2021 Nisan Anneleri

Aynen tabi en guzelo zmaaninda gelsin,oglum 4 kiloydu dogdugunda hic kiloda vermedi valla oyle kolay olduki giydirmek etmek.hic zorlanmadim 1 2 gunden sonra.

Iste bende oyleyim ayakta kesinlikle duramiyorum bayilacak gibi oluyorum camasir sereyim dedim bugun bir tanesini seremedim ya kollarim tutmadi ter bosaldi her yerimden.
Ben sanirim bu delik kalp ile yillardir yasiyorum kalp yetmezligi hamilelikle olan bir durum bence.

Ay seninde mi ikinci hamileligin en azindan hamilelikten sonra gecmesine cok sevindim.
Aslinda cok ilginc kalp atislarim cok normal hatta hamile birine gore super dedi zaten delik ve yetmezligi gorunce adamda sasirdi.
Bende gecicek diye dusunuyorum cunku bu sikayetlerim yoktu benim biticek biliyorum sagol kuzum
Ilk dogumunu ne zaman yapmistin?

Aynen tabi en guzelo zmaaninda gelsin,oglum 4 kiloydu dogdugunda hic kiloda vermedi valla oyle kolay olduki giydirmek etmek.hic zorlanmadim 1 2 gunden sonra.
Evet ya yeğenim 2800 doğdu kıyamıyordum altını bile değiştirmeye anne olsam daha çok içim acırdı heralde zamanla büyüyorlar şimdi şişko bi bebek ama toplu doğsalar fena olmaz

Günaydın kızlar gece 2 de uyudum hani insanın göz kapağı agirlasirda gider ya o günlere gitmek istiyorum rüya görüyorum aman dedim gözümü bi acayim şak açtım uyumuyor musum

Günaydın ben de gece hiç uyuyamıyorum sabah da erkenden hortluyorum şöyle deliksiz uyuyabilsem süper olacak

Kızlar aynı durumdayım gece 2 - 3 den önce uyutmuyor sabah 7 de uyandırıyor. Gün içinde de hiç uzanıp dinlenemiyorum. Son 1.5 haftadır kuvvetli vurmaya başladı dıştan daha net görünüyor gümbür gümbür maşallah ilk zamanlar pıt pıt vururdu derdim bu kız sakin olcak ohh ilk kızım ilk tekmeden itibaren hep kuvvetli vururdu. Bu da sonradan coştu Rabbim sağlık versin hayırlısıyla kucağınıza aldığımız günleri de görelim❤

Ya bende çok sık uyanıyorum ama geri hemen uyuyorum sabah uyanıyorum geri kafamı yastığa koyduğum anda uyuyorum bende uyumak istemiyorum bu kadar normalde planlı herşeyi vaktinde yapmayı severim uyuyunca sanki boşa vakit geçiyor gibi geliyor.diğer çocuklarımdada çok uykusuzluk çektim sabaha kadar biri kucağımda biri ayağımda sallardım ayakta uyuklardım bi kaç senedir deliksiz uyuyordum şükür ki bu bebişim umarım abişleri gibi uykusuz olmaz

selam kizlar 26 hafta uc gunlugum gecen hafta 3d ultrasona gttim bebegimin basi sol tarafimda ayaklari sag tarafimdaydi yatay duruyordu sizce ne zaman doner bas asagiya bu normal bir durum mu ? simdiden tesekkurlerrr

Canım evet vicdanen böyle birşey yapmaları hoş değil tabi ama çoğu devlet hastanesi doktoru bu mantıkta malesef, niyeyse özelde takip olan hastalara hiçbirşey yapmak istemiyorlar elimizr düşmeyin mantıgıyla bakıyorlar, madem başkasına takip oluyosun gitte o yapsın testlerini diyorlar resmen, kanunen hakları var mı var tabi ama gereksiz bir doktor tribi malesef

selam kizlar 26 hafta uc gunlugum gecen hafta 3d ultrasona gttim bebegimin basi sol tarafimda ayaklari sag tarafimdaydi yatay duruyordu sizce ne zaman doner bas asagiya bu normal bir durum mu ? simdiden tesekkurlerrr
Tabiki normal canım bende 26 haftalığım genelde yan duruyor ama yerleri daha daralmadığı için sürekli pozisyon değiştiriyorlar daha çok yer değiştirirler

Benimde başı sagda popo asagida ayakalar yukaridaydi sali gunu bayadirda oyle doktor daha cok pozisuonu degisir dedi doguma kadar biraz saha vakit var sanirim

Kan uyuşmazlığı olan hanımlara bir sorum olacak. İlk çocuğumda doğumdan sonra uyuşmazlık iğnesi yapılmıştı (bebek pozitifti ben negatifim) şimdi ikinciye hamileyim ve yurt dışında yaşıyorum. Haftaya bir test yapacaklar ve sonrasında ne yapacaklar bilmiyorum. ( yani iğne vurmalılar anladığım kadarıyla ama yapacaklar mı bilmiyorum) Bir şeyi atlamalarından korkuyorum. Türkiyede nasıl oluyor, benzer süreci yaşayanlar varsa tecrübesini paylaşabilir mi?

Benim daha önce kürtajdan sonra iğne yapılmıştı. Bu ikinci hamileliğim, doktor 28.haftada kan uyuşmazlığı iğnesini yapıcaz dedi.

Kizlar selam. Yorumlari okuyorum da bebegin hareketleriyle ilgili, uyutmuyor, disaridan hareketleri goruluyor yazmis bazi arkadaslar. Oglum hic oyle gümbür gümbür hareket etmiyor cok sakin. Hareket ettiginde de kibar davraniyor hic oyle sert tekmeleri yok. Gelişimi, kilosu da gayet yerinde. Aklima takildi simdi.. Var mi bebegi benimki gibi sakin olan?

Dün gece ilk defa benimki de beni uyutmadı acaba ters mi döndü bir hareket hiç uyumadı sanki yaramaz şey kızım böyle değildi bu fena vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…