2021 Nisan Anneleri

Ben bu ara hep soluma yatip sirt üstü uyaniyorum. Benim esimde cocuk seni yönlendiriyor sirt üstü yatinca rahat ediyor demekki rahatsiz olmuyorsun diyor

Canım hiç takma kafana benim Kızım da hep geriden geliyordu en sonunda da 2100 gram doğdu o kadar üzülmüştüm ki ama çok sağlıklıydı açığı hızla kapattı hatta öne geçti şimdi de yemesin diye gözünün içine bakıyorum azıcık tontiş te

Hic korkma canim karnin öyle incecik birsey degil. Karin yagi rahim plasenta falan bebek cok korunakli ignenin ucu en az bi 5 cm olacakki bebege kadar gitsin.

Kızlar bu sırt üstü yatma olayını ayrıntılı ultrasona gittiğimde perinatologa sormuştum. Felsefik bir cevap vericem dedi İçerde işleyen koca bir sistem var ve şu ana kadar düşün ne kadar müdahalen var ki oraya, sence bunun işleyişi senin yatış pozisyonuna bırakılmış olabilir mi dedi. İstediğin gibi yat dedi
Hatta benim plesantaya giden sol kan akışı sağdan daha iyiymiş, sola mı yatmalıyım o zaman dedim, hiç farketmez, etkilemez o dedi, pozisyon önemli değil dedi

Ayy canım inşallah benim kızçem de toparlar iğnelere başladım başlayalı hareketleri daha bi güçlendi sanki inşallah gününü yakalar sağlıkla doğar Yerim ben o tontişi tam mıncırmalıktır o şimdi

Valla ben hep sola yatip sirt üstü uyaniyorum rahatsiz olsa tepki verirdi diye düsünüyorum cünkü bazen oturuurken bile rahatsiz oldumu canima okuyor ve onun rahat edecegi pozisyonu bulunca rahatliyoruz

Ayyyy 90 güne düsmüsüz 28. hafta masallah artik doguma cok yaklastik. Günaydin tatli hamis arkadaslarim benim acaba kim ilk doguracak topigimizde
Belki ben hepinizden önce doğururum Malum benim durum çok uzamayacak Şubat sonuna bekliyoruz en geç belki ablası gibi 1 Mart’ta gelir bu da sağlıkla gelsin de erken gelse de olur

Belki ben hepinizden önce doğururum Malum benim durum çok uzamayacak Şubat sonuna bekliyoruz en geç belki ablası gibi 1 Mart’ta gelir bu da sağlıkla gelsin de erken gelse de olur
aynen öyle saglikla gelsinler. Benim büyük oglum 2 hafta erken dogdu bakalim bu yaramaz nasil ve nezaman gelecek.

aynen öyle saglikla gelsinler. Benim büyük oglum 2 hafta erken dogdu bakalim bu yaramaz nasil ve nezaman gelecek.
Benim kızımda 2 hafta önce 2200 gr doğdu şimdi yaşıtlarından uzun kilosunun da maşallahı var küçük doğanlar daha çabuk büyüyor yeter ki sağlıklı olsun

belki dediğin gibidir. Erkek çocuk farklı galiba kızımda hiç öyle şeyler olmadı. Allah korusun ... hamilelik güzel birşey tamam ama hep stres 9 ay stres :S:S:S teşekkür ederim.
Canım valla onun kızla erkekle ilgisi yok benim ilki erkek biliyorsun gayet rahat bir hamilelikti oyle cok hareketlerini de hissetmezdim ben.
37. Haftaya kadar hamile degilmisim gibi calistim hemde temmuz ayinda o merdivenleri inip inip cikardim.
Is yerinde suan asansor kullaniyorum.
Bu hamileliligim hep sıkıntilı geciyor surekli hareketlerini hissdiyorum ve inanilmaz guclu..
Bak bu hamileligimde simdide kalp hastaligim cikti hamilelikten mi degil mi hala anlasilamadi.
Hem oglumda bu kadar agirlasmamistim simdiden cok agirlastim tek istedigim zaman gecsin ve dogum olsun saglikla.
Ayrica o ignenin bebege ulasmasi mumkun degil.
Hatirlasana amniyosentez ignesi ne kadar uzun katman katman gecerek ulasiyor o igne oraya uzanamaz.Korma o yuzden❤

T Tugba4444 Witchbaby Bizim tahmini zamanlarımız aynıydı galiba kızlar bugün biz de iki basamaklı sayılara düştük 99 günümüz kaldı belki daha da az
Evet ya şükürler olsun ki gördüm 99 günü happy momda ilk zamanlar son 99 gün diye post açıyorlardı bana çooook uzak geliyordu bizde gördük çok şükür

T Tugba4444 Witchbaby Bizim tahmini zamanlarımız aynıydı galiba kızlar bugün biz de iki basamaklı sayılara düştük 99 günümüz kaldı belki daha da az
Aynen canim kizim 10-15gun once gelicek gibi oyle hissediyorum ben hepimiz saglicakla doguralim insallah bakalim ucumuz ayni gun dogurabilecek miyiz

Bende uyuyamiyorum artik ainir bozucu olmaya basladi gece uykusuzluktan basm donuyor 2de de yatsam 8bucukta uyaniyorm gece zaten tepikler havada ucusuyor esimi bile uyandiriyormus bidik tekmelerken bende gun icinde ne ile ugrasirsam yada ne izlersem sezon devami gibi hastalik derecesinde ruya goruyorum yani uyuyup uyaniyorum ruya kaldigim yerden devam esiyor bide korkunc oluyor iyice sklmaya basladm doguma kadar enerji depolasaydik bari

Aynen canim kizim 10-15gun once gelicek gibi oyle hissediyorum ben hepimiz saglicakla doguralim insallah bakalim ucumuz ayni gun dogurabilecek miyiz
Belli mi olur bir de aynı gün geliyormuş minikler

Ben de aynı durumdayım geç yatıyorum ki haftasonu en azından erken kalkmayayım zaten evde sıkılıyorum ama yok 8de cin gibi kalkıyorum

Benim kizcemin hareketleri 1bucuk haftadir siddetlendi canim onceden o kadar kuvvetli değildi..o siddetle sarstikca seviniyorum demekki besleniyor buyuyor. Benim dr kilo da soylemiyorum 28.haftaya kadar dedi ondan sonrasi onemli o zaman hizli kilo aliyolar felan dedi..bide ben minyonum esimde oyle bizden selvi boylu tombalak bisey cikmaz zaten biraz da genetik faktorle alakali gelisimi benm ilk kizim 2450gr doğdu dogdukta sonra bi anda kilo aldi bide hic kuveze girmedi dr hastanedeki en saglikli bebek dedi.dr 13gun geriden geliyor demisti bana hamileyken bi suru can skmistm degmedi hicbiseye
Sende rahat ol buyuyecegi kadar buyur o sen ne kadar huzurlu olursan o da gelisimini o kadar hizli tamamlar bi yerde okumustm stres zayif dogmasinin da sebebiyms felan
Ayy cok konustum ben daldan atladiysam da kusura bakma kk da yazi yazacagim zaman evden sokaktan sesler eksik olmuyor kafam hep karisiyr

Belli mi olur bir de aynı gün geliyormuş minikler

Ben de aynı durumdayım geç yatıyorum ki haftasonu en azından erken kalkmayayım zaten evde sıkılıyorum ama yok 8de cin gibi kalkıyorum
Gunduz basin donuyo mu seninde?gunduz uyumaya calisiyorm oda olmuyor uyuyamiyorm bir turlu

İnşallah öyle olur sağlıklı olsun da küçük olmuş büyük olmuş ona takılmayacağım artık ama gelişim geriliğine dönüşürse diye korkuyorum insanın ilk bebesi olunca hem deneyimsizlik hem hormonlar kafam allak bullak

Benm 32.haftada dogum yapma gibi bi konum vardi kizima hamileyken zaten gelisim geriligi vs de konuşuluyordu acilmam da vardi dr ciger gelistirici igne vurdu 1hf hastanede yatirdi serumla igneyle destekledi 36.haftada dogm yaptm ve sapasaglamdi hicbir problem nefes alamama vs yoktu cigerleri organlari gelissin yeter kilo cok da muhim degil benm ilkti cok toydm ama dr ne dediyse yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…