Ben aslinda sordum daha yeni gittigimde cok asagida hissediyorm dedim bakalim bi dedi araya laf girdi kaynadi ama hic riskli bisi var demedi sukur hersey yolunda gidio dedi cumartesi tekrar sorucam bakalm ama gun gectikce yavas yavas yukari cikiyor gbi gece hareketkerini hissediorm baya ozmn anladim bendeAllah Allah bu dönemin bebeklerinde fabrikasyon hatası var sanırım sor bakalım ne diyecek gerçekten ilginç
Bebeğin sıvısı olmasından korktum baya ıslak olunca canimBenim hamileligimden beri var. Akintim cok bazen sivi bazen kivamli degisiyo
Benimde 200 dude bu haftada kac oluyor acaba diye merak ettim:)))tesekkurler.219 grammis canım
Benimde aynen öle resmen kasığımin ustunde pıt pıt yapiyoKızlar 2gecedir bebeğimin hareketlerini topun şekilde hissediyorum ama hareketleri çok aşağıda kasığımda neredeyse. Bu normal mi. Kızlarımda böyle değildi ya bu farklı
Ilk gebeligimde hep yukaridaydi, bu gebeligimdede 16.haftaya kadar asagidaydi hemde o kdr asagidaydi ki simdi de o kdr yukaridaki daha simdiden oturamiyorum gobek hizasinda toplaniyor.oda hos bi hos degil.Valla bebegini yukarida hisseden yok bacim ilginc bisekilde herkes asagida hissediyo cumartesi doktora kontrole gidince sorucam bende
Maşaallah çok tatlı her şeyleri artık çok belirginKızlar dün kontrol amaçlı gitmiştim doktora bende biliyorsunuz benim bebeğim de ayaklarını kafasına vurup duruyordu nasıl duygulandım ama hareket ettikçe
Ben şuan hastanede yatıyorum canım çıkınca yaparım şuan 20+0 muhtemelen 22 de yaparım 2 hafta sonra sen hangi haftada yapmış olacaksın ayrıntılı gibi gösteriyor doktorum bütün organları bana kan akışına falan da bakıyorMaşaallah çok tatlı her şeyleri artık çok belirginbenimde Çarşamba detaylı ultrason var çok merak ediyorum şeklini şemalini. Çünkü kızım ayrıntılıda ki şekline çok benziyordu doğduğunda senin ayrıntılı ne zaman canım
Benim de aynı kuzumBen aslinda sordum daha yeni gittigimde cok asagida hissediyorm dedim bakalim bi dedi araya laf girdi kaynadi ama hic riskli bisi var demedi sukur hersey yolunda gidio dedi cumartesi tekrar sorucam bakalm ama gun gectikce yavas yavas yukari cikiyor gbi gece hareketkerini hissediorm baya ozmn anladim bende
aynen canim saglikla kucagimiza alalim yeterYaaaaa bak şimdi bizimki de o pozisyonu seçmesinkendileri nasıl isterse öyle doğuyorlar sağlıklı gelsinler de inşallah
8 aralikta dogum yaptim bendeKasım 2015 den önce ise doğumunuz yatış kayıdınızı eşim, doğum evraklarınızı dosyanızı ben hazırlamış olabilirimcerrahi ve kadın doğum servislerinde sekreterdi
Rabbim sabirlar versin size gercekten cok uzuldum diyecek soz bulanamiyorumMerhaba kızlar , beni gruptan silebilirsiniz. İkinci hamileliğim de ilk hamileliğim gibi oldu Oğlumu da kaybettim 18+0 da. Herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar dilerim hoşçakalın...
Benim de var fitil ve krem.vermisti kasinti icin fitili kullandim kremi kullanmaya gerek kalmamisti ama akintimi rengi sari ve afedersiniz ama yalişkan seklinde enfeksiyon sanirim dimi sali gunu kontrolum var yine soylicem doktoraGunaydn kizlar ben idrar yollari icin antibiyotik kullaniorm kasik agrisi karin agrisi hepsi gecti sukur akintida kesildi idrar tesri verin bence
Benimde 3 kasımdı8 aralikta dogum yaptim bende
Benimde bazen oyle aklima geliyo ama ilk kizimdada genelde oluyodu akintim. En son doktora gittigimde sordum suyu falan nasil diye gayet iyi dedi normal akintidaBebeğin sıvısı olmasından korktum baya ıslak olunca canim
Aman inşaallah da olmasın bişeyin canım ama Ben doktorumu aradım dayanamadım hiç dinmedigi için korktum acıkcası hastaneyi arıyorum hemen git bende geliyorum dedi erken doğum riski olabilir idrar yolu enfeksiyon olabilir dedi. Hastaneye gittim hemen serum takıldı doktorum geldi muayene etti önce idrar tahlili yapıldı alttan baktı hafif akıntım vardı nolur nolmaz dedi kanamam yoktu çok şükür. Rahim agzına baktı kısalık varmı diye ondan korktum dedi çok şükür yokmuş uzunluk iyiymiş. Sonrada karnımdan bebişlerime baktı çok şükür Allah ıma onlarda iyiydi kıpır kıpırdılar. Ama kasıklarım dinmedi sancısı kasılmaların var dedi. Yorulacak bişey mi yaptın işmi yaptın dedi perşembe günü temizlik yapmıştım hamileliğimden beri ilk defa ondan olurmu dedim olur tabi kesinlikle süpürge bile yapmıyorsun biryere uzanıp kendini yormuyosun dedi istirahat ediceksin yat bol bol dedi. Bir de ilaç verdi fitil akıntım için birde progestana başladı tekrar ondanda kasılma yapabilir 26. Haftaya kadar devam edelim dedi.idrar tahlilim şükür temiz çıkmış.çıkmadan bana tekrar serum taktı gene bile tam geçmedi kasılmam iki saat sonra evde yine arttı progestan vardı hemen koydum diğerlerini yarın alıcam ama progestanı koyunca uyumusum baya azalmıştıHaha
Çok kötüyüm bende kasiklarim ağrısı bacağıma vuruyor daha yataktan kalkmadım. Yorulmadım da dün. Haftamızda aramızda 1 hafta var aslında.
Çocuğunda çok hareketli elimi koymaya gerek yok 2 dkka da bir dışarıdan atıyor bilemedim bende ama daha dün acil de korona testinde baktılar hiç bişeyim yoktu
Sancım durmayınca hiç aradım doktorumu canım gittim hastaneye kasılmam olmuş iyikide gitmişim.şükür bebeklerim iyi idrar falan temiz ama biraz akıntım vardı akıntının olması rahatsız etti doktorumu fitil verdi. Progestana da tekrar başladık 26. Haftaya kadar devam edelim dedi ondanda kasılma olabilir dedi. Bir de ben biraz temizlik yapmıştım ona kızdı yatcaksın bol bol dinlen dediCanım benim her ay adet günümde 2 gün bildiğin adet sancısı yaşıyorum senin durumun da normal olabilir ama gebelik söz konusu olunca herşey düşünüyoruz bebişlerinin hareketlerini hissediyorsan bugünü dinlenerek geçir ama yarın mutlaka doktoruna git derim ihmal etmemek lazım yine de
Cok gecmis olsun canim. Sukur ki birsey çıkmamış. Akintinin olmasi neden rahatsız etti ki doktoru? Bende gebeliğin basindan beri var hic azalmadı..Sancım durmayınca hiç aradım doktorumu canım gittim hastaneye kasılmam olmuş iyikide gitmişim.şükür bebeklerim iyi idrar falan temiz ama biraz akıntım vardı akıntının olması rahatsız etti doktorumu fitil verdi. Progestana da tekrar başladık 26. Haftaya kadar devam edelim dedi ondanda kasılma olabilir dedi. Bir de ben biraz temizlik yapmıştım ona kızdı yatcaksın bol bol dinlen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?