• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

anladim. o zaman bizden cok daha iyi beslenmen gerekiyor:))
evet 2 yas bebegini birakmak biraz zor olacak. son ayinda dogumda kime birakacaksan bi kac gun onla uyumasini saglarsan belki bi nebze kolaylasir. emzirme bitince zaten deliksiz uykuya geciyorlar 1 aylik bi adapte surecinden sonra.
insallahh hamileligin de dogumun da cook kolay gecer 🤗

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım allah razı olsun 🌸
Beslenme konusu tam komedi oldu zaten bizim evde, iştahım iyice açıldı, eşime diyorum benim üç kişilik yemem lazım 😂😂 kendim, kızım ve bebeğim için
Kızım emerek dıştan tüketiyor, Bebek içerden beslenerek içten tüketiyor, ee ben de insanım acıkıyorum 😂😂

Emzirmeyi bırakınca dediğin gibi uykusu daha iyi düzene girer inşallah Canım, ne olduysa iki gecedir uyumuyor sğrekli memeyi ağzında istiyor anlamadım neden böyle değişti, iki gündür uykusuzluktan mahvoldum

Canım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız 😔
Hiç kormayin düşük olacağı zaman parça parça kan geliyor Allah korusun sağlıklı doğumlar olsun inşallah 🤲

Cok iyi ben özellikte tüp bebeğe başlıcam diye diyet yapmıstım şükür 53 e düşmüşüm ne kadar az başlarsam o kadar iyi diye düşündüm☺ Tüp bebeğe de gerek kalmadı😂
Süper senin adına çok sevindim 🤩
Sağlıkla tamamla inşallah canım

Ahahaha aynen yaa sürekli takipteyim kaka rengini tamamdır canım çok sağol ❤
Sen doktora gittin mi canım, ben henüz gitmedim o yüzden emzirme konusunda da kendimce ilerliyorum kızımda bir sıkıntı olmadı çok şükür

Bende 7.haftam da gitmek zorunda kaldım tiroit değerim çok yüksek cıkınca. Bende beklicektim bi hafta daha normalde :)
Kaç çıktı değerin
İlk gebeliğimde benim de yüksek çıkmıştı ilaç kullandım, hatta gebelik ilerledikçe daha da yükseldi ve tedavi tekrar düzenlendi günde iki kez 25 mg içiyordum.
Sabah yine kan verdim bakalım bu kez tsh bakılacak kaç çıkacak merak ediyorum

Canm bende gitmedm bende sekiz haftalık olmayı bekliyorum inşallah hata etmiyoruzdur
Şimdi ben sana git ya da gitme diyemem canım ama ben ilk gebeliğimde de bekledim gitmedim.
Kanamam yoktu, belirgin ağrı sancı da yoktu o yüzden beklemiştim, şimdi de bekliyorum beta baktırıyorum haftada bir kez.
Bunda iki gün hafif lekelenme oldu ama sanırım yerleşme kanamasıydı devam etmedi.
Ama senin kanaman ağrın veya hissettiğin anormal bir şey varsa git ihmal etme

Ben de 9umu beklesem dedimde belki kese uyumlu değil-dir o zaman haftaya gideyim mi🤔
Eğer özele gidiyorsan biraz daha bekle istersen canım boşuna tekrar tekrar para verme, tabi eğer bir sıkıntın yoksa bekle.
Biz ilçedeyiz, buradaki devlet hastanesine kadın Doğumcu haftada bir gün geliyor, ben ildeki özel doktora gidicem o yüzden bekliyorum, tekrar tekrar oraya gidemeyiz eşim öyle sürekli izin alması sıkıntı olur, bir sıkıntım da olmadığı için bekliyorum ben. Bugün tekrar kan verdim beta için, güzel artmışsa içim daha rahat edecek.

Bende 60 ile kaldım canım 57 yim şuan da ne yapalım artık 3 aydan sonra alırız bizde insan endişeleniyor vitamin olarak besleyemeyecek diye 😏😏
Endişelenme canım, ilk üç ay bebişler annenin depolarını kullanır, şu an yediklerin kendine :)
Ben de ilk gebeliğimde bulantıdan önce kilo vermiştim sonra arayı hızla kapattım fıçı gibi gittim Doğuma 😂

Canım kanaman devam ediyor mu benim bugün de su gibi kan gitti WC ye yine koştum doktora dedim kesin gitti ama kalp atışı devam ediyordu gelişimi de iyidi ama kan var doktor yatacaksın sürekli dedi düşük riski yüksekmiş böyle durumlarda inşallah atlatırız 😔
Çok geçmiş olsun Canım allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin 🙏🏻
Yanında sana bakabilecek kimse var mı, mümkün olduğunca yat dinlen

Bende sıkıntı yok ama ayakta kalınca kaşıklarım agriyor uzanincada belim agriyor halsizim bugün yatayım biraz
Ahh ayakta kalınca aynı ağrı bende de oluyor
Patlayacak gibi ağrıyor kasıklarım

Benim de bugün yemeğe misafirim var.evi didik didik topla ,akşamüstü çayı böreği şimdi yemek faslında sıra ama kasıklarım felaket.sanki içi taş dolu ince bir poşet ve aşağı ağırlık yapıyor.Gece dinlenince geçer.bir an önce akşam olsunnn😁
Ay maşallah bu ne enerji 🧿🧿
Ben dün sadece temizlik yapılırken boş evde bekledim ve kızımla ilgilendim ama akşam eve geldiğimizde sanki temizliği ben yapmışım gibi yorgundum 🤦🏻‍♀️

Iyi akşamlar herkese ben de bugün güzel haber alma umuduyla doktora gittim ama pek öyle olmadı malesef. Cumartesi günü 6+6 iken kontrole gittik vajinal ultrasonda kalp atışları başlamış ama daha yeni demişti doktorumuz. 5+6 olarak gözüküyor dedi. Bugün tekrar gittik ama hala aynı gözüküyor kalp atışı çok cılız gelişim yok sanki herşeye hazırlıklı ol durabilir düşük olabilir dedi malesef
İnşallah her şey yoluna girer sağlıkla kucağına alırsın Canım 🙏🏻

İyi akşamlar Kızlar 😍
Acaba saç dökülmesi yaşayan var mı? Gün içinde saçlarım dökülüyor hele duşta veya saçımı tararken baya baya çok dökülüyor acaba vitamin eksikliği falan olabilir mi yoksa normal bir durum mu 😕
Bende aynı soruyu sorucaktım dün bi avuç saç döküldü nerdeyse banyosa tarasam fena kel kalıcam galiba vitaminlerimde iyi ama gebelik etkiliyo sanırım

Aslında gebelikte saç dökülmesi çok çok azalır hatta nerdeyse hiç olmaz kızlar, belki ilk haftalar diye böyle olmuştur.
Siz esas dökülmeyi doğumdan sonra görün 🙈

Kaç çıktı değerin
İlk gebeliğimde benim de yüksek çıkmıştı ilaç kullandım, hatta gebelik ilerledikçe daha da yükseldi ve tedavi tekrar düzenlendi günde iki kez 25 mg içiyordum.
1 gün arayla 18 ve 10 cıktı. Daha sonra ilaca basladık 50mglık canım. Her ay kontrole gidicem endokrin doktoruna bende.

1 gün arayla 18 ve 10 cıktı. Daha sonra ilaca basladık 50mglık canım. Her ay kontrole gidicem endokrin doktoruna bende.
Baya yüksek çıkmış canım ilacını düzenli kullanırsan bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle.
Senin gebelikten önce de var mıydı tsh yüksekliği
Bende hep var, annemden geliyor kız kardeşimde de var, benim normalde ilacımı sürekli kullanmam gerek ama bir süre kullanıp bırakıyorum, şikayetler artınca tekrar başlıyorum öyle ortaya karışık gidiyorum 🤭 ama gebelikte ihmal etmemek gerek, zeka gelişimi için çok riskli tsh yüksekliği.
Ben ilk gebeliğimde ilacım bitince yazdıramadjm şehir dışında olduğum için 10 gün ilaçsız geçti ve hemen çok fazla yükselmişti, kontrole gidince doktor bana aşırı kızmıştı 🙈

Süper senin adına çok sevindim 🤩
Sağlıkla tamamla inşallah canım

Sen doktora gittin mi canım, ben henüz gitmedim o yüzden emzirme konusunda da kendimce ilerliyorum kızımda bir sıkıntı olmadı çok şükür

Kaç çıktı değerin

Şimdi ben sana git ya da gitme diyemem canım ama ben ilk gebeliğimde de bekledim gitmedim.
Kanamam yoktu, belirgin ağrı sancı da yoktu o yüzden beklemiştim, şimdi de bekliyorum beta baktırıyorum haftada bir kez.
Bunda iki gün hafif lekelenme oldu ama sanırım yerleşme kanamasıydı devam etmedi.
Ama senin kanaman ağrın veya hissettiğin anormal bir şey varsa git ihmal etme
Canım ağrı sızı yok Allaha şükür bulantıda yok inşallah sağlıklıdır bende o yüzden endişeleniyorum bulantı yok diye

Canım ağrı sızı yok Allaha şükür bulantıda yok inşallah sağlıklıdır bende o yüzden endişeleniyorum bulantı yok diye
Bulantı herkeste olacak diye bir kural yok ki canım ona hiç takılma.
Hem daha yeni belki de ilerledikçe bulantılar olacak, boşver hiç olmasın bulantı çekilecek gibi değil fena bir şey 🤦🏻‍♀️

Baya yüksek çıkmış canım ilacını düzenli kullanırsan bir sıkıntı olmaz Allah’ın izniyle.
Senin gebelikten önce de var mıydı tsh yüksekliği
Bende hep var, annemden geliyor kız kardeşimde de var, benim normalde ilacımı sürekli kullanmam gerek ama bir süre kullanıp bırakıyorum, şikayetler artınca tekrar başlıyorum öyle ortaya karışık gidiyorum 🤭 ama gebelikte ihmal etmemek gerek, zeka gelişimi için çok riskli tsh yüksekliği.
Ben ilk gebeliğimde ilacım bitince yazdıramadjm şehir dışında olduğum için 10 gün ilaçsız geçti ve hemen çok fazla yükselmişti, kontrole gidince doktor bana aşırı kızmıştı 🙈
İlaçsız bile düşüş oldugu icin rahatım ilac kullanıyorum düşmüştür artık :) doktorlar aşırı korkutuyo. Eltiminde tsh yüksek cıkmıs hamileliğinde şimdi bi oğlu var maşallahı var. Takmıyorum yani ben kafaya. İlacımı kullanıyorum. Rabbime emanet bebeklerimiz ❤ bilmiyorum öncesinde varmıydı belkide vardı ben bilmiyordum.

Eğer özele gidiyorsan biraz daha bekle istersen canım boşuna tekrar tekrar para verme, tabi eğer bir sıkıntın yoksa bekle.
Biz ilçedeyiz, buradaki devlet hastanesine kadın Doğumcu haftada bir gün geliyor, ben ildeki özel doktora gidicem o yüzden bekliyorum, tekrar tekrar oraya gidemeyiz eşim öyle sürekli izin alması sıkıntı olur, bir sıkıntım da olmadığı için bekliyorum ben. Bugün tekrar kan verdim beta için, güzel artmışsa içim daha rahat edecek.

Endişelenme canım, ilk üç ay bebişler annenin depolarını kullanır, şu an yediklerin kendine :)
Ben de ilk gebeliğimde bulantıdan önce kilo vermiştim sonra arayı hızla kapattım fıçı gibi gittim Doğuma 😂

Çok geçmiş olsun Canım allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin 🙏🏻
Yanında sana bakabilecek kimse var mı, mümkün olduğunca yat dinlen

Ahh ayakta kalınca aynı ağrı bende de oluyor
Patlayacak gibi ağrıyor kasıklarım

Ay maşallah bu ne enerji 🧿🧿
Ben dün sadece temizlik yapılırken boş evde bekledim ve kızımla ilgilendim ama akşam eve geldiğimizde sanki temizliği ben yapmışım gibi yorgundum 🤦🏻‍♀️
Ay ben o yorgunluğu da bilirim😁benim kız insan çok sever🤣habire temizlik yapan bayanın peşinde su dolu kovaların çevrsinde dolanırdı.derdim çıcuğa bakacak biri olsaydı da temizliği ben yapsaydım🤣

İlaçsız bile düşüş oldugu icin rahatım ilac kullanıyorum düşmüştür artık :) doktorlar aşırı korkutuyo. Eltiminde tsh yüksek cıkmıs hamileliğinde şimdi bi oğlu var maşallahı var. Takmıyorum yani ben kafaya. İlacımı kullanıyorum. Rabbime emanet bebeklerimiz ❤ bilmiyorum öncesinde varmıydı belkide vardı ben bilmiyordum.
Öyle tabi Canım Allah’a emanet hepsi, en güzel koruyan o
Ben normalde çok pimpirikliyim ama hamileliklerimde ne oluyırsa aşırı bir rahatlık geliyor bana 🙈

Ay ben o yorgunluğu da bilirim😁benim kız insan çok sever🤣habire temizlik yapan bayanın peşinde su dolu kovaların çevrsinde dolanırdı.derdim çıcuğa bakacak biri olsaydı da temizliği ben yapsaydım🤣
Hahaha yaa 😂😂 aynı şeyi eşime söyledim çocuğa bakacağıma evi temizlesem daha az yorulurdum diye 😂😂
Aslında dün eşim kızı okula götürecekti o bakacaktı ben yorulmayım diye ama okulda zümre toplantısı varmış çok kalabalık diye götürmedi.
Dediğin gibi kovaları ellemesin deterjanları almasın diye oda oda kucağımda gezdirdim durdum, akşam hepimiz erkenden uyuduk yorgunluktan 😂

Günaydın diyemeden mesajlara daldım 🙈
Günaydın kızlar 🌸
Herkes iyidir inşallah
Ben bugün 4+5 oldum, sabah tekrar kan verdim bakalım beta artmış mı
Herkese sağlıklı huzurlu bir gün olmasını diliyorum ❣️

Yok canim ben develte gidiyorum bence güzel artmıştır değerin bi sıkıntın yok çok şükür 🥰

Günaydın diyemeden mesajlara daldım 🙈
Günaydın kızlar 🌸
Herkes iyidir inşallah
Ben bugün 4+5 oldum, sabah tekrar kan verdim bakalım beta artmış mı
Herkese sağlıklı huzurlu bir gün olmasını diliyorum ❣
Günaydın canım maşallah enerjiksin inşallah betan artmıştır canım bebişler sağlıklıdır inşallah

Back
X