- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Allah'ım çok şükür yalnız değilmişimKızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.

Bide bende bugün göbek deligi çevresinde bir acı var , sürekli değil gelip gidiyor ne olaki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah'ım çok şükür yalnız değilmişimKızlar kuyruk sokumu ağrısı normal mi?yürürken ve dik otururken zorlanıyorum.
Canım önceliklle senin adına çok sevindim bende detaylı için elazığa gideceğim sen hangi doktora gittin ve ücret nekadardı rica etsem bu konuda beni bilgilendirir misin?Aynen canim bende o niyetle gitmistim ama hamileligimin bigununu katletti perinatologyoksa inan cocugumun kalbini durduramam onun canini ben alamam ne olursa olsun bebegimiz suan iyide olsa kotude olsa ki hic belli olmaz hersey normalken bile skinti olabilir allaha dua edicez sag salim alalim kucagimiza insallah hepimiz
![]()
Gecmis olsun cnm öncelikle korona olsada sakin ol ve ilac kullanamiycam nasilsa pozitif olsa ne olur negatif olsa ne olur die kendini telkin etKızlar iyi akşamlar şu son üç gündür boğazım şişti biranda şuan acıdan kıvrandırıyor boğazımda bir yumruk var sanki bal zencefil karabiber karıştırıp yemeye başladım ama balgamı atıcam derken kusuyorum hatta çıkarmaya çalışırken altıma kaçırdığım bile oluyor nasıl kurtulacağım bu illetten burun akıntım vardı o durdu bu başladı ve yutkunamaz oldum konuşamıyorum sesim çıkmıyor Allahım yardım et korona bu değildir dimi![]()
ah benim en büyük sorunum su içemiyorum resmen su yerine çay ıhlamur içiyorum ama eminim yeterli değil ama dediğin gibi içmeye çalışacağım yutkunamama acısı çok beter bişi bakıyorum bademcikler hafif şiş ama sanki patlayacaklar gibi sancıyorlar tükürüğümü zor yutuyorumGecmis olsun cnm öncelikle korona olsada sakin ol ve ilac kullanamiycam nasilsa pozitif olsa ne olur negatif olsa ne olur die kendini telkin etbol bol c vitamini ve d vitamini tuketmeye basla ozellikle 3 lt su tuket su cok onemliymis korona olan kisiler cogu bol suyla atiyor kaldiki bogaz enfeksiyonu olsa bile dediklerim onun icinde gecerli moral herseyi ilaci kendini dusurme ve nasilsa uc bes gune iyilesicem diyerek baska seylere odaklanmaya bak terle ve dus al bunlarda fiziken de ruhen de iyi gelecek
Bi doktora gorun isterse cnm ama su olayi emin ol hepimizde ayni gunluk 2 lt icebiliorm ve bu bile az geliyor ruhen bedenen su cok onemli idrar yolu enfeksiyonun en buyuk nedeni su icememk bende sudan haric meyve suyu iciyorm kış ayi bide susamiyo insanKızlar iyi akşamlar şu son üç gündür boğazım şişti biranda şuan acıdan kıvrandırıyor boğazımda bir yumruk var sanki bal zencefil karabiber karıştırıp yemeye başladım ama balgamı atıcam derken kusuyorum hatta çıkarmaya çalışırken altıma kaçırdığım bile oluyor nasıl kurtulacağım bu illetten burun akıntım vardı o durdu bu başladı ve yutkunamaz oldum konuşamıyorum sesim çıkmıyor Allahım yardım et korona bu değildir dimi
ah benim en büyük sorunum su içemiyorum resmen su yerine çay ıhlamur içiyorum ama eminim yeterli değil ama dediğin gibi içmeye çalışacağım yutkunamama acısı çok beter bişi bakıyorum bademcikler hafif şiş ama sanki patlayacaklar gibi sancıyorlar tükürüğümü zor yutuyorum![]()
Ben aslında magnezyum içerken yoktu ağrılarım.Bir haftadır magnezyumum bitti ağrılar başladı ne yazık ki.az önce yerden eğilip birşey alacaktım alamadımAhh benim agrilari bi bilsenBel fitigi dio baska bisi demio doktorum okadr cok zorlaniyorm ki otururken kalkarken yatarken simdiden erken degilmi diorm doktora fitigin konumundan dolayi zorlaniosun dio
kuyruk sokumunun oldugu yerde sinirlerde iki fitik var benim malesef ayaklara ozellikle cok vuruyo
Kesinlikle ya bende su içemiyorum diye bi kaç gün soğuk su içmeyi denedim ondan mı şişti boğazım acabaBi doktora gorun isterse cnm ama su olayi emin ol hepimizde ayni gunluk 2 lt icebiliorm ve bu bile az geliyor ruhen bedenen su cok onemli idrar yolu enfeksiyonun en buyuk nedeni su icememk bende sudan haric meyve suyu iciyorm kış ayi bide susamiyo insan
Aynen aynen.Az önce eğilip yerden birşey alamadım çömelip alabildim.Magnezyumum bitti sanırım ondan başladı bende de.çünkü içerken çok rahattım.Karın büyüyor o yüzden geriliyor normaldir ağrın olması canımAllah'ım çok şükür yalnız değilmişimbende de var yaa çok zorlanıyorum oturup kalkarken acı veriyor bende yerde oturmusumdur ondan olmuştur diyip duruyordum açıkçası..
Bide bende bugün göbek deligi çevresinde bir acı var , sürekli değil gelip gidiyor ne olaki.
Cok gecmis olsun corona degildir muhtemelen bademcikleri iltihabi sanki bademcikleriniz sis mi?Kızlar iyi akşamlar şu son üç gündür boğazım şişti biranda şuan acıdan kıvrandırıyor boğazımda bir yumruk var sanki bal zencefil karabiber karıştırıp yemeye başladım ama balgamı atıcam derken kusuyorum hatta çıkarmaya çalışırken altıma kaçırdığım bile oluyor nasıl kurtulacağım bu illetten burun akıntım vardı o durdu bu başladı ve yutkunamaz oldum konuşamıyorum sesim çıkmıyor Allahım yardım et korona bu değildir dimi
ah benim en büyük sorunum su içemiyorum resmen su yerine çay ıhlamur içiyorum ama eminim yeterli değil ama dediğin gibi içmeye çalışacağım yutkunamama acısı çok beter bişi bakıyorum bademcikler hafif şiş ama sanki patlayacaklar gibi sancıyorlar tükürüğümü zor yutuyorum![]()
Bende magnezyuma bir hafta önce başladım inşallah devamında faydasını gorurum canım. Bebek hareket etmese tedirgin olurdum da o oynadığı için içim rahat değişik bir ağrım var karnımda sertleşiyor sanırım kasılma buAynen aynen.Az önce eğilip yerden birşey alamadım çömelip alabildim.Magnezyumum bitti sanırım ondan başladı bende de.çünkü içerken çok rahattım.Karın büyüyor o yüzden geriliyor normaldir ağrın olması canım
Ateşim yok hiç olmadı cnm sadece balgam var atamıyorum bademciklere baktım hafif şiş ama sanki balon gibiymiş hissi veriyor nedense sesim bile kısıldı konuşamaz oldumCok gecmis olsun corona degildir muhtemelen bademcikleri iltihabi sanki bademcikleriniz sis mi?
Bademcikler ateste yapar ama sanırım muayene olmaniz lazim bende oldum bademcik iltihabi ve antibiyotik kullanmak zorunda kaldim atesim de vardi ama corona degildim.
Hay allah ya ben canakkalede otuyorum mesela gittigim ozel hastane hic coronali hasta almiyor o yuzden rahatlikla.gidiyorum.Ateşim yok hiç olmadı cnm sadece balgam var atamıyorum bademciklere baktım hafif şiş ama sanki balon gibiymiş hissi veriyor nedense sesim bile kısıldı konuşamaz oldum![]()
Teşekkür ederim corona değildir diye düşündüm bende ama artık doktoruma soracağım dayanılmayacak hal aldı bu durum gittikçeHay allah ya ben canakkalede otuyorum mesela gittigim ozel hastane hic coronali hasta almiyor o yuzden rahatlikla.gidiyorum.
Bende korktum once atesim cok yukselince ama her zaman yasadigim bir durumdu bademciklerimden yutkunamama yogun agri ve ates benim bademciklerim yilda 1 kez kesin boyle olur siser. Ve asla antibiyotik igne kullanmadan gecmez hamile oldugum icin 3 igne verdi doktor sadece toparladi cok sukur.
Olmadi yarin durumunuza bakın olmadi giderseniz.
Sicak tutun kendinizi usutmeyin
O bende de oluyor ya kasılmalarim var benimde.Kızlar benim kasılmalarım var galiba, rahmim sertleşiyor karnım sertleşiyor bu riskli birşey mi karnımda yanma hissi var,sürekli oldu bugün akşam uzerinden beri. Temizlik yapmıştım o mu tetikledi acaba
Nasıl anladınız gebelik zehirlenmesini?Merhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize
İnşallah şuan hastanedeyim doktorun almasını bekliyorumCanım inşallah sen de güzel haberlerle dönersin dualarım seninle![]()
Bende sürekli lavaboya kalkıyorum 4 te falan uykum kaçıyor, zaten detaylı ultrason sonrası hiç uyuyamıyorum.sabahta kustum sitresten sanırım çünkü benim bulantılar 16. Haftada bitmiştiiGünaydın kızlar dün gece hiç uyuyamadım saat başı uyandım ter sıcak bastı devamlı, ateşim mi var dedim ama ölçtüm şimdi o da yok. Sizlerin gece uykuları nasıl
Allah yardımcın olsun canımMerhaba hanımlar hamileliğimin 20. Haftasındayım ve 15. Haftadan beri gebelik zehirlenmesi başladı düşün protein diyeti ile nefroloji pareontolog ve kadın doğum arasında mekik dokuyorum var mı benim durumumda olan çok korkuyorum tahlillerde takviye ilaç kullanmama rağmen magnezyum değerlerim hep düşüşte me yapacağımı bilemiyorum artık bizi normal bir süreç beklemiyor biliyorum ama ne olacak o da belirsiz en son TSH da 5.2 çıktı belki onun içinde ilaç başlayacak doktor lütfen dua edin bize