• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Nisan Anneleri

Selam kızlar 9 haftalık hamileyim hamileleğimi öğrendiğimden beri mide bulantısından çok zayıf düştüm prilam ve zofer işe yaramıyo çubuk kraker beyaz leblebi hepsi faydasız çok zorlandığımda serum için acile gidiyoruz bu durum ne zaman düzelir yoğurt çorbasıyla hayatta kalıyorum resmen Bi öneriniz var mı
Inan ki sadece zaman isteyen bir süreç insaallah bir kaç haftaya hafifler. Ben bu hafta daha bir iyiyim çok şükür
Kızlar baya birikmiş hepsine tek tek yazamadım doktora gidenlere cok sevindim cinsiyet öğrenmekte başlamış ne güzel çok heyecanlı benimde haftaya salı kontrol tam 12 haftalık olacak inşaallah hatta önden gitmesiyle 12+3 inşaallah belli olur geçen birinde bi çıkıntı var gibi ama demişti kimseye demedim hayırlısıyla sağlıklı evlatlarımız olsun inşaallah🙏
Oyyy masaaallah biri kız biri erkek olsa 😍 hayırlısı olsun inşaallah, belli olur haftaya 🥰

Oh oh cinsiyet öğrenenlerde olmuş Allah hepinizin gönlüne göre versin kızlar ❤️ çok heyecanlı yaa bende merak etmeye başladım 10+6 günlük olacak kontrole gittigimde benim henüz belli olmaz. Bende cinsiyet tahmini yapan arkadaşa attım iki farklı ultrason resmini ilkinde kız ikincide erkek demişti 😀 kesedeki konumuna göre tahmin yapmıştı ama önemli olan 11. 12. 13. Haftalarmis nuba bakıyor tahminleri tutmuş çoğunlukla

Inan ki sadece zaman isteyen bir süreç insaallah bir kaç haftaya hafifler. Ben bu hafta daha bir iyiyim çok şükür

Oyyy masaaallah biri kız biri erkek olsa 😍 hayırlısı olsun inşaallah, belli olur haftaya 🥰
İnşaallah canım öyle hissediyorum ama belkide gönül öyle istiyor diyorum.hayırlı evlat olmaları ve saglıklı olmaları hepimiz için en önemlisi tabiki🙏😍

Şimdi siz yazınca farkettim aynıyız sizinle gün olarak.Ben kan sulandırıcı kullanıyorum eğer bu gebeliğim sağlıkla ilerlerse sizin gibi olacak doğum tarihi de.Doktorum 38 de alırız demişti hep.O günler bana hayal gibi geliyor ama sizin yazını okuyunca içimi bir sevinç kapladı.Allahım nolur tüm bekleyenlere beklediğini nasip et.
Insallah cnm 28 haftamiz kaldi diyelim🤭sayili gun cabuk gecermis sag salim kavuscaz insallah🤲

Back
X