Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalim aticam fotoyu ama dr.um soylemez ben biliyorum burdan bakalm.nedicek arkadaslarGüzel haberlerle gel insallah canim cinsiyet tahmiiniyle sonraki günde sira bende :)
Perşembe günü de ben gidicem doktora kısmetse. İkili test ve detaylı usg için. Detaylı usg de cinsiyet belli olur mu acaba?Güzel haberlerle gel insallah canim cinsiyet tahmiiniyle sonraki günde sira bende :)
Bana da oluyor am galib gaz hareketiIyi aksamlar kizlar bisi sormak istiyorum ben duz uzaninca boyle kelebek kipirtisi gibi bisi oluyor bis geciyor gibi sizce bukadar erken hissedebilirmiyim ama sadece uzaninca oluyor
Merkezdenim ben cnm buraliyimKırklarelinin neresinden canım? Annem lüleburgazlı. Sen oralı mısın?
neden söylemezki? erkekse kacari yokHadi bakalim aticam fotoyu ama dr.um soylemez ben biliyorum burdan bakalm.nedicek arkadaslar
Ben hastanede dahi yattım şimdi bugün 10+6 ve bulantım olsa da yemek yemeye ve kusmamaya başladım ışık var yakında merak etmeyinSelam kızlar 9 haftalık hamileyim hamileleğimi öğrendiğimden beri mide bulantısından çok zayıf düştüm prilam ve zofer işe yaramıyo çubuk kraker beyaz leblebi hepsi faydasız çok zorlandığımda serum için acile gidiyoruz bu durum ne zaman düzelir yoğurt çorbasıyla hayatta kalıyorum resmen Bi öneriniz var mı
Ayni gün doguracagiz galibaBizim ailede çok var polis onlara hediye gibi olursanatçı eksiği var ben müziğe yönlendireyim diyorum
bu arada size de d vitaminine başladılar mi? Bana şimdi multivitamin dışında, omega3 ve d vitamini de başlattı doktorum
Ben ilk hamileligimde detaylida oglumun cinsiyetini ögrenmistim 11+5 tePerşembe günü de ben gidicem doktora kısmetse. İkili test ve detaylı usg için. Detaylı usg de cinsiyet belli olur mu acaba?
Kizimin da dr.du 16 haftadan sonra soyluyor tam emin olunca ama insallah soylerneden söylemezki? erkekse kacari yok![]()
Olabilir biraz oluyor geciyor sonra yine oluyor kaldim oyleBana da oluyor am galib gaz hareketi![]()
Ayni gün doguracagiz galiba
Benim doktorumda tam 12. Hafta dolsun o zaman kan/demir ve omega 3 başla dedi. Ama omegayi ilk iki hafta haftada 3 gün sonra her gün al dedi.
Gözün aydın canım, sağlıklı sıhhatli gelsin inşallah. Kesinleştirmeseydi doktor bir yorum yapmazdı bence senin kız, kızına yoldaş olacak inşallahEvet canım bildi sanırım ama emin değilim dedi :) Sen mi yoksa burda başka bir arkadaşmı benim için erkek hissediyordu.. Hayırlısı Allahtan artık.. 1 ay sonra kesin kız diyecekmi bakalım..
Benim perşembe 12+1 oluyor. Önce sağlığının iyi olduğunu sonra cinsiyetini öğrenirim inşallah :)Ben ilk hamileligimde detaylida oglumun cinsiyetini ögrenmistim 11+5 te
Cinsiyet tahmini yapıyor canımKızlarby İkra Meyra dediğiniz nedir ben çok Fransız kaldım![]()
![]()