• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

İlk haftalarda ölçümler yanılabilir demişti bana doktor canım
Maşallah minik mercimek 😍
Sağlıkla büyüsünler inşallah ❣
Bu arada ben de 52 kilo ile hamile kaldım 😊
Cok iyi ben özellikte tüp bebeğe başlıcam diye diyet yapmıstım şükür 53 e düşmüşüm ne kadar az başlarsam o kadar iyi diye düşündüm☺️ Tüp bebeğe de gerek kalmadı😂

Bana da çok diyen oldu ama boşver hiç takma. En doğrusunu doktor söyler. Zaten çocuk da bir sıkıntı olsa illa anlarız değil mi canım sonuçta bir yıldır artık kaka renginden bile rapor yazacak hale geldik 😂
Çocuğunda bir sıkıntı veya farklılık hissedersen kontrole götürürsün, bunu söyleyenler tandem emzirme diye bir şey duymamışlar.
Ahahaha aynen yaa sürekli takipteyim kaka rengini tamamdır canım çok sağol ❤️

Homozigot canım ama detaylı bilmiyorum
Heterezigot tasiyici oluyor ama homozigotlar hasta oluyor. Bende homozigotum ama sanirim hangi gende oldugu da onemli. Yanlis bir sey asla soylemek istemem. Bende factor V leiden homozigot, pihti riskim yuksek o yuzden hem ecopirin hem igne kullaniyorum. Saglikla kicagina almak nasip olsun insallah.

Herezigot tasiyici oluyor ama homozigotlar hasta oluyor. Bende homozigotum ama sanirim hangi gende oldugu da onemli. Yanlis bir sey asla soylemek istemem. Bende factor V leiden homozigot, pihti riskim yuksek o yuzden hem ecopirin hem igne kullaniyorum. Saglikla kicagina almak nasip olsun insallah.
Aynen canım bana bi doktor senin pıhtılaşman yüksek değil dedi yani cok ciddi değil diye biliyorum

Gebelikte 7. haftada akıntı da yine görülen şikayetler arasındadır. Bu hafta da lökore denilen, beyazımsı, hafif vajinal akıntı yaşayabilirsin. Sulu, hafif kokulu ya da kokusuz olabilir.

7 haftalık gebelikte kahverengi akıntı da görebilirsin. Bunların nedeni hormonların gebelik sırasında genişleyen vajina duvarına yaptığı etkidir.

Diyor bakalim devamı olcakmi
Olmaz canım inşaallah o akıntı bende de var çünkü

Bana her doktor kesin kullanman lazım dedi. Sana tavsiyem başka bi doktora git sor iğne gereklimi diye. Ben teati 4 sene önce bi doktorum istemeden yaptırdım gösterdim bana kızdı senin hiç biley kullanmana gerek yok diye ama ondan başka her doktor Kesinlikle kullanman lazım dedi
Kime nasıl guvenicez bilmiyorum dr seçimi çok zor

Ben daha hiç gitmedim 8 haftalık olmayı bekliyorum 🤭
Geçen Cuma beta baktırmıştım, yarın tekrar baktırcam
Son adet tarihime göre 4+4 görünüyor 😍
Bende 7.haftam da gitmek zorunda kaldım tiroit değerim çok yüksek cıkınca. Bende beklicektim bi hafta daha normalde :)

Back
X