Canim cok hos rengi falan ben baktim ama bu modeli goremedimBugün Suwen mağazasına gittim lohusa pijaması bu modele karar verdim doğumdan sonra giymek için %70 indirim var kızlar 500küsürden 128 e düşmüştü bu pijama ve çok yumuşak likralı bir saten tavsiye ederimcapuccino rengi aldım tacımla uysun diye ama ekrusuda çok şıktı
Canım internette baktıysan yok bende görmedim intde ama mağazalarında var 4renk siyah bordo capuccino ve ekru renk , ekruda dantel detayı çok şık duruyordu, ekru takımım var diye capuccino aldım tavsiye ederim çok çok rahat normalde elim sevmez dikkat çekici diye sateni aileler içinde olur mu derdi ama bunu üstünde oda beğendi öyle abartı parlak durmuyor mat saten ve yumuşakCanim cok hos rengi falan ben baktim ama bu modeli goremedim
Çok güzelmiş canım sağlıcakla giy çok da uyguna almışsın ben de böyle bir şey istiyorum açıkçası doğumdan sonra da giyebilmek içinBugün Suwen mağazasına gittim lohusa pijaması bu modele karar verdim doğumdan sonra giymek için %70 indirim var kızlar 500küsürden 128 e düşmüştü bu pijama ve çok yumuşak likralı bir saten tavsiye ederimcapuccino rengi aldım tacımla uysun diye ama ekrusuda çok şıktı
Ya sorma o icirdikleri sıvıyla ilgili hiç iyi anılarım yok onun için istemiyorumSağol cnm inşaallah hepimizevet şeker yüklemesi yaptırdım iğrençti içim dışıma çıktı kusarsan geçersiz sayılır dediler diye kendimi paraladım kusmamak için, açlık yaptılar ilk o 90,98 çıktı bende sonra 75gr glükoz içtim 60dakika sonra birde 120dakika sonra baktılar cnm, senin o açlık olarak sayılır bence
Aynen cnm çok çok uyguna geldi ve suwen çok kaliteli oluyor, kızlarıma bile bırakmayı düşünüyorumÇok güzelmiş canım sağlıcakla giy çok da uyguna almışsın ben de böyle bir şey istiyorum açıkçası doğumdan sonra da giyebilmek için
Ayakta calisiyorum butun gun dis agrisi icin gittim doktora bugun bisi yok cigdem batti sinirleri uyardi sanirim oyle dedi parol ve antiniyotik verdi doktorumu aradim sordum kullanabilirsin dedi dolguyada onay verdi ama oyle bir agri cekiyorum ki surekli geçmeden agriyor karanfili oylece mi koyucamGeçmiş olsun en korktuğum diş ağrısı geçici dolgu ile doldursalar idare eder belki bir de ağrıyan dişin üstüne karanfil koy uyuşturur en azindan gece rahat edersin20'lik bir dişim var yarısı çıktı yarısı gömülü alınması lazım dediler korkudan gitmedim inşallah ağrımadan geçiririm hamileliği
bende geceleri döne döne bir hal oluyorum öyle bir anda da dönemiyorum. Vitamin kullanmıyor musun canım yorgunluk falan belki kullanmıyorsan ondandır yada çok mu hareket halindesin gün içinde
çok gereksiz sorma ya öğüre öğüre zor tuttum kendimi ilk kızımda öyle geçmemişti ama ozaman şekerli limonlu su içmiştim sanki sağlık ocağında olmuştu, bu sefer sağlık Ocağı yapmıyoruz dedi hastanede yaptırdım ilk kez içtim iğrenç bişi inşallah yaptırmaz bencede konuşYa sorma o icirdikleri sıvıyla ilgili hiç iyi anılarım yok onun için istemiyorumçok kötü geçmişti zar zor içip bitirdim sonrada kusmuştum iptal oldu ve bayılma derecesine gelmiştim.iyi çok şükür atlatmışsın sen bakalım kontrole gidince konusucam doktorumla illa yaptır derse yaptırım çok katı bir insan degil belki sadece açlık tokluk da bakılsa yeterli olur diyebilir.
Karanfili ağrıyan dişin üstüne bir iki çiğne aroması çıkar sonra ağrıyan dişin üzerinde tut uyuşturuyor canım ben denemiştim. İlaçların iyi gelir inşallah geçmiş olsun tekrar.Ayakta calisiyorum butun gun dis agrisi icin gittim doktora bugun bisi yok cigdem batti sinirleri uyardi sanirim oyle dedi parol ve antiniyotik verdi doktorumu aradim sordum kullanabilirsin dedi dolguyada onay verdi ama oyle bir agri cekiyorum ki surekli geçmeden agriyor karanfili oylece mi koyucam
Tamam canim hemen yapicam valla cok sagolKaranfili ağrıyan dişin üstüne bir iki çiğne aroması çıkar sonra ağrıyan dişin üzerinde tut uyuşturuyor canım ben denemiştim. İlaçların iyi gelir inşallah geçmiş olsun tekrar.
Aynen cok hos ve fiyatida cok iyimis gercekten gitme firsatim olursa alirim ekrusuda guzel.durur dedigin gibi ne zamana kadar indirimCanım internette baktıysan yok bende görmedim intde ama mağazalarında var 4renk siyah bordo capuccino ve ekru renk , ekruda dantel detayı çok şık duruyordu, ekru takımım var diye capuccino aldım tavsiye ederim çok çok rahat normalde elim sevmez dikkat çekici diye sateni aileler içinde olur mu derdi ama bunu üstünde oda beğendi öyle abartı parlak durmuyor mat saten ve yumuşak
Ne zamana kdr bilmiyorum ama bugün girmiş %70 e , dün gelsen 500den aşağı alamazdın dedi cnm, kesinlikle ekru ile arasında çok kaldım ekru takımım olmasa kesin ekru alırdım içse göstermiyor ve emzirme sütyenlerinde %40indirime girmiş 80tlye düşmüş çok güzel toparladı ve çok rahat onuda tavsiye ediyorum kızlarAynen cok hos ve fiyatida cok iyimis gercekten gitme firsatim olursa alirim ekrusuda guzel.durur dedigin gibi ne zamana kadar indirim
Aa bende bu pijemadan aldim.Bugün Suwen mağazasına gittim lohusa pijaması bu modele karar verdim doğumdan sonra giymek için %70 indirim var kızlar 500küsürden 128 e düşmüştü bu pijama ve çok yumuşak likralı bir saten tavsiye ederimcapuccino rengi aldım tacımla uysun diye ama ekrusuda çok şıktı
Sen hangi renğini aldın cnm çok güzel dimiAa bende bu pijemadan aldim.
Capuccino aldim canımSen hangi renğini aldın cnm çok güzel dimi
Ay dimi capuccinonun havasıda başka, bizim doktor doğumdan ayakta çıkarıyor çıkarırkende video çekiyor orda giymek için aldım bunu daha derli toplu gözükeyim hatıra diyeCapuccino aldim canım
Tam benim rengim cunku bayılırım bu renge.
Ben gecelikte aldım suwenden onu basit bir sey aldım ama inanilmaz tatlı durdu diger geceligim dogumda cok leke olmustu atmistim.
Ilk gun sezeryandan sonra gecelik iyi oluyor.
Ay evet ya cok güzel duruyor ben cok severek aldim suwende cok yakın arkadasim calisiyor direkt bunu al dedi ve cok hos durdu gercekten.Ay dimi capuccinonun havasıda başka, bizim doktor doğumdan ayakta çıkarıyor çıkarırkende video çekiyor orda giymek için aldım bunu daha derli toplu gözükeyim hatıra diyeama bitanede basit alcam lcwdan evde yada batması durumunda giyerim diye
Benim normal doğum cnm ilk doğumum epidural normal doğumdu prenses diyorlar bu doktorum doğal doğumcu epidural ve kesi olmayacak çok rahat yaparız dedi ya bakalım inşaallah nasip o sebeple ayakta çıkarıyor gebeleriniAy evet ya cok güzel duruyor ben cok severek aldim suwende cok yakın arkadasim calisiyor direkt bunu al dedi ve cok hos durdu gercekten.
Ayakta mi cikariyor benim ayakta cikmam mumkun degil spinal anestezi ile sezeryan olucam cunku.
Senin normal dogum mu?
Bulundugum sehirde bu maagaza yokBenim normal doğum cnm ilk doğumum epidural normal doğumdu prenses diyorlar bu doktorum doğal doğumcu epidural ve kesi olmayacak çok rahat yaparız dedi ya bakalım inşaallah nasip o sebeple ayakta çıkarıyor gebelerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?