- 8 Ağustos 2020
- 130
- 297
- 53
- 34
Özel hastane de refakatçi nasıl almıyorlar nasıl ikili odaya alıyorlar hastayı çözemedim , ki ben bir özel hastane çalışanıyım az çok mantıgını biliyorum özel hastanelerin, nacizane tavsiyem herkes için sadece sana değil canım, böylesine uçuk fiyatlar ödemeyin 3-4 hadi olsun en fazla 5 bin fiyat, fazlası abartı, hiçbir hastane altın küvözde getirmiyor çocuğu sonuçta.Özel hastane daha doğrusu özel üniversite hastanesi.Ama çok yoğundur Ankaranın en eski özel hastanelerinden biri.Benim tüp bebek ile oldu tüp bebek doktorum orada
3600 liraya normal doğum yaptığında iki kişilik odaya alıyorlar yanında başka bir hasta kalacağı için refakatçi almıyorlar.Özel tek kişilik oda istersen normal doğum 9000 lira onda özel oda olduğu için yanında refakatçi kalabiliyor.Yani aslında özel odaya doğumdan daha çok para ödemiş oluyorsun tek saçmalık bu.Değişik gerçekten sistemleri böyle.Ankarada çoğu özel hastanede doğum paketleri bu şekilde fiyatları.Özel hastane de refakatçi nasıl almıyorlar nasıl ikili odaya alıyorlar hastayı çözemedim , ki ben bir özel hastane çalışanıyım az çok mantıgını biliyorum özel hastanelerin, nacizane tavsiyem herkes için sadece sana değil canım, böylesine uçuk fiyatlar ödemeyin 3-4 hadi olsun en fazla 5 bin fiyat, fazlası abartı, hiçbir hastane altın küvözde getirmiyor çocuğu sonuçta.
Ben bugun yaptiridm.4 kez kan verdim cilekli bir gazoz ictim.Film actim izledim biraz dolandim flan zaman gecti.Hicbir sorun olmadi,kotu bir etkide lmadi eskiden devlette cok kotuydu glikoz u dieek suya kariyorlardi 8 sene once ama o bile cok vahim degildiSaglikla gelsin bebegin.. Ilk once aclik kan sekeri için kan veriyorsun. Icecegi ictikten 1 saat sonra kan veriyorsun. 2 saat sonra tekrar kan veriliyor. Boylece aclik kan sekeri, 1. saat tokluk kan sekeri ve 2.saat tokluk kan sekerine bakiliyor. Aclik sekeri yuksek ya da normal ciksin onemi yok. Tokluk ölçümü her sartta yapılıyor..
Hayirlinolsn cnm bende grisini aldim trendyoldan gelince kurdm hemen cok begendim kumasi saglamligi patikligi anne yani olusu falan baya hosuma gitti hemen geri kaldirdim tozlanmasin dieİyi akşamlar annişlerben de sonunda park yatak alarak alışverişe başladım. Braun dijital ateş ölçer, termometre, suwenden de 1 pijama ile 3 tane emzirme sütyeni aldım. Daha alınacak çok şey var ama sağlık olsun bir şekilde halledilecek. Bu park yataktan alan ya da kullanıp memnun olan var mı aranızda?
Size de hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişlerimiz inşallah ben de ebebekte görmüştüm kumaşı çok hoşuma gitmişti başka yatak almayacağım için 3-4 yaşına kadar kullanabilsin diye biraz kaliteli bir şey arıyordum umarım iyi çıkarHayirlinolsn cnm bende grisini aldim trendyoldan gelince kurdm hemen cok begendim kumasi saglamligi patikligi anne yani olusu falan baya hosuma gitti hemen geri kaldirdim tozlanmasin die
Normalde park yatak sevmem hic ama bunu cok begendim en ufak fokunmada sallanmio mesela baya saglam duruyo uzunca bi sure bende kullanirim die dusunuyorum .kizimin dolabinda yer actm bide vip ahmetin 5 li cekmecesini aldimSize de hayırlı olsun canım iyi günlerde kullansın bebişlerimiz inşallah ben de ebebekte görmüştüm kumaşı çok hoşuma gitmişti başka yatak almayacağım için 3-4 yaşına kadar kullanabilsin diye biraz kaliteli bir şey arıyordum umarım iyi çıkarbir de şu meşhur ikea nın şifonyerinden almak istiyodum ama beyaz olan stokta yok bekliyorum stoğa girerse bir de onu alırım...
Ben izmirde ocaktan once 3600 dediler fazla geldi bana 9000tl duyunca ben şokkkÖzel odanın içinde bu kadar özel olan ne varmış ya :) 9000e en ala doğumu en güzel yerde yaparsın, ayrıca o diyetisyen pskiyatri vs zaten çoğu hastanede rutin var doğum yapan hastalar için.
Bende Bursadayım doktorum Medicana ile anlasmalı 5 bin civarı dedi doğum için belki işinize yarar, 8 gercekten cok fazlaBen de Bursa da özel hastaneye gidiyorum transfer sonrası değiştirmiştim doktorumu. Çokta memnunum kendisinden ama fiyatlar burdada yüksek. Açıkcası doğum için net bi rakam almadım gittikçe muayene ücreti ve tahlilleri ödüyoruz. Doğum içinde duyduğum kadarıyla normal ve sezeryan olarak ayırmıyormuş hastane. Bu ay sonu gittiğimde sorucam net fiyatı. Forumda araştırdım 8.000 tl yazmış birkaç kişi. Çok yüksek ücretler gerçekten.
Bende Medicanaya gidiyorum doktorumda orda hastaneden net bir fiyat almadım henüz. Forumda yazanlarda duyduğum rakam 8bin. Sizin acaba doktor ücreti ayrı sadece hastane ücretimi 5bin. Ay sonunda kontrolüm var o zaman net fiyatı sorucam bende.Bende Bursadayım doktorum Medicana ile anlasmalı 5 bin civarı dedi doğum için belki işinize yarar, 8 gercekten cok fazla
Canım hangi hastaneye gidiyordun bursada jimerde aynı fiyat çok fazla gerçekten ama doktoru bırakamıyoruz işteBen de Bursa da özel hastaneye gidiyorum transfer sonrası değiştirmiştim doktorumu. Çokta memnunum kendisinden ama fiyatlar burdada yüksek. Açıkcası doğum için net bi rakam almadım gittikçe muayene ücreti ve tahlilleri ödüyoruz. Doğum içinde duyduğum kadarıyla normal ve sezeryan olarak ayırmıyormuş hastane. Bu ay sonu gittiğimde sorucam net fiyatı. Forumda araştırdım 8.000 tl yazmış birkaç kişi. Çok yüksek ücretler gerçekten.
Canım hangi hastaneye gidiyordun bursada jimerde aynı fiyat çok fazla gerçekten ama doktoru bırakamıyoruz işte
Çakmak Erdem hastanesinde ablam doğum yapmıştı, ben hizmetlerinden ve hastanelerinden çok memnun kalmıştım şahsen, o zamanki ebeler olsun hemşireleri olsun çok tecrübeli sorumluluk bilen kişilerdi çok beğenmiştim.Istanbul anadolu atlas hastanesinde 2000 tl fiyat aldim ilk dogumumu orda yapmistim. Cakmak erdem hastanesinde de 2150 tl dediler. Bence oldukca uygun heleki ucuk fiyatlari gorunce
Canim benimde ilk kullandigim demir ilaci feci sekilde mide agrisi ve ishal yapmisti.Tam vajinamin uzerinde hickirik olarak atıyor çocuk Allahım resmen baloncuk cikiyor okadar rahaþsiz ediciki benim hiç yukarı çıkmadı ters duruyordu sadece buyuduhep alttaki resim gıbı gece yatarken demir ilacımı da içtim feci şekilde midem agriyor
Hanisi canım teşekkür ederim bende sürüp şekli varsa daha iyi onu isticek bunu içinde vitamin içemiyorumCanim benimde ilk kullandigim demir ilaci feci sekilde mide agrisi ve ishal yapmisti.
Simdi kullandigim ilactan inanilmaz memnun kaldim.
Degistirsin doktorun.
Ac tok aliyorum fark etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?