Kapakta gördüm ama krem iş görmez mi bilemedimBen mustela aldım canım etrafındakiler hep onu kullanıyor ve hepsi memnun inşallah bende memnun kalırım göğüs ucu için karar veremedim ne alacağımı bende kapak mı alsam krem mi diye
Ben oglumda ayva cekirdegi toplamistim az bi suda tutunca jel gibi oluyor sürüyordum iyi gelmisti.Kizlar gogus ucu kremi yerine benmari usulu isitilmis zeytinyagi kullanan var mi?kk da bir topikte krem almayin bosuna masraf icerigi ne oldugu belli degil herseferinde silip emzirip tekrar sürmek gogus uclarini daha cok tahris ediyor zeytinyagi kullanin hemen geciriyir yazmis da deneyimleyen var mi?
Ben krem kullandim ama mantar ilaci gibi biseydi normal kremler fayda etmemisti marka olarak hic hatirlamiyorm 7sene gecti ustundencok da kullanmadm 1hafta kadar anca sonra normale dönmüştü.
Valla cnm okadr kotuyduki emzirmek kabus olmustu ozel kremler yaotirildi oiyasada ne varsa denedik en son yaslinbi eczaci kariism hazirladi o gecirdi ben gibi olup ikinci dogumunu yaoan tanidiklarim sadece gumus kapak denediler hic yara olmadi gumus kapaga ümid bagladim ise yaramazsa naparm bilmem ama ayva cekirdegi jeli de ise yariyor diyen cok onuda hazir edicem dogumdan bi gun onceYaa gercekten ucuz da degiller bide ise yaramaması kötü olur. Bende almadım acaba hangisini alsam bilemedim
Canım gümüş kapağı bilmiyorum kullanmadım ama avent göğüs kalkanı kullanmadan kremler yada doğal çözümler bence bi işe yaramıyor.Kapakta gördüm ama krem iş görmez mi bilemedim
Arkadasima sordum o mustela kullanmis zaten kaliteliymis yorumlarada bakarsan pahali ama ilk etapta alicamŞampuan olarakta mustela mı iyidir peki onu da öğrenmiş olim hem
Sudocrem i oglumda kullandim biz cok memnun kalmistik suan fiyatlari nasil bilmiorm ama 7 sene oncd biraz yuksekti.Zaten az bisi kullaniyorsun yetiyor.Lansinoh bende hic bi halta yaramadigumus kapak kullanicam bu sefer krem sokmam eve dunyanin parasini odedim kremlere hepsi cop.mustela cok pahali bence bide gercekten ise yariyormu emin degilim sudocrem icinde cok iyi diolar hala bende pisik kremi almdm
Ya bide dusunuyorum pisik olmadigi surece bisi sur.edim ben kizim da 1 kez pisik oldu oda ek gidaya gecince alerjik reaksiyon gosterdi ondan temizligini guzel yapip altini sık sık degistirince pisik olmuyo kucuk bisi alirim gerek olursa bittikce alirizSudocrem i oglumda kullandim biz cok memnun kalmistik suan fiyatlari nasil bilmiorm ama 7 sene oncd biraz yuksekti.Zaten az bisi kullaniyorsun yetiyor.
Bunu deneyecegim canim keske yedigim ayvalarin cekirdigini atmasaydimBen oglumda ayva cekirdegi toplamistim az bi suda tutunca jel gibi oluyor sürüyordum iyi gelmisti.
Umarım işe yarar eminim cok kötü bi durumdur ya bidaha olmasın tabi öyle bise insallahValla cnm okadr kotuyduki emzirmek kabus olmustu ozel kremler yaotirildi oiyasada ne varsa denedik en son yaslinbi eczaci kariism hazirladi o gecirdi ben gibi olup ikinci dogumunu yaoan tanidiklarim sadece gumus kapak denediler hic yara olmadi gumus kapaga ümid bagladim ise yaramazsa naparm bilmem ama ayva cekirdegi jeli de ise yariyor diyen cok onuda hazir edicem dogumdan bi gun once
Bende bi bakıyım göğüs kalkanına o zamanCanım gümüş kapağı bilmiyorum kullanmadım ama avent göğüs kalkanı kullanmadan kremler yada doğal çözümler bence bi işe yaramıyor.
Ben lansinoh krem+Avent göğüs kalkanı kullanacağım bu sefer direk
Pişik kremi olarak önce mustelayla başlayacağım. Biraz daha büyüdüğünde sudocrem e geçerim.
Bende leke çıkarıcı araştırmasındayım. Süt ve kusmuk lekeleriyle mücadele timi
Tamam canım bende bakim o zamanArkadasima sordum o mustela kullanmis zaten kaliteliymis yorumlarada bakarsan pahali ama ilk etapta alicam
Aynen katılıyorum sana canım pişik olmadığı sürece bende birşey sürmedim kızımda siler temizlerdim kaka yaptığı zaman sürerdim genellikle, dediğin gibi güzel temizleyince pişik sorunu olmuyor ek gıda sonrası bazı yiyeceklere karsı reaksiyon verince popuşu kızarırdı daha çok o zamanlar kullandık. Bir arkadaşım vardı kutu kutu pişik kremi bitirirdi her alt açmada kremlerdi bence gerek yok herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum.Ya bide dusunuyorum pisik olmadigi surece bisi sur.edim ben kizim da 1 kez pisik oldu oda ek gidaya gecince alerjik reaksiyon gosterdi ondan temizligini guzel yapip altini sık sık degistirince pisik olmuyo kucuk bisi alirim gerek olursa bittikce aliriz
Hipp i tavsiye ederim canim. Ben ilk oglumda iki farkli doktorun tavsiyesiyle kullanmistim. Anne sutune yakin organik bir mams, oyle kof kilo da aldirmiyor,gaz yapmiyor..Kızlar mama olarak be düşünüyorsunuz ben ilk kızımda pek ihtiyaç duymadım ama şimdi epey lazım olacak bir de devam sütü yok biberon maması diyor kafam karıştı similac markadan çoğu kişi memnun gaz yapmıyor tok tutuyor demişler içeriği de güvenli daha önce mama kullananlar fikir verirse çok sevinirim listeme ekleyim ne olur ne olmaz
Ben ikisini de incia aldım, temiz içerikli ve gögüs ucu kreminden arkadaşım memnun kaldı, lansinoh işe yaramadı dediPişik kremi için bepanthol mu yoksa mustela mı? Göğüs ucu kremi için lansinoh iyi midir?
Aynı arkadaşım zeytinyağı da denedi, bebeği ishal oldu, kullanmak isteyen olursa aklında olsunKizlar gogus ucu kremi yerine benmari usulu isitilmis zeytinyagi kullanan var mi?kk da bir topikte krem almayin bosuna masraf icerigi ne oldugu belli degil herseferinde silip emzirip tekrar sürmek gogus uclarini daha cok tahris ediyor zeytinyagi kullanin hemen geciriyir yazmis da deneyimleyen var mi?
Ben krem kullandim ama mantar ilaci gibi biseydi normal kremler fayda etmemisti marka olarak hic hatirlamiyorm 7sene gecti ustundencok da kullanmadm 1hafta kadar anca sonra normale dönmüştü.
TeşekkürlerHipp i tavsiye ederim canim. Ben ilk oglumda iki farkli doktorun tavsiyesiyle kullanmistim. Anne sutune yakin organik bir mams, oyle kof kilo da aldirmiyor,gaz yapmiyor..
Benim böbreğimde protein kaçağı var ama öyle çok ağrı yaşamıyorum sadece fazla ayakta kalır yorulursam bel ağrısı gibi oluyor sende belki enfeksiyon vardır genelde öyle oluyor bol su iç ve dinlen tabi bir de sağlık ocağı tahlilleri hatalı olabiliyor bence dağa detaylı bir tahlil yaptırabilirsin umarım en kısa sürede geçerKizlar merhaba.. 3 gundur sol kasigimda ve sol bobregimin oldugu yerde agri var.tam da emin olamıyorum bobregin oldugu yer mi degil mi.. Epey rahatsiz ediyor beni. Idrar tahlili yaptırdım birsey cikmadi.magnezyum da almaya basladim ama agri gecmedi. Saglik ocaginda yaptirmistim idrar tahlilini ama bu agriya gore sonuca guvenemiyorum. Hastanede tekrar yaptiricam. Bobrek rahatsizligi olan arkadaslarim vardi, baska belirtileri nelerdir?
O zaman kalsin canim kas yapayim derken goz cikarmayalimAynı arkadaşım zeytinyağı da denedi, bebeği ishal oldu, kullanmak isteyen olursa aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?