Canım benim görümcem ikiz gebelik gecirdi onunda bir bebeğine aynı tanı konmuştu çok şükür sorun yaşamadılar bebeğin beslenmesi kan akışı falan nasıl onu takip ettiler gebelik boyunca 36 haftalık doğum yaptı ikiz olduğu için. Çocuklar çok sağlıklı şimdi 4 yaşındalar inşallah seninde sorun olmaz.Dr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Benimde 19 unda ayrıntili ultrason randevum vardı ama ben özel muayenehaneyr gidecektim aradılar iptal ettiler yasaktan dolayı cumaya aldım. Normal hastane için randevun varsa telefonuna randevu mesajı geliyorsa o güne dair onunla çıkabilirsin durdurularsa onu gösteriyorsun yada doktorundan randevu kağıdı olması gerekiyormus kaşeli. Bende genelde cumartesi günleri gidiyorum kontrole eşim götürdüğü için hafta içi çalışıyor çünkü.Selam kızlar,
Hafta sonu çocuğun ödevleri ev işi yemek derken hiç bakamadım buralara.. Hastalara Allah acil şifalar versin.. Kasılma dediğiniz şey dün bende de oldu ama bir kere olduğundan önemsemedim açıkçası.. Allah hepimize sağ sağlım bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin ..
Şimdi kafama takılan bir şey var. Benim doktorum hafta içi erken saatlerde tüp bebeklere bakıyor sadece. Normal muayeneleri öğleden sonra.. Hafta sonu sabahtan da normal muayene yapıyor. Benim de şeker yüklemesi için hafta sonu erken aç gel demişti. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasakları var ben doktora nasıl giderim ki ? Doktoru arayıp soracağım da ayın 19 da gideceğim için ozaman kadar hafta sonu kısıtlaması belki biter diye düşündüm..
Ay allahim detaylilar bizi mahvetti bence iyice arastir baska doktorada git mutlaka iyi bi doktor olsun hepimizde hastalik olma riski bu kadae fazla olamaz heralde en az 4 5 kisiye kotu seyler soylendi rahat ol demicem cok geriliyoruz hakli olarak korkuyoruz ama mutlaka iyi doktora git canim amniyosentez yerinede kan aldirsan cok daha mantikli benceDr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Canım hastaneden randevu mesajı geldiyse onu göstermek yetiyormuş ya da hafta içi randevun olduğunda dair bir kağıt alırsan yeterli olur benceSelam kızlar,
Hafta sonu çocuğun ödevleri ev işi yemek derken hiç bakamadım buralara.. Hastalara Allah acil şifalar versin.. Kasılma dediğiniz şey dün bende de oldu ama bir kere olduğundan önemsemedim açıkçası.. Allah hepimize sağ sağlım bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin ..
Şimdi kafama takılan bir şey var. Benim doktorum hafta içi erken saatlerde tüp bebeklere bakıyor sadece. Normal muayeneleri öğleden sonra.. Hafta sonu sabahtan da normal muayene yapıyor. Benim de şeker yüklemesi için hafta sonu erken aç gel demişti. Şimdi hafta sonu sokağa çıkma yasakları var ben doktora nasıl giderim ki ? Doktoru arayıp soracağım da ayın 19 da gideceğim için ozaman kadar hafta sonu kısıtlaması belki biter diye düşündüm..
Aminosentez istemesi beni rahatsız etti riskli çünkü yaş 35 olmasa takip edelim derdim dediCanım benim görümcem ikiz gebelik gecirdi onunda bir bebeğine aynı tanı konmuştu çok şükür sorun yaşamadılar bebeğin beslenmesi kan akışı falan nasıl onu takip ettiler gebelik boyunca 36 haftalık doğum yaptı ikiz olduğu için. Çocuklar çok sağlıklı şimdi 4 yaşındalar inşallah seninde sorun olmaz.
Saat 1 de gidicez . Nift falan mı diyorsun.Ay allahim detaylilar bizi mahvetti bence iyice arastir baska doktorada git mutlaka iyi bi doktor olsun hepimizde hastalik olma riski bu kadae fazla olamaz heralde en az 4 5 kisiye kotu seyler soylendi rahat ol demicem cok geriliyoruz hakli olarak korkuyoruz ama mutlaka iyi doktora git canim amniyosentez yerinede kan aldirsan cok daha mantikli bence
Canım Allah yardımcın olsun inşallah bir sorun yoktur tek doktorla yetinme başka bir doktora da görün mutlaka kendi doktoruna da sor. Düzenli gittiğim kadın doğum doktorum bu kordondaki damarlara bakmıştı rutin kontrollerde senin doktorun daha önce böyle bir durumdan bahsetmedi mi ?Dr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Bende kalp kapak hastasıyım 2014 teCanm tedavi olarak beloc isimli ilac verdi kardiyoloji diger kardiyoloji ise dideral verdi sakinlestirip kalp ritmini azaltiyor ama gebelikte bir yan etkisi var maalesef cocugun gelisimi duruyor. Dr 3kere hastanede yatirinca mecbursn kullanmaya olmuyor yoksa kendine zarar vereceksn dedi kalp krizi riski var biliyorsnz..ilac kullanmak istemiyorsaniz hayatinizda minimum stres olmali 8.ayda kullandm ilaci cocuk kullandigim sure icinde max 100gr kilo aldi 3bucuk kg tahmin edilirken 2450gr dogdu kizim
Anlıyorum canım inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsın dualarım seninle ve bebeğinleAminosentez istemesi beni rahatsız etti riskli çünkü yaş 35 olmasa takip edelim derdim dedi
Aradım şimdi asistanı 18. kasım cumaya öğleden sonraya randevu verdi. Sabahtan yanıma gelin 10:30 gibi şeker yüklemesi zaten 2 saat sürüyor sonra da doktor muayenesi olur dedi :)) Örgümü de alayım bari bir kafede oturur beklerim saatlerce :))Canım hastaneden randevu mesajı geldiyse onu göstermek yetiyormuş ya da hafta içi randevun olduğunda dair bir kağıt alırsan yeterli olur bence
Aynen canim o daha risksiz en azindan ama illa yaptiririm diyosan. Biliyosun bizede dediler burnu kisa down olabilir diye amniyosentez onerdiler bem yaptirmadim 2 doktora daha gittim oyle icimiz rahatladi sende sakin ol baska doktorlardan gorus alSaat 1 de gidicez . Nift falan mı diyorsun.
Amin canim amin unsallab hersey guzel giderCanım Allah yardımcın olsun inşallah bir sorun yoktur tek doktorla yetinme başka bir doktora da görün mutlaka kendi doktoruna da sor. Düzenli gittiğim kadın doğum doktorum bu kordondaki damarlara bakmıştı rutin kontrollerde senin doktorun daha önce böyle bir durumdan bahsetmedi mi ?
Allah razı olsunAnlıyorum canım inşallah iyi sonuçlarla karşılaşırsın dualarım seninle ve bebeğinle
Benm ilk kizimda boyleydi canm hemen hemen ayni seyleri yasamisiz bende 36+1de dogum yaptim ilaci son 1ay kullandm 2450kg dogdu ama ilac kullandiktan sonra cocukta gelisme geriligi basladi 13gun geriden geliyodu zaten yan etkisini dr soylemisti.. simdiki gebeligimde fazla sknti yasamiyorm ara sira balon patlar gibi ritmini agzimda hissediyorm goz kararmasi yasiyorm sinirlendigim zaman zaten soylemeye gerek yok benm ellerm titriyor hemen carpintim basliyor..Bende kalp kapak hastasıyım 2014 te
kapak onarım ameliyatı öldüm. Mitral kapak yetmezliğim var minimal seviyede ve beloc kullanıyorum çarpintim oluyor çünkü. Hamilelik boyunca kesiyorum. Beslenmeme çok dikkat ediyorum protein ağırlıklı beslenip bol su içiyorum vitaminlerimi aksatmıyorum akşam 6-7 den sonra birşey yemiyorum gece daha rahat geçiyor böylelikle nabzim 180 lere kadar çıktı son zamanlarda artık beloc kullanmak zorunda kaldım doğuma 3 hafta falan kalmıştı. Çok şükür kızımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım 35+5 gunlük 2.700gr erken doğum yaptım ama bende rahim ağzı yetmezliği var onun içindi. Korkmayın normal gebelikte bile kan artışı artıyor çarpıntı sorunları oluyor stresten üzüntüden uzak tutun kendinizi tsh değerinize kan değerlerinize baktırın kardiyolojide de takipte olun.
canim insallah ciddi bisi yoktur ama bence bir doktorla yetinmeDr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Bacim cafeler kapali kimseyi almiolarkiAradım şimdi asistanı 18. kasım cumaya öğleden sonraya randevu verdi. Sabahtan yanıma gelin 10:30 gibi şeker yüklemesi zaten 2 saat sürüyor sonra da doktor muayenesi olur dedi :)) Örgümü de alayım bari bir kafede oturur beklerim saatlerce :))
Valla bende korkudan ne evden cikiyorum nede kimseyle görüsüyorumAy bende karantina deyince pozitifler sanmistim dogru ya hepimiz evdeyiz.
Aaaaa bendeki akıla bak.. Sanki her şey normal de :)) nasıl güleceğimi şaşırdım kendime ..Bacim cafeler kapali kimseyi almiolarkiHastanenin bahcesi ya en sakin yerinde oturup bekliycen mecbur
Nekadar güzel seyler yapiyorsun emegine saglikArkadaşlar bunlari ben yapıyorum kendimce küçük bir hesabımda var Instagram destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?