- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Muhtemelen ondan. Bende onlardan alisveris yaparm artik baya tuzlu oluyo cunku bebek arabasi yada besik aldigimi dusundum bi hesap yaptm kargonun internet sitesinden 450tl kargo ucreti ciktiHerhangi bir firmayla anlaşması olmadığı için fiyat yüksek çıkmıştır. Şahıstan aldığın için. Trendyol veya çoğu instagram hesabı olanların kargoyla anlaşması oluyor
Ay canım hepimiz stres yaptik farkli sebeplerler iyi olana inanalim allah cok buyuk bol dua edicez. Sag salim kucagimiza alicaz insallahMerhaba arkadaşlar ben bugün başka bir doktora daha gittim cuma günü gittiğim doktor rahim ağzında hunilesme görüyorum demişti, bu doktor yoktur dedi. Artık arada dinlendigim için ilaç ve bol su aldığım için kapandı mı bilemiyorum . Sonuç olarak yoktur yani. Ben iyi olana inanmayı seçiyorumkasilmalarim hala var , ağrı ve sancı yok bu önemli sanırım, enfeksiyon kaynaklı olabilir takip altında olmalı dedi. Durum bu yanı haftasonu nasıl geçti o kadar stres yaptım insan herşeye üzülüyor
İnşallah canım inşallahAy canım hepimiz stres yaptik farkli sebeplerler iyi olana inanalim allah cok buyuk bol dua edicez. Sag salim kucagimiza alicaz insallah
Canım benim bak ne güzel haber almışsın bence vajinal muayene olmakta da fayda var daha kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Bende enfeksiyon olduğu için kasılma var hep ama çok şükür kısalma yada hunileşme olmadı hiç sende içini ferah tut kuzumMerhaba arkadaşlar ben bugün başka bir doktora daha gittim cuma günü gittiğim doktor rahim ağzında hunilesme görüyorum demişti, bu doktor yoktur dedi. Artık arada dinlendigim için ilaç ve bol su aldığım için kapandı mı bilemiyorum . Sonuç olarak yoktur yani. Ben iyi olana inanmayı seçiyorumkasilmalarim hala var , ağrı ve sancı yok bu önemli sanırım, enfeksiyon kaynaklı olabilir takip altında olmalı dedi. Durum bu yanı haftasonu nasıl geçti o kadar stres yaptım insan herşeye üzülüyor
Ya gercekten ayni seyi bende dusundum dogunca nasil olacak kimbilir allah korusun butun cocuklari gercektenİnşallah canım inşallahdiyorum ki eşime , anne olmak böyle bir şeymiş demekki daha doğmadan iyi olsun sağlıklı olsun yapmadigimiz şey kalmıyor .
Aynen kuzum bu sefer vajinal muayene oldum , doktor baya da baktı yoktur dedi. Bende de enfeksiyon var işte ona bağladı artık doktor. Senin kasılmaların ne sıklıkta oluyor. Enfeksiyonun ne durumdaCanım benim bak ne güzel haber almışsın bence vajinal muayene olmakta da fayda var daha kesin sonuç veriyor diye biliyorum. Bende enfeksiyon olduğu için kasılma var hep ama çok şükür kısalma yada hunileşme olmadı hiç sende içini ferah tut kuzum
Cok guzel cikti canm cok begendim ben 120 tl ye dusmustu ozmn aldim suan e bebekde 145 tl ye var trendyoldan aldm benCanım bende bundan almak istiyorum ya hem reflü hem babynest bi arada çıksın evi eşya doldurmak istemiyorum zaten yerim yok beğendin değil mi sen
Canim bende internetten siparis ettim 220 tuttu aldim baya bisey tek uzuldugum kapsiz emzirme sutyeni vardi 11 tl falan bedeni olmadigin icin sepetten otomatik cikmis suan farkettim. Yarin indirim devammi 4- 8 arasi diyonama 8 ide dahilmi oyleyse gidip magazadan aliyim uygun bayaKizlar e bebek magazasina gittim bugun okadr guzel urunler varki indirim super 450 tl tuttu aldiklarim indirimle 250 tl odedim ❤ artik kiyafetleri tamamlandi cok sukursadece hastane cikisi yaptiricam isimli
Amin canım inşallah gereksiz olarak kalırCanım çok geçmiş olsun ben kordon eksik olup da sıkıntı olanı görmedim.Eğer gelişimi iyiyse kan akışı normalse hiç sıkıntı olmuyor tek bir bulguya dayanması yeterli.Doktorlar bunu söylemek ve önermek zorunda.Eğer söylemeseydi ya da önermeseydi bu kez ona sıkıntı olurdu.o yüzden onu düşünme bebişine odaklan.Bol yürüyüş yap suyunu bol iç.Kaşar muz badem kaju ye.Çok şükür bunlar önemsiz bulgular.
Valla kafam karışık ve bitki hissediyorum Allah korusun Allah a emanet ettimSevindim canım yaşından dolayi demisyir ama evet can sıkar gercekten sen ne hissediyosun o onemli ben bebisimin saglikli ve cok guzel bi bebek olacagindan eminim hepimizinkide sag salim dogacak rahat olalim
Bende oyleydim gercekten bikacgundur ama iste dusundum bu belirtiler olmasaydi direk dogumda bi şokla karsilassaydim ne yapardim allahin bize dua et diyisinin bi vesilesi diye dusunuyorum bebegim icin hatime basladik esimle bayadir okumuyodum simdi hergun okuyorum 4444 tefriciye okuyorum bebegimin saglikla sihhatle dogmasi icin ve sizin bebeklerinizinde bence dua en buyuk şifa sende dene icim oyle rahat ediyo allah vsr gam yok allahim bizden cokca dua bekliyo bence sukretcek cok seyimiz var yari yola geldik as kaldi bebislerimize kavuscaz sag salim icin rahat olsunValla kafam karışık ve bitki hissediyorum Allah korusun Allah a emanet ettim
Emzirme sutyenini bende gordum sepete attim ama bisey almadm daha. Korse aldiniz mi? Kilot korse vardi baya da ucuzdu kalitesi nasildir bilemedim siz aldiniz mi? Ben ilkinde kullanmadm sezeryanliydm hicbi isimi yapamadm arkadasn biri yazmisti korse ile herseyimi kendim yaptim diye bende almayi dusunuyormCanim bende internetten siparis ettim 220 tuttu aldim baya bisey tek uzuldugum kapsiz emzirme sutyeni vardi 11 tl falan bedeni olmadigin icin sepetten otomatik cikmis suan farkettim. Yarin indirim devammi 4- 8 arasi diyonama 8 ide dahilmi oyleyse gidip magazadan aliyim uygun baya
8 i de dahil ama hic emzirme sutyeni bakmadim cunku asla kullanamiorm kizimda hic kullanmadan baskasina verdim o bolume bakmadim maagazada varmi ne kadr die emzirme atleti daha rahat geliyor bana.Cok guzel urunler aldim bende uzunca bi sure kiyafet ihtici olmaz die dusunuyormCanim bende internetten siparis ettim 220 tuttu aldim baya bisey tek uzuldugum kapsiz emzirme sutyeni vardi 11 tl falan bedeni olmadigin icin sepetten otomatik cikmis suan farkettim. Yarin indirim devammi 4- 8 arasi diyonama 8 ide dahilmi oyleyse gidip magazadan aliyim uygun baya
Benimde ilki sezeryan korse olmadan karninizi nasil toparladinizEmzirme sutyenini bende gordum sepete attim ama bisey almadm daha. Korse aldiniz mi? Kilot korse vardi baya da ucuzdu kalitesi nasildir bilemedim siz aldiniz mi? Ben ilkinde kullanmadm sezeryanliydm hicbi isimi yapamadm arkadasn biri yazmisti korse ile herseyimi kendim yaptim diye bende almayi dusunuyorm
Valla bilmiyorumki canim korseyi nasil almak lazimmis dogum sonrasi sarkma olmasin diyemi acaba yarin gitmeyi dusunuyorum varsa bakiyim aliyim ondanda bitane dursun lazim olurEmzirme sutyenini bende gordum sepete attim ama bisey almadm daha. Korse aldiniz mi? Kilot korse vardi baya da ucuzdu kalitesi nasildir bilemedim siz aldiniz mi? Ben ilkinde kullanmadm sezeryanliydm hicbi isimi yapamadm arkadasn biri yazmisti korse ile herseyimi kendim yaptim diye bende almayi dusunuyorm
Canim emzirme atleti yok ebebekte yani internette en azindan bulamadim ama 2 sutyen 2 atlet alip degise degise kullaniyim diyorum yarin aliyim gidip8 i de dahil ama hic emzirme sutyeni bakmadim cunku asla kullanamiorm kizimda hic kullanmadan baskasina verdim o bolume bakmadim maagazada varmi ne kadr die emzirme atleti daha rahat geliyor bana.Cok guzel urunler aldim bende uzunca bi sure kiyafet ihtici olmaz die dusunuyorm
Nerden aldin canim nasil bisey bizede atarsan bakalimBenimde ilki sezeryan korse olmadan karninizi nasil toparladinizBen de 5 gun sonra takmaya basladim bitane aldim ama bel kismina takilan dan aldim oburleri kulot gbi olanlar cok sikacagi icin lavaboya girip cikarken ugrastirir die dusundm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?