Ben park yatakla birlikte bu yatağı da aldım, yatakla birlikte alınca 129 tl ye geldi.Ek yatak gerekir bende alcam icine yatak
Dış ölçüleri 76*116 canım70*110 iç ölçüleri mi acaba yatak mı sadece yoksa dış ölçülerimi odam küçük ucu ucuna sığacak ona göre yarın sipariş vermeyi düşünüyorum canım hepsiburada da yatağı da 130 TL yanında yoyko marka oda
70×110 bence iç ölçüsü. Yorumlar da kuruldugun da daha büyük oluyo diye okumustum ama ben ölcmedim :)70*110 iç ölçüleri mi acaba yatak mı sadece yoksa dış ölçülerimi odam küçük ucu ucuna sığacak ona göre yarın sipariş vermeyi düşünüyorum canım hepsiburada da yatağı da 130 TL yanında yoyko marka oda
Keske bende yatakla siparis verseydim neyse artık nasipp :)Ben park yatakla birlikte bu yatağı da aldım, yatakla birlikte alınca 129 tl ye geldi.
Lansinoh bende hic bi halta yaramadiPişik kremi için bepanthol mu yoksa mustela mı? Göğüs ucu kremi için lansinoh iyi midir?
Sudocrem bende var ellerimi bazen de yuzumu nemlendirmek icin almistmLansinoh bende hic bi halta yaramadigumus kapak kullanicam bu sefer krem sokmam eve dunyanin parasini odedim kremlere hepsi cop.mustela cok pahali bence bide gercekten ise yariyormu emin degilim sudocrem icinde cok iyi diolar hala bende pisik kremi almdm
Tamm cnm saol dikkat edicem alirkenSudocrem bende var ellerimi bazen de yuzumu nemlendirmek icin almistmbaya yagli yaniga felan da iyi geliyor..
Kapak alacaksan canim xl olanindan al arastirdim da digerleeinin boyutu cok kucukmus sikayet ediyolardi
Ne demek canim memnun olurumTamm cnm saol dikkat edicem alirken
Ya civil yok burda ondan kullanan biri lazimki siparis ediyimValla ben daha almadm abim arabasiyla pusetini takim alicak ne alir matka olarak bilemiorm ama arkadasim civilden almis bel destekli falan demsti ben gormedim cok begenmis aralikda dogum yapti oda
Yapma stres canim sen diyetini uygulamaya bakÇok teşekkürler ben iyice stres yaptım galiba çok rahatladım şimdi
Ben mustelanin yenidogan setini ekledim trendyoldan sampuan pisik kremi yagi losyonu. Gogus icinde mustela alicam arkadasim onu kullanmis ilk etapta zaten baya gidiyo diyo pahali ama lansionu onerdi ben mustelaninkini alicam amaPişik kremi için bepanthol mu yoksa mustela mı? Göğüs ucu kremi için lansinoh iyi midir?
Çok teşekkür ederim canımDış ölçüleri 76*116 canım
Evet kuzum öyleymiş ben bi ölçüp biçeyim yatak odasını ona göre sipariş vereyim70×110 bence iç ölçüsü. Yorumlar da kuruldugun da daha büyük oluyo diye okumustum ama ben ölcmedim :)
Ben mustela aldım canım etrafındakiler hep onu kullanıyor ve hepsi memnun inşallah bende memnun kalırım göğüs ucu için karar veremedim ne alacağımı bende kapak mı alsam krem mi diyePişik kremi için bepanthol mu yoksa mustela mı? Göğüs ucu kremi için lansinoh iyi midir?
Yaa gercekten ucuz da degiller bide ise yaramaması kötü olur. Bende almadım acaba hangisini alsam bilemedimLansinoh bende hic bi halta yaramadigumus kapak kullanicam bu sefer krem sokmam eve dunyanin parasini odedim kremlere hepsi cop.mustela cok pahali bence bide gercekten ise yariyormu emin degilim sudocrem icinde cok iyi diolar hala bende pisik kremi almdm
Şampuan olarakta mustela mı iyidir peki onu da öğrenmiş olim hemBen mustelanin yenidogan setini ekledim trendyoldan sampuan pisik kremi yagi losyonu. Gogus icinde mustela alicam arkadasim onu kullanmis ilk etapta zaten baya gidiyo diyo pahali ama lansionu onerdi ben mustelaninkini alicam ama
Yatak odasının kücük olması da sıkıntı gercekten. İnsallah sıgar canımEvet kuzum öyleymiş ben bi ölçüp biçeyim yatak odasını ona göre sipariş vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?