Ben de 2 takım normal pijama bir takım da sabahlıklı lohusa pijaması olanlardan alayım dedim kendi bedenini almak mantıklı o zamanBen bir gecelik 2 de onden dugmeli pijama takimi aldm lohusa takimi degil yani her zmn kullanacagim seyleri aldim kendi bedenimi aldim normaldede cok zayf oldugum icin hamilelikde bedenim degismiyor lohusa takimi alacaksaniz onlar zaten gayet kalibi buyuk oluyor kendi bedenini al bence
Bende Medicanaya gidiyorum doktorumda orda hastaneden net bir fiyat almadım henüz. Forumda yazanlarda duyduğum rakam 8bin. Sizin acaba doktor ücreti ayrı sadece hastane ücretimi 5bin. Ay sonunda kontrolüm var o zaman net fiyatı sorucam bende.
Canım bende almak istiyorum ya içinde ki yatak kullanılabilir mi peki yoksa ek bir yatak almak gerekir mi ?? Ona göre değerlendireceğim canımBende bu park yataktan aldımm. Ve aşırı sevdimm bence cok kullanıslı olcak gibi.Kumaşı da çok güzel sallanması aşırı kolay çok rahat sallanıyor
benim doktor 150 altında olduğu surece sorun değil demişti tokluklar icinKızlar merhaba şeker ölçümü yapan arkadaşlar bana fikir verirse çok sevinirim öğünlerden 1 saat sonra ölçüm yapıyorum 138 vs çıkıyor çok mu yüksek ? Doktor yüksek olursa pazartesi normal olursa Çarşamba gel dedi kararsız kaldım
Benim ki hiç bir şey demedi bende 120 üstü çıkınca stres yaptımbenim doktor 150 altında olduğu surece sorun değil demişti tokluklar icin
Bende istiyorumda elimden hic gelmiyor böyleTeşekkür ederimevde olan iplerim vardı onları değerlendirdim
Normal cnm arada kasilip gevsemesi bendede oluyo onemli olan düzenli olmamasi kasilmalarinKızlar aranızda ara ara kasılması olan oluyor mu?Bir anda sertleşip gevşiyor ama bazen alt karin agriisyla oluyor.Bu yeni gectigim magnezyumdan dolayi bagirsak sorunum mu var idrar enf anlamadim.Cok erken degilmi kasilmalae icin??
Karin biraz sertlesiyo sonra geri yumusuyoKızlar rahim de kasılma nasıl oluyo ilk gebeliğim bilmiyorum hic dün rahmim de bi kaç saniyelik bişe oldu ama kasılma mı bilmiyorum
Evet covid aşısından bahsetmiştim :) Aşı isteyen olabiliyor, hamile bir arkadaşım oldu ama sorumluluk kabuş edilmiyor tabiCovit asisindan bahsediyo kizsaglikciymis ya oncelik var ama hamilelere yapilmasi onerilmio bi calisma olmadigi icin arkadas onu dio sanrm
Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlarIyi akşamlar hanımlar hafta sonu evde temizlik yemek çamaşır derken buraya bakmaya hiç fırsat bulamıyorum..Ben de minnoş hanıma bunları ördüm..Resim falan çekerim diye bir de külotlu çorap ve badi ile normalde de giydiririm..
Ben Hamilelikten önce s bedendim yalnız şuan alttan m beden oluyor o yüzden m aldım aldıklarımıHazır alışveriş konuşurken lohusa pijama takımlarının bedenleri nasıl oluyor hanımlaryani normaldeki bedenimiz neyse onu mu almak gerekiyor yoksa daha büyük beden mi almalıyız size sormadan sipariş vermek istemedim bir de elbiseli takımlar mı daha kullanışlı olur alt üst takımlar mı
Ek yatak gerekir bende alcam icine yatakCanım bende almak istiyorum ya içinde ki yatak kullanılabilir mi peki yoksa ek bir yatak almak gerekir mi ?? Ona göre değerlendireceğim canım
Benim karnımda değil de rahmim de biseler olduKarin biraz sertlesiyo sonra geri yumusuyo
70*110 iç ölçüleri mi acaba yatak mı sadece yoksa dış ölçülerimi odam küçük ucu ucuna sığacak ona göre yarın sipariş vermeyi düşünüyorum canım hepsiburada da yatağı da 130 TL yanında yoyko marka odaEk yatak gerekir bende alcam icine yatak
Bence DefneBi de kızım için size isim sorsamsizce Güneş mi Defne mi? Güneşin bizim için güzel bi anısı, anlamı var ama unisex bi isim, ilerde kadın erkek karmaşası yaşasın da istemiyorum. Defne de yıllardır aklımdaydı, ona da eski isim diyen oldu. Bir türlü karar veremedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?