oluyor. Tabi doktorun kullanmış olduğu ultrasonda çok önemli siz benim gibi erken davranmayınen azından alacağınız şeylerin hepsini almayın ayrıntılıya kadar. Ayni doktorum kızımı daha 12 haftasında bilmişti mesala ama bu defa da emin değil, bakalım
Geçmiş olsun benim kızım çok hastaydı benimde boğazım sızladı bir kaç gün geçti şükür. İnsaallah seninkide geçer bol mandalina ye ama yemekten önce ❤
Evet nurdan hn.annesinin rahatsızlığından dolayı bi dönem işi bıraktı son mesai gününde ilk kızımın doğumuna girdi. Minegül hn taburcu etmişti. Gaziemir şifa çalışanıydık biz eşimle o yüzden bize muayenede indirim yaptı. Normal fiyatını bilmiyorum. Minegül hn.ın yeni yerine hiç gitmek nasip olmadı. Enkazların olduğu binanın arkasındaymış yeri o manzarayı yakından görmek istemedim. Ümran hn.ı tanımıyorum iyidir muhakkakIlk doktorumdu nurdan yildiz sonra annesi rahatsizlaninca minegule devam ettim hatta heo kontrollerime ona gittim sonra ozel yer acti gidemedim simdi umran hanimla devam ediyorum memnun kaldim umran hamimdan da
Mine hanimin ucreti nedir biliyonuz mu yada nurdan yildizin
Bayan dr.lar daha bi anlayışlı açıklayıcı oluyor Minegül hn.da öyle aklımda hiç soru işareti kalmadan çıkıyordum muayenedenBir kere gittim ferit beye pek bisi diyemicem ben hep mineye gidince baskasini yadirgadim aygune gitcektim umran hanimi arkadas tavsiye etti dogumunu falan yaptirdi baya memnun kalmis ondan ona gectim bnde
Çok teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun ikinizede
Yemekten önce daha mi iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?