• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Canım benim bebek 21+3 olması gerekirken 20+5 çıktı. 5 gün geriden geliyor dedi. Kendi doktorumun ölçümleri hep normaldi gününde çıkıyordu. Ben de onun için endişelendim bakalım haftaya kendi doktoruma gideceğim tekrar inşallah toparlamış olur. Arayı açmazsa sıkıntı olmaz dedi doktorum 🙏🏻🙏🏻
Canim benimkide ayrintilida 3gun geride cikti onemli degil o kadar 2hafta olursa sknti demisti.ben ozelde de devlette de kontrole gittigimde cocugm 4gun ileride cikiyordu ayrintiliya 1hafta sonra gitmistm yani benm hesabima gore cocuk 22haftalik gozukecekken 20haftalik cikti zaten 20+1de gitmistm

Ahh benim agrilari bi bilsen😭Bel fitigi dio baska bisi demio doktorum okadr cok zorlaniyorm ki otururken kalkarken yatarken simdiden erken degilmi diorm doktora fitigin konumundan dolayi zorlaniosun dio😔kuyruk sokumunun oldugu yerde sinirlerde iki fitik var benim malesef ayaklara ozellikle cok vuruyo
Gecm8s olsn canm benmde ayni yer ozellikle kuyruk ucu sol tarafi bacagm tutmuyor..dr magnezyum eksikligi de yapar dedi magnezyum tablet verdi onu icince rahatliyorm normalde ne egilebiliyorm nede sagimdan soluma donebiliyom nede dik oturabiliyorm magnezyum fayda etti bana

Kizlar bayafir giremiyordum kk ya baglanti sorunu yasiyordm baya birikmis okuyamadm hepsini 😒
Ayrintilidan mutsuz ayrilan arkadaslar olmus bende mutsuz ayrilmistm uzulmeyin nolur bebisimiz etkileniyor biz etkileniyoruz uykularimiz kaciyor..😟😟 down lu olsa aldiracak misiniz? Sorun bu bence hepimiz saglikli evlatlar dunyaya getirmek isteriz ama bizim kaderimizde bu varmis degistirebilecek miyiz? Saglam dogsa bile yasarken sakatlanmayacagini nerden bilebiliriz? Anne karnindaki hastaliklarn cogu tedavi edilebiliyor cocuk dogunca ben artik bunlara uzulmeyi biraktim uzuvlari saglam olsun yeter diyorum hamileligimi de zehir etmeyecegim downlu da dogsa normal da dogsa kabulum😍😍
Siz dr k9ntrollerinizi beslenmenizi ve vitaminlerinizi ihmal etmeyin..bol bol muzik dinleyin ve stresten uzak durun dunyaya gelince zaten strese doyacaklar bari karnimizda 9ay rahat uyusunlar mutlu olsunlar
Bide gelisme geriligini de takmayn kafanza bnm ilk kizim 13gun geriden geliyodu erken dogm yaptm 2450gr di ama dr suai hastanede yatan en saglikli bebek dedi 20gun sonra 4.5kg oldu
Hamileliginizi kendinize ve cevrenizdekilere zehir etmeyin nolur ölümlü dünyadayiz rahat olun kendinize cok cici bakin 😘😘

Kizlar bayafir giremiyordum kk ya baglanti sorunu yasiyordm baya birikmis okuyamadm hepsini 😒
Ayrintilidan mutsuz ayrilan arkadaslar olmus bende mutsuz ayrilmistm uzulmeyin nolur bebisimiz etkileniyor biz etkileniyoruz uykularimiz kaciyor..😟😟 down lu olsa aldiracak misiniz? Sorun bu bence hepimiz saglikli evlatlar dunyaya getirmek isteriz ama bizim kaderimizde bu varmis degistirebilecek miyiz? Saglam dogsa bile yasarken sakatlanmayacagini nerden bilebiliriz? Anne karnindaki hastaliklarn cogu tedavi edilebiliyor cocuk dogunca ben artik bunlara uzulmeyi biraktim uzuvlari saglam olsun yeter diyorum hamileligimi de zehir etmeyecegim downlu da dogsa normal da dogsa kabulum😍😍
Siz dr k9ntrollerinizi beslenmenizi ve vitaminlerinizi ihmal etmeyin..bol bol muzik dinleyin ve stresten uzak durun dunyaya gelince zaten strese doyacaklar bari karnimizda 9ay rahat uyusunlar mutlu olsunlar
Bide gelisme geriligini de takmayn kafanza bnm ilk kizim 13gun geriden geliyodu erken dogm yaptm 2450gr di ama dr suai hastanede yatan en saglikli bebek dedi 20gun sonra 4.5kg oldu
Hamileliginizi kendinize ve cevrenizdekilere zehir etmeyin nolur ölümlü dünyadayiz rahat olun kendinize cok cici bakin 😘😘
Aynı fikirdeyim canim bizede stres yasattilar ama cok sukur 2 doktora gittik icimiz daha rahat sana ne dediler😊

Aynı fikirdeyim canim bizede stres yasattilar ama cok sukur 2 doktora gittik icimiz daha rahat sana ne dediler😊
Kalbinde parlaklik var midesinde metal var down olabilir dediler once cocuk kardiyolojiye sonra bana gel duruma gore karnindan sivi alacagm dedi
Bacak boyu kisa biraz ama haftasina gore normalmis gelisimi 3gun geri cikti ikisi kesin olsaydi downlu diye islem yapacakti

Ben daha normal dr kontrolume yeni gidecegm 3lu sonuclarn cikinca gel demisti dun aradmncikms haftaya rutin kontrolume gidecegm aralik sonuda cocuk kardiyolojisine gidecegm sorun ciksa da cikmasa da uzulmuyrm 3gun kabus gordm bebegm hic hareket etmedi kasilmalarm oldu bana oldu zarari cocugumu uzdum
Alisverisime basladm battaniyemi oruyorm kafami dagitiyorm olumlu seyler dusunuyorm

Ben daha normal dr kontrolume yeni gidecegm 3lu sonuclarn cikinca gel demisti dun aradmncikms haftaya rutin kontrolume gidecegm aralik sonuda cocuk kardiyolojisine gidecegm sorun ciksa da cikmasa da uzulmuyrm 3gun kabus gordm bebegm hic hareket etmedi kasilmalarm oldu bana oldu zarari cocugumu uzdum
Alisverisime basladm battaniyemi oruyorm kafami dagitiyorm olumlu seyler dusunuyorm
Kesinlikle ayni fikirdeyim canim benimde bigunum kotu gecti bak youtuba gir doktor ersen alp ozbalciydi sanirim adam radyolog onun videolarinda tamda bizim durumlar yaziyo izle cok rahatlatiyiyo gercekten cocuguda yorduk dun 2 kez ondan onceki gunde 2 kez ultrasonla baktirdim faekli doktorlara bu konuyu arkadaslarima anlatiyorum nasil tepki veriyo gorse. Ben burdayim anne artik yeter saglikliyim der gibi bugun daha sakin😊 kesinlikle hissediyolar coo eminim bizim cocuklarimiz allahin izniyle saglik ki olmasada onlarin atan kalbini durdurmak bizim haddimize degil diye dusunuyorum sende boyle keyifli devam et o belirtilerin hepsi 2 haftaya gecivek seyler bende pazartesi gidicem yuzunu gormemisti doktorum ona bakicak bide kardiyologa giderim kucuk bi delik var demislerdi ama bu doktorum ben gormedim yonlendiriyim seni dedi orayada giderim dahada gitmem biyere yorulduk bebisimle

Günaydın arkadaşlar. Bebegimi aç mı bıraktım diye olan mesajıma yorum yazan herkese çok teşekkür ederim ben siteye girmekte çok zorluk yaşadım üç gündür. O yüzden anca yazabiliyorum.

T Tugba4444 canım çok çok geçmiş olsun 🙏 sen geçen gün aklıma geldin benim enfeksiyonu geçti mi acaba diye düşündüm. Böbrek büyümesi hamilelik öncesi bende de vardı hamileliğin ilk zamanları baya Zorladı beni. Mesajını okuyunca senin için üzüldüm kendim için endişelendim. Çünkü bu böbrek büyümesine yapacak birşey yok demişti doktor elimizde olan birşey olsa keşke. Canını sıkma bebisler sağlıklı olsun yeter gerisini halledersin anneyiz biz güçlüyüz 💪
Canım benim ya benim taşlardan dolayı kuzum kanalı tıkıyor ve böbrek şişiyor tüp takıldı bana canım doğuma kadar idrar dışarıya torbaya çıkıyor bu durum beni korkuttu sadece bebeğim iyi çok şükür benim biranda şişti taş tıkadığı için sen korkma Allah’ın İzniyle birşey olmaz biraz büyümesi sorun olmaz benim 3.evreye gelmişti doktor böbreğimi kaybedebileceğini söyledi bebek için şuan bir problem yok şükürler olsun sende ağrın olduğu zaman mutlaka baktır kontrolde ol gebelikte bebişler baskı yapıyor malesef büyüyor herşey geçecek 🤲🏻🤲🏻

Stresin bebeği ne kadar çok etkilediğni biliyorum stres yapmamaya çalışıyorum, fakat başka şeye de odaklanamıyorum maalesef.
Ne güzel demişsin dünyaya gelince strese doyacaklar bari karnımızda rahat huzurlu olsunlar değil mi...
Canım benim inşallah bebeğin iyidir.Başka bulgular olmadan tek başına kesinlik ifade etmez.doktorlar herşeyi söylemek zorunda ama anne yüreği dayanamıyor.şu cuma gününün hürmetine içini ferah tutmaya çalış.Rabbim hepimizin evladına sağlık sıhhat uzun ömürler versin
Amiiin Allahım hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin🤲🤲😘
Kalbinde parlaklik var midesinde metal var down olabilir dediler once cocuk kardiyolojiye sonra bana gel duruma gore karnindan sivi alacagm dedi
Bacak boyu kisa biraz ama haftasina gore normalmis gelisimi 3gun geri cikti ikisi kesin olsaydi downlu diye islem yapacakti
Senin ve bebeğin adına sevindim canım maşallaaaaah 🧿🧿

Evet senin tarihi iyi 18-23 hafta arası yaptırmış genelde herkes bilemedim ben de. Acaba daha erken mi gidip yaptırsam yada önerdiği doktoru arayıp sorayım en iyisi.
Canım endişelenme benim doktorumda çok iyi bir doktor memorialda profesör ve 23ten önce gün vermedi bana net görmek istiyorum herşeyi dedi geç bir zaman değil doktorunu dinlemelisin bence ☺️☺️

Nasıl anladınız gebelik zehirlenmesini?

İnşallah şuan hastanedeyim doktorun almasını bekliyorum🤲🤲

Bende sürekli lavaboya kalkıyorum 4 te falan uykum kaçıyor, zaten detaylı ultrason sonrası hiç uyuyamıyorum.sabahta kustum sitresten sanırım çünkü benim bulantılar 16. Haftada bitmiştii
İdrarda protein çıktı epey yüksek değerlerde öyle anlaşıldı

ben de önümüdeki cuma ayrıntılıya gireceğim kan tahlilinde yaş riski 1:328 çıkınca doktor biraz riskli dedi zaten eşi de öndeymiş gebelik zehirlenmesi bir yandan neyi düşünüp üzüleceğimi şaşırdım hangi birine stres yapacağımı bilmiyorum Allah büyük diyorum inşallah rabbim hepimizi korur ama psikolojik olarak çöktüm bedenen de eridim resmen 😔

Kızlar benim kasılmalarım var galiba, rahmim sertleşiyor karnım sertleşiyor bu riskli birşey mi karnımda yanma hissi var,sürekli oldu bugün akşam uzerinden beri. Temizlik yapmıştım o mu hiç tetikledi acaba
Kuzum bu yanma hissi kasılma hissi bende enfeksiyonda oldu hep idrar yolu enfeksiyonun olabilir mi acaba en son ne zaman test yapmıştın

ben de önümüdeki cuma ayrıntılıya gireceğim kan tahlilinde yaş riski 1:328 çıkınca doktor biraz riskli dedi zaten eşi de öndeymiş gebelik zehirlenmesi bir yandan neyi düşünüp üzüleceğimi şaşırdım hangi birine stres yapacağımı bilmiyorum Allah büyük diyorum inşallah rabbim hepimizi korur ama psikolojik olarak çöktüm bedenen de eridim resmen 😔
Yas riski malesef herkeste cikiyo senin kafan rahat etsin bebegin esine gelince benim arkadasim doguracak nerdeyse onada doktoru gorup soylememis takip etmis sonrsdan soylemis normal dogum yapamayabilirsin demis o kadar ve en guzeli sonradan duzeldi suan dogumunu bekliyo stres yapma sakin duzelmicek bisey degil yani

Kesinlikle ayni fikirdeyim canim benimde bigunum kotu gecti bak youtuba gir doktor ersen alp ozbalciydi sanirim adam radyolog onun videolarinda tamda bizim durumlar yaziyo izle cok rahatlatiyiyo gercekten cocuguda yorduk dun 2 kez ondan onceki gunde 2 kez ultrasonla baktirdim faekli doktorlara bu konuyu arkadaslarima anlatiyorum nasil tepki veriyo gorse. Ben burdayim anne artik yeter saglikliyim der gibi bugun daha sakin😊 kesinlikle hissediyolar coo eminim bizim cocuklarimiz allahin izniyle saglik ki olmasada onlarin atan kalbini durdurmak bizim haddimize degil diye dusunuyorum sende boyle keyifli devam et o belirtilerin hepsi 2 haftaya gecivek seyler bende pazartesi gidicem yuzunu gormemisti doktorum ona bakicak bide kardiyologa giderim kucuk bi delik var demislerdi ama bu doktorum ben gormedim yonlendiriyim seni dedi orayada giderim dahada gitmem biyere yorulduk bebisimle
Aynen canim ismini verdigin dr u da takip edecegm ben kagan kocatepeyi izliyorm baya rahatlatiyor. Bide kumar gibi bisey ultrasondan biseyler gormeye calisip bize aktariyorlar
İnsallah guzel haberlerle gelirsn canm bisey cikacagini zannetmiyorm

Aynen canim ismini verdigin dr u da takip edecegm ben kagan kocatepeyi izliyorm baya rahatlatiyor. Bide kumar gibi bisey ultrasondan biseyler gormeye calisip bize aktariyorlar
İnsallah guzel haberlerle gelirsn canm bisey cikacagini zannetmiyorm
Bende bisey cikcagini sanmiyorum zaten bakamadiklarida normal cikmisti diger 2 doktorda😊 aynen benim doktordw oyle dedi kac kat derinin altindan biseylere bakmaya calisiyoruz dedi kapali kutu dogunca belli olcak ne kadar belirti olursa olsun onemli degil sonucta aldirmicagim icin allaha tevekkul edip beklicem insallqh dualarla sag salim kucagimiza alicaz

Back
X