- 12 Ocak 2015
- 638
- 746
- 103
- 44
Rica ederim. 2-3 saat hastanede kaliniyor. Arada birsey yenmiyor maalesef.. En zoru ac karnina o sekerli icecegi icip beklemek..Teşekkür ederim. Tüm günümüz hastanede geçiyor anladığım kadarıyla...o arada başka birşey yiyip içemiyor muyuz?
Sürekli ekran başındayız, yorgunluk oluşmaya başladı bence canımMerhabalar kızlar iki gündür ekrana bakarken baş dönmesi yaşıyorum böyle bir şey yaşayan var mı?
Evet ya sıkıldım artık canlı dersten başım gözüm ağrıyor tv ye bile zor bakıyorum gözlerimi kısarakSürekli ekran başındayız, yorgunluk oluşmaya başladı bence canım
Aynen beni anlatmışsın :) hiçbir sey almadım bende... Sağlıklı olacak mı doğacak mı diye endişe etmekten onlar aklıma gelmiyor ....Ben de tam anlamıyla aynı durumdayımbir de bakıyorum bakıyorum ama kafamda her şey dağınık ne alacağımı bile bilmiyorum tam. Kendime alacaklarım için kilomu kestiremiyorum, bizim ev biraz küçük. Beşik, araba, küvet beğeneyim son anda alayım diyorum ama beğendiğim falan yok, kıyafet hiç almadım daha ben de bir de hep kaybetme korkusu vardı hey şey yolunda gitsin aman bir sorun çıkmasın da alınır diyordum, bu gidişle bebeği kucağıma verecekler al her şey yolunda gitti diye ama ben öyle kalakalıcam hazırlıksız
Artık rahat olalımAynen beni anlatmışsın :) hiçbir sey almadım bende... Sağlıklı olacak mı doğacak mı diye endişe etmekten onlar aklıma gelmiyor ....
Benim doktorum 3 hastaneyle anlasmali 200 tl muayne ucreti veriorm her ay baska hic biseye para odemedim tahlil vs devlette yada saglik ocaginda yaptirdi dogum olarak da 3000 3500 5000 3 hastanenin sezeryan ucretleri ben 3500 olanda dogum dusunuyorm aslinda 5000 olan en iyisi ama bana cok uzak dogum ucretleri gercekten ticarete dokulmus ozel hastanelrde ankara istanbul da olup fiyat yazanlar vardi cok ucuk geliyor bana ucretler Allah yardimcimiz olsnKızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınızmı fiyatlar nedir? Doğum paketi alan varmı?Benim başından beri takiplerim ankara başkent hastanesinde tüm testlerim, ultrasonlarım da orada yapıldı.özel oda doğum paketi için 12.000 lira fiyat veriyorlar.Ben başında doğum paketi almamıştım ama tüm takiplerim ve muayenelerim başkentte olduğu için bugüne kadar olduğun muayeneleri fiyattan düşeriz dediler.Normalde sadece doğum+özel oda da 9000 lira.Normal doğum 3600, sezeryan 1600 lira ama sonrasında iki kişilik odada kalıyorsun ve refakatçi alamıyorlar.Özel odada da fiyat baya artıyor.Doğum paketine de 10 muayene,gebelikteki tüm testler, iki gün yatış, epidural, emzirme eğitimi, oda süsleme, bebeğin ilk tetkikleri, diyetisyen ve kozmetik dermatoloji danışmanlığı gibi şeyler var.Başka ghastanelerden de fiyat alsammı bilemedim ama sadece doğum için doktorumu değiştirmek zorunda kalcam.
Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınızmı fiyatlar nedir? Doğum paketi alan varmı?Benim başından beri takiplerim ankara başkent hastanesinde tüm testlerim, ultrasonlarım da orada yapıldı.özel oda doğum paketi için 12.000 lira fiyat veriyorlar.Ben başında doğum paketi almamıştım ama tüm takiplerim ve muayenelerim başkentte olduğu için bugüne kadar olduğun muayeneleri fiyattan düşeriz dediler.Normalde sadece doğum+özel oda da 9000 lira.Normal doğum 3600, sezeryan 1600 lira ama sonrasında iki kişilik odada kalıyorsun ve refakatçi alamıyorlar.Özel odada da fiyat baya artıyor.Doğum paketine de 10 muayene,gebelikteki tüm testler, iki gün yatış, epidural, emzirme eğitimi, oda süsleme, bebeğin ilk tetkikleri, diyetisyen ve kozmetik dermatoloji danışmanlığı gibi şeyler var.Başka ghastanelerden de fiyat alsammı bilemedim ama sadece doğum için doktorumu değiştirmek zorunda kalcam.
Ben de hep bunu sorguluyorum oyüzden 0-3 ay 2-4 ay 3-6 ay karışık alıyorum, markadan markaya kalıplar da değişiyor.Ama yenidoğan kıyafetler baya küçük oluyor yenidoğan çok almamak lazım sanki.Ben geçen e-bebekte fermuarlı kundak gördüm ama hepsi yenidoğandı 50 cm yazıyordu.Ben mesela 52 cm doğmuşum bide hızlı büyüdükleri düşünülürse yenidoğanları çok kısa süre kullanacak, küçük gibi geldi almadımKizlar yenidogan kiyafetleri sizce nekadar giyer bebişler bir tulum begendim yenidogan yada 3 aylik olucak karar veremedim nasipse bayram icin
Bu başkent hastanesi dediğin özel hastane değil anladığım kadarıyla canım? İlginç paketleri varmış vallaha garip :)Kızlar doğum için hastanelerden fiyat aldınızmı fiyatlar nedir? Doğum paketi alan varmı?Benim başından beri takiplerim ankara başkent hastanesinde tüm testlerim, ultrasonlarım da orada yapıldı.özel oda doğum paketi için 12.000 lira fiyat veriyorlar.Ben başında doğum paketi almamıştım ama tüm takiplerim ve muayenelerim başkentte olduğu için bugüne kadar olduğun muayeneleri fiyattan düşeriz dediler.Normalde sadece doğum+özel oda da 9000 lira.Normal doğum 3600, sezeryan 1600 lira ama sonrasında iki kişilik odada kalıyorsun ve refakatçi alamıyorlar.Özel odada da fiyat baya artıyor.Doğum paketine de 10 muayene,gebelikteki tüm testler, iki gün yatış, epidural, emzirme eğitimi, oda süsleme, bebeğin ilk tetkikleri, diyetisyen ve kozmetik dermatoloji danışmanlığı gibi şeyler var.Başka ghastanelerden de fiyat alsammı bilemedim ama sadece doğum için doktorumu değiştirmek zorunda kalcam.
Özel hastane daha doğrusu özel üniversite hastanesi.Ama çok yoğundur Ankaranın en eski özel hastanelerinden biri.Benim tüp bebek ile oldu tüp bebek doktorum oradaBu başkent hastanesi dediğin özel hastane değil anladığım kadarıyla canım? İlginç paketleri varmış vallaha garip :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?