Masallah pasayaStresten unuttum paylaşmayı oğluşumu, bir ara parmağını emiyorduEki Görüntüle 2734884
Dogumdan hemen sonra korse mi kullanmis.Emzirme sutyenini bende gordum sepete attim ama bisey almadm daha. Korse aldiniz mi? Kilot korse vardi baya da ucuzdu kalitesi nasildir bilemedim siz aldiniz mi? Ben ilkinde kullanmadm sezeryanliydm hicbi isimi yapamadm arkadasn biri yazmisti korse ile herseyimi kendim yaptim diye bende almayi dusunuyorm
Ben ilkinde cok cahildim dr kullan demedi cevreden kimsede bisey demedi dikislerim iltihaplandi ben baya yuruyemedm gobek derseniz hic kalmadi ben cok hizli kilo verdm karnm dumduz ve hic catlak yoktu ama iyilesemedm hep bi agrim olduBenimde ilki sezeryan korse olmadan karninizi nasil toparladinizBen de 5 gun sonra takmaya basladim bitane aldim ama bel kismina takilan dan aldim oburleri kulot gbi olanlar cok sikacagi icin lavaboya girip cikarken ugrastirir die dusundm ben
İste bende hangisini kullansam daha iyi olur bilemedgm icin almadm biraz daha arastirip alicam e bebekten 100tl lik alisveris yaptm az once site cok yavas degil mi? Daral geldi sepeti siliyo surekli beden secmiyo imkan olsa sahsen alisveris yapmak daha mantikliValla bilmiyorumki canim korseyi nasil almak lazimmis dogum sonrasi sarkma olmasin diyemi acaba yarin gitmeyi dusunuyorum varsa bakiyim aliyim ondanda bitane dursun lazim olur
Bilmiyorum ama arastiriyorm galiba ilk bele baglanan cirtcirtliyi kullanmistir biraz iyilesince normal korse takmistir.. dr uma da soracagim bu sefer aci cekmicmDogumdan hemen sonra korse mi kullanmis.
Hangi korse acaba?
Dr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Sor bakalim ya bende cok agri cektim benim doktorum o zaman kullanma.demisti ama.kullanan bir suru kisi varmis.Bilmiyorum ama arastiriyorm galiba ilk bele baglanan cirtcirtliyi kullanmistir biraz iyilesince normal korse takmistir.. dr uma da soracagim bu sefer aci cekmicm
Bende oluyor canim doktorumda bir sey demiyor oglumda da olurdu ama zamaninda geldi oglum bakalim simdi nasil olucak.Kızlar merhaba. Benim gun içinde kasılma gibi biseyler olmaya basladi 1 haftadır. Bugun kontrolum vardı. Dr dedim rahim ağzı uzunluğu baktı normalmis. Sizin kasılma oluyo mu
Bende ilceden bakicam alicam ama bence al sende normal dogumda karnini sikarmis annelerimiz daha saglam durmak ve gobek sarkmasini engellemek icin. bana bisey baglama sikma karnini dediler sezeryanliyim diye. bir arkadas sezeryanliyken kullandm herseyimi kendim yaptim deyince almak farz olduValla bilmiyorumki canim korseyi nasil almak lazimmis dogum sonrasi sarkma olmasin diyemi acaba yarin gitmeyi dusunuyorum varsa bakiyim aliyim ondanda bitane dursun lazim olur
Ben varım arkadasim. Geçmiş olsun. Çok mu oluyor sıklığı nasil. Benim persembe akşamı başladı. Cuma günü gittim doktora rahim ağzında hunilesme var demişti bugün başka doktora gittim rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Benimki enfeksiyon kaynaklı oluyormuş sizinde ondan olabilir mi acabaKızlar merhaba. Benim gun içinde kasılma gibi biseyler olmaya basladi 1 haftadır. Bugun kontrolum vardı. Dr dedim rahim ağzı uzunluğu baktı normalmis. Sizin kasılma oluyo mu
Bunu aldim trendyoldan 36 tl ye dusmustu yumusacik okadr guzel ki tavsiye ederim cok rahat kullanilir Korse yokken karnimi ilk etapda simsiki sıkan bisiyle sarmistim sezeryan olacaklar ozellikle onlara soyluyorm sakin dikisler var die acir.die dusunmeyin 5 gun sonra baslayin inanin cok daha rahat edeceksinizNerden aldin canim nasil bisey bizede atarsan bakalim
Güven canım doktora bence vajinal muayene daha önemli kesinlikle bende ili defa vajinal baktım. Canım benim böbreğime belimin arkasından tüp ve idrar torbası taktılar belimden delip böbreğime girdiler artık idrarım dışarıya çıkıyor ben boşaltıyorum inşallah birdaha şişme de genişleme de enfeksiyon da olmazAynen kuzum bu sefer vajinal muayene oldum , doktor baya da baktı yoktur dedi. Bende de enfeksiyon var işte ona bağladı artık doktor. Senin kasılmaların ne sıklıkta oluyor. Enfeksiyonun ne durumda
Kaç beden aldın canımBunu aldim trendyoldan 36 tl ye dusmustu yumusacik okadr guzel ki tavsiye ederim cok rahat kullanilir Korse yokken karnimi ilk etapda simsiki sıkan bisiyle sarmistim sezeryan olacaklar ozellikle onlara soyluyorm sakin dikisler var die acir.die dusunmeyin 5 gun sonra baslayin inanin cok daha rahat edeceksiniz
Benimde kasilmalarim var birden tas gibi oluyor. Oglumdada bu zamanlar baslamisti kasilmalarim doktor normal demisti rahim kendini calistiriyormus.Kızlar merhaba. Benim gun içinde kasılma gibi biseyler olmaya basladi 1 haftadır. Bugun kontrolum vardı. Dr dedim rahim ağzı uzunluğu baktı normalmis. Sizin kasılma oluyo mu
10 liralık pijama altlarına ben de gördüm baya cazip ama pamuk mu emin olamadım, içerikte yazmıyor, siz biliyor musunuz?Aynen bende oyle dusundum renk icincanim akillilik ettik saniyoruz ama biyerden mutlaka cikariyolar ebebekte guzel indirim var bakmak isterseniz ben baya bisey ekledim alicam bugun insallah 10 tl falan pijama altlari yelekler falan uygun
Cok tesekkur ederim canim bende alayim bundanBunu aldim trendyoldan 36 tl ye dusmustu yumusacik okadr guzel ki tavsiye ederim cok rahat kullanilir Korse yokken karnimi ilk etapda simsiki sıkan bisiyle sarmistim sezeryan olacaklar ozellikle onlara soyluyorm sakin dikisler var die acir.die dusunmeyin 5 gun sonra baslayin inanin cok daha rahat edeceksiniz
Tamam canım aklimizda olsun doguma dogru kullaniriz insallahBunu aldim trendyoldan 36 tl ye dusmustu yumusacik okadr guzel ki tavsiye ederim cok rahat kullanilir Korse yokken karnimi ilk etapda simsiki sıkan bisiyle sarmistim sezeryan olacaklar ozellikle onlara soyluyorm sakin dikisler var die acir.die dusunmeyin 5 gun sonra baslayin inanin cok daha rahat edeceksiniz
Canim ben kendimde almistim magazadan yumusak guzeldi grisini yesilini almisyim simdide lacivertini aldim10 liralık pijama altlarına ben de gördüm baya cazip ama pamuk mu emin olamadım, içerikte yazmıyor, siz biliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?