2021 Nisan Anneleri

Ben mustela aldım canım etrafındakiler hep onu kullanıyor ve hepsi memnun inşallah bende memnun kalırım göğüs ucu için karar veremedim ne alacağımı bende kapak mı alsam krem mi diye
Kapakta gördüm ama krem iş görmez mi bilemedim

Ben oglumda ayva cekirdegi toplamistim az bi suda tutunca jel gibi oluyor sürüyordum iyi gelmisti.

Yaa gercekten ucuz da degiller bide ise yaramaması kötü olur. Bende almadım acaba hangisini alsam bilemedim
Valla cnm okadr kotuyduki emzirmek kabus olmustu ozel kremler yaotirildi oiyasada ne varsa denedik en son yaslinbi eczaci kariism hazirladi o gecirdi ben gibi olup ikinci dogumunu yaoan tanidiklarim sadece gumus kapak denediler hic yara olmadi gumus kapaga ümid bagladim ise yaramazsa naparm bilmem ama ayva cekirdegi jeli de ise yariyor diyen cok onuda hazir edicem dogumdan bi gun once

Kapakta gördüm ama krem iş görmez mi bilemedim
Canım gümüş kapağı bilmiyorum kullanmadım ama avent göğüs kalkanı kullanmadan kremler yada doğal çözümler bence bi işe yaramıyor.
Ben lansinoh krem+Avent göğüs kalkanı kullanacağım bu sefer direk
Pişik kremi olarak önce mustelayla başlayacağım. Biraz daha büyüdüğünde sudocrem e geçerim.

Bende leke çıkarıcı araştırmasındayım. Süt ve kusmuk lekeleriyle mücadele timi

Sudocrem i oglumda kullandim biz cok memnun kalmistik suan fiyatlari nasil bilmiorm ama 7 sene oncd biraz yuksekti.Zaten az bisi kullaniyorsun yetiyor.

Sudocrem i oglumda kullandim biz cok memnun kalmistik suan fiyatlari nasil bilmiorm ama 7 sene oncd biraz yuksekti.Zaten az bisi kullaniyorsun yetiyor.
Ya bide dusunuyorum pisik olmadigi surece bisi sur.edim ben kizim da 1 kez pisik oldu oda ek gidaya gecince alerjik reaksiyon gosterdi ondan temizligini guzel yapip altini sık sık degistirince pisik olmuyo kucuk bisi alirim gerek olursa bittikce aliriz

Umarım işe yarar eminim cok kötü bi durumdur ya bidaha olmasın tabi öyle bise insallah

Bende bi bakıyım göğüs kalkanına o zaman bulursan bana da haber ver

Aynen katılıyorum sana canım pişik olmadığı sürece bende birşey sürmedim kızımda siler temizlerdim kaka yaptığı zaman sürerdim genellikle, dediğin gibi güzel temizleyince pişik sorunu olmuyor ek gıda sonrası bazı yiyeceklere karsı reaksiyon verince popuşu kızarırdı daha çok o zamanlar kullandık. Bir arkadaşım vardı kutu kutu pişik kremi bitirirdi her alt açmada kremlerdi bence gerek yok herşeyin fazlası zarar diye düşünüyorum.

Kızlar mama olarak be düşünüyorsunuz ben ilk kızımda pek ihtiyaç duymadım ama şimdi epey lazım olacak bir de devam sütü yok biberon maması diyor kafam karıştı similac markadan çoğu kişi memnun gaz yapmıyor tok tutuyor demişler içeriği de güvenli daha önce mama kullananlar fikir verirse çok sevinirim listeme ekleyim ne olur ne olmaz

Kizlar merhaba.. 3 gundur sol kasigimda ve sol bobregimin oldugu yerde agri var.tam da emin olamıyorum bobregin oldugu yer mi degil mi.. Epey rahatsiz ediyor beni. Idrar tahlili yaptırdım birsey cikmadi.magnezyum da almaya basladim ama agri gecmedi. Saglik ocaginda yaptirmistim idrar tahlilini ama bu agriya gore sonuca guvenemiyorum. Hastanede tekrar yaptiricam. Bobrek rahatsizligi olan arkadaslarim vardi, baska belirtileri nelerdir?

Hipp i tavsiye ederim canim. Ben ilk oglumda iki farkli doktorun tavsiyesiyle kullanmistim. Anne sutune yakin organik bir mams, oyle kof kilo da aldirmiyor,gaz yapmiyor..

Aynı arkadaşım zeytinyağı da denedi, bebeği ishal oldu, kullanmak isteyen olursa aklında olsun

Hipp i tavsiye ederim canim. Ben ilk oglumda iki farkli doktorun tavsiyesiyle kullanmistim. Anne sutune yakin organik bir mams, oyle kof kilo da aldirmiyor,gaz yapmiyor..
Teşekkürler onu da araştırayım muhtemelen benim ki erken doğacak özel bir mama istemezlerse ben en iyisi neyse onu alayım istiyorum

Benim böbreğimde protein kaçağı var ama öyle çok ağrı yaşamıyorum sadece fazla ayakta kalır yorulursam bel ağrısı gibi oluyor sende belki enfeksiyon vardır genelde öyle oluyor bol su iç ve dinlen tabi bir de sağlık ocağı tahlilleri hatalı olabiliyor bence dağa detaylı bir tahlil yaptırabilirsin umarım en kısa sürede geçer

Aynı arkadaşım zeytinyağı da denedi, bebeği ishal oldu, kullanmak isteyen olursa aklında olsun
O zaman kalsin canim kas yapayim derken goz cikarmayalim ayva cekirdegini deneyecegm.o zaman agrim olursa krem alirim son care
Gumus kapak ve avent gogus kalkanini da almayi dusundum ama yorumlarda hicbi ise yaramiyor yazmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…