Teşekkür ederimCanim ben kendimde almistim magazadan yumusak guzeldi grisini yesilini almisyim simdide lacivertini aldim
100tl harcayabildm canm bana kalsa 1000tlyi gecerdi de butce kontrol taramasina takiliyorum bu araAynen bende oyle dusundum renk icincanim akillilik ettik saniyoruz ama biyerden mutlaka cikariyolar ebebekte guzel indirim var bakmak isterseniz ben baya bisey ekledim alicam bugun insallah 10 tl falan pijama altlari yelekler falan uygun
Kızımda da oluyodu ama bu kadar erken mi onu hatirlayamiyorum. Sagol canımBenimde kasilmalarim var birden tas gibi oluyor. Oglumdada bu zamanlar baslamisti kasilmalarim doktor normal demisti rahim kendini calistiriyormus.
3 defa falan oluyor tam saymadım. İdrarim temiz çıkmıştı. Senin ne enfeksiyonu vardı canim?Ben varım arkadasim. Geçmiş olsun. Çok mu oluyor sıklığı nasil. Benim persembe akşamı başladı. Cuma günü gittim doktora rahim ağzında hunilesme var demişti bugün başka doktora gittim rahim ağzı uzunluğu iyi dedi. Benimki enfeksiyon kaynaklı oluyormuş sizinde ondan olabilir mi acaba
Benim de oluyodu ama haftasini hatirlayamiyorum. Benim dr da normal veya degil demedi sadece rahim ağzını olctum normal dediBende oluyor canim doktorumda bir sey demiyor oglumda da olurdu ama zamaninda geldi oglum bakalim simdi nasil olucak.
İnşallah normal çıkar sonuçlarınKizlar yarin seker yüklemesi var ilk ben gidiyorum galiba:) bakalim ne cikacak. Ogluma hamileyken seker cikmisti cok sinir bozucuydu o dönem insallah bu sefer cikmaz.
Aynen site baya sorunlu ya o depend falan ne icin duyuyorum ama100tl harcayabildm canm bana kalsa 1000tlyi gecerdi de butce kontrol taramasina takiliyorum bu arathsort badi depend felan aldim geri kalanlari gelecek ay alirim. pijamalari hic gormedm site cook yavasti yada sorun benm telefondaydi kanser olmadan onlari alabildim
Benim 2 sene önce oldugu icin hatirliyorum korkmustum hatta cok erken diye ama doktorum normal demisti oglum baska sebeplerden dolayi 2 hafta erken sezeryanla geldi.Kızımda da oluyodu ama bu kadar erken mi onu hatirlayamiyorum. Sagol canım
ay insallah sagol canim stres oldum simdidenİnşallah normal çıkar sonuçların
Dogumdan sonra ilk cok yogun kanama oluyor hasta bezi takiyor hemsireler cook rahatsiz oluyor.depend ise kulot seklinde hasta bezi yani sizintilari önlemek icinAynen site baya sorunlu ya o depend falan ne icin duyuyorum ama
Bende korsw dusunuyorum ama almadim daha ilkinde anne sozu dinleyip sımsıkı sarmamisti bu sefer sararim kesin bu yuzden korse dusunuyorum almayi bendeBunu aldim trendyoldan 36 tl ye dusmustu yumusacik okadr guzel ki tavsiye ederim cok rahat kullanilir Korse yokken karnimi ilk etapda simsiki sıkan bisiyle sarmistim sezeryan olacaklar ozellikle onlara soyluyorm sakin dikisler var die acir.die dusunmeyin 5 gun sonra baslayin inanin cok daha rahat edeceksiniz
Hmm tek kullanimlik sanirim kac paket almak lazim ondanDogumdan sonra ilk cok yogun kanama oluyor hasta bezi takiyor hemsireler cook rahatsiz oluyor.depend ise kulot seklinde hasta bezi yani sizintilari önlemek icin
S beden cnm suana kadr 3 kilo aldim 50 kiloyumKaç beden aldın canım
Dogumdan sonra kullancan kizTamam canım aklimizda olsun doguma dogru kullaniriz insallah
Bende depend aldm 10 lu 34 tl ye paketi orta boy yaziyor beden olarak acip icine bakmadim daha en fazla 4 tane falan kullanilir dediler en az 10 lu satiliyorduHmm tek kullanimlik sanirim kac paket almak lazim ondan
Ben buz koymayı düşünememiştim üç gün kasıldı kolum ağrı yaptı ilk gebeliğimde yapmamıştı bir etki bunda tek dozda üç dört gün sürdü ağrısı inşallah buz işe yararBen de bugün tetanoz aşısı oldum başta pek bir şey yoktu bir iki saattir ağrı başladı buz koydum şimdi inşallah çok sürmez ağrısı
Daha önce ben yazmıştım kızlar dr.um taburcu ederken eşime aldırdı bedenime göre onu takip öyle taburcu olmuştum bele takılan cırtcırtlı olandan. 10 gün kadar onu kullandım sadece uzandığım zaman ve wc de çıkardım. Dikişlerim iyileşince diğer kilot korseyi kullandımValla bilmiyorumki canim korseyi nasil almak lazimmis dogum sonrasi sarkma olmasin diyemi acaba yarin gitmeyi dusunuyorum varsa bakiyim aliyim ondanda bitane dursun lazim olur
Aslında karbonhidratlı besinler daha çok acıktırıyor. İnan eski sağlıksız beslenme düzenime göre daha tokum.Hoşbuldum. Bence hiç de az değil, gerçekten tebrik ederim hamileyken nasıl o kadar kilo verebildin, ben yapamazdım. Benim iştahım çok arttı, bir de mide bulantılarımı bastırmak için çok fazla karbonhidrat tükettim, +7 kiloyu gördüm. Ben de şeker çıkmasından korkuyorum, dikkat etmeye çalışsam da sürekli bozuyorum, yarın diyetisyenle görüşücem bakalım.
Yani doktorlar milyonda bir ihtimali bile söylemek zorunda hissediyorlar belki haklı olarak. Ama büyük ihtimalle sorun olmayacak bir ayrıntıdır inşallah. İçini ferah tutmaya çalış sen kardeş, biliyorum zor ama en azından deneDr a girdik çıktık kordonda 3 damar olması gerekirken 2 damar varmış. Ne olur dua edin bize sorun çıkmasın. Kromozomal hastalıklarda olabilirmiş aminosentez istiyo napicam bilmiyorum
Ne kadar güzel hepsi, bravo çok marifetlisinArkadaşlar bunlari ben yapıyorum kendimce küçük bir hesabımda var Instagram da, aybushobidunyam destek olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Canım eğer bulursan foto atar mısın buraya da bi bakayımDaha önce ben yazmıştım kızlar dr.um taburcu ederken eşime aldırdı bedenime göre onu takip öyle taburcu olmuştum bele takılan cırtcırtlı olandan. 10 gün kadar onu kullandım sadece uzandığım zaman ve wc de çıkardım. Dikişlerim iyileşince diğer kilit korseyi kullandım
Bundandı canım basit bi korse medikalciler satıyor. Direk tenime değil atlet üzerinden taktım ben yoksa terletip dikiş yerini nemlendirebilir iltihap olur Allah korusunCanım eğer bulursan foto atar mısın buraya da bi bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?