2021 Nisan Anneleri

Ben de 2 takım normal pijama bir takım da sabahlıklı lohusa pijaması olanlardan alayım dedim kendi bedenini almak mantıklı o zaman Teşekkür ederim

Hayır hersey dahil dediler 8 bin imkanı yok vermem bende bir konusayım

Bende bu park yataktan aldımm. Ve aşırı sevdimm bence cok kullanıslı olcak gibi.Kumaşı da çok güzel sallanması aşırı kolay çok rahat sallanıyor
Canım bende almak istiyorum ya içinde ki yatak kullanılabilir mi peki yoksa ek bir yatak almak gerekir mi ?? Ona göre değerlendireceğim canım

benim doktor 150 altında olduğu surece sorun değil demişti tokluklar icin

Kızlar aranızda ara ara kasılması olan oluyor mu?Bir anda sertleşip gevşiyor ama bazen alt karin agriisyla oluyor.Bu yeni gectigim magnezyumdan dolayi bagirsak sorunum mu var idrar enf anlamadim.Cok erken degilmi kasilmalae icin??

Kızlar aranızda ara ara kasılması olan oluyor mu?Bir anda sertleşip gevşiyor ama bazen alt karin agriisyla oluyor.Bu yeni gectigim magnezyumdan dolayi bagirsak sorunum mu var idrar enf anlamadim.Cok erken degilmi kasilmalae icin??
Normal cnm arada kasilip gevsemesi bendede oluyo onemli olan düzenli olmamasi kasilmalarin

Covit asisindan bahsediyo kizsaglikciymis ya oncelik var ama hamilelere yapilmasi onerilmio bi calisma olmadigi icin arkadas onu dio sanrm
Evet covid aşısından bahsetmiştim :) Aşı isteyen olabiliyor, hamile bir arkadaşım oldu ama sorumluluk kabuş edilmiyor tabi

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuşlar ben bu modelin sadece askılı slopetini ördüm evde mini çekim yaparım diye

Ben Hamilelikten önce s bedendim yalnız şuan alttan m beden oluyor o yüzden m aldım aldıklarımı

Merhabalar, ben de karın ağrısını soracaktım, haftamıza göre erken gibi gelmişti, okuduğum kadarıyla başkalarında da olmuş demek ki bu haftalarda başlıyor.. Bazen genel bi sertlik ve ağrı oluyor, bazen de elim kadar bi bölgede sertlik oluyor. Geçen hafta ağrı ve sertlik durumunu doktoruma danıştım sabahına hemen muayene istedi, nst'ye girdim, erken doğum riski görünmüyor dedi ama zaten nst'ye girdiğimde ağrım geçmişti, istersen serum bağlıyım ya da bol su iç dedi.

Bi de kızım için size isim sorsam sizce Güneş mi Defne mi? Güneşin bizim için güzel bi anısı, anlamı var ama unisex bi isim, ilerde kadın erkek karmaşası yaşasın da istemiyorum. Defne de yıllardır aklımdaydı, ona da eski isim diyen oldu. Bir türlü karar veremedik

Ek yatak gerekir bende alcam icine yatak
70*110 iç ölçüleri mi acaba yatak mı sadece yoksa dış ölçülerimi odam küçük ucu ucuna sığacak ona göre yarın sipariş vermeyi düşünüyorum canım hepsiburada da yatağı da 130 TL yanında yoyko marka oda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…