2021 Nisan Anneleri

Bu arada az öncr aile hekimim aradı aşı olacak mısın diye sordu, şuan olmayacağım bi giden gitsin kalan kalsın bakayım sonuca göre dedim :) Sağlık personeli olduğumuz için isimlerimizi vermişlerde zaten banada mesaj gelmişti randevunuzu ayarlayabilirsiniz diye, ama şuan hamilelerdeki sonucu kestirileyeceği için yaptırmayacağım

Ben ogluma hala bebek sampuani yagi kremi herseyi kullandigim icin hicbir eksik yok. Kapi süsleri falan geldimi 1 ay sonra hastane cantami hazirlar dogumu beklerim. Bizim burda gögüs pedi cocuk bezi 1 kiyafet falan hersey hastaneye ait oldugu icin sadece kendi giyeceklerim ve bebege resim cekinecek cikis kiyafeti battaniye alacam okadar. Evde yakin zaten eksik birsey olursa 5 dakikada gelir hemen. Sona yaklastikca 2. de olsa heycan artiyor valla

Bende ayni canim oglumdan kalan hatta hic giyilmemis okadar cok sey varki. 2. oglum olacagi icin a dan z ye hersey hazir. ilkinde baya bi alisveris stresi falan yasamistim ama bunda cok rahatim

Canim benim ozellikle kahvaltida 1.saat 143 145 bugun 148 cikti ama diyetisyenim 150 ye kadsr yolu var dedi bizde seker oldugu icin 140 alti olmamasi normal ki zaten senin guzel cikmis

Evet cok iyi doktorlar hemsireler varmis orda dogum yapaj arkadaslarim onerdiler hep. Bakalim iste ikisinden birisinde yaptirican

Merhaba.. bende suan bu testi araştırıyordum benden de istedi ve bende nedenini sormadım inşallah rutin bir kontroldür. Sizden neden istediğini sormuşmuydunuz

Canım benim demir rezervlerim tukenmisti o yuzden 2 tane dedi eger olmazsa damardan vericez dedi.
Kan deglerin kac benim ferritin 4 diger kan degerim 9.30 idi.
Simdi baktm en son 12 aralikda bakilmis ferittin 10.52 kan degerim 11.06 pazartesi yine bakilacak seker yuklemesi icin gidicem ozmn tekrarlanacak sanirim

Kızlar puset işini naptinizzzz ustte yazmistim ama gormedi kimse sanirim civilden alan varmi

Kızlar puset işini naptinizzzz ustte yazmistim ama gormedi kimse sanirim civilden alan varmi
Valla ben daha almadm abim arabasiyla pusetini takim alicak ne alir matka olarak bilemiorm ama arkadasim civilden almis bel destekli falan demsti ben gormedim cok begenmis aralikda dogum yapti oda

Canim benim ozellikle kahvaltida 1.saat 143 145 bugun 148 cikti ama diyetisyenim 150 ye kadsr yolu var dedi bizde seker oldugu icin 140 alti olmamasi normal ki zaten senin guzel cikmis
Çok teşekkürler ben iyice stres yaptım galiba çok rahatladım şimdi

Ne aşısı tetanoz mu?

Merhaba kızlar. Sessiz sessiz takip ediyorum sizi bende. Hastane mevzu konuşulmuş. Ben evime en yakin olan hastaneyi seçtim. Cukurambar koru. 7 binlira taksitli 6500 lira peşin fiyat verdiler paket için. Ben henüz satin almadım paketi. Normal muaynelerime gidiyorum. Alışveriş konusunda da ilk oğlumun eşyaları duruyor çoğunlukla onlari kullanacağım. Gecenlerde e bebekten hastane çıkışı filan aldim güzel indirimleri var. İlk giydirecekleri hastane çıkışını internetten alicam organik pamuk olanlar var ya onlardan çünkü abisiyle ayni olsun istiyorum ilk giydikleri. Bir arkadaşım banyo takımı almis evkurdan sanırım. Icinde bornoz havlu muslin bezler carsaf hersey var. Böyle bir sey düşünen varsa bir bakabilir. Kendim için bir sey almadım henüz. Düşündüğümden fazla kilo aldım daha alip almayacagimdan emin olamadım. Ilk oğlumda doğuma gittiğim kilodayim. Cok da yemiyorum nerden geldi bu kilo anlamadim

Covit asisindan bahsediyo kizsaglikciymis ya oncelik var ama hamilelere yapilmasi onerilmio bi calisma olmadigi icin arkadas onu dio sanrm
himmm kacirmisim o kısmı
Evet hamile emziren ve cocuklara yapilmiyor diye biliyorum.
Ama hamilelerde 1. Trimesterde yapiliyor diye duydum.
2. Ve 3. Trimesterde yapilmiyormus sanirim.

himmm kacirmisim o kısmı
Evet hamile emziren ve cocuklara yapilmiyor diye biliyorum.
Ama hamilelerde 1. Trimesterde yapiliyor diye duydum.
2. Ve 3. Trimesterde yapilmiyormus sanirim.
Tam tersi ilk 3 ay yapilmasin sonrasi da yaptirabilir ama sorumluluk almiyorlar cunku hic hamileler uzerinde denenmemis insallah biz dogurana kadr biter gider su virus ya

Tam tersi ilk 3 ay yapilmasin sonrasi da yaptirabilir ama sorumluluk almiyorlar cunku hic hamileler uzerinde denenmemis insallah biz dogurana kadr biter gider su virus ya
Bana da sacma geldi ilk duydugumda emin misiniz diye sordum hatta cunku ilk trimesterde organ olusumu filan dedim yok oyle dediler bende sasirdim belki onlar yanlis anlamislardir.
Pek bitecek gibi degil sanki yakalanmadan atlatsak su hamileliligi benimde tek istegim bu suan.

Merhaba.. bende suan bu testi araştırıyordum benden de istedi ve bende nedenini sormadım inşallah rutin bir kontroldür. Sizden neden istediğini sormuşmuydunuz
Doktorum 16. Haftada rutin olarak istemişti benden yarık dudak yarık damak ve bazı omurga hastalıklarının riskini görmek için demişti. Tüm gebelerinden istediği bir test olduğunu söylediği için sebebini sormadım açıkçası

Hımm anladım

Hazır alışveriş konuşurken lohusa pijama takımlarının bedenleri nasıl oluyor hanımlar yani normaldeki bedenimiz neyse onu mu almak gerekiyor yoksa daha büyük beden mi almalıyız size sormadan sipariş vermek istemedim bir de elbiseli takımlar mı daha kullanışlı olur alt üst takımlar mı

Ben bir gecelik 2 de onden dugmeli pijama takimi aldm lohusa takimi degil yani her zmn kullanacagim seyleri aldim kendi bedenimi aldim normaldede cok zayf oldugum icin hamilelikde bedenim degismiyor lohusa takimi alacaksaniz onlar zaten gayet kalibi buyuk oluyor kendi bedenini al bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…