2021 Nisan Anneleri

Geçmiş olsun en korktuğum diş ağrısı geçici dolgu ile doldursalar idare eder belki bir de ağrıyan dişin üstüne karanfil koy uyuşturur en azindan gece rahat edersin 20'lik bir dişim var yarısı çıktı yarısı gömülü alınması lazım dediler korkudan gitmedim inşallah ağrımadan geçiririm hamileliği

bende geceleri döne döne bir hal oluyorum öyle bir anda da dönemiyorum. Vitamin kullanmıyor musun canım yorgunluk falan belki kullanmıyorsan ondandır yada çok mu hareket halindesin gün içinde

Aman dikkat et yine de çok ayakta kalmamaya çalış güzel haberlerle dön canım
Canım çok sağol inan korkudan yerimden kalkmiyordum eşim sağolsun 15 gündür yemek bulaşık herşeyi yaptı ben yattım , bugün de ilk kez yürüyüşe çıktık iyi geldi. Hatta eşim şey diyor sen bu yürüyüşten sonra doğuma kadar yatarsın
Gözün aydın canım çok şükür
Kasılmaların ne araliktaydi peki

Sabah kontrolum var ins hersey yolundadir.Ayda 1 görmek baslarda cok zorduda simdi hareketlerini hissedince insan kendini iyi hissediyr Ins yarin guzelce dururda bir foto aliriz ilkinde son ayda cikan gobegim simdiden cikti hemde sadece 1 kilo almama ragmen.Tetanoz asimida oldum 2 gum biraz agridi ama dun kasinti yaptiktan sonra acisi gecti

Ne güzel senin sabahtan kontrolün benim öğleden sonra dediğin gibi ayda bir önceden gelmez geçmez olurdu ama şimdi hareketlerini hissedince insan rahatlıyor bende merak ediyorum yüzünü gösterecek mi görebilecek miyim diye

Nerde bu Nisan anneleri kimse bir şey yazmamış kaç saattir be yatetanoz aşısı oldum şok ağrıyor aylar sonra saçlarımı boyattım kendimi yenilenmiş hissediyorum

1-2 güne geçiyor ağrısı hafif bir ağrı kaldı bende 4. gündü bugün. Ben de normalde kaşlarımı boyuyorum inanılmaz sarı yok gibi normalde. Ağustosta transferden önce boyamıştım en son şuan kalemle idare ediyorum ama çok yapay duruyor. Boyasam mı çok kararsızım 5 dk tutuyorum ama direkt olarak tene temas ediyor ya bilemiyorumda Çok soluk yüzüm kaşsız gibiyim resmen.

Gunaydin arkadaslar.. Bu aralar kendimi depresif, endişeli hissediyorum. Dogumu dusunuyorum nasıl olacak, surec nasil gececek vs. Aslinda oyle cok da evhamli degilim ama bu aralar bi haller var uzerimde.. Ustelik ikinci dogumum. Tuhaf tuhaf dusunceler, ya bana bisey olursa 5 yasindaki oglum ne yapar diye dusunup agliyorum. Belki bu da böyle bi donemdir, hormonların bi oyunudur bilemiyorum

Merhaba kızlar üç günülük hafif ara kanMam oldu kanamadan sonra gebelik testi yaptım iki defa çıkmadı şu an normal adetime 2 gün var ilken bu sabah yaptım silik çıktı ne gebelik mi bu sizce çok heyecanlandım

Eklentiler

• EF8D2CF6-223E-4BD8-A596-DCFB7BE7E983.webp
    56,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 83F50480-3819-4176-9040-093BA83D4CCD.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 50
Canım ben bu konuyu araştırdım birçok doktora da sordum hiçbir sıkıntı yok inan zaten beş dakika tutacaksın o vücuduna geçecek de bebeğe geçecek zor yani önemli olan senin kendini iyi hissetmen annenin psikolojisi çok önemli bence aynaya bakınca kendini iyi hissetmiyorsan boyat birçok arkadaşım 12. Haftadan itibaren boyattı çocukları da gayet sağlıklı yine de karar senin bu arada seni Ağustos transferi sayfasından hatırlıyorum doktorun Aret Bey miydi?

Canım çok silik ama geç döllenme olabilir bekle bakalım hakkında hayırlısı olsun

Merhaba benimde adet günümde hafif pembe ve kahverengi arası kanamam olmuştu hamilelik şüphem olmadığı için adet olucam herhalde diye düşündüm 2 gün geçtikten sonra test yaptım bundan bir tık daha koyu şekilde gözle görülür çizgi çıkmıştı adetin geçsin 1-2 gün tekrar test yap canım daha kesin olur. Allah gönlüne göre versin inşallah

Günaydın doğum olayını bende zaman zaman düşünüyorum 2 buçuk yaşında kızım var ve hiç ayrı kalmadık nasıl olacak merak ediyorum bensiz durmaz sorar, pandemi dolayısıyla hastaneyede hemen getirmelerini istemiyorum doğum sonrasi gelsin diyorum ama dediğin gibi düşündükçe içinden çıkamıyorum bende kendimi üzmemek için zamanı gelince görücem nasıl olsa diyorum. şimdiden kendimi yıpratmak istemiyorum herşey olup bitecek inşallah kucağımızda bebeğimizle evimize gelicez güzel anları düşün

Canım maalesef bazı şeyleri değiştirmek eşimizde değil o yüzden kafaya takıp bunalıma girmek bize hiçbir şey kazandırmaz ben bu bebek öncesi panik ataklar geçirdim kaygı bozukluğu teşhisi kondu bir sürü ilaç kıllandım ama olayın bende bittiğini çözdüm şükür hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım ilaçları bazen kaygılar beni de yokluyor ama hep yaradana sığınıyorum ona teslim olmaktan başka elimizden bir şey gelmiyor Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza dua et içindeki vesveselerden uzaklaş

Günaydın güzel anneler hayırlı cumalar
Eveet ben uyuyakalip randevumu kaçırdım
Rahatlığa gel.
Nasip kısmet öğleden sonra gidip rica edicem alırsa.
Kasılmalar konusunda daha rahatım. Dün Banu çiftçinin bir yazisina denk geldim daha doğrusu kitabında bahsetmiş tam olarak 23. Hafta gelismelerinde yazıyordu, bu haftada kasılmalarıniz olabilir hatta artabilir bunlar doğuma hazırlık sayılır , sancı ve sıklık önemli yazmıştı. Şükür sancım yok biraz daha rahatladı kafam

Yarın sabah ilk idararla yapayım bide canım

Güzel anneler merhabalar hepinize cok güzel gecen bir cuma günü diliyorum Sizlere birşey danışacağım şimdi benim 2+1 bebeğimize oda yapamayacağız taşınacağız cünkü doğumdan sonra kısmetse anne yanı Beşik ve bebek arabasını sizler hangi haftadan sonra almayı düşünüyorsunuz ?

28. 30. Hafta arası alırım ben, daha geçe bırakmam erken doğum.riskine karşın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…