2021 Nisan Anneleri

Teşekkür ederim. Tüm günümüz hastanede geçiyor anladığım kadarıyla...o arada başka birşey yiyip içemiyor muyuz?
Rica ederim. 2-3 saat hastanede kaliniyor. Arada birsey yenmiyor maalesef.. En zoru ac karnina o sekerli icecegi icip beklemek..

Kizlar puset bakan oldumu civilden ozellikle benim ilimde civil yok orda 110 tl falan kullanislimidir nasildir gormeden almak istemedim ama bakan varsa bilgilendirirse sevinirim

Aynen beni anlatmışsın :) hiçbir sey almadım bende... Sağlıklı olacak mı doğacak mı diye endişe etmekten onlar aklıma gelmiyor ....

Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınızmı fiyatlar nedir? Doğum paketi alan varmı?Benim başından beri takiplerim ankara başkent hastanesinde tüm testlerim, ultrasonlarım da orada yapıldı.özel oda doğum paketi için 12.000 lira fiyat veriyorlar.Ben başında doğum paketi almamıştım ama tüm takiplerim ve muayenelerim başkentte olduğu için bugüne kadar olduğun muayeneleri fiyattan düşeriz dediler.Normalde sadece doğum+özel oda da 9000 lira.Normal doğum 3600, sezeryan 1600 lira ama sonrasında iki kişilik odada kalıyorsun ve refakatçi alamıyorlar.Özel odada da fiyat baya artıyor.Doğum paketine de 10 muayene,gebelikteki tüm testler, iki gün yatış, epidural, emzirme eğitimi, oda süsleme, bebeğin ilk tetkikleri, diyetisyen ve kozmetik dermatoloji danışmanlığı gibi şeyler var.Başka ghastanelerden de fiyat alsammı bilemedim ama sadece doğum için doktorumu değiştirmek zorunda kalcam.

Benim doktorum 3 hastaneyle anlasmali 200 tl muayne ucreti veriorm her ay baska hic biseye para odemedim tahlil vs devlette yada saglik ocaginda yaptirdi dogum olarak da 3000 3500 5000 3 hastanenin sezeryan ucretleri ben 3500 olanda dogum dusunuyorm aslinda 5000 olan en iyisi ama bana cok uzak dogum ucretleri gercekten ticarete dokulmus ozel hastanelrde ankara istanbul da olup fiyat yazanlar vardi cok ucuk geliyor bana ucretler Allah yardimcimiz olsn

Kızlar bakın bakalım idrardaki enfeksiyon geçmiş mi? Doktora attım cevap bekliyorum iki ayrı antibiyotik kullandım inşallah geçmiştir anlayan biri yorumlarsa sevinirim

Eklentiler

• 27614D86-7DC4-4FF3-B3CD-73B1C52FDF7F.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 46
Slm kızlar nasılsınız Doğuma 77 günüm kaldı, ilk kızım son tarihinden 15gün önce gelmişti bu seferde öyle olsa 2ay kaldı diyebilirim Bugün sağlık ocağından çağrıldım kontrole, gittiğimde doktorun ebesi yaşlı ve tecrübeli bi kadın bana dediki sen ne kadar dinç ve güzelleşmiş gözüküyorsun arkadan gördüm normal gözüktün önden ceketini çıkarınca anlaşılıyor gebeliğin dedi Ah çok sevindim bu ay çok hareketliydim çok iş yaptım iyi geldi dedim bravo sana senin gibiler 2 çocukla kalmamalı dedi Toplam 9kilo almışım, böyle devam et ama iş yapma artık uzanma hiçbiryere erken doğum haftalarına girdin ilk Doğumun normaldi ne olur ne olmaz sadece yürü dedi, kasılma ağrın var mı dedi ağrı var klasik çatı ağrısı dedim o olurmuş bebek baskı yaptığı için, kalp atışını direk aldık çok iyi dedi onada, çok mutlu ayrıldım Emeklerimizin meyvesini bol bol alalım inş Bebeğim içinde dün H&M ye gittim yuh dedim fiyatlar uçmuş bir tulum 90dan başlıyor bıraktım çıktım, sonra biri var takipte olduğum bebeğine giydiremediği birçok şeyi satışa koymuş hepsi giydirmediği şeyler HM 2-4 ay arası 3lü tulumlara 60 tl, Zara 2li tulumlara 50 tl dedi toplamda 10tulum aldım 2-4 ay arası hepside çok cici ve çok uyguna geldi İç zıbın alcağım ebebekten ve birkaç alt üst şimdilik Nisan-Haziran arasını çıkarsam yeter sonra gelişimine göre alırım Göğüs kremi, Kalkan’ı alacağım birde şimdilik bu kdr gereksiz birşey almamak için az öz hareket ediyorum birikip kalmasınlar evde temiz kullanan biriyim zaten sonra bende satışa koyarım uyguna elimden çıkarırım Hepimize hayırlı kavuşmalar pozitif olun ve hareketi bırakmayın kızlar nerde hareket orada bereket demişler

Ben de Bursa da özel hastaneye gidiyorum transfer sonrası değiştirmiştim doktorumu. Çokta memnunum kendisinden ama fiyatlar burdada yüksek. Açıkcası doğum için net bi rakam almadım gittikçe muayene ücreti ve tahlilleri ödüyoruz. Doğum içinde duyduğum kadarıyla normal ve sezeryan olarak ayırmıyormuş hastane. Bu ay sonu gittiğimde sorucam net fiyatı. Forumda araştırdım 8.000 tl yazmış birkaç kişi. Çok yüksek ücretler gerçekten.

Ben de normalde doktorumdan memnundum ama hastanede sezeryana 6000 spinal farkı 1000 tl ayrıca 500-1000 arası zam gelecek dedikleri için muayene ücreti de 265 ödüyordum malesef doktorumu değiştirdim. Geçen aylarda ufak bir kanamam olmuştu acilen gittiğimde veznedikiler kontrol süresinde olduğum için ücret çıkmadığından bozuldular dr asistanını arayıp geldiğimin bilgisini verdiler ki normal muayene zamanı hiç haber vermezler, Dr asistanı da ne şikayetiniz vardı diye sorup dr un tavrı da o anki ruh halimle de olabilir soğuk gelince değiştirme kararı aldım açıkçası.. Hele ki bu hayat pahalılığında uçuk bir rakam ödemek beni zora sokacaktı.. Kısmetse başka bir hastanede 4000 tl sezeryan fiyatı aldım ..Spinal farkıda almıyorlar doktoru da beğendim..Bakalım hayırlısı artık.

Kizlar yenidogan kiyafetleri sizce nekadar giyer bebişler bir tulum begendim yenidogan yada 3 aylik olucak karar veremedim nasipse bayram icin

Kizlar merhaba
E bebekte battaniyelerde 2al 1ode ve sezon sonu indirimler var muslin battaniye 2lisi 25tl ye bile vardialmak isteyen baksin

Kizlar yenidogan kiyafetleri sizce nekadar giyer bebişler bir tulum begendim yenidogan yada 3 aylik olucak karar veremedim nasipse bayram icin
Ben de hep bunu sorguluyorum oyüzden 0-3 ay 2-4 ay 3-6 ay karışık alıyorum, markadan markaya kalıplar da değişiyor.Ama yenidoğan kıyafetler baya küçük oluyor yenidoğan çok almamak lazım sanki.Ben geçen e-bebekte fermuarlı kundak gördüm ama hepsi yenidoğandı 50 cm yazıyordu.Ben mesela 52 cm doğmuşum bide hızlı büyüdükleri düşünülürse yenidoğanları çok kısa süre kullanacak, küçük gibi geldi almadım

Bu başkent hastanesi dediğin özel hastane değil anladığım kadarıyla canım? İlginç paketleri varmış vallaha garip :)

Bu başkent hastanesi dediğin özel hastane değil anladığım kadarıyla canım? İlginç paketleri varmış vallaha garip :)
Özel hastane daha doğrusu özel üniversite hastanesi.Ama çok yoğundur Ankaranın en eski özel hastanelerinden biri.Benim tüp bebek ile oldu tüp bebek doktorum orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…