2021 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun.. benim kızım ultrasonda 1 hafta kadar önde gitmişti hep. Beloc son ana kadar kullanmadim ama artık kulaklarıma kadar basınç hissediyordum kalp ritmim arttığı için titreme falan başlamıştı onun için mecbur kullandım 25 mg lik kullanıyordum. Ama bu gelişme geriliği yaptığını senden duydum ilk defa kardiyolji doktoru söylememişti hiç belkide telaslandirmak istemedi çünkü o dönem çok stresliydim biliyordu doğuma da az kalmıştı. Benim tsh normaldi hep ama yükseldiğinde mi düştüğünde mi onu bilmiyorum tam olarak birinde çarptınti olduğunu duymuştum onun için yazdım ialc kullanıyorsan zaten normal seviyeye gelmiştir. İnşallah sağlıcakla kucağımıza alırız tekrar benim yine erken doğacağı için Mart sonuna doğru olur doğumum fazlasıni bu bünye kaldırmıyor

Benimki bu canım trendyoldan indirimliydi 119 tl ama suan ne kadardir bilmiyorum
Cok guzel canim gule gule kullan boyutlari da ideal seninkinin saglicakla buyut icinde bebegini
Bende netten arastiraym o zaman...
Kargo ucreti ne kadar geliyor?gecen gun letgodan komsu ilden siparis versm 37tl kargo ucreti cikti coo agir da degildi..siz netten alisveris yaptiginizda ne kadar oluyor kargo ucreti genelde?

Bende oyle dusunuyorm cocuk 30.haftadan itibaren ben geliyorm demeye baslamsti 36ya kadar zor durduydu icerde muhtemelen bu da oyle olur.
Bisey daha sorabilir miyim?benm drlar rahim agzi ile alakali herhangi birsey demiyorlar bana perinatolog da jinekologda hicbiri sorun var yok yada su kadar demiyor.ilk kizimda 30.haftada 2cm acilmam olup hastanede 1hafta yatmstm sancilarm kasilmalarmda vardi hatta erken dogm olcak izmire sevk etcez seni demislerdi. Simdi de olur mu acaba korkuyorm
Bide tasikardinin sebebini biliyorm ben cok agir stres yasiyordm simdi boyle bir problemim yok mumkun oldugunca polyannavilik yapip unutuyorm sanirim yillardir boyle yasadgm icin bazen arkadaslarmn dahi adini unutuyorm

Canim valla bunu ucretsizdi sanirim trendyola bak genelde 6 7 tl.falan oluyo en fazls 10 ama neden oyle olmus anlamadim cok fazla 37

Ebebekten jokerden falan siparis verdim hepsi ptt yle geldi ama 7 tl falandi letgo oldugu icinmi acaba bilemedim cok fazla
Muhtemelen..bi yerden akillilik yapayim derken kargo sayesinde sifirindan farksiz oldu fiyatlari
Seninkinin rengi de cok guzel mantikli karar vermissin unisex bi renk zaten kiz da erkek te kullanabilir

Bu arada kalp çarpıntısı da yaşıyorum tansiyonum 9-6 hep böyledir ama nabzım 80-85 arası çıkıyor normalde 50-60 arasıydı. Bu çarpıntı da çok rahatsız edici.
Aynen ben de gecen hafta cok yasadim. Yattigimda nefes almakta gucluk cekiyordum. Zaman zaman carpintim da oldu. Ama bu hafta iyiyim cok sukur..

Selam herkese, ben de ayrıntılıdan çıktım 20+4 haftalık herşey normal ama kalbinde 1 mm lik bir delik gördü doktor söyleyip söylememekte kararsız kaldım hatta dedi ilerleyen haftalarda kapanabiliyor çocuk kardiyolojisinden randevu alıp ona görün dedi ben zaten almıştm dedim tamam sonucunu bana da getir dedi. Öğleden sonra kendi doktoruma götürücem sonuçları bakalım o ne önerecek inşallah kendi kendine kapanır

Muhtemelen..bi yerden akillilik yapayim derken kargo sayesinde sifirindan farksiz oldu fiyatlari
Seninkinin rengi de cok guzel mantikli karar vermissin unisex bi renk zaten kiz da erkek te kullanabilir
Aynen bende oyle dusundum renk icin canim akillilik ettik saniyoruz ama biyerden mutlaka cikariyolar ebebekte guzel indirim var bakmak isterseniz ben baya bisey ekledim alicam bugun insallah 10 tl falan pijama altlari yelekler falan uygun

Benimde aynisini soyledi canimi sıkma carsamba gittim sonra persembeki doktor cok minimal kapanir ya dedi cuma tekrar baska doktora gittim ben bisey goremedim dedi

Benimde aynisini soyledi canimi sıkma carsamba gittim sonra persembeki doktor cok minimal kapanir ya dedi cuma tekrar baska doktora gittim ben bisey goremedim dedi
Çok sevindim senin adına inşallah bizimki de kapanır sakin olmaya çalışıyorum eşim benden daha çok üzüldü

Rahim ağzı uzunluğunu benimde detaylı ultrasonda farketti perinatolog canım 20. Haftadaydim 25mm altı sınır kabul ediliyormuş 24 mm çıkmıştı benim serklaj yapıldı öyle geçirdim gebeliği. Şimdide aynı şekilde önlem amaçlı 14. Haftada serklaj oldum. Egerki benim de farketmeseydi perinatolog bende hiç haberdar değildim böyle birseyden artık doktorun dikkati mi desem şans mı desem bilemiyorum açılmam falan serklaj olduğu için olmadı hiç. Düzenli ağrılı ve sık kasılmaların olursa doktorunu bilgilendir gerekirse sor kontrole gittiğinde rahim ağzı uzunluğuna baksın. Her doğum her gebelik farklıdır stres yapma tedbirli ol

Çok sevindim senin adına inşallah bizimki de kapanır sakin olmaya çalışıyorum eşim benden daha çok üzüldü
Uzulcek bisey yok 3 doktora gittik kapanir dedi rahat ol herkese ayni seyi soyluyolar etrafinda duymussundur rahat ol bize burun kemigi kisa kalbinde delik var dedilee ben kalbi onemsemedim bile emin ol 1 2 haftaya kapanir diyorumya hatta bi doktora sorduk delik varmis diye dediki siz soylemeseniz ben hic soylemicektim bile kapanir o dedi

Benim kizimda da vardi hatta dogdukdan sonra 2 yasina kadr kapanmadi ufurum de vardi ama masum ufuruk ve delik zararsizdi 3 tane ayri doktor gormustu hic etki etmedi hayatina cok sukur kendiliginden kapandi ama kapanmasada onemli degil gelisim geriligi yoksa deligin hic bi onemi yok demisti doktor

Canım doktorun bile çok önemsememiş baksana kararsız kaldım söylemekte demiş tabiki git kardiyolojiye baksınlar ama çoğu kapanıyor Allah başka dertler vermesin inşallah

İnşallah canım çok sağol tam 22. Haftada kardiyoloji randevumuz var umarım güzel haberler alırız...

Çok şükür çok sevindim canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah bizimki de kapanır da biz de rahat nefes alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…