- 13 Ocak 2020
- 981
- 1.323
- 43
- 34
Bende de bu sıklıkta olmaya başladı onceki günlerde daha fazlaydı ama şimdi günde 5-6 en fazla. Bu konuda ne dedi tam olarak doktorunGunde 4 5 kere oluyodu bikac saniye sonra geciyodu
Cnm trendyoldada çok gzl modeller var hatta bitane beğenmiştim oğlum olsa alırdım demiştim arat trendyolda sabahlık seçersin içindeki renklere göre bunu görüp denemesem öyle yapacaktım bende bak örneğin şu model çok hoşuma gitmişti erkek bebek için ama tükenmiş gelir büyük ihtimalBulundugum sehirde bu maagaza yokinternet sitesindede hic guzel bisi yok bende ilk gecelikle foto cektiririm gecelik sabahlik guzel bisi alayim dedim ama yok bulamadim icime sinen bisi
Ozelde ki doktorum magnezyum icmemi soyledi magosit. Devletteki doktorda uzmandi detayliya gittigimde sordum. Kendimi yormamami soyledi agir kaldirma dedi rahim uzunlugunada bakti normalmis. Yani anlicagin cok kasmamak laz8m evde 4 yasinda bi kizim var ister istem3z gun icinde sitrese giriyosun vallahi bi kosusturma icerisindeyim dogru duzgun uzandigimi bilmemBende de bu sıklıkta olmaya başladı onceki günlerde daha fazlaydı ama şimdi günde 5-6 en fazla. Bu konuda ne dedi tam olarak doktorun
Canim cok guzel ben kapaliyim ama olurmuki acaba bide kac beden aldinrskks bak bu sütyeni çok tok ve çok güzel toparlıyor taşma vs sıfır, buda güpürü pijamanın çok abartı değil satenide mata yakın
Yuzunu doktor bizden cok merak etti bakti bakti goremeidkNe güzel senin sabahtan kontrolünbenim öğleden sonra dediğin gibi ayda bir önceden gelmez geçmez olurdu ama şimdi hareketlerini hissedince insan rahatlıyor bende merak ediyorum yüzünü gösterecek mi görebilecek miyim diye
Olur cnmm kapalılarda giyor ekrusunu alırsan üstüne sabahlıkda alırsın gayet şık olur ben L beden aldım cnm doğum sonrası göbek biraz iner dedim 64kiloyum şuan 1.60 boyumCanim cok guzel ben kapaliyim ama olurmuki acaba bide kac beden aldin
Ya bunların ortak özelliği sanırım yüzlerini kapatmalarıYuzunu doktor bizden cok merak etti bakti bakti goremeidko sirada usg foto vermeyi unuttu, boy kilo bilmiirz esim cihazdan gormus 450 uzerie 500 e yakindi dio Cocuk gumburtuye gitti ama saglikli cok sukur oda yeter 21.haftadaym yolu yariladik
Haklısın canım senin dinlenme gibi bir lüksün olmuyordur tahminim. Benimde 15 gündür var, rahim ağzı benimde normal ciktir magnezyum kullan dedi ama etkisi olmadı gibi hissediyorum bugün farklı bir marka magnezyum aldım bakalım. gerçi ilk zamanlar daha çoktu birkaç gündür sadece akşamları oluyor 5-6 kere . Yatış pozisyonunda daha çok oluyor nedense. Umarım geçer , bu olay beni strese sokuyor .Ozelde ki doktorum magnezyum icmemi soyledi magosit. Devletteki doktorda uzmandi detayliya gittigimde sordum. Kendimi yormamami soyledi agir kaldirma dedi rahim uzunlugunada bakti normalmis. Yani anlicagin cok kasmamak laz8m evde 4 yasinda bi kizim var ister istem3z gun icinde sitrese giriyosun vallahi bi kosusturma icerisindeyim dogru duzgun uzandigimi bilmem
Doktor kontrolü sonrası en yakın avm uğradım aldım çıktım hafta içi olunca kimse yoktu sende kontrol sonrası ayaküstü eşinle uğrayabilirsen denersin hem anca ozaman çıkabiliyorum bende cnm yoksa çıkmıyorumYa ben de çok istiyorum gidip almak ama koronadan çok korkuyorumben gitsem eşim izin vermez
Benim doktorumda yalnızca Acibadem de yaptırıyor. Kızımda da öyle hastane ücreti ayrı doktor ve ekibine ayrı ücret vermiştik. Ama hastane ücretini indirimli odeyebilelim diye hamilelikte 24. Haftaya kadar yapılabilen bir Acibadem sigortası var onu yaptırdık. 4 yıl önce 1000 tl civarında yaptırmıştık hastaneye 2000 ödemiştik sadece. Bu yılda sigorta 1500 tl olmuş (bu arada en düşük olan paketten, doğumumu orada yapmamı sağlasın yeter dedim) pazartesi günü yaptırdım. Hastanede doğum fiyatı normal zamanlarda 10 bini buluyormus indirim ve sigorta indirimi ile 4000 civarında ödersiniz dedi sigortacı. Eğer yaptırmayı düşünürsen veya bilgi almak istersen sigortacinin bilgilerini gönderebilirim ya da acibadem sigortayi arayip bilgi de alabilirsin.İstanbulda yaşayan arkadaşlar hangi hastanede doğum ne kadar bilgisi olan var mı? Benim doktorum sadece Acıbadem ve Şişli kolan da doğum yaptırıyor Acıbadem çok pahalı geldi bana ne yapacağıma karar vermem gerekiyor doktorum çok yoğun ama çok iyi bir doktor kafamda deli sorular mesela Koç ne kadar?
Canım çok beğendim yine valla bende almayı düşünürüm şık kibar... sen İstanbul da degildin dimiDoktor kontrolü sonrası en yakın avm uğradım aldım çıktım hafta içi olunca kimse yoktu sende kontrol sonrası ayaküstü eşinle uğrayabilirsen denersin hem anca ozaman çıkabiliyorum bende cnm yoksa çıkmıyorum
Ben izmirdeyim cnm valla bu fiyata çok gzl cnm lcw bile bu fiyata satıyor normal pijamaları gidebilirseniz kaçırmayın indirimi keşke intde olsa gitmeden alabilsek ama deneyerek almak daha iyi oluyor, senşn tetanoz tek doz olmayacak mı cnm 2.gebeliğin seninde bana tek doz yaptı başka gerek yok dedi sağlık ocağıCanım çok beğendim yine valla bende almayı düşünürüm şık kibar... sen İstanbul da degildin dimi
Kızlar magnezyum neden veriyor ben soracaktım unuttum bugün , benimde kaşık kemiklerim çok batıyor olur o dedi doktorum magnezyum filan vermedi bu ara çok acıyor yürürken zorlanıyorum bazen ondan mı ki ama bebekte baş aşağıydı o mu baskı yapıyor dedim yok döner durur o daha dediOzelde ki doktorum magnezyum icmemi soyledi magosit. Devletteki doktorda uzmandi detayliya gittigimde sordum. Kendimi yormamami soyledi agir kaldirma dedi rahim uzunlugunada bakti normalmis. Yani anlicagin cok kasmamak laz8m evde 4 yasinda bi kizim var ister istem3z gun icinde sitrese giriyosun vallahi bi kosusturma icerisindeyim dogru duzgun uzandigimi bilmem
Canım benim de ilk başta vajina kemiği ağrısı var diye verdi magnezyumu daha sonrasında da kasilmalarim olduğu için verdi yani devam ettirdi. Bence sende kullanabilirsin hamilelikte bu tür agrilarda kullanılıyorKızlar magnezyum neden veriyor ben soracaktım unuttum bugün , benimde kaşık kemiklerim çok batıyor olur o dedi doktorum magnezyum filan vermedi bu ara çok acıyor yürürken zorlanıyorum bazen ondan mı ki ama bebekte baş aşağıydı o mu baskı yapıyor dedim yok döner durur o daha dedi
Canim ya simdi aklima geldi bide sordu idrara cok cikiyomusun diye bende normmalden daha fazla cikiyorum idrar kulturu istedi idrar verdim sonucuna bi bakalim dedi. Istersen sende doktoruna bi sor. Ben suan icin kullanmiyorum magnezyum kizimdada cok kasilmam oluyodu ama genelde 30 haftadan sonraydi bunda cok sık olmazsa eger kullanmam rahim uzunluguda iyi cok skur bi sıkinti yok sanirim dogal surec.Haklısın canım senin dinlenme gibi bir lüksün olmuyordur tahminim. Benimde 15 gündür var, rahim ağzı benimde normal ciktir magnezyum kullan dedi ama etkisi olmadı gibi hissediyorum bugün farklı bir marka magnezyum aldım bakalım. gerçi ilk zamanlar daha çoktu birkaç gündür sadece akşamları oluyor 5-6 kere . Yatış pozisyonunda daha çok oluyor nedense. Umarım geçer , bu olay beni strese sokuyor .
Canim genelde kasilmalar cok olunca veriliyo hani bi an tas gibi oluyo bikac saniye sonra geciyo. Bu yuzden vermisti kasilmalarim azalsin diye. Daha baslamadim cok kasilmalarim artarsa eger baslicam.Kızlar magnezyum neden veriyor ben soracaktım unuttum bugün , benimde kaşık kemiklerim çok batıyor olur o dedi doktorum magnezyum filan vermedi bu ara çok acıyor yürürken zorlanıyorum bazen ondan mı ki ama bebekte baş aşağıydı o mu baskı yapıyor dedim yok döner durur o daha dedi
Bende magnezyum kullanıyorum hem kramplara bel bacak ağrılarını hafifletiyor hemde benim kasılmalarım oluyordu onu rahatlatir demişti ama hergün kullanmıyorum haftada 3 falan şimdilik muz yiyorum hergün onda da magnezyum var. Birde dünden beri kasılmam biraz artmıştı ve baskı hissediyordum tahmin ettiğim gibi baş aşağı dönmüş bebeğim bugün söyledi doktor başı aşağıda diye. Benim rahim ağzında dikiş olduğu için daha fazla kasılma ve baskı hissediyorum sizlerin daha farklıdır.Kızlar magnezyum neden veriyor ben soracaktım unuttum bugün , benimde kaşık kemiklerim çok batıyor olur o dedi doktorum magnezyum filan vermedi bu ara çok acıyor yürürken zorlanıyorum bazen ondan mı ki ama bebekte baş aşağıydı o mu baskı yapıyor dedim yok döner durur o daha dedi
Gecer gecer canim cok sitrese girip kendinide dinleme doktora gittiginde bebisde sendede bi sıkınti yoksa eger cok takilma kimi hamilelerde boyle oluyo inan kizimda tas gibi oluyodu nerdeyse bir dakika suruyodu sonradan gevsiyodu ama cok sukur hic bir sıkinti cikmadi zamaninda gununde dogum oldu. Bu hamileligimdede kasilmam oluyo ama demekki buda benim bedenimle olan bisey kimi hamilelerde oluyo kimisinde hic olmuyo bile canini sıkma kuzum rabbim zamaninda dogumlar nasip etsinHaklısın canım senin dinlenme gibi bir lüksün olmuyordur tahminim. Benimde 15 gündür var, rahim ağzı benimde normal ciktir magnezyum kullan dedi ama etkisi olmadı gibi hissediyorum bugün farklı bir marka magnezyum aldım bakalım. gerçi ilk zamanlar daha çoktu birkaç gündür sadece akşamları oluyor 5-6 kere . Yatış pozisyonunda daha çok oluyor nedense. Umarım geçer , bu olay beni strese sokuyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?