2021 Nisan Anneleri

Canım yeni yapmışım gibi oluyor onda ısıtınca poaçayı böreği dolaptan çıkarıp ısıtıyorum ilk defa yapmışım gibi taze oluyor.Bir de ben şöyle düşünüyorum yurtdışında her evde mikrodalga var.Çocuklarına bakıyorum bizim çocuklardan daha sağlıklı.Kendileri de öyle zımba gibiler.Eğer bir zararı olsa bu çocuklara da olur.Soğuk kar kış dinlemiyorlar bebekler hep dışarda.Bizim çocuklar olsa zatürre olur

masallah ay oglum aklima geldi oda 4 aydan sonra ayaklar hep havada suratindaydi böyle ve birdahada indirmedi ayaklarinii ayni bu sekildede dogdu ikiye katlanmis gibi doktorlar sezeryanda cok gülmüstü
Hadi yaaaa gerçekten mi bizimki de oğlan zaten sürekli indirip kaldırıyordu bacaklarını babası gibi uzun bacaklı bıdık

Canım normalde kontrole de o hastaneye mi gidiyorsun ben gop medicalparka gidiyorum da hiç memnun kalmadım orası nasıl ?
Evet canım kontrolede oraya gidiyorum çok memnunum hastane işleyişi temizliği herşeyi güzel. Gereksiz test yapmıyor doktorum ayrıca paragöz değiller ayda 1 çağırıyor detaylı sonuçlarımıda whatsaaptan gönderdim 1 ay sonra gel dedi. Acil durumda yazıyorum yada arıyorum nüsait olduğunda dönüyor bana. Doktorum seval zeren tavsiye ederim

Hahaha muhittin ben ya sen ? ^.^ aynen canim seni gordum bende de geçmeyen bi enf vardı zaten rahim ağzı yarasına gitmişti şimdide böyle olunca umarım ilerlemez
Evet kuzum bende var bayagidi4 benim kanım yüksekti bisey kullanmadığım halde şuan 12.5 a düşmüş kanin yüksek dedi normal ama ben hangi haftalarda olduğunu unutmuştum çocuğum ileride bir bebek değil hatta 2 gün felan geride belirtilerim önde bilemedim

Kızlar idrar sonucun çıkmış ama hiç bisey anlamadım referans aralığı olmadığı için negatif yazıyor cogunda birinde normal bi kaç tanesinde de sayısal bir değer var.normal dışı olanlari göster dediğimde bisey çıkmıyor. Inşallah bi sorun yoktur.acilden girmiştim bi daha gitmek istemiyorum .sizin sonuçlarda böyle mı yazıyor e nabizda

Çok teşekkür ederim canım aklımda bulunsun doktor çünkü gop medicalparktan hiç memnun kalmadım Florya daha iyimiş diye duymuştum bende

İnşallah düzelir zamanlar enfeksiyonlar canım Hamilelikte olabilir diyorlar ama birdahaki kontrolde yine de söyle doktoruna bütün hamilelik sürecinde devam ediyor mu bilmiyorum çünkü

Canım negatifse sorun yoktur muhtemelen benim hepsi ya bol yazıyor yada pozitif+++ tabi doktora göstermekte fayda var belki az miktarda vardır

Oğlumdan bebek arabam var baston bebek ekim doğumluydu ilk 6 ay dışarı çıkmayacağız diye normal bebek arabası almaya gerek duymamıştım Chicco baston aldım ben de ama şimdi havalar iyi olucak cikariz mutlaka baston araba bebekken olmaz değil mi hangi bebek arabasini tercih ettiniz hangi marka iyi

Canım çok üzüldüm ya ne diyeyim ki inşallah bir dahaki sefere sağlıkla alırsın kucağına kuzunu

Kızlar 2gecedir bebeğimin hareketlerini topun şekilde hissediyorum ama hareketleri çok aşağıda kasığımda neredeyse. Bu normal mi. Kızlarımda böyle değildi ya bu farklı

Kızlar 2gecedir bebeğimin hareketlerini topun şekilde hissediyorum ama hareketleri çok aşağıda kasığımda neredeyse. Bu normal mi. Kızlarımda böyle değildi ya bu farklı
Valla bebegini yukarida hisseden yok bacim ilginc bisekilde herkes asagida hissediyo cumartesi doktora kontrole gidince sorucam bende

Hadi yaaaa gerçekten mi bizimki de oğlan zaten sürekli indirip kaldırıyordu bacaklarını babası gibi uzun bacaklı bıdık
Valla canim ikiye katlanmis gibi dogdu benim oglan ayaklari suratindaydi bide o pozisyonda karnimda skistigi icin son dönem hareket edemiyordu alni burnu ve poposu ezik morlukla dogdu ama 2 güne bacaklarini dogrultabildi cok korkmustum doktorlar sorun yok kendisi o pozisyonu secti yapacak birsey yok sagligini etkilemez demisti sadece kilo alamadi boyuda 47 cm de kaldi yerin dar olmasindan dolayi. Dogduktan sonra hizla kilo alip boy atti, benimkide babasi gibi uzun boylu.

Valla bebegini yukarida hisseden yok bacim ilginc bisekilde herkes asagida hissediyo cumartesi doktora kontrole gidince sorucam bende
Allah Allah bu dönemin bebeklerinde fabrikasyon hatası var sanırım sor bakalım ne diyecek gerçekten ilginç

Canım enabizda bazen referans değerini farkli gösteriyor geçenlerde bende idrar tahlili yaptırdım acilde hepsinde değer normal yazıyordu kendi doktoruma attım enfeksiyon var dedi antibiyotik kullanıyorum hala. Muhakkak doktoruna danış sonucunu

Yaaaaa bak şimdi bizimki de o pozisyonu seçmesin kendileri nasıl isterse öyle doğuyorlar sağlıklı gelsinler de inşallah

Yaa gerçekten mı. laboratuara göre değişiyor demek mutlaka soracağım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…